kuzummmm gözlerini kocaman açmış dile bakkkk maşallah lenn
Eki Görüntüle 656374 Ben mutfakta temizlıkte oda yanımda cır cır cır
bende sizi öslediiimmmmmmmm balımmmkokoşum nasıl sen neler yaptın tatlımmm
iyiyiz güzelim dışarıdaydık döndük, şimdi nen nen :124:
miting vardı polisten gezemedik, 2 saat yetti de yordu bile beni. şimdi alın yorgunluğumu güzeller
hamiloş nasıl?
Hastalıktandır didommm ,yoksa bu havalarda ne depresyonu , tam tersi biz mevcut depresyonlarımızdan çıkıyoruz güneşi gördükçe :119::119::119:
Sen bi iyileş , bi de babet al kendine ,bak nasıl geçiyo depresyonun , bak ayın 15 i de geliyo ,ama yaa gene cumaya denk geliyo sanırım ,olsun dert değil , nisanın 15 i pazartesi
evet galiba, çünkü bana da cevap vermemişsin
ösledim
CANIMM cok geçmiş olsun çok üzüldüm ii bak kendne iyileş çıtırcanım ilgisiz kalmasın nolduki bi anda ya
allahmmmm manzaraya baak maşallah sizze
burdayım şekerim dün temzlik vardı bide annemleri yemeğe almıştm hiç gelemedim özledm sizi
şimdilik temz oldu benm ama 2 güne kadar temzlenmemmiş gibi olur napıosun irism hç merak etmednmi beni dün hç yoktum aşk olsun
dönemsel oluo canım kıpırcanımın dediği gibi güzel bi babaet alıp bahara geçiş yap mutlu ol
onların ev halini bende merak ediorum zaten kıze çık gez bende annemle sözleştm hafta sonu doğm gnüm die bana alışverişe çıkcaz hedye alcak bide herif hafta sonu avmye gtrcek gezmeye onada aldırırm bişi ohhhhh
ahanda sana elaaa
Ben geçen tavuksuyundan yaptım ,ikinci günde verdim ; ama dolaba o kadar parayı boşuna mı verdik lanmerhaba kızlar yine uzuuun zamandır giremedim.şimdi baktım :biraz.bebişler çoook tatlı maşallah hepsinene çabuk büyüyolar dimi ya size bişiy sorucaktım ben.dün kızımın çorbasına bi kepçe kadar et suyu koydum.ama dün içirme imkanım olmadı.yani çorba saati kaçtı arada kaynadı.yapınca dolaba kaldırdım.bugün içiriyim diyorum ama karar veremedim.siz et suyuyla yaptığınız çorbayı 2. günde veriyomusunuz ?? napsam acaba
An itibariyle durumumuz şudur
iyiyiz güzelim dışarıdaydık döndük, şimdi nen nen :124:
miting vardı polisten gezemedik, 2 saat yetti de yordu bile beni. şimdi alın yorgunluğumu güzeller
hamiloş nasıl?
walla canım inş öyledir hastalıktandırbabet mi anam ben topuksuz ayakkabı giymem kokoşluğuma ters ewet ya yine gidemeyeceğim mothercare neyse nisanda inşallah
Ooooo miting miEylemciden çok polis vardır eminim
Ben sayfayı açamıyorum wavy'm ,ne diyo ,yapılacak mıymış aşı ?
o diş jellerini çok önermiyorlar canım...
Aşkolsun ayşemmm , söylememiş miydin zaten giremiycem diye , hem ondan hem de dedim elticanla parti yapıyolardır dedim
Kaç haftalıkmış öğrendiniz mi , ekimde doğar dediğine göre bayağı 1,5 aylık falan yani :44:
Ohhhhh , hediyemi aldırırım diyosun , unutur munuturlar hem de işe yaramayan şeyler alırlar , çok mantıklı
Hangisi gün bu arada ayşem sırf senin için dalarım topiğe bi kutlama yaparımmmm ,malum haftasonu offline oluyorum , hem bu haftasonu son annemlerle gezmece yapıcaz
Ben o ela'yı evire çevire yerimmmmmmmmmmmm
Ben geçen tavuksuyundan yaptım ,ikinci günde verdim ; ama dolaba o kadar parayı boşuna mı verdik lan
Kolikcanımmmm ,ne zamandır yoktu foton ,özlemişimmmm ,kirpiklere bak kuzumun maşallah
Kız hakkaten sen ne model oluyon temizlik anında
Ooooo miting miEylemciden çok polis vardır eminim
Ben sayfayı açamıyorum wavy'm ,ne diyo ,yapılacak mıymış aşı ?
O zaman topuklu bi model bakalım size didem hanım , şöööle misler gibi bi dolgu topuk hatta ...
Benim herif duymasın bu arada ; bu akşam çizme almaya gidicem ,dün bacım almış çok beğendim ,gaza geldim
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Eki Görüntüle 656403 Eki Görüntüle 656405 Eki Görüntüle 656407
:118::118::118::118::118::118::118::118:
bitanede bize yap şekerim ya çok çok beğendim walla kıskandı çıtırcanda istiyorrr
gecmıs olsun dıdoşş...e kıloverdın nazara geldın anacım.ahanda o serumlar sana yol su elektrık olarak gerı donecekherkese günaydın anam dünden beri berbatım nazar değdi banaakşam bir sıtma tuttu resmen donuyorum acile giitik ateş 39.2 hemen serum bağladıar sonra ishal içinde serum derken 2 tane serum yedim gece gece şimdi birazcıcık daha iyiym ama berbat bişe yaa
bende bardak denedım ustbas kalmıyo ırıs.onceden cok kusuyordu durmadan ust degıstır sımdıde ıslanıyo corba dokuyo falan...sulum almıyımmı yanı.fıyatlarda 20den assagı degıl degmezmı dıyorsun.
amwayınde organıklerı var ama cook pahalı.klar ın kını bı alıp denıycem hafta sonu.yada netten alırım sonucları yazarım
oyyyy cok sekerler daha oncede yazmıstım ama hakkaten kreş gıbı...Eki Görüntüle 656147 gunaydınnnn
benzercanımız gelmısssAn itibariyle durumumuz şudur
cok da guzelmıss allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?