2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz güzelim dışarıdaydık döndük, şimdi nen nen :124:
miting vardı polisten gezemedik, 2 saat yetti de yordu bile beni. şimdi alın yorgunluğumu güzeller

hamiloş nasıl?

anladım canım öp benm için bizde birazdan çıkcaz dışarı hamiloş bulutların üstünde şuan şimdilik ii bakalım sevnçten çok güzel baklavalarıda almışlarrr indirdim mideye

walla canım inş öyledir hastalıktandır babet mi anam ben topuksuz ayakkabı giymem kokoşluğuma ters ewet ya yine gidemeyeceğim mothercare neyse nisanda inşallah

Aşkolsun ayşemmm , söylememiş miydin zaten giremiycem diye , hem ondan hem de dedim elticanla parti yapıyolardır dedim
Kaç haftalıkmış öğrendiniz mi , ekimde doğar dediğine göre bayağı 1,5 aylık falan yani :44:

Ohhhhh , hediyemi aldırırım diyosun , unutur munuturlar hem de işe yaramayan şeyler alırlar , çok mantıklı
Hangisi gün bu arada ayşem sırf senin için dalarım topiğe bi kutlama yaparımmmm ,malum haftasonu offline oluyorum , hem bu haftasonu son annemlerle gezmece yapıcaz

ahanda sana elaaa

Ben o ela'yı evire çevire yerimmmmmmmmmmmm

Ben geçen tavuksuyundan yaptım ,ikinci günde verdim ; ama dolaba o kadar parayı boşuna mı verdik lan

An itibariyle durumumuz şudur

Kolikcanımmmm ,ne zamandır yoktu foton ,özlemişimmmm ,kirpiklere bak kuzumun maşallah

Eki Görüntüle 656374 Ben mutfakta temizlıkte oda yanımda cır cır cır

Kız hakkaten sen ne model oluyon temizlik anında

iyiyiz güzelim dışarıdaydık döndük, şimdi nen nen :124:
miting vardı polisten gezemedik, 2 saat yetti de yordu bile beni. şimdi alın yorgunluğumu güzeller

hamiloş nasıl?

Ooooo miting mi Eylemciden çok polis vardır eminim

Ben sayfayı açamıyorum wavy'm ,ne diyo ,yapılacak mıymış aşı ?

walla canım inş öyledir hastalıktandır babet mi anam ben topuksuz ayakkabı giymem kokoşluğuma ters ewet ya yine gidemeyeceğim mothercare neyse nisanda inşallah

O zaman topuklu bi model bakalım size didem hanım , şöööle misler gibi bi dolgu topuk hatta ...
Benim herif duymasın bu arada ; bu akşam çizme almaya gidicem ,dün bacım almış çok beğendim ,gaza geldim

Ooooo miting mi Eylemciden çok polis vardır eminim

Ben sayfayı açamıyorum wavy'm ,ne diyo ,yapılacak mıymış aşı ?

baya kalabalıktı sokaklar, ama var ya Allah engellilere yardım etsin. O sokaklara bin kere saydım, arada sesli de saydım. kucağımda taşıdım çoğu yerde bebek arabasını.

haberde salgın var diyo evire çevire. bize kimse bişi demedi valla, hiç de yaptırasım yok

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

:118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
anam sendemi git al kıs oh sefan olsun kocişi de boswer kandırırsınn

gecmıs olsun dıdoşş...e kıloverdın nazara geldın anacım.ahanda o serumlar sana yol su elektrık olarak gerı donecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…