2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim durum şu an bu

Eklentiler

• $image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46

Ben hergün sövüyom bu memleketteki birçok şeye

anam sendemi git al kıs oh sefan olsun kocişi de boswer kandırırsınn

Alayım değil mi didommm ,kalmıştır inşallah numara

Amwayın organik olarak ayrı çeşitleri de mi var yoksa normali mi organik :44: Çok pahalı değil aslında ,çok konsantre ,çok uzun süre kullanıyorum ben

Durum bayağı karmaşık görünüyor :111::111::111:

aaa serum kilo aldırır mı bilseydim dün derdim diyetim de yok serum yiyemem die.. bencede nazar değdi bana kilolar gidince açıldım saçıldım bende

ya amway satıs temsılcılerı ısrarla organık ,bıtkısel, cevreye ve ınsan saglıgına zararlı degıl dıyor...kımyager bı tanıdık var ıcındekılere bakmısda hıcde bıtkısel degıl dıyor bende anlamadım hangısı dogru canım.yurtdısında bıtkısel dıyede satılımıyomus turkıyedekı gıbıkafam allak bullak oldu allaha emanet yasıyoz ıstede bebelerımız oyle olmasın ıostıyorum
aaa serum kilo aldırır mı bilseydim dün derdim diyetim de yok serum yiyemem die.. bencede nazar değdi bana kilolar gidince açıldım saçıldım bende
benım bıldıgım kılo yapıo valla.serum yıyenler hep oyle sıkyet ederler yaa.yada yıyıp yıyıp hep o serumlardan kılo aldım goruonmuuu dıyıp suc atıyorlar masum serumlara

Valla ben de organik olduğunu sanmıyorum ,sadece piyasadaki ürünlerden daha az kimyasal içeriyodur belki diye ümit ediyorum , kızkardeşim üyesi , alış fiyatına alıyorum o yüzden tercih ediyorum .Ama gerçekten çok uzun süre kullanılıyor orası bir gerçek...

Ne kilo aldırması be , hamileliğimin yarısını sadece serumla geçirdim 9 kilo verdim :111::111::111:

bende tartıldım şimdi öyle değince dünden beri mideme ne girse olduğu gibi çıktığı için 1 günde 1 kilo wermişim

walla zor olmaz ise sana süper olur54:

tamam, o zaman aklında olsun bana hatırlat tatlım hatta evdesin ya cuma günü- bana bi mesaj at burdan fotoları. ama yüzü daha belirgin olanlar olsun. ben yapıp sana gönderirim birazdan kokoş uyanır full konsantre olamam şekerim, arada buraya yazıp yanına koşuyorum çünkü

tamam canım cuma günü tependeyiz ozamn oy yerim ben o kokoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…