iriscan bak güzelim, aradığın kilo aralığında baya indirim var bu sitede. ürün de çok, ilerle ilerle bi bak bakem
Oto Koltuu (9-18 kg) | Oto Koltuu (9-18 kg)
iris bi de recaro marka olanlara bak onu da oneriyorlar tek isi koltuk uretmekmis araba koltuklari da uretiyorlarmis
Aşkolsun ayşemmm , söylememiş miydin zaten giremiycem diye , hem ondan hem de dedim elticanla parti yapıyolardır dedim
Kaç haftalıkmış öğrendiniz mi , ekimde doğar dediğine göre bayağı 1,5 aylık falan yani :44:
şaka yaptım kuzucum şaka:1 4+4müş canım kasımın 16sı görünüo aynen şekerim anneme hediyelerimi aldırdım geldk çok güzel şeyler aldım ben baya zayıflamışım heralde ne gydiysem oldu yakıştı makyajmı yaptm topuklumu gydm hava güzel stres attm kız kuşum keşke kutlayablsek hepberaber yaa
Ohhhhh , hediyemi aldırırım diyosun , unutur munuturlar hem de işe yaramayan şeyler alırlar , çok mantıklı
Hangisi gün bu arada ayşem sırf senin için dalarım topiğe bi kutlama yaparımmmm ,malum haftasonu offline oluyorum , hem bu haftasonu son annemlerle gezmece yapıcaz
aynen şekerim aldırırım hem böle kendim seçiyorum deniyorum içime sinio cumartesi günü kız keşke beraber olup kutlasak ne güzel olurdu ahhh aahhhh
Ben o ela'yı evire çevire yerimmmmmmmmmmmm
bzde umayımızı yerişzzz
Ben geçen tavuksuyundan yaptım ,ikinci günde verdim ; ama dolaba o kadar parayı boşuna mı verdik lan
Kolikcanımmmm ,ne zamandır yoktu foton ,özlemişimmmm ,kirpiklere bak kuzumun maşallah
Kız hakkaten sen ne model oluyon temizlik anında
Ooooo miting miEylemciden çok polis vardır eminim
Ben sayfayı açamıyorum wavy'm ,ne diyo ,yapılacak mıymış aşı ?
O zaman topuklu bi model bakalım size didem hanım , şöööle misler gibi bi dolgu topuk hatta ...
Benim herif duymasın bu arada ; bu akşam çizme almaya gidicem ,dün bacım almış çok beğendim ,gaza geldim
al kız kız al yakışırrr
ben sana küstüm çıtırcanla umayın fotosu ne güzel olmuş hani bizeeee
Alayım alayım ,yarın kıpırcan fotosu yerine çimze fotosu koyayım
alıntılarm çok kötü olmuş gızzz okuyabldnmi karışık olmuş tamam bekliorum koy ama bak yarın
Küsme wavy'meeee ,vardı ki yanakcanın daaaaa ,geçmişte görmedin heralde ;
kolikcan+oburcan+yanakcan
Ben de diyorum hep kendi kendime, annem "su ver" dedikçe "anne sütünün içinde yeterli miktarda su var anneee" diye bilmişlik yapmasaydım daha kolay olurdu galiba.
Bana kalırsada bebeğe göre değişiyor. Ben su vermedim. Ama ağzında pamukçuk var sandık, ağzını temizletmeyince vermeye çalışmıştım çok kötü tepki verdi oğlum. Birkaç gün hep aynısını yaptı.Pamukçuk olmadığını öğrenincede vermedim zaten. Hala suyla arası yok :) Baştada sevmedi şimdide sevmiyor.Öyle de olmayabilir ; 6 ay 1 damla bile su içmedi kıpırcan ama katıgıdaya başladığımızdan beri lıkır lıkır içiyo ...Her konuda olduğu gibi bunda da sanırım bebek kendi belirliyor ne yapacağını :44:
Annemde haberlerde görmüş; 80-90daki aşıların dozu düşükmüş. Ondan dolayı bir doz daha aşı yaptırmamız gerekliymiş. Bende kızamık geçirmemişim illa sizin aşıların dozu düşükmüş git aşı ol deyip duruyor:44:
Hayatim bizim durumda ole genelde biri sirtimda biri kucagimda sirtimda kanat cikacak agridan.ben birini iple sirtima bagliyorum ikiside seviyor ole birinide kucakliyorum.parazitlerimle dolasiyom
afiyet olsun paşaya, yarasın inş.
onlar yedikçe insan mutlu oluyor ama birde seçici olmasalar
ben sana küstüm çıtırcanla umayın fotosu ne güzel olmuş hani bizeeee
Küsme wavy'meeee ,vardı ki yanakcanın daaaaa ,geçmişte görmedin heralde ;
kolikcan+oburcan+yanakcan
hadi yaaa wavymin günahını aldımmmm nerden bulcam onu ben kaçıncı sayfadadır
Wayv canım hep unutuyorum yazmayı, süt güzelmiş gerçektenTeşekkürler öyle bir ürün varlığını keşfettik sayende :)
tamam mı halloldu mu sorunah iriscan ah, sen de olmasannnn
rica ederim canım, beğendiysen şu İstanbuldakilere söyle de alsınlaryoğurdu nasıl oldu
Yoğurtta güzel de oğlumun yoğurtla arası yok
İris bugun mesai mi var yoksa
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Eki Görüntüle 656403 Eki Görüntüle 656405 Eki Görüntüle 656407
:118::118::118::118::118::118::118::118:
al anneeeem al guzuum
ice_daisy sen de koysana, sana da yapıverem
benım oglan ne dergısıne kapak oldu kuzum:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Eki Görüntüle 656403 Eki Görüntüle 656405 Eki Görüntüle 656407
:118::118::118::118::118::118::118::118:
ayyyyy en guzel durum senınki valla bende oyleydımde sagolsun tel çalınca bızuldu
benım oglan ne dergısıne kapak oldu kuzum
ayyyyy en guzel durum senınki valla bende oyleydımde sagolsun tel çalınca bızuldu
pazara gıttım kız tutturdu hamside hamsı bende sadece ona gore aldım. Geldım eve ayıkladım kızarrttım butun kılcıkları cıkardım cips gıbıı. Neyseee tadına bakayım dedım bakmaz olaydımCookkk guzeldı. Kızın gozunun içine bakıyorum yemesınde ben yıyım :18: Ama nafıleee hepsini yedıı bırakırmı hamsi canavarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?