2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iris bi de recaro marka olanlara bak onu da oneriyorlar tek isi koltuk uretmekmis araba koltuklari da uretiyorlarmis

Ona da bakıcam canım , onda baş desteği problemi varmış sanırım....

al kız kız al yakışırrr

Laaaaaannn mesai bitmiş lann , ben kaçar , yavruları öperimmmmmm

hadi yaaa wavymin günahını aldımmmm nerden bulcam onu ben kaçıncı sayfadadır

Ben de diyorum hep kendi kendime, annem "su ver" dedikçe "anne sütünün içinde yeterli miktarda su var anneee" diye bilmişlik yapmasaydım daha kolay olurdu galiba.
Bana kalırsada bebeğe göre değişiyor. Ben su vermedim. Ama ağzında pamukçuk var sandık, ağzını temizletmeyince vermeye çalışmıştım çok kötü tepki verdi oğlum. Birkaç gün hep aynısını yaptı.Pamukçuk olmadığını öğrenincede vermedim zaten. Hala suyla arası yok :) Baştada sevmedi şimdide sevmiyor.
Annemde haberlerde görmüş; 80-90daki aşıların dozu düşükmüş. Ondan dolayı bir doz daha aşı yaptırmamız gerekliymiş. Bende kızamık geçirmemişim illa sizin aşıların dozu düşükmüş git aşı ol deyip duruyor:44:
Hayatim bizim durumda ole genelde biri sirtimda biri kucagimda sirtimda kanat cikacak agridan.ben birini iple sirtima bagliyorum ikiside seviyor ole birinide kucakliyorum.parazitlerimle dolasiyom

Ne güzel maşallah

Fovfov geçmiş olsun tosuncana üzülem toparlar yine zayıflasada
Didemcim geçmiş olsun.
Wayv canım hep unutuyorum yazmayı, süt güzelmiş gerçekten Teşekkürler öyle bir ürün varlığını keşfettik sayende :)
Cydkns maşallah minnoşa7 yaşını,17yaşını,27yaşını....da görürsün inşallah sağlıkla :)
afiyet olsun paşaya, yarasın inş.
onlar yedikçe insan mutlu oluyor ama birde seçici olmasalar

Eklentiler

• $549855_448653135204900_467291260_n.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
ben sana küstüm çıtırcanla umayın fotosu ne güzel olmuş hani bizeeee

Küsme wavy'meeee ,vardı ki yanakcanın daaaaa ,geçmişte görmedin heralde ;
kolikcan+oburcan+yanakcan

hadi yaaa wavymin günahını aldımmmm nerden bulcam onu ben kaçıncı sayfadadır

tamam mı halloldu mu sorun ah iriscan ah, sen de olmasannnn

Wayv canım hep unutuyorum yazmayı, süt güzelmiş gerçekten Teşekkürler öyle bir ürün varlığını keşfettik sayende :)

rica ederim canım, beğendiysen şu İstanbuldakilere söyle de alsınlar yoğurdu nasıl oldu

kusura bakma kuşum ben görmemişim günahını aldım kızma bannaaaaauffff ben nerden bulcam şimdi hangi gün yaptn canım tarihine göre bakayım

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Eki Görüntüle 656403 Eki Görüntüle 656405 Eki Görüntüle 656407

:118::118::118::118::118::118::118::118:
benım oglan ne dergısıne kapak oldu kuzum

ayyyyy en guzel durum senınki valla bende oyleydımde sagolsun tel çalınca bızuldu
pazara gıttım kız tutturdu hamside hamsı bende sadece ona gore aldım. Geldım eve ayıkladım kızarrttım butun kılcıkları cıkardım cips gıbıı. Neyseee tadına bakayım dedım bakmaz olaydım Cookkk guzeldı. Kızın gozunun içine bakıyorum yemesınde ben yıyım :18: Ama nafıleee hepsini yedıı bırakırmı hamsi canavarı.

e sende çok alsaydın akşama yerdnz şöle bide güzel bi salata ohh misssss

Buz balıgı dıye almadım sekerım kuz yer ben yemem ama bu cok gyzeldı
bıde fasulye aldım kılcıklı cıktı hayatta yemeyız bahtsız bı pazardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…