2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm şekerleer nasılsınız, yemek yapmak vakti geldi ama hiç yapasım yok, bulantım var bugün.
Bu bulantı sadece kilo gitmesine fayda oldu, 57 kilo olmuşum, biraz daha versem iyi olacak...

Bu resimlere bayıldım, ama içindekilere daha çok bayıldım, çok çikinsiniz :)

Ay oburcan ne güzel duruyo yaa, benim oğlan öyle oturacakta ben iş yapıcam he, hayatta bırakmaz, ya yürüteçte olacak, yada babada...

Anam onun yanınd ben olayım yeter her yerde durur dermişim.
Zammbak cım yapmasan yemek nolur. 2 yumurtayla da karın doyar ne yedığinin ne önemi var sana bişe olmasın

Anam onun yanınd ben olayım yeter her yerde durur dermişim.
Zammbak cım yapmasan yemek nolur. 2 yumurtayla da karın doyar ne yedığinin ne önemi var sana bişe olmasın

Eşim dün akşam soslu makarna yiyelimmi dedi, yapayım diyorum.
Amaa belki ona yaptırırım :)

Buz balıgı dıye almadım sekerım kuz yer ben yemem ama bu cok gyzeldı
bıde fasulye aldım kılcıklı cıktı hayatta yemeyız bahtsız bı pazardı

bnim kocam benipazara yollamıo kız anneme yada kv liste yapıorum onlar alıo yada marketten falan alıoruz o kadar kıskanç bi adamki demin çarşıya gttm ama 100 kere aradı nerdesn die bide bugün ben süslenmiştm ondanda yaptı heralde aslında pazara gtmeyi severdm ben

Ayy ne güzel kız, benim kocamda nerde kıskanıp nerde kıskanmayacağını karıştırıyo, sinir ediyo bazen beni.

vayyyyy hatuna bak adamı yol gözletiyo valla eee sen de güzel alımlı olmayıver şekerim adam napsın
ama bu kadarı iyi mi değil mi bilemedim güzelim :44:

Hadi inşallah içinemı dogdu acep hem yakışıklı hem zengın

inşallaaaaaaah, ama önce hayırlı ve sağlıklı evlat olsun

Eşim dün akşam soslu makarna yiyelimmi dedi, yapayım diyorum.
Amaa belki ona yaptırırım :)
O dun aksamdı zaman aşımına ugradı. Kalkıp dolanma yar halsizim yapacak mecalim yok de
bızde onceden oyleydık 2. Olunca artık degılız. Artık o gudın dısarı dıyo. Kız evden kaçsam Cok fazla uzağa kacamam

Ayy ne güzel kız, benim kocamda nerde kıskanıp nerde kıskanmayacağını karıştırıyo, sinir ediyo bazen beni.
hadi ya benmki her daim kıskanç pek kıskanmadığı an yok

valla ya bide yüzüğmü unutmuşum çık eve al yoksa gtme dio bide çıktm yzüğmü taktm öle gttm aşırı düşkün bana bensz bişi yapamaz onla gezcm o gezdrcek yalnz gtmmi istemio hep arabayla gtreym ben bırakrm ama bazan benmde yürmek gezmek canm istio her zaman değil ama bazen abartıo kıskançlığı o kadarı ii değil wavym ama sevdiğimden katlanıorum beniş kırmadan kıskanıo alıştm artımk çnkü sonradan çıkan bi huy değil onu tanıdğmdan beri ble ble evlendim sonuçta

Ayy kocacım, kocacım :)
Aşka geldim birden, yarım saat önce görüştük ama özledim keratayı :)

Gecer gecer merak etme yuzuk konusu bızdede aynıydı ama ben yuzugu takmayalı cok oldu.zaten takı sevmem oarmsgımı acıtıyodu kaç kere yagmury bebeyken cızmıstIm öle cıkarıs o cıkarıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…