Gecer gecer merak etme yuzuk konusu bızdede aynıydı ama ben yuzugu takmayalı cok oldu.zaten takı sevmem oarmsgımı acıtıyodu kaç kere yagmury bebeyken cızmıstIm öle cıkarıs o cıkarıs.
cipskolamdan cevap gelmedi, benim çıkmam gerek.
yok bunlar olsun foto diyosan onları yaparım
Kız ben kocamı aldıgımda adam 70 kg du sımdi 90 kg zaten yuzuk olmuyo oda takmıyo bende öle şeylere takıntılı degılım yuzukluler (evliler) daha cok dıkkat cekermıs takmasın işime gelirBen 4 aylık hamileyken talip çıkınca, yüzük olmadığı için çok kızmıştı, şimdi çocuk var diye sesi çıkmıyo.
Ama kendi çok önem verir, hiç çıkarmaz
Yok bee ne bilezıgı saatı bile takmayı unuturum. Dusarı cıkarken unytmazsam eger Bi taslı kupe saatherkez öle dio sonra geçer bu kadar aşırı kıskançlığı die ama inşallah canım ben severim kız takı sevmionmu gerçekten ama abartılı şeyleri sevmem sade olcak düğününden sonra bilezk taktnmı sen şöle şangı şangırrrr
Yok bee ne bilezıgı saatı bile takmayı unuturum. Dusarı cıkarken unytmazsam eger Bi taslı kupe saat
Sobe Kız Bebek Pijama Takım Fuşya-Yıldız | joker.
Bu kızlar cok sanslı ya
Kızlar bebeklerıme kuskuslu tavuk corbası yaptım esmanur cook begendı cook sukur sorunsuz yedı sevval yarım kase yedıyatmadan oncede muhallebı yapıp yıdırırsem benden mutlu su yoohh
Belki daha hazır degıldır ya katı gıdaya. Bugun ben yasakları deldım oglana 2 tane bıskuvili buyumix yedırdım bayıldı sapur şupur yedıay maşallah yaben nerde hata yaptımda benm kız bişi yemiyo ya öğürüp kusuveriyo tiksiniyomuş gibi offfff
ay maşallah yaben nerde hata yaptımda benm kız bişi yemiyo ya öğürüp kusuveriyo tiksiniyomuş gibi offfff
Belki daha hazır degıldır ya katı gıdaya. Bugun ben yasakları deldım oglana 2 tane bıskuvili buyumix yedırdım bayıldı sapur şupur yedı
Kızlar bebeklerıme kuskuslu tavuk corbası yaptım esmanur cook begendı cook sukur sorunsuz yedı sevval yarım kase yedıyatmadan oncede muhallebı yapıp yıdırırsem benden mutlu su yoohh
ay maşallah yaben nerde hata yaptımda benm kız bişi yemiyo ya öğürüp kusuveriyo tiksiniyomuş gibi offfff
cnm ben ek gıdaya erken baslamıstım genelde puturlu yapıyordum hep ılerde zorluk cekmıyım dıye ama cook ugrastım gorsen cok sukur buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?