2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 4 aylık hamileyken talip çıkınca, yüzük olmadığı için çok kızmıştı, şimdi çocuk var diye sesi çıkmıyo.
Ama kendi çok önem verir, hiç çıkarmaz

Gecer gecer merak etme yuzuk konusu bızdede aynıydı ama ben yuzugu takmayalı cok oldu.zaten takı sevmem oarmsgımı acıtıyodu kaç kere yagmury bebeyken cızmıstIm öle cıkarıs o cıkarıs.

herkez öle dio sonra geçer bu kadar aşırı kıskançlığı die ama inşallah canım ben severim kız takı sevmionmu gerçekten ama abartılı şeyleri sevmem sade olcak düğününden sonra bilezk taktnmı sen şöle şangı şangırrrr

Ben 4 aylık hamileyken talip çıkınca, yüzük olmadığı için çok kızmıştı, şimdi çocuk var diye sesi çıkmıyo.
Ama kendi çok önem verir, hiç çıkarmaz
Kız ben kocamı aldıgımda adam 70 kg du sımdi 90 kg zaten yuzuk olmuyo oda takmıyo bende öle şeylere takıntılı degılım yuzukluler (evliler) daha cok dıkkat cekermıs takmasın işime gelir

Yok bee ne bilezıgı saatı bile takmayı unuturum. Dusarı cıkarken unytmazsam eger Bi taslı kupe saat

Soobe de yıne ındırim baslamiş seneyelerı ben simdiden alırım. Jokerde se var kızlar %70 e varan dıyor

Kızlar bebeklerıme kuskuslu tavuk corbası yaptım esmanur cook begendı cook sukur sorunsuz yedı sevval yarım kase yedı yatmadan oncede muhallebı yapıp yıdırırsem benden mutlu su yoohh

Kızlar bebeklerıme kuskuslu tavuk corbası yaptım esmanur cook begendı cook sukur sorunsuz yedı sevval yarım kase yedı yatmadan oncede muhallebı yapıp yıdırırsem benden mutlu su yoohh

ay maşallah yaben nerde hata yaptımda benm kız bişi yemiyo ya öğürüp kusuveriyo tiksiniyomuş gibi offfff

ay maşallah yaben nerde hata yaptımda benm kız bişi yemiyo ya öğürüp kusuveriyo tiksiniyomuş gibi offfff
Belki daha hazır degıldır ya katı gıdaya. Bugun ben yasakları deldım oglana 2 tane bıskuvili buyumix yedırdım bayıldı sapur şupur yedı

cnm ben ek gıdaya erken baslamıstım genelde puturlu yapıyordum hep ılerde zorluk cekmıyım dıye ama cook ugrastım gorsen cok sukur buna

Belki daha hazır degıldır ya katı gıdaya. Bugun ben yasakları deldım oglana 2 tane bıskuvili buyumix yedırdım bayıldı sapur şupur yedı

bende deldım o yasakları laf aramızda dun danone yedırdım benım esmanur da bayılda ama sevval yarım yedı arada versek bısey olmaz herhalde :| benım bı arkadas her sabah 3 tane vrıymus

Ana benimkiler uyudu corba bide muhallebi mi daha madallah yakinda tombik olacak seninkiler bu istahla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…