2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende deldım o yasakları laf aramızda dun danone yedırdım benım esmanur da bayılda ama sevval yarım yedı arada versek bısey olmaz herhalde :| benım bı arkadas her sabah 3 tane vrıymus

Ben hamileyken bile doktor onermiyorum bos kaloriden baska bisey degil demisti danone icin ama arada abur cubur atmaktan bise olmaz heralde bende ilerde veririm belki

Ohh cocuklar uyudu bi huzur coktu cenem dustu canlarim ya benim bebeler meyve yemiyor anca ellerine verince kemiriyolar ordanda bise yediklerine inanmiyorum

cnm ben ek gıdaya erken baslamıstım genelde puturlu yapıyordum hep ılerde zorluk cekmıyım dıye ama cook ugrastım gorsen cok sukur buna

Masallah azmine guzelim ben pek sallamiyom yerlerse yerler yemezlerse yemezler diye ama 200 gr aldilar.kilo onemli degilde insallah saglikli olsunlar.

Ohh cocuklar uyudu bi huzur coktu cenem dustu canlarim ya benim bebeler meyve yemiyor anca ellerine verince kemiriyolar ordanda bise yediklerine inanmiyorum

Kimseler kalmamış ama bende kaçırıyorum bu aralar herkesi
Ne kadar yiyorlardır bilmiyorum ama metodun güzel :)

Daha guzel iste ver ellerıne yesın. Benım yemıyo dıye meyveyı püre yapar ywdırırdım hala da zorla yıyo bana cektı galiba bennde meyve sevmem pek

Kimseler kalmamış ama bende kaçırıyorum bu aralar herkesi
Ne kadar yiyorlardır bilmiyorum ama metodun güzel :)

Metodlarim belki ilerde iyi olacak ama su an tam bir cebellesmenin icindeyiz .cok asi cocuklarim benim ya .bivdilim elmayi yiyene kadar kiyafetler batiyor buyuk parca kopariyo bogazina kaciyo .yemegi bersber yiyelim alissinlar dedim yemege on tane kasikla oturuyoruz bi elinde de yetmiyor iki eldeelde iki kasik bide ben yediriyom

Daha guzel iste ver ellerıne yesın. Benım yemıyo dıye meyveyı püre yapar ywdırırdım hala da zorla yıyo bana cektı galiba bennde meyve sevmem pek

Dogrudur canim benim begenmedigim seyi cocuklarda sevmiyor.allahtan meyve ile filan aram iyi insallah bebelerde aktivite olsun diye kemirmiyordur

Özellikle 2bebekle ilerde iyi olacağı kesin.
Bizimde heryer batıyor.Onun üstü, benim üstüm, mutfak. Mama sandalyesinin altına sofra bezi serili her zaman ama uzaklara bile uçuyor nasıl beceriyorsak İkea mama sandalyesi yorumlarında hemen banyoya sok yıka temizlemesi pratik yazıyorlardı tam anlam veremiyordum. Şimdi anladım, sandalyenin bacaklarına kadar uçuyor yiyecekler
Sizin ortamı hayal edemiyorum ben 1bebekle böyleysem

Dogrudur canim benim begenmedigim seyi cocuklarda sevmiyor.allahtan meyve ile filan aram iyi insallah bebelerde aktivite olsun diye kemirmiyordur

Bende meyve sevmem, genel olarak yeme içme sevmeyen biriyim. Yani herşeyi yerim ayırt etmemde iştahsızımdır. Günde tek öğünle yaşardım. Hamileliğin son ayında bir açıldı iştahım hala öyle :)
Oğlumda iştahlı değil çeke çeke bu huyu çekti galiba bana

iyi akşamlar herkese.. oğlumun muhallebisini yedirdim savaşı ben kazandım:) şimdi babasıyla oynuyo ben de biraz nette takıliim dedim. geçmişi okuyorum ama hep parça pincik okuyabiliyorum aklımda bişi kalmıyo maalesef:) muhallebi sewmeyen bebeler warsa, irmikli pirnçunlu yaptım. içine tarçın ceviz ve muz koydum. hopp mideye:) benim oğlum da sade muhallebi yemeyenlerden. irmiğimi sewiyo anlamadım içine irmeik koyduğum herşeyi yedi:)

Aaa gayet istahliyimdir guzel meyveler guzel sofralar hep keyfimi yerine getirmistir.tek ogunu birak kahvalti yspmadan hicbisey yapamam yapamazdim artik yapiyorum cunku bazen kahvslti bile yapamiyorum.onceki yaz esimle ege turuna cikmistik bu nadil gozu doymazlik hicbiseyi yemeden ayrilmadim.sonra mardin ve diyarbakira gittik orda gene ole.dogu nati farketmez her mutfak hitap eder bana

Ohh ysrasin bebeye bizim muhellebi ogunune vaktimiz kalmiyo 7 8 de uyuyoruz.
Bizim muhallebi kuslukta bende meyveli irmikli ve sutsuz yapiyom asure gibi oluyo.

İyi akşamlar
Bende biraz önce irmikli balkabağı yaptım, cevizde ekledim yemedi :) Yüzüne bile bakmadı daha keyifli anında denicem birde artık :)

Balkabağını büyük marketlerden almıştım vakumlu poşetlilerden ne kadar süre dayanır ki buzdolabında:44:
Az birşey kullanıyorsun koca şeyi almak zorunda kalıyorsun bunda

Cayini bilmiyorum canim ben genelde bir cay bardagi suya bir cay kasigi atip 10 dk demleyip ozellikle her tuvalet sonrasi icerim 2 - 3 kerede kesiyor

Masallah minnosa

Yerim ben onun popişiniiiiiiii

Yaşını da görücez inşallah

Cydkns maşallah minnoşa7 yaşını,17yaşını,27yaşını....da görürsün inşallah sağlıkla :)

teşekkürler teyzeler, şu anda bi boşluk buldum sizi okuyum dedim, hattaaa geçmiş bile yaptım.
bebişler çooook tatlı maşallah onlara. iris umayı da böle biraz pembelerle görelim lütfeeen. bende kızıma saç bandı aldım bugün, bi resmini çekeyim de koyayım unutmadan
elacım ve tatlışkom kolay gelsin ya, dışarı çıkmanıza karışınca kızmıyonuz mu yaf:44:
bi de herkes kocalarına aşkını ilan etmiş, noluyonussss, mart geldi ondan mı
wavy ciiim ellerine sağlık, kızımın fotosunu gönderince bana da yaparmısııın
şimdilik bu kadar herkese

Son düzenleme:
41 kere maşallah bebişlerimize ne kadar tatlı bunlar böyle yaa.
biz ek gıda işini hallettik allaha şükür benimkisi geri çevirmiyo yiyo herşeyden ama kendimize yaptıgımız yemekleri daha seviyo.tabi budurum nekdar sürer bilemiyorum.bi hasta oluyo veya bişey oluyo huyları suları degişiyo bu veletlerin.ilk çocugumda yeme konusunda çook sıkıntı yaşayan biri olarak ısrar etmeyin sakın derim.sonra bi inatlaşıyolar töbe billah yemiyolar.bide biraz acıktırın aç aç bi güzel yiyolar

Evet sen hiç resim koymuyorsun doğru düzgün
Kızına göz koyacaz diye mi korkuyorsun yoksa

valla en iyisi hepsini haşlayıp püre yapıp buzkalıplarında dondurup deepfrizde saklamak.ben dondurucuyu kızım sayesinde çok aktif kullanmaya başladım önceden içi boş olurdu etler dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…