2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahm tempoya bak okurken yoruldm wallaa :))) Allah yardımcın olsunn canmm.. biz doğum iznine devamm...

Canim isine karismak istemem her ne kadar kamuda calissamda seni anliyorum.bence sen ise ara vermelisin kendimi senin yerine koydumda bi an. Aksam cocuklar uyuyunca ben direk dinlenmeye geciyom calisan anneler ise ev islerine

Kizlaaar tut tu massllah bu gunleri demi gorecektik .
Aksam 8 de yatan ogluslarim 2 bucukda kalkti geri uyudu

Aynen canim çiğden koyuyorum iyice yikayip ayiklayip

Gunaydin kizlar

annemlerde kaldik gece. Sabah annem kizi aldi sen uyu biraz daha diye ama uyku tutmadi deli miyim neyim

cnm balık aşamasına geçemedik bizde.sadece biz yerken agzına bi iki verdim.çokta balık yiyen bi aile degiliz.kızım için alıp yapçaz artık.amaaan hepsini zamanı gelince tadacak zaten.pek kuralcı degilim.kafama göre takılıyorum bazen:)))

Gunaydinlar Herkese gunes Kendini iyice hissettirdi ama bebek arabamiz yok siz ne kullabiyonuz hangisini onerirsiniz

herkese günaydın bugün 3 adet toplantım war aranıza katılamayıcağım oyüzden hala çok kötü hastayım bu arada opüyorm

Gunaydinlar Herkese gunes Kendini iyice hissettirdi ama bebek arabamiz yok siz ne kullabiyonuz hangisini onerirsiniz
cok buyuk, cok agır, kolay katlanabılen, minubuse otobuse bıneblecegın, bagaja rahat sıgacak, hatta ıkı yonlu olabılen (ruzgarlı havada tuzgarın yonune dogru cevırırsın) bı araba bak. Ben yenııçarsım.com da kırmuzı begenmıstım. Bıxım kızdan kalma kraft var buyuk onu sakladım kıpadan daha kucuk aldım 105 tl ye

Bıraz alışkanlık bıraz özkem birazda guvensizlık desek. Acaba ıyı bakarmı dur barı kalkayım uyku benım neyıme
Hepsinden biraz biraz:)
dun oburcana ozenip salincaga bindi kolikcan. Cok da guzel fotograflarini cektim ama telefondan yukleyemiyorum boyutu mu buyuk geliyo nedir :44:

günaydınnnn, biz de kalktık sadece peynir ve pekmezli portakal suyundan oluşan kahvaltımızı yaptık, emdik. şimdi oyun wakti. sonra a alelacele hazırlanma ve işe gitme püfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…