Kızlar selam, ben geldim:)
Yine günlerdir yazamadım size.. Ara ara telden girip okuyorum gece kalktığımda ama tam geçmiş yapamıyorum tabi..
Yoğun şekilde çalışıyorum, eve gelmem 18-18:30'u buluyor. Ela ile oynuyorumi, o uyuyunca ki 10 gibi uyuyor, ev işleri, biberonların, süt kaplarının yıkanması derken saat 12 oluyor. Ofisten erken çıktığım ve 45 dk civarı da süt sağdığım için işlerimi de yetiştiremiyorum tam, 12-1 arası da maillerime bakıyorum. Gece en az 3-4 defa uyanıp Ela'yı emziriyor veya pışpışlıyorum, sabah da 7:30 gibi kalkıyoruz.. Çook yoğun bir tempodayım anlayacağınız...
Geçmişi tam okuyamadım ama aralarda ilk arabam kullanan bebişler gördüm, hepsi çok tatlı maşallah.. Ben de heveslendim, biz de bugün aldık, annemlere kuracağım ama yazık kadıncağız çok yoruluyor gündüz. Umarım sever ve oynar..
Bir de oto koltuğu sorulmuştu, onun cevaplarını göremedim henüz.. Ben de arayış içindeyim ama karar veremedim henüz. Fiyatlar çok değişken 150 tl de var 1000 tl'de..
Balık verme konusunu konuşmuşsunuz gördüğüm kadarıyla, bizim doktor balık mevsimi bitmeden haftada iki defa balık verin mutlaka dedi. Balığın cinsi önemli değil her gün somon yiyecek dye bir kural yok ama kılçığına dikkat edin, elinizle iyice ayıklayıp verin ya da çorbasına katın dedi. Beyin gelişimi için çok önemli olduğunu vurguladı..
Bizden haberler böyle, umarım herkes iyidir..herkese iyi geceler.
aysre biz dün tanıştık, farkında mısın?:):)
Aaa ne güzel nerde denk gldiniz
Aysre'nin görümcesiyle aynı büroda çalışıyorum, halayı ziyarete gelmişlerdi.. .Ben de yeni farkettim, Poyraz'ların aynı Poyraz olduğunu.
Kızlar selam, ben geldim:)
Yine günlerdir yazamadım size.. Ara ara telden girip okuyorum gece kalktığımda ama tam geçmiş yapamıyorum tabi..
Yoğun şekilde çalışıyorum, eve gelmem 18-18:30'u buluyor. Ela ile oynuyorumi, o uyuyunca ki 10 gibi uyuyor, ev işleri, biberonların, süt kaplarının yıkanması derken saat 12 oluyor. Ofisten erken çıktığım ve 45 dk civarı da süt sağdığım için işlerimi de yetiştiremiyorum tam, 12-1 arası da maillerime bakıyorum. Gece en az 3-4 defa uyanıp Ela'yı emziriyor veya pışpışlıyorum, sabah da 7:30 gibi kalkıyoruz.. Çook yoğun bir tempodayım anlayacağınız...
Geçmişi tam okuyamadım ama aralarda ilk arabam kullanan bebişler gördüm, hepsi çok tatlı maşallah.. Ben de heveslendim, biz de bugün aldık, annemlere kuracağım ama yazık kadıncağız çok yoruluyor gündüz. Umarım sever ve oynar..
Bir de oto koltuğu sorulmuştu, onun cevaplarını göremedim henüz.. Ben de arayış içindeyim ama karar veremedim henüz. Fiyatlar çok değişken 150 tl de var 1000 tl'de..
Balık verme konusunu konuşmuşsunuz gördüğüm kadarıyla, bizim doktor balık mevsimi bitmeden haftada iki defa balık verin mutlaka dedi. Balığın cinsi önemli değil her gün somon yiyecek dye bir kural yok ama kılçığına dikkat edin, elinizle iyice ayıklayıp verin ya da çorbasına katın dedi. Beyin gelişimi için çok önemli olduğunu vurguladı..
Bizden haberler böyle, umarım herkes iyidir..herkese iyi geceler.
3 uye 2 ziyaretci selam iyi geceler
Gunaydın sen hıc uyumazmısın ? Ne zaman gorsem ayaktası. Saat 3 dede yazmısın uyusana bcm
Aynen canim çiğden koyuyorum iyice yikayip ayiklayipcanım gelişmelerden haberdar et demiştin ya, bugün iş yerime geç kalmış bi buket çiçek geldi, bil bakalım kimden geldi?:)haftasonuda nasipse led tv istiyordum onu almaya gideceğiz.eee unutmayacaktı, unutursa böyle masraf açılır başına::)kadının fendi erkeği yendi::)))
iriscim yaklaşık 4 ay önce kayınpederimi kaybettik.eşim tek çocuk,kayınvalidem yanlız kadığı için yanımıza geldi.arada gelip gidecekti güya..sonra plan değişti evine gitti çok korkmuş yanlız kalamamış çıktı geldi, artık bizimle yani.arada gitsin gelsinde diyemiyoruz onun eviyle bizim evimizin arası 10 saat.off off bir dokun bin ah işit.eşimden öcümü yavaş yavaş alıyorum anlattım yukarda.unutmakla en büyük hatayı yaptı zaten:)
kızlar bu dediklerinizi nasıl koyuyorsunuz buzluğa..pişirmeden mi?
Evet ya ben ne yapcam başka balkabağını brokoliyiayrıca yazında bulamıcaz çoğunu en iyisi bende buzluğa atayım :)
Balıkta verilmeli demi artık düzenli? Menulerde var galiba artık yoksa 9.ay menulerinde mi var :44:
Yetmiyor saatler verilmesi gerekli bircok besin var, yiyen bebede değil zaten :97:
Bıraz alışkanlık bıraz özkem birazda guvensizlık desek. Acaba ıyı bakarmı dur barı kalkayım uyku benım neyımeGunaydin kizlar
annemlerde kaldik gece. Sabah annem kizi aldi sen uyu biraz daha diye ama uyku tutmadi deli miyim neyim
cok buyuk, cok agır, kolay katlanabılen, minubuse otobuse bıneblecegın, bagaja rahat sıgacak, hatta ıkı yonlu olabılen (ruzgarlı havada tuzgarın yonune dogru cevırırsın) bı araba bak. Ben yenııçarsım.com da kırmuzı begenmıstım. Bıxım kızdan kalma kraft var buyuk onu sakladım kıpadan daha kucuk aldım 105 tl yeGunaydinlar Herkese gunes Kendini iyice hissettirdi ama bebek arabamiz yok siz ne kullabiyonuz hangisini onerirsiniz
Hepsinden biraz biraz:)Bıraz alışkanlık bıraz özkem birazda guvensizlık desek. Acaba ıyı bakarmı dur barı kalkayım uyku benım neyıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?