sevdımı barı. Resım Buyuk gelıyo bende kucultuyorumHepsinden biraz biraz:)
dun oburcana ozenip salincaga bindi kolikcan. Cok da guzel fotograflarini cektim ama telefondan yukleyemiyorum boyutu mu buyuk geliyo nedir :44:
BELCIMıM Cok buyuk ve cok agır olmasın demek ıstedım yanlıs yazmısımcok buyuk, cok agır, kolay katlanabılen, minubuse otobuse bıneblecegın, bagaja rahat sıgacak, hatta ıkı yonlu olabılen (ruzgarlı havada tuzgarın yonune dogru cevırırsın) bı araba bak. Ben yenııçarsım.com da kırmuzı begenmıstım. Bıxım kızdan kalma kraft var buyuk onu sakladım kıpadan daha kucuk aldım 105 tl ye
Bende portakal gaz yapar dıye vermıyorum versem mi?:44:günaydınnnn, biz de kalktık sadece peynir ve pekmezli portakal suyundan oluşan kahvaltımızı yaptık, emdik. şimdi oyun wakti. sonra a alelacele hazırlanma ve işe gitme püfff
Sanada gunaydin darlanma daha tahammulsuz olursun.biraz bekle corba ver bise olmaz.belki sana cekmistir yumurtayi sevmemistir. O mem leri allah onun icin yaratti icinide doldurdu ver agzinagünaydın dicem de pek gün aydın değil bana, uyuz Talya
kahvaltımsı şeyden 2 kaşık yedi bi güzel her yere kustu sonra da mem diyo yakama bakıyo
direndim birazdan vereyim kahvaltısını dedim yok, imdaaaaaaat der gibi çığlık atıyo...
pes ettim emzirdim uyuttum.
ulen senle kalkmışım, kahvaltını hazırlamışım yumurtasına kadar (nefret ediyorum biliyosunuz) kendim aç bilaç dolaşıyorum ıı ııh hanfendi yemicek... su içer genzine kaçar, yemek yer öğürür... Allah bana sabır versin sabah sabah sinir harbine girdim...
al ocakta da çorbası var, onu da içmicek. yapmayayım bari ya...
Sanada gunaydin darlanma daha tahammulsuz olursun.biraz bekle corba ver bise olmaz.belki sana cekmistir yumurtayi sevmemistir. O mem leri allah onun icin yaratti icinide doldurdu ver agzina
Ayyy ayni yagmur cignemeye korkuyo.corba icir bana der.ben herhalde pilavi3 yasinda felanverdim. Ve halaa zor yiyor. Korkutuyorim disciyle goturcem seni dislerine baksin neden cigneyip yutamiyosun diyeSürekli de mem olmaz ki... kızda pütür alerjisi var, oturayım ağzımı açayım da yiyeyim yok..
Ya sizin bebeler oturuyor mama sandalyesine, açıyor ağzını ve haaam mı yapıyor? bende durum vahim. bence cocuk ek gıdadan çok benim tavrımdan rahatsız oluyor.
aysre biz dün tanıştık, farkında mısın?:):)
Aaa ne güzel nerde denk gldiniz
Güzel tesadüfmüş, bir daha ki sefere 2nizde farkında olursunuz inşallah
Nasil tanidiniz birbirinizi kiii
ayy ne romantik bi tanisma ani
Bence ustunu degistirse bise olmaz nolcak. ama ustunu degistirmiyodu. Ne yapiyodu be. Ayrica salonda cicuk sevilmiyomu ki odaya ne alaka
tabi cocuga dokunmadan eller yikansin. Ysnliz sevmek sacma ama yasli iste. Gozun ustunde olsun. Nine dedigin icin kaldiramaz dusurur felan odasinsda gitse sende git yanina. Valka bende dun kizla oglani komsu geldi aldi sevcez diye. Esim bana cokk cokk cokk kizdi. Nasil gonderirsin ya duser bise olursa diye. Hemde gencler ustune titriyolar cocuklariminben kadınnı donunu gördüm çekerken yani yaşlı kadın hasta bezini değiştriyodu, ben kucağıma alınca hep sen seviyosun diye konuşup duruyor biraz yalnız seveyim diyor.
Berfenur tatliskom arabalara bayildim ustunde oturanlardanmi oyle guzeller yoksa.bizde istiyoz fiyati ne kadardir ki
tabi cocuga dokunmadan eller yikansin. Ysnliz sevmek sacma ama yasli iste. Gozun ustunde olsun. Nine dedigin icin kaldiramaz dusurur felan odasinsda gitse sende git yanina. Valka bende dun kizla oglani komsu geldi aldi sevcez diye. Esim bana cokk cokk cokk kizdi. Nasil gonderirsin ya duser bise olursa diye. Hemde gencler ustune titriyolar cocuklarimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?