2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsinden biraz biraz:)
dun oburcana ozenip salincaga bindi kolikcan. Cok da guzel fotograflarini cektim ama telefondan yukleyemiyorum boyutu mu buyuk geliyo nedir :44:
sevdımı barı. Resım Buyuk gelıyo bende kucultuyorum

BELCIMıM Cok buyuk ve cok agır olmasın demek ıstedım yanlıs yazmısım

günaydın dicem de pek gün aydın değil bana, uyuz Talya

kahvaltımsı şeyden 2 kaşık yedi bi güzel her yere kustu sonra da mem diyo yakama bakıyo

direndim birazdan vereyim kahvaltısını dedim yok, imdaaaaaaat der gibi çığlık atıyo...
pes ettim emzirdim uyuttum.

ulen senle kalkmışım, kahvaltını hazırlamışım yumurtasına kadar (nefret ediyorum biliyosunuz) kendim aç bilaç dolaşıyorum ıı ııh hanfendi yemicek... su içer genzine kaçar, yemek yer öğürür... Allah bana sabır versin sabah sabah sinir harbine girdim...

al ocakta da çorbası var, onu da içmicek. yapmayayım bari ya...

Sanada gunaydin darlanma daha tahammulsuz olursun.biraz bekle corba ver bise olmaz.belki sana cekmistir yumurtayi sevmemistir. O mem leri allah onun icin yaratti icinide doldurdu ver agzina

Hatta yagmur yumurtayi sevmez zorla yediririm cokta fazla zorlarsam kusar.gecen kahvalti sofrasina c ikardi. Dusun yani

Sanada gunaydin darlanma daha tahammulsuz olursun.biraz bekle corba ver bise olmaz.belki sana cekmistir yumurtayi sevmemistir. O mem leri allah onun icin yaratti icinide doldurdu ver agzina

Sürekli de mem olmaz ki... kızda pütür alerjisi var, oturayım ağzımı açayım da yiyeyim yok..
Ya sizin bebeler oturuyor mama sandalyesine, açıyor ağzını ve haaam mı yapıyor? bende durum vahim. bence cocuk ek gıdadan çok benim tavrımdan rahatsız oluyor.

Ayyy ayni yagmur cignemeye korkuyo.corba icir bana der.ben herhalde pilavi3 yasinda felanverdim. Ve halaa zor yiyor. Korkutuyorim disciyle goturcem seni dislerine baksin neden cigneyip yutamiyosun diye

aysre biz dün tanıştık, farkında mısın?:):)

Aaa ne güzel nerde denk gldiniz

Güzel tesadüfmüş, bir daha ki sefere 2nizde farkında olursunuz inşallah

itiraf ediim ben biliyordum hatta sen koşturarak toplantıya gitmeseydin tostoscan nasıl diyip şaşırtcaktım seni :)) tüm hain planlarım bunun içindi bir sürprik yaptırmadın bana hevesim kursağımda kaldı

günaydınnnnnnnnnn topiccc halkı cancanlarım nasıllar

biz daha kahvaltı etmedik , bakalım ne etces

kızlar konuya çat diye dalıyorum ama kusura bakmayın çok moralim bozuk, eşimin ninesigil bize yatılı gelmşlerdi dün akşam çocuğu sevecem diye yattıkları odaya götüdü bende üstü ıslaktı değiştireim diye bi süre sonra gittim ki ne göreyim kadın eteğini kaldrmş iç donuyla bişeyler yapıyo çocuğuda yatırmış karşısına zavallım o da bakıyo ona, bende şok oldum çocuğu aldım bide çocuğun yanında üstünü değiştirme dedim sadece çıktım, sabahta gelmiş bana ağlıyo sen bana niye terbiyesiz dersin sbaha kadar uyuyamadım onun daha aklı ermiyo da vs vs. halbuki ben sadece çocuğun yanında üstünü değiştirme dedim ki o üstünü değiştirmiyordu. eşim işten gelince kesin onada ağlayacak çok sinirliyim çok içimi dökmek istedim kusura bakmayın bana bi yol gösterin

Bence ustunu degistirse bise olmaz nolcak. ama ustunu degistirmiyodu. Ne yapiyodu be. Ayrica salonda cicuk sevilmiyomu ki odaya ne alaka

Nasil tanidiniz birbirinizi kiii
ayy ne romantik bi tanisma ani

ya ben aslında mutlu yu biliyordum bebeği oldu bize yakın tarihte felen, ama aklıma gelmiyor tabi buralarda olucağı, sonra bir gün burada mutlusu avukat olduğundan bahsetti , o zaman nasıl oldu ise aa acabamı dedim, kızın adı da aynı , ama yine de ya denk gelmiş se vs. diye düşünüyordum oda sanırım buraya yüklediğim fotolardan anladı ,ofise hala ziyaretine gitmiştik mutlu da oradaydı ,hatta ben sonradan gittim yanlarına ,( ki ben aşağı kata inene kadar mutlu nerde diye sormuştum aslında ) fotodan anladı sanırım ama ikimizde çaktırmadık kk sırdaşlığı

Bence ustunu degistirse bise olmaz nolcak. ama ustunu degistirmiyodu. Ne yapiyodu be. Ayrica salonda cicuk sevilmiyomu ki odaya ne alaka

ben kadınnı donunu gördüm çekerken yani yaşlı kadın hasta bezini değiştriyodu, ben kucağıma alınca hep sen seviyosun diye konuşup duruyor biraz yalnız seveyim diyor.

ben kadınnı donunu gördüm çekerken yani yaşlı kadın hasta bezini değiştriyodu, ben kucağıma alınca hep sen seviyosun diye konuşup duruyor biraz yalnız seveyim diyor.
tabi cocuga dokunmadan eller yikansin. Ysnliz sevmek sacma ama yasli iste. Gozun ustunde olsun. Nine dedigin icin kaldiramaz dusurur felan odasinsda gitse sende git yanina. Valka bende dun kizla oglani komsu geldi aldi sevcez diye. Esim bana cokk cokk cokk kizdi. Nasil gonderirsin ya duser bise olursa diye. Hemde gencler ustune titriyolar cocuklarimin

bizde de var kanguru satımm :) artıkkanguru ile ağır geliyorlar , aslında yazın kullanabilecğimz en hafifinden bebek arabası ne olurki hem yük te hem pahada hafif olsun,

ikidir sana sıkma canını ekgıda için yazıcam , yazamdım , herkes diyor zaten üsteleme diye de ,sende üstelemiyırsun durda , kendi canınıda sıkma bence , sonra sinirli bir anne olursun bak hııııııııııımmm

Berfenur tatliskom arabalara bayildim ustunde oturanlardanmi oyle guzeller yoksa.bizde istiyoz fiyati ne kadardir ki

cnm benım cok saol...playskool ılk arabam ..ıkı cesıt oluyor hem elle gıdıyor hem ustune oturabılıyosun bacak kasları ıcın cok ıyımıs.cnm bu kuzenımın arabası doga nil hanım bayıldı ustunden ınmek ıstemeyınce babamız hemen ınternetten sıparıs verdı mama sandalyesı ve ılk arabam sıparısı verdı.sanırım bu arabanın fıyatı 80 tl cıvarında

gün içinde zaten çocuğu kucaklarından indirmiyorlar bende ses etmiyorum yaşlılar diye, eşim doğduğunda ninesi emzirmeye kalkmış kendi çocuğu gibi, eşimi annesine vermzmiş bende korkuyorum haliyle çok kıskançlar,üstelik benim söylemediğim sözleri sen bunları dedin bana demesi çok moralimi bozdu zaten ailecek herşeyi çarptırıyorlar eşimede öyle anlatırsa akşam olay çıkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…