bizde de var kanguru satımm :) artıkkanguru ile ağır geliyorlar , aslında yazın kullanabilecğimz en hafifinden bebek arabası ne olurki hem yük te hem pahada hafif olsun,
ikidir sana sıkma canını ekgıda için yazıcam , yazamdım , herkes diyor zaten üsteleme diye de ,sende üstelemiyırsun durda , kendi canınıda sıkma bence , sonra sinirli bir anne olursun bak hııııııııııımmm
gün içinde zaten çocuğu kucaklarından indirmiyorlar bende ses etmiyorum yaşlılar diye, eşim doğduğunda ninesi emzirmeye kalkmış kendi çocuğu gibi, eşimi annesine vermzmiş bende korkuyorum haliyle çok kıskançlar,üstelik benim söylemediğim sözleri sen bunları dedin bana demesi çok moralimi bozdu zaten ailecek herşeyi çarptırıyorlar eşimede öyle anlatırsa akşam olay çıkar .
hele kı bazen gelıp bene kv bebek nerde deyınce yatıyor dıyorum ben anlamam uyandıracam deyınce tam delırıyorum ..bır ara catladım artık bu mu sevmek dedım sevsen uyandırmaya bıle kıyamazsın dedım bıraz tartıstık ama sımdı ıyı aramız cok sukur en azından artıık uyandırmıyor ama sapur supur opuncede bır ıkı uyardım artık gucum kalmadı ya...sevmıyorum yanaktan opulmesını ..ama ıste arada es olunca Allah'a emanet etmekten baska care yok..bı de gecen benı almaya geldıler kv onde oturuyordu bebegı benım kucagıma ver dedı..ıyımısın dedım bebek bu bebek on koltuktamı oturur dedım ahh ahh valla dolmusum
Senin es problemli sanirim onlara inanir diyorsun. Kaynana bile ole yaptiysa ona niye inaniyirlarkigün içinde zaten çocuğu kucaklarından indirmiyorlar bende ses etmiyorum yaşlılar diye, eşim doğduğunda ninesi emzirmeye kalkmış kendi çocuğu gibi, eşimi annesine vermzmiş bende korkuyorum haliyle çok kıskançlar,üstelik benim söylemediğim sözleri sen bunları dedin bana demesi çok moralimi bozdu zaten ailecek herşeyi çarptırıyorlar eşimede öyle anlatırsa akşam olay çıkar .
Senin es problemli sanirim onlara inanir diyorsun. Kaynana bile ole yaptiysa ona niye inaniyirlarki
allah islah etsin hepsini sanada sabir versin. Ee esin karidmiyimu be kp e manysk pislikbende çok doldum kusura bakmayın sabah sabah daldım, şapur şupur öpmek ne kelime biz kvye gidince kayınpeder çocuğun ellerini ağzına alıp emiyo güya çocuğun taklidini yapıyomuş, malum salyalı dönemde şuan bide salyası akınca çocuğun dudaklarını yalıyo fıttırıyorum.. daha neler var neler saysam bitmez
allah islah etsin hepsini sanada sabir versin. Ee esin karidmiyimu be kp e manysk pislik
bende çok doldum kusura bakmayın sabah sabah daldım, şapur şupur öpmek ne kelime biz kvye gidince kayınpeder çocuğun ellerini ağzına alıp emiyo güya çocuğun taklidini yapıyomuş, malum salyalı dönemde şuan bide salyası akınca çocuğun dudaklarını yalıyo fıttırıyorum.. daha neler var neler saysam bitmez
Suss cok sinirlendim saydiriyorum suanda. Napsin soz geciremiyo demek. Allahin belalarii yaa.aaaaaaaaaaaaa ben kafayı yerım yaaa...ben cok tıtızım bu konularda onlar oper ben caktırmadan sıler yıkarım elını emseler tam kalpten gıderım heralde...ben once sessız kalıodum ama artık patladım ..benım cocugumun basına bıse gelse enfeksıyon kapsa bıse olsa onlar uzulur ben olurum..hatta onlarada dedım ben bu kızı dunyaya getırdıysem en ıyı sekılde bakmak zorundayım dedım..bence ızın verme cnm ya dudak yalamakta neymıs kurban olurum onun bagısıklıgı ney kı..
bende titizim çocuk konusunda özellikle ama laf diyemiyorum işte evliliğim bozulmasın diye..aaaaaaaaaaaaa ben kafayı yerım yaaa...ben cok tıtızım bu konularda onlar oper ben caktırmadan sıler yıkarım elını emseler tam kalpten gıderım heralde...ben once sessız kalıodum ama artık patladım ..benım cocugumun basına bıse gelse enfeksıyon kapsa bıse olsa onlar uzulur ben olurum..hatta onlarada dedım ben bu kızı dunyaya getırdıysem en ıyı sekılde bakmak zorundayım dedım..bence ızın verme cnm ya dudak yalamakta neymıs kurban olurum onun bagısıklıgı ney kı..
kv zaten her fırsatta çocuğu banyoya götürüp güzelce yıkıyo o da farkında ama o bile söyleyemiyo kocasna yapma diye.Onlarin yaninda silsen cok tepki alirmisin acaba esinden. anlasinlar ne kadar tiksindigini
Bu duzen boyle gidecek desene. Vallahi icim sisti inan aglicam simdi.Neyse sende syrekli yika azini burnunu. Surekli sizdelermi yoksabende titizim çocuk konusunda özellikle ama laf diyemiyorum işte evliliğim bozulmasın diye..
kv zaten her fırsatta çocuğu banyoya götürüp güzelce yıkıyo o da farkında ama o bile söyleyemiyo kocasna yapma diye.
Suss cok sinirlendim saydiriyorum suanda. Napsin soz geciremiyo demek. Allahin belalarii yaa.
bende titizim çocuk konusunda özellikle ama laf diyemiyorum işte evliliğim bozulmasın diye..
kv zaten her fırsatta çocuğu banyoya götürüp güzelce yıkıyo o da farkında ama o bile söyleyemiyo kocasna yapma diye.
bende mahvoluyorum inan, her hafta 2 gün kvlere gidiyoruz kalmaya, bişey diyecek olsam eşim beni yalnız bırakıp gece kardeşiyle beraber yatıyo ben sabahı zor ediyorum. yıkayıp temizliyorum ama sinir hastası oldum içime ata ata.Bu duzen boyle gidecek desene. Vallahi icim sisti inan aglicam simdi.Neyse sende syrekli yika azini burnunu. Surekli sizdelermi yoksa
bende ömrümde ilk kez yaşadım bunları annem babam hala öpmediler çocuğumu, bebekler sadece koklanır öpülmez diye gördüm ben ailemden.ahh sorma cnm ben ılk defa duydum bole bıse..
cnm bence esınle guzel bı dılle anlat..sana yapsalar aynısını hosuna gıder mı de..bu bebek sıkıntısını dıle getıremez onu bız korumaıyız de..opse tamam da yalaması emmesı hosuma gıtmıyor fala de ..sureklı sılsen de nereye kadarr...gercı bı kac ay sonra buyudugunde yanı zaten ızın vermez bebısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?