2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

baston puset alıcan canım

hele kı bazen gelıp bene kv bebek nerde deyınce yatıyor dıyorum ben anlamam uyandıracam deyınce tam delırıyorum ..bır ara catladım artık bu mu sevmek dedım sevsen uyandırmaya bıle kıyamazsın dedım bıraz tartıstık ama sımdı ıyı aramız cok sukur en azından artıık uyandırmıyor ama sapur supur opuncede bır ıkı uyardım artık gucum kalmadı ya...sevmıyorum yanaktan opulmesını ..ama ıste arada es olunca Allah'a emanet etmekten baska care yok..bı de gecen benı almaya geldıler kv onde oturuyordu bebegı benım kucagıma ver dedı..ıyımısın dedım bebek bu bebek on koltuktamı oturur dedım ahh ahh valla dolmusum

bende çok doldum kusura bakmayın sabah sabah daldım, şapur şupur öpmek ne kelime biz kvye gidince kayınpeder çocuğun ellerini ağzına alıp emiyo güya çocuğun taklidini yapıyomuş, malum salyalı dönemde şuan bide salyası akınca çocuğun dudaklarını yalıyo fıttırıyorum.. daha neler var neler saysam bitmez

Senin es problemli sanirim onlara inanir diyorsun. Kaynana bile ole yaptiysa ona niye inaniyirlarki

allah islah etsin hepsini sanada sabir versin. Ee esin karidmiyimu be kp e manysk pislik

aaaaaaaaaaaaa ben kafayı yerım yaaa...ben cok tıtızım bu konularda onlar oper ben caktırmadan sıler yıkarım elını emseler tam kalpten gıderım heralde...ben once sessız kalıodum ama artık patladım ..benım cocugumun basına bıse gelse enfeksıyon kapsa bıse olsa onlar uzulur ben olurum..hatta onlarada dedım ben bu kızı dunyaya getırdıysem en ıyı sekılde bakmak zorundayım dedım..bence ızın verme cnm ya dudak yalamakta neymıs kurban olurum onun bagısıklıgı ney kı..

Suss cok sinirlendim saydiriyorum suanda. Napsin soz geciremiyo demek. Allahin belalarii yaa.

bende titizim çocuk konusunda özellikle ama laf diyemiyorum işte evliliğim bozulmasın diye..

Onlarin yaninda silsen cok tepki alirmisin acaba esinden. anlasinlar ne kadar tiksindigini
kv zaten her fırsatta çocuğu banyoya götürüp güzelce yıkıyo o da farkında ama o bile söyleyemiyo kocasna yapma diye.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ,
geç kaldım farkındayım ama kontrole gittik kıpırcanımın ...
Salı günü normalde 8.ayımız ama ogün işimiz olacağı için bugün gittik , dakika ve skor bildiriyorum ;

8850 gr - 70 cm olmuş küçük hanım ... Bıngıldağımız açıkmış henüz ,1,5 yaşına kadar anca kapanır sorun yok dedi ,erken kapanması daha çok sıkıntıymış...Kırmızı ete başlayın , balık için 1-2 ay daha bekleyin dedi ,ama o da yaza geliyo zaten ...
Kızamık aşısı yazısı gelmiş maalesef ,bize gelmedi yırttık diyodum ama , salı ya da çarşamba ararlar sağlık ocağından zaten dedi , yaptırıcam sanırım :44:

Şimdilik haberler bunlar , bakayım neler konuşulmuş

Bu duzen boyle gidecek desene. Vallahi icim sisti inan aglicam simdi.Neyse sende syrekli yika azini burnunu. Surekli sizdelermi yoksa

Dün akşam çizmeleri de aldım bu arada

cnm bence esınle guzel bı dılle anlat..sana yapsalar aynısını hosuna gıder mı de..bu bebek sıkıntısını dıle getıremez onu bız korumaıyız de..opse tamam da yalaması emmesı hosuma gıtmıyor fala de ..sureklı sılsen de nereye kadarr...gercı bı kac ay sonra buyudugunde yanı zaten ızın vermez bebısın..

Bu duzen boyle gidecek desene. Vallahi icim sisti inan aglicam simdi.Neyse sende syrekli yika azini burnunu. Surekli sizdelermi yoksa
bende mahvoluyorum inan, her hafta 2 gün kvlere gidiyoruz kalmaya, bişey diyecek olsam eşim beni yalnız bırakıp gece kardeşiyle beraber yatıyo ben sabahı zor ediyorum. yıkayıp temizliyorum ama sinir hastası oldum içime ata ata.
ahh sorma cnm ben ılk defa duydum bole bıse..
bende ömrümde ilk kez yaşadım bunları annem babam hala öpmediler çocuğumu, bebekler sadece koklanır öpülmez diye gördüm ben ailemden.

pardon gecmis falan yapamadim
bodoslama konuya dalicam
kim neyi yaliyo emiyo len ufacik bebe bunlar saka mi yoksa tatliskom kesinlikle senin tanimlamana katiliyorum

defalarca anlattım ben bişey diyemem onlara karşı gelemem diyo onların büyüttüğü adamdan ne fayda gelir ki zaten. şimdiden fazla sıkıştırınca ağlamaya başladı oğlum vallahi bilerek tırnaklarını kesmiyorum artık yüzlerini gözlerini çizsin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…