2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emmek yalamak hijyeni falan gec bence bildigin ensest sapiklik yani bu konuda hafif konusamiycam arkadasim seni de tanimiyorum ozur diliyorum ama durum bence bu

emmek yalamak hijyeni falan gec bence bildigin ensest sapiklik yani bu konuda hafif konusamiycam arkadasim seni de tanimiyorum ozur diliyorum ama durum bence bu

hafif konuşulacak şeyler değil zaten, bende çok doldum sabahtan beri ağlıyorum yazayım rahatlayım dedim. çocuğun bilinçaltına yerleşecek diyede korkuyorum.

aynen cnm benım aılemde oyle..gecenlerde kv bana dıyor memeden keste artık bende kalsın dıye..valla dedım ozlersen gelırsın ben gelırım oyle kalma falan yok dedım..dığer eltım bıralıyrdu daha 1 yasına bıle gelmemıs bebgını 2 3 hafta kv de kalıyodu ..bendende oyle seyler beklıyorlarda valla hayatta olmaz dedım..cnm senın esın baya annecı babacı desene..sen de bebegını Allah'a emanet et.Allah'ın ıznıyle bu gunlerı atlatırsn ıns.

öyle... sizlerde aklınıza gelirse dua edin benim gibi pek çok anne vardır eminim allah yardım etsin.

iyi etmissin tabii yaz en azindan rahatlarsin
cok okuyamadim ama esin de laf ettirmiyormus galiba
durumunu bilemiyorum ama mumkunse catir catir kavgani et canim postani koy gerekirse git annenlerde kal biraz ne biliyim
hayir bunun bir de buyuk hali var
bu cocuk sizin cocugunuz
bir programda cocuk tacizcilerinin % 90 'nin akraba oldugunu istatiksel olarak demisti de ben sok olmustum (tabii belki de ben bu konuda cok katiyim belki de hicbir kotu niyet yok) ama dikkat diyim bence simdiden esinle papaz da olsan tedbirini al
allah sana da sabir versin bol bol
hafif konuşulacak şeyler değil zaten, bende çok doldum sabahtan beri ağlıyorum yazayım rahatlayım dedim. çocuğun bilinçaltına yerleşecek diyede korkuyorum.

eşimle kavga edip kısa süreli ayrılsak diyelim çocuğumu bana bırakmazlar eminim bundan korkuyorum,
işte ninesinin hasta bezini çocuğun yanında değiştirmesi son damla oldu artık sinirlerim boşaldı.
ki ben sadece çocuğun yanında üstünü değiştirme dedim, bağırmadım çağırmadım ama bana demediğim lafları demişim gibi konuşuyor kadın.

cocugu onlardan alirsin alirsin da sonrasi ne olur onu bilemem
ama cus yani ya hasta bezi de degisir mi
bildigin kul hakki yiyor bunlar

cocugu onlardan alirsin alirsin da sonrasi ne olur onu bilemem
ama cus yani ya hasta bezi de degisir mi
bildigin kul hakki yiyor bunlar

bende görünce şok oldum anlayamadım, çocuğu sevecem diye alıyor odada çocuğu yatırıp, yanında kendi bezini değiştiriyor.
bide bana sen bana terbiyesiz dedin diye ağlıyor,,hala titriyorum sinirden

bende görünce şok oldum anlayamadım, çocuğu sevecem diye alıyor odada çocuğu yatırıp, yanında kendi bezini değiştiriyor.
bide bana sen bana terbiyesiz dedin diye ağlıyor,,hala titriyorum sinirden
Darlanma ya sabir cek eminim allah bebegini hastaliktan korur. O adam keske hepp kardesinin yaninda yatsa. Birak cehennemin dibinde yatsin. Zaten seni cicuklarini savunamucak adam beter olsun. Daha agir konuscamda kk beni ebediyen sokmaz foruma

anam nolmuş ya mathelda.
arkadaşım şaşırmış senin bu kp
eşin de madem savunmuyormuş, onların anlamasını bekleme tavrını da koy.
hem niye haftada 2 gece kalıyosunuz ya, eviniz yok mu sizin.
gitsin kocan yalnız kalsın çok istiyosa, tatlışkom demiş ben de saydırcam ama.
herkes yerini bilecek, çocuk senin çocuğun, onu korumak da senin görevin.
sakin sakin gitmeyeceğini, kalmayacağını söyle.
gelsinler sizde sevsinler çok istiyolarsa.
kendisi istiyosa kalsın, kv denden yardım iste o sana yardımcı olabiliyosa olsun, yoksa bu iş yaş.
sinir hastası olursun.
rahatsız olduğun durumlarda da açık açık söyle. madem anlamıyolar o zaman anlarlar.
ayyy bi girdim topiğe sinir oldum ya.
gelişmemişler

öyle... sizlerde aklınıza gelirse dua edin benim gibi pek çok anne vardır eminim allah yardım etsin.

canımm Allah kolaylık versin çok zor bide sürekli gidiyomuşsunuz onlardan uzakya olsanız biraz sabredersin nasıl olsa gitcekler gittilermi yıkarım diye ama.. bizde de durum benzer biraz kv.her geldiğinde yalaya yalaya öpüyo o dişleri yıllardır fırçalanmamış pis ağız kokusu siniyo çocuğa 1 hafta zor sabrediyorum ıslak mendillerle siliyorum hatta z.yağı sürüyorum öpemesin diye niye sürdün deyince de sivilceler var yüzünde onlara iyi geliyomuş diyorum..
eşlerin tutumu çok önemli aynen bizimki de bişi diyemez anacığına ama sabret der en azından. farklı yerlerdeyiz zırt pırt gelemiyolar..

sen de nasıl olsa çocuk büyücek yaptırmıcak diye düşün demişsin ağlıyo diye ağlayınca alıver ellerinden .. lafını da esirgeme eşine de durumu nineden önce anlat ki seni önyargılı dinlemesin

Son düzenleme:
tabiiikiii,hem aslancan hem minnoşcanı yaparım hem de
nasıl gidiyo iş ev hayatı canım? gündüz hiç göremiyorum seni
ay koşturmaca halindeyim canım, bakalım öleden sonra birz vaktim olcak inşallah, görüşelim
kokoşum nasıl, yeni ciciler alıyım dedim,

Evet sen hiç resim koymuyorsun doğru düzgün
Kızına göz koyacaz diye mi korkuyorsun yoksa

ay canım ya di mi, ama ikisinin bi düzgün fotosu yokki, oğlan hep ağzını yüzünü çarpıtıyo foto çektirirken. ilerde de göstercem bak sen böleydin diye
kızıma göz koyan olur elbet, ama ne demişler, bi kızı bin kişi ister bi kişi alır
artık damadımızın kriteleri de önemli, yakışıklı olması (ki maşallah hepsi öle), esprili olması, saygılı olması lazım. bakalım bana görür görmez anne dicek mi, elimi öpcek mi?
pişiği var mı, salyası var mı, bunlar önemli, biz salyasız damat istemeyiz, çok alıştık önümüzün sürekli ıslanmasına

bir de
bu sobe den ben bişi almamıştım nasıldır kalitelimidir bacılar?

onlar koloni gibi hep bi arada yaşıyorlar bir apartman hepsi akraba dolu, eşimle zamanında çook konuştum
hatta kavga ettik .ben babamlara karşı gelemem onlar ne diyosa öyle olacak yoksa benim oğlumda aynısını bana yapar falan diyo
laf anlatamıyorum.

bende tırnaklarını kesmiyorum artık geçen sıkıştırırlarken onların yüzünü baya çizdi kanattı oh dedim içimden. bu hale getirdiler beni.
anlattım böyle böyle diye kötü düşünme dedi hemen bende bida yalnız odada bırakmam dedim kapattı konuyu.

aranızın duzelmesıne sevındım canım.aman bıdaha bozulmaz ınsallah.sende alısverısın tadını cıkar
allah müstehakını versiiiiinnnn
nasıl guldum kııızzz...krıterler supermıs

tamam mı halloldu mu sorun ah iriscan ah, sen de olmasannnn

rica ederim canım, beğendiysen şu İstanbuldakilere söyle de alsınlar yoğurdu nasıl oldu
Dün ben de gördüm ama evde yoğurdu vardı kıpırcanımın ,bitince alıcam

Afiyet olsun lülecanıma Benimki de sever hamsiyi inşallah anası gibi

Eşim dün akşam soslu makarna yiyelimmi dedi, yapayım diyorum.
Amaa belki ona yaptırırım :)

Yediniz mi makarnaları zammbakım

Ayşem ,şoktayım ,sonraki iletilerde okuduklarımla daha çok şoka girdim
Seviyosun katlanıyosun ama , aşk güvenmek değil midir
Manitalık dönemlerimiz de dahil 1 kez bile nerdesin sorgusu yapmadık birbirimize ,sevmiyo mu acep benim herif beni :44: Biz birlikte çok iyi vakit geçiriyoruz ama herbirimiz ayrı ayrı arkadaşlarımızla da çok keyifli vakit geçiriyoruz ... Kendini mutlu hissediyosan bişey diyemem ama aşırısı da sağlıksız be Ayşem ...

Hadi inşallah içinemı dogdu acep hem yakışıklı hem zengın
İnşallah hemşom ,ben de kızı veririm o zaman

Sizin yuzunuzden soganı yaktım

Benımde kıskanctır ama olsun kıskanmasa da olmazki yaaa

Olur olurrrrr ,kıskanmadan daha iyi olur ,kendinizi kandırmayın annecanlarım

Soobe de yıne ındırim baslamiş seneyelerı ben simdiden alırım. Jokerde se var kızlar %70 e varan dıyor
Dün jokere gitmiştim ama sadece kışlık bere-şapka vs. de vardı ,hepsi yeni sezon , külotlu çorap aldım bidahaki kış için altı lastikli yürüme destekli zamazingolu...

Ben de ben de

Martta doğmuş zaten bunların çoğu ondan heralde

Balık 9.aydan sonra dedi bu sabah bizim doktor...

Sütün yeterliyse yavaş git aysremmm acele etme ,nasıl olsa yiycek eninde sonunda

Bitane doktor vardı ibrahim ustamı çabukusta mı ne , 1 yaşından önce kutu sütü bile öneriyodu :111::111::111:
Çok pimpirikli olmamakla birlikte daha çok küçük olduğunu düşünüyorum iç organları olsun sindirim boşaltım sistemleri olsun , fazla yüklenmeme taraftarıyım...
Cevizi yarım olarak rendeleyip çorbasına katıyorum hergün...İnek sütüne karşıyım ama ...

Offfff , kötü olmuş ama bahane yapmış bence , oturduğu yerde uzun yıllardır oturuyodur ve de herkesi tanıyodur heralde korktuğunu sanmıyorum ,onun niyeti size yerleşmek...Sen yine de mesafeli davranmaya çalış ,kendini ezdirme sakın ,evinde misafir olduğunu unutmasın ,tahta çıkmaya çalışmasın valide sultan

Oto koltuğu sonucunu bildiricem mutlusummm ,bu haftasonu halledicem inşallah...
Tempon da çok yoğunmuş , kolay gelsin canımmmm

aysre biz dün tanıştık, farkında mısın?:):)

Bahar geldiiii , hepimiz birgün tanışıcazzzz ,çimlere yayılıcazzzz , İstanbullularrrrrr

ay koşturmaca halindeyim canım, bakalım öleden sonra birz vaktim olcak inşallah, görüşelim
kokoşum nasıl, yeni ciciler alıyım dedim,

tımam
kokoşun uyudu şimdi. bazen 3 saat uyusun istiyorum gündüz ya, ama hemen özlüyorum

ciciler mi alcan? aa dur bak sana denk geldiğim birşeyi post ediyim:

Tchibo.com.tr ||

büyüğe de küçüğe de bulursun buradan birşey belki. kargo bedava...
kendine ihtiyacın varsa da al, kalitelidir..

Gelir gelmez iş kilitlediler yaa çok yavaş okuyabildim ,tamamı da bitmedi , yemek yiyip geliyommm

tünaydın kızlaaaar geç kaşmışım bugün ya bu günleride gördm ya gözm açık gtmez ela yumurta peynr ekmek içi rezene yedi içti tabi bunları tek tek tek verdm kahvaltdan braz snra az pekmez verdm çok şüküüüür demekki karışım yemcek

canım o kadar sinirlendmki ne pis ve anlayışsız insanlar ya hçmi düşünmüolar senin üzülceni çok üzüldüm senin adına valla eşinden destek göremeynce böle oluo işte aram açılcak die tam tavrınıda koyamıosun eşine artık daynamadğnı güzel bi dlle sölesen fena snr oldum ya kıyamam seni nasıl doldurmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…