emmek yalamak hijyeni falan gec bence bildigin ensest sapiklik yani bu konuda hafif konusamiycam arkadasim seni de tanimiyorum ozur diliyorum ama durum bence bu
bende mahvoluyorum inan, her hafta 2 gün kvlere gidiyoruz kalmaya, bişey diyecek olsam eşim beni yalnız bırakıp gece kardeşiyle beraber yatıyo ben sabahı zor ediyorum. yıkayıp temizliyorum ama sinir hastası oldum içime ata ata.
bende ömrümde ilk kez yaşadım bunları annem babam hala öpmediler çocuğumu, bebekler sadece koklanır öpülmez diye gördüm ben ailemden.
aynen cnm benım aılemde oyle..gecenlerde kv bana dıyor memeden keste artık bende kalsın dıye..valla dedım ozlersen gelırsın ben gelırım oyle kalma falan yok dedım..dığer eltım bıralıyrdu daha 1 yasına bıle gelmemıs bebgını 2 3 hafta kv de kalıyodu ..bendende oyle seyler beklıyorlarda valla hayatta olmaz dedım..cnm senın esın baya annecı babacı desene..sen de bebegını Allah'a emanet et.Allah'ın ıznıyle bu gunlerı atlatırsn ıns.
hafif konuşulacak şeyler değil zaten, bende çok doldum sabahtan beri ağlıyorum yazayım rahatlayım dedim. çocuğun bilinçaltına yerleşecek diyede korkuyorum.
iyi etmissin tabii yaz en azindan rahatlarsin
cok okuyamadim ama esin de laf ettirmiyormus galiba
durumunu bilemiyorum ama mumkunse catir catir kavgani et canim postani koy gerekirse git annenlerde kal biraz ne biliyim
hayir bunun bir de buyuk hali var
bu cocuk sizin cocugunuz
bir programda cocuk tacizcilerinin % 90 'nin akraba oldugunu istatiksel olarak demisti de ben sok olmustum (tabii belki de ben bu konuda cok katiyim belki de hicbir kotu niyet yok) ama dikkat diyim bence simdiden esinle papaz da olsan tedbirini al
allah sana da sabir versin bol bol
eşimle kavga edip kısa süreli ayrılsak diyelim çocuğumu bana bırakmazlar eminim bundan korkuyorum,
işte ninesinin hasta bezini çocuğun yanında değiştirmesi son damla oldu artık sinirlerim boşaldı.
ki ben sadece çocuğun yanında üstünü değiştirme dedim, bağırmadım çağırmadım ama bana demediğim lafları demişim gibi konuşuyor kadın.
cocugu onlardan alirsin alirsin da sonrasi ne olur onu bilemem
ama cus yani ya hasta bezi de degisir mi
bildigin kul hakki yiyor bunlar
Darlanma ya sabir cek eminim allah bebegini hastaliktan korur. O adam keske hepp kardesinin yaninda yatsa. Birak cehennemin dibinde yatsin. Zaten seni cicuklarini savunamucak adam beter olsun. Daha agir konuscamda kk beni ebediyen sokmaz forumabende görünce şok oldum anlayamadım, çocuğu sevecem diye alıyor odada çocuğu yatırıp, yanında kendi bezini değiştiriyor.
bide bana sen bana terbiyesiz dedin diye ağlıyor,,hala titriyorum sinirden
öyle... sizlerde aklınıza gelirse dua edin benim gibi pek çok anne vardır eminim allah yardım etsin.
ay koşturmaca halindeyim canım, bakalım öleden sonra birz vaktim olcak inşallah, görüşelimtabiiikiii,hem aslancan hem minnoşcanı yaparım hem de
nasıl gidiyo iş ev hayatı canım? gündüz hiç göremiyorum seni
Evet sen hiç resim koymuyorsun doğru düzgün
Kızına göz koyacaz diye mi korkuyorsun yoksa
onlar koloni gibi hep bi arada yaşıyorlar bir apartman hepsi akraba dolu, eşimle zamanında çook konuştumanam nolmuş ya mathelda.
arkadaşım şaşırmış senin bu kp
eşin de madem savunmuyormuş, onların anlamasını bekleme tavrını da koy.
hem niye haftada 2 gece kalıyosunuz ya, eviniz yok mu sizin.
gitsin kocan yalnız kalsın çok istiyosa, tatlışkom demiş ben de saydırcam ama.
herkes yerini bilecek, çocuk senin çocuğun, onu korumak da senin görevin.
sakin sakin gitmeyeceğini, kalmayacağını söyle.
gelsinler sizde sevsinler çok istiyolarsa.
kendisi istiyosa kalsın, kv denden yardım iste o sana yardımcı olabiliyosa olsun, yoksa bu iş yaş.
sinir hastası olursun.
rahatsız olduğun durumlarda da açık açık söyle. madem anlamıyolar o zaman anlarlar.
ayyy bi girdim topiğe sinir oldum ya.
gelişmemişler
canımm Allah kolaylık versin çok zor bide sürekli gidiyomuşsunuz onlardan uzakya olsanız biraz sabredersin nasıl olsa gitcekler gittilermi yıkarım diye ama.. bizde de durum benzer biraz kv.her geldiğinde yalaya yalaya öpüyo o dişleri yıllardır fırçalanmamış pis ağız kokusu siniyo çocuğa 1 hafta zor sabrediyorum ıslak mendillerle siliyorum hatta z.yağı sürüyorum öpemesin diye niye sürdün deyince de sivilceler var yüzünde onlara iyi geliyomuş diyorum..
eşlerin tutumu çok önemli aynen bizimki de bişi diyemez anacığına ama sabret der en azından. farklı yerlerdeyiz zırt pırt gelemiyolar..
sen de nasıl olsa çocuk büyücek yaptırmıcak diye düşün demişsin ağlıyo diye ağlayınca alıver ellerinden .. lafını da esirgeme eşine de durumu nineden önce anlat ki seni önyargılı dinlemesin
aranızın duzelmesıne sevındım canım.aman bıdaha bozulmaz ınsallah.sende alısverısın tadını cıkarcanım gelişmelerden haberdar et demiştin ya, bugün iş yerime geç kalmış bi buket çiçek geldi, bil bakalım kimden geldi?:)haftasonuda nasipse led tv istiyordum onu almaya gideceğiz.eee unutmayacaktı, unutursa böyle masraf açılır başına::)kadının fendi erkeği yendi::)))
iriscim yaklaşık 4 ay önce kayınpederimi kaybettik.eşim tek çocuk,kayınvalidem yanlız kadığı için yanımıza geldi.arada gelip gidecekti güya..sonra plan değişti evine gitti çok korkmuş yanlız kalamamış çıktı geldi, artık bizimle yani.arada gitsin gelsinde diyemiyoruz onun eviyle bizim evimizin arası 10 saat.off off bir dokun bin ah işit.eşimden öcümü yavaş yavaş alıyorum anlattım yukarda.unutmakla en büyük hatayı yaptı zaten:)
kızlar bu dediklerinizi nasıl koyuyorsunuz buzluğa..pişirmeden mi?
allah müstehakını versiiiiinnnnay koşturmaca halindeyim canım, bakalım öleden sonra birz vaktim olcak inşallah, görüşelim
kokoşum nasıl, yeni ciciler alıyım dedim,
ay canım yadi mi, ama ikisinin bi düzgün fotosu yokki, oğlan hep ağzını yüzünü çarpıtıyo foto çektirirken. ilerde de göstercem bak sen böleydin diye
kızıma göz koyan olur elbet, ama ne demişler, bi kızı bin kişi ister bi kişi alır
artık damadımızın kriteleri de önemli, yakışıklı olması (ki maşallah hepsi öle), esprili olması, saygılı olması lazım. bakalım bana görür görmez anne dicek mi, elimi öpcek mi?
pişiği var mı, salyası var mı, bunlar önemli, biz salyasız damat istemeyiz, çok alıştık önümüzün sürekli ıslanmasına
bir de
bu sobe den ben bişi almamıştım nasıldır kalitelimidir bacılar?
Dün ben de gördüm ama evde yoğurdu vardı kıpırcanımın ,bitince alıcamtamam mı halloldu mu sorunah iriscan ah, sen de olmasannnn
rica ederim canım, beğendiysen şu İstanbuldakilere söyle de alsınlaryoğurdu nasıl oldu
Afiyet olsun lülecanımabenım oglan ne dergısıne kapak oldu kuzum
ayyyyy en guzel durum senınki valla bende oyleydımde sagolsun tel çalınca bızuldu
pazara gıttım kız tutturdu hamside hamsı bende sadece ona gore aldım. Geldım eve ayıkladım kızarrttım butun kılcıkları cıkardım cips gıbıı. Neyseee tadına bakayım dedım bakmaz olaydımCookkk guzeldı. Kızın gozunun içine bakıyorum yemesınde ben yıyım :18: Ama nafıleee hepsini yedıı bırakırmı hamsi canavarı.
Eşim dün akşam soslu makarna yiyelimmi dedi, yapayım diyorum.
Amaa belki ona yaptırırım :)
bnim kocam benipazara yollamıo kız anneme yada kv liste yapıorum onlar alıo yada marketten falan alıoruz o kadar kıskanç bi adamki demin çarşıya gttm ama 100 kere aradı nerdesn die bide bugün ben süslenmiştm ondanda yaptı heralde aslında pazara gtmeyi severdm ben
İnşallah hemşom ,ben de kızı veririm o zamanHadi inşallah içinemı dogdu acep hem yakışıklıhem zengın
hadi ya benmki her daim kıskanç pek kıskanmadığı an yok
valla ya bide yüzüğmü unutmuşum çık eve al yoksa gtme dio bide çıktm yzüğmü taktm öle gttm aşırı düşkün bana bensz bişi yapamaz onla gezcm o gezdrcek yalnz gtmmi istemio hep arabayla gtreym ben bırakrm ama bazan benmde yürmek gezmek canm istio her zaman değil ama bazen abartıo kıskançlığı o kadarı ii değil wavym ama sevdiğimden katlanıorum beniş kırmadan kıskanıo alıştm artımk çnkü sonradan çıkan bi huy değil onu tanıdğmdan beri ble ble evlendim sonuçta
Sizin yuzunuzden soganı yaktım
Benımde kıskanctır ama olsun kıskanmasa da olmazki yaaa
Dün jokere gitmiştim ama sadece kışlık bere-şapka vs. de vardı ,hepsi yeni sezon , külotlu çorap aldım bidahaki kış için altı lastikli yürüme destekli zamazingolu...Soobe de yıne ındırim baslamiş seneyelerı ben simdiden alırım. Jokerde se var kızlar %70 e varan dıyor
Ben de ben deAaa gayet istahliyimdir guzel meyveler guzel sofralar hep keyfimi yerine getirmistir.tek ogunu birak kahvalti yspmadan hicbisey yapamam yapamazdim artik yapiyorum cunku bazen kahvslti bile yapamiyorum.onceki yaz esimle ege turuna cikmistik bu nadil gozu doymazlik hicbiseyi yemeden ayrilmadim.sonra mardin ve diyarbakira gittik orda gene ole.dogu nati farketmez her mutfak hitap eder bana
teşekkürler teyzeler, şu anda bi boşluk buldum sizi okuyum dedim, hattaaa geçmiş bile yaptım.
bebişler çooook tatlı maşallah onlara. iris umayı da böle biraz pembelerle görelim lütfeeen. bende kızıma saç bandı aldım bugün, bi resmini çekeyim de koyayım unutmadan
elacım ve tatlışkom kolay gelsin ya, dışarı çıkmanıza karışınca kızmıyonuz mu yaf:44:
bi de herkes kocalarına aşkını ilan etmiş, noluyonussss, mart geldi ondan mı
wavy ciiim ellerine sağlık, kızımın fotosunu gönderince bana da yaparmısııın
şimdilik bu kadar herkese
Balık 9.aydan sonra dedi bu sabah bizim doktor...Evet ya ben ne yapcam başka balkabağını brokoliyiayrıca yazında bulamıcaz çoğunu en iyisi bende buzluğa atayım :)
Balıkta verilmeli demi artık düzenli? Menulerde var galiba artık yoksa 9.ay menulerinde mi var :44:
Yetmiyor saatler verilmesi gerekli bircok besin var, yiyen bebede değil zaten :97:
Sütün yeterliyse yavaş git aysremmm acele etme ,nasıl olsa yiycek eninde sonundaaaa balık ı kendimiz için mi atsak ne ,:26: ben şahsen yazdan kışlık hazırlamıştımbiraz çokii olmuştu taze fasulyenin kg.9,5 Tl görünce çok akıllı hissetmiştim kendimi
yav balık ta kılçık olur yahu ben cesaret edemem henüz , gerçi bizim doktorumuz 8.aydan sora yumurta beyazı verebilirsin dedi ama, ben biraz ek gıda da yavaş gidiyorum....
Bitane doktor vardı ibrahim ustamı çabukusta mı ne , 1 yaşından önce kutu sütü bile öneriyodu :111::111::111:Eskiden 1yaşa kadar cevizde pek önermiyormuş doktorlar, artık fikirler değişti. Hatta son yapılan araştırmalara göre ceviz,çilek,fıstık ve inek sütü 1yaştan önce verilir ise alerji oranı daha düşük oluyormuş. Doktorunun görüşü bu yönde sanırım. Öncesinde tattırmakta fayda var bazı besinleri illa 1yaş beklememeli.
canım gelişmelerden haberdar et demiştin ya, bugün iş yerime geç kalmış bi buket çiçek geldi, bil bakalım kimden geldi?:)haftasonuda nasipse led tv istiyordum onu almaya gideceğiz.eee unutmayacaktı, unutursa böyle masraf açılır başına::)kadının fendi erkeği yendi::)))
iriscim yaklaşık 4 ay önce kayınpederimi kaybettik.eşim tek çocuk,kayınvalidem yanlız kadığı için yanımıza geldi.arada gelip gidecekti güya..sonra plan değişti evine gitti çok korkmuş yanlız kalamamış çıktı geldi, artık bizimle yani.arada gitsin gelsinde diyemiyoruz onun eviyle bizim evimizin arası 10 saat.off off bir dokun bin ah işit.eşimden öcümü yavaş yavaş alıyorum anlattım yukarda.unutmakla en büyük hatayı yaptı zaten:)
kızlar bu dediklerinizi nasıl koyuyorsunuz buzluğa..pişirmeden mi?
Oto koltuğu sonucunu bildiricem mutlusummm ,bu haftasonu halledicem inşallah...Kızlar selam, ben geldim:)
Yine günlerdir yazamadım size.. Ara ara telden girip okuyorum gece kalktığımda ama tam geçmiş yapamıyorum tabi..
Yoğun şekilde çalışıyorum, eve gelmem 18-18:30'u buluyor. Ela ile oynuyorumi, o uyuyunca ki 10 gibi uyuyor, ev işleri, biberonların, süt kaplarının yıkanması derken saat 12 oluyor. Ofisten erken çıktığım ve 45 dk civarı da süt sağdığım için işlerimi de yetiştiremiyorum tam, 12-1 arası da maillerime bakıyorum. Gece en az 3-4 defa uyanıp Ela'yı emziriyor veya pışpışlıyorum, sabah da 7:30 gibi kalkıyoruz.. Çook yoğun bir tempodayım anlayacağınız...
Geçmişi tam okuyamadım ama aralarda ilk arabam kullanan bebişler gördüm, hepsi çok tatlı maşallah.. Ben de heveslendim, biz de bugün aldık, annemlere kuracağım ama yazık kadıncağız çok yoruluyor gündüz. Umarım sever ve oynar..
Bir de oto koltuğu sorulmuştu, onun cevaplarını göremedim henüz.. Ben de arayış içindeyim ama karar veremedim henüz. Fiyatlar çok değişken 150 tl de var 1000 tl'de..
Balık verme konusunu konuşmuşsunuz gördüğüm kadarıyla, bizim doktor balık mevsimi bitmeden haftada iki defa balık verin mutlaka dedi. Balığın cinsi önemli değil her gün somon yiyecek dye bir kural yok ama kılçığına dikkat edin, elinizle iyice ayıklayıp verin ya da çorbasına katın dedi. Beyin gelişimi için çok önemli olduğunu vurguladı..
Bizden haberler böyle, umarım herkes iyidir..herkese iyi geceler.
aysre biz dün tanıştık, farkında mısın?:):)
ay koşturmaca halindeyim canım, bakalım öleden sonra birz vaktim olcak inşallah, görüşelim
kokoşum nasıl, yeni ciciler alıyım dedim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?