2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni en iyi ben anlarım kuşum herşeyden tiksinio herşey boğazını alıo su bile beceremiomu anlamadm artık çorba yapıp yenmemsnden bıktm bugün nasl yedyse şaşırdm kusmuş sabah boşver ömür boyu mama süt içcekler değil ya napalm

güzel de söyledim kavga da ettim ama nato kafa nato mermer.
destek veren arkadaşlara teşekkür ederim biraz olsun rahatladım konuşacak kimsem olmayınca, gidip gelip yazmaya çalışıyorum ama şimdi laf etmesinler yanımızda oturmuyosun odaya kapandın diye,,

anlıorum canım canın sıkıldıkca yaz sen sabret kendni yıpratma

eminim şok olduğuna tatlım bende normal demiorum aşırıya kaçıyo ama hep böleydi ara sıra arkadaşlarmla vakt geçrirm gndermez yada kendi bırakır daha anlatsam aklın çıkar şikayet etsem bilmiomuydun der biliodum zatende şikayet etmiorum artık alışmışım allah var eve kapatanlardan değil çıkıorum ynede kendide çok gezdirio ama bazen istedklermi yapamıorum tabi napaym irism benm herfte öle sen bide eltcanı gör o daha vahim duymak istemezsin

pozitiflik abidem benim bekleyip görcez kuzum, geç başladık biz de bir iki ay sonra verim alırım inşallah Allah bütün kuzuları korusun

ela yok mu ah o ela, yine öptürmedi yanaktan

pozitiflik abidem benim bekleyip görcez kuzum, geç başladık biz de bir iki ay sonra verim alırım inşallah Allah bütün kuzuları korusun

ela yok mu ah o ela, yine öptürmedi yanaktan

aynen canım bekleyip görcez burda yiyen bebekleri duyuyorum ya kıskanmıo değilimanammmmm wavy teyzesi kızıma şarkı yapmış ohhh ohhh

pöff yaa ne dense o kadar boş ki, doğru olanı biliyorsun kocan da biliyor ama ataerkil likten gık diyemiyor , hemde kendi çoçuğu için bile ve ne yazık ki sadece senin değil belki toplumun yarısından fazlası böyle, bizler bu internet ortamında bir şeyleri daha bilinçli görebiliyoruz ama biz eminim ki bir avuç insanız ne yazık ki, Allah sabır versin demiyeceğim sabrın fazlası da zarar , ama senin için bir şeyler bulup düşünsek iyi olur hep beraber ,

Merhaba kıslar ben çok kötüyüm yaaa
Dün lumda evdeydi canıma okudular bu zıpırlarsaat 10 da uyudular ohhh dedim bi demez olaydım kızım hiç uyumadı bu gece sabaha kadar oturduk o ağlayınca oğlanda kalktı geldi yanıma onlar ağladı ben ağladım işte böyle sonra demeyin alsen kaçıyor diye

Gunaydin kizlar

annemlerde kaldik gece. Sabah annem kizi aldi sen uyu biraz daha diye ama uyku tutmadi deli miyim neyim

Delisin MSOE'mm ,yatıp uyusanaaa ,annem pazartesi gidiyo kara kara düşünüyorum ,sabahları nasıl kalkıcam diye ,uyuyodum ne güzel

herkese günaydın bugün 3 adet toplantım war aranıza katılamayıcağım oyüzden hala çok kötü hastayım bu arada opüyorm
Ben de geç geldim , işler vardı bitürlü sona gelemedim

Wavy'mmm bak ısrar etme kokoşuma , evdesin nasıl olsa ,memelerde doluysa ver gitsin , canını sıkma , sütü olup 1 yaşına kadar sütle besleyenler tanıyorum yaaa , istemiyo demek ki
Sonra kaşıkla çocuk peşinde koşan annelerden olursun ,demedi deme

Tespiti de yapmışsın , belki de doğrudur , gerginliğin ona da yansıyodur :44:

Primacıyım ama kendim kullanmış kadar sevindim ( dejavu )

Acaba kötü niyetli değil midir diye düşündüm ama sonraki iletilerini okuyunca tırstım :18:

Ben olsam direk atlardım heralde Karşıma çıkmayın sağda solda

Sandalyeye bağlanan bi zamazingo var ,ondan almıştım ,henüz kullanmadım ama bikaç aya kullanılır heralde bayağı pratik bişey polar gear miydi neydi ,unnadodan almıştım...

Bu durumda eşinin tavrı çok önemli ; yani eşinle birlikte hareket edebilmen önemli,ama o henüz ailesinin sen ve çocuğunuz olduğunun farkında değil , anası babası nenesi hepsi içiçe yaşadığınız için büyüdüğünün de farkında değil sanırım.Ne demekmiş ben onlara söylemem ,yok kırılırlar yok küserler
Bence eşinle oturup ,sakince ve de uzunca bu konuyu konuşmalısın , onlara karşı bir tavrın olmadığını , sadece çocuğunu düşündüğünü anlatmalısın ...Anlamıycaktır yüksek ihtimalle , gerekirse tehdit et , sen çocuğun bakıcısı değilsin annesisin , o bişey diyemiyosa sen diyebilmelisin.Tek yetkili sizsiniz neticede...Bu noktada tabi biraz şirret gelin olmayı ve hatta , eşinle de sorun yaşayabilmeyi göze almalısın.Emin ol ,sen tavrını netleştirirsen karşındaki herkes ona göre davranıcaktır bir süre sonra , belki uzun zaman alıcaktır ama eninde sonunda olucak emin ol...Aksi takdirde daha çok üzüleceksin....

Benimki de direk diyemiyo da , konu komşuyu akrabayı örnekleyerek anlatıyo , sonra da şaka yapmış gibi söyledi bi keresinde , "şakasını bile yapma" dedim ,sonra da kıvırdı "ayyy küçücük çocuk anneden ayrılır mıymış da , nasıl bırakıyolarmış da" , adaml ol canımı ye

iris leyn hayranımsana her şeyi o kadar net leştiriyorsun ki, biz kadın milletigibi ordan oraya uzamıyorlafın,
matheldaa dinle iris in lafını ,

Kız bana mı diyon, napalım özlemeyelim mi hıh

alseeeeeeeeeeen,

ters 2 foto koyup kayboluyon kızım, hiç mi özlemiyon beni- beni beni wavy'ini

Ahh tatlımm özlemezmiyim hep takipteyim ama yazamadım be gülüm
Yaptığın fotoları gördüm benim zıpırların da istiyoruz
Sanırım ek gıda konusunda dertlisin canım sürekli yedikten sonra kusuyormu? Kafanı karıştırmak yada korkutmak istemem ama reflü olabilirmi :44:
Kızımın ilaç tedavisi bitti.bende başladım ama görsen 1 günde verdiklerimi
Reçellik kücük kâselele elma rendesi içine pekmez ve ceviz koyuyorum bide Muzlu yogurt işte bu kadar
Aman hiç üzmüyorum kendimi emmeyince mecbur yiyecek

yaaa öyle deme moralim bozuluyo

topik can lar baharat kullanımını nasıl yapıyorsunuz ?????
ben bal kabağına tarçın ekledim ,
ıspanak a dakimyon ekledim hem gazı gider diye
tavuk a da köri eklesemmi az biraz diye düşünüyorum ,ama baharatlar ile ilgili pek bir şey bulamadım aıkçası ,sonra ağır gelmesin bu çoçuk a

Kendisi pısırıklığından memnun yani , şöyle özgüveni yüksek bi çocuk yetiştireyim derdi yok

Afiyet olsun yanakcanıma ,yarasın ,yanakyanak olsun

iriscim mesaj kutun dolu
Boşaltıyorummmmm

Duymayım bence de yaaa ,öyle böyle değil ,çok sinirleniyorum Nasıl büyücek bu kızlar sizin heriflerin elinde düşünmeden edemiyorummmmmmm

Tamam tamam affettik

iris leyn hayranımsana her şeyi o kadar net leştiriyorsun ki, biz kadın milletigibi ordan oraya uzamıyorlafın,
matheldaa dinle iris in lafını ,

Ne yapayım aysrem , darlanıyorum yaaa , bu kadar eziyet olur mu , az sesimizi çıkaralım ne kaybederiz ki , yani biraz daha zorlasak bi üçüncü sayfa hikayesi çıkacak burdan diye korkuyorummmm...
Ayrıca da karadenizliyim ,yay burcuyum , çok mu bodosum bilmiyorum :44::44::44:

yok güzelim pütür takılınca öğğk diyo ve bütün mide aşağı iniyo ayy sabahı hatırladım da birden moralim yine bozuldu...

hatta yarı katı verince dilinin üzerinde biriksin direk öğürüyo..

emmeyince mecbur yiyecek diyosun da alışmıyo bi türlü işte 1 aydır uğraşıyorum. ben de sütüm yetsin diye artık dana moduna geçtim yedikçe yiyorum

yaaa öyle deme moralim bozuluyo

Kıyamammmm ,bozma moralini
Sadece yaşadıklarının normal olduğunu kabullen ve sakinleş diyorum , burda hep konuşuyoruz ama her bebek farklı gelişiyor , yiyor içiyor ,hopluyor zıplıyor...Sabret güzelim ,canımın içi , nasıl olsa yiycek ,sen üzme kendini.

Henüz baharatla tanışmadı benim kıpırcan ,tatsız tuzsuz yiyo yavrum yazık...Bi ara kimyonu okumuştum burdan ama hiç koymadım...Zararlı olacağını düşünmüyorum ,hatta damaktadı oluşturmak adına iyi bile olabilir sanki :44:

Yedikçe yeme , sütün yetmiyosa da biberon maması ver ,illa ki sıvı istiyosa kokoşum...Kıpırcan katıgıdayı sorunsuz yiyo ama ben ona rağmen hala günde 300 cc kadar devam sütü veriyorum , çok katıgıda almasın diye ,gece de 1 kere emiyo...Daha süt bebesi bunlar diye düşünüyorum , yanlış da düşünüyor olabilirim ama benim fikrim ve uygulamam bu yönde...
Üzme ama kendini ,ben de üzülüyorum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…