güzel de söyledim kavga da ettim ama nato kafa nato mermer.canım o kadar sinirlendmki ne pis ve anlayışsız insanlar ya hçmi düşünmüolar senin üzülceni çok üzüldüm senin adına valla eşinden destek göremeynce böle oluo işte aram açılcak die tam tavrınıda koyamıosun eşine artık daynamadğnı güzel bi dlle sölesen fena snr oldum ya kıyamam seni nasıl doldurmuşlar
güzel de söyledim kavga da ettim ama nato kafa nato mermer.
destek veren arkadaşlara teşekkür ederim biraz olsun rahatladım konuşacak kimsem olmayınca, gidip gelip yazmaya çalışıyorum ama şimdi laf etmesinler yanımızda oturmuyosun odaya kapandın diye,,
eminim şok olduğuna tatlım bende normal demiorum aşırıya kaçıyo ama hep böleydi ara sıra arkadaşlarmla vakt geçrirm gndermez yada kendi bırakır daha anlatsam aklın çıkar şikayet etsem bilmiomuydun der biliodum zatende şikayet etmiorum artık alışmışım allah var eve kapatanlardan değil çıkıorum ynede kendide çok gezdirio ama bazen istedklermi yapamıorum tabi napaym irism benm herfte öle sen bide eltcanı gör o daha vahim duymak istemezsinDün ben de gördüm ama evde yoğurdu vardı kıpırcanımın ,bitince alıcam
Afiyet olsun lülecanımaBenimki de sever hamsiyi inşallah anası gibi
Yediniz mi makarnaları zammbakım
Ayşem ,şoktayım ,sonraki iletilerde okuduklarımla daha çok şoka girdim
Seviyosun katlanıyosun ama , aşk güvenmek değil midir
Manitalık dönemlerimiz de dahil 1 kez bile nerdesin sorgusu yapmadık birbirimize ,sevmiyo mu acep benim herif beni :44: Biz birlikte çok iyi vakit geçiriyoruz ama herbirimiz ayrı ayrı arkadaşlarımızla da çok keyifli vakit geçiriyoruz ... Kendini mutlu hissediyosan bişey diyemem ama aşırısı da sağlıksız be Ayşem ...
İnşallah hemşom ,ben de kızı veririm o zaman
Olur olurrrrr ,kıskanmadan daha iyi olur ,kendinizi kandırmayın annecanlarım
Dün jokere gitmiştim ama sadece kışlık bere-şapka vs. de vardı ,hepsi yeni sezon , külotlu çorap aldım bidahaki kış için altı lastikli yürüme destekli zamazingolu...
Ben de ben de
Martta doğmuş zaten bunların çoğu ondan heralde
Balık 9.aydan sonra dedi bu sabah bizim doktor...
Sütün yeterliyse yavaş git aysremmm acele etme ,nasıl olsa yiycek eninde sonunda
Bitane doktor vardı ibrahim ustamı çabukusta mı ne , 1 yaşından önce kutu sütü bile öneriyodu :111::111::111:
Çok pimpirikli olmamakla birlikte daha çok küçük olduğunu düşünüyorum iç organları olsun sindirim boşaltım sistemleri olsun , fazla yüklenmeme taraftarıyım...
Cevizi yarım olarak rendeleyip çorbasına katıyorum hergün...İnek sütüne karşıyım ama ...
Offfff , kötü olmuş ama bahane yapmış bence , oturduğu yerde uzun yıllardır oturuyodur ve de herkesi tanıyodur heralde korktuğunu sanmıyorum ,onun niyeti size yerleşmek...Sen yine de mesafeli davranmaya çalış ,kendini ezdirme sakın ,evinde misafir olduğunu unutmasın ,tahta çıkmaya çalışmasın valide sultan
Oto koltuğu sonucunu bildiricem mutlusummm ,bu haftasonu halledicem inşallah...
Tempon da çok yoğunmuş , kolay gelsin canımmmm
Bahar geldiiii , hepimiz birgün tanışıcazzzz ,çimlere yayılıcazzzz , İstanbullularrrrrr
seni en iyi ben anlarım kuşum herşeyden tiksinio herşey boğazını alıo su bile beceremiomu anlamadm artık çorba yapıp yenmemsnden bıktm bugün nasl yedyse şaşırdm kusmuş sabah boşver ömür boyu mama süt içcekler değil ya napalm
pozitiflik abidem benimbekleyip görcez kuzum, geç başladık biz de bir iki ay sonra verim alırım inşallah Allah bütün kuzuları korusun
ela yok mu ah o ela, yine öptürmedi yanaktan
güzel de söyledim kavga da ettim ama nato kafa nato mermer.
destek veren arkadaşlara teşekkür ederim biraz olsun rahatladım konuşacak kimsem olmayınca, gidip gelip yazmaya çalışıyorum ama şimdi laf etmesinler yanımızda oturmuyosun odaya kapandın diye,,
Gunaydin kizlar
annemlerde kaldik gece. Sabah annem kizi aldi sen uyu biraz daha diye ama uyku tutmadi deli miyim neyim
Ben de geç geldim , işler vardı bitürlü sona gelemedimherkese günaydın bugün 3 adet toplantım war aranıza katılamayıcağım oyüzden hala çok kötü hastayım bu arada opüyorm
günaydın dicem de pek gün aydın değil bana, uyuz Talya
kahvaltımsı şeyden 2 kaşık yedi bi güzel her yere kustu sonra da mem diyo yakama bakıyo
direndim birazdan vereyim kahvaltısını dedim yok, imdaaaaaaat der gibi çığlık atıyo...
pes ettim emzirdim uyuttum.
ulen senle kalkmışım, kahvaltını hazırlamışım yumurtasına kadar (nefret ediyorum biliyosunuz) kendim aç bilaç dolaşıyorum ıı ııh hanfendi yemicek... su içer genzine kaçar, yemek yer öğürür... Allah bana sabır versin sabah sabah sinir harbine girdim...
al ocakta da çorbası var, onu da içmicek. yapmayayım bari ya...
Tespiti de yapmışsın , belki de doğrudur , gerginliğin ona da yansıyodur :44:Sürekli de mem olmaz ki... kızda pütür alerjisi var, oturayım ağzımı açayım da yiyeyim yok..
Ya sizin bebeler oturuyor mama sandalyesine, açıyor ağzını ve haaam mı yapıyor? bende durum vahim. bence cocuk ek gıdadan çok benim tavrımdan rahatsız oluyor.
annelutfen.com - Bebek Bezi
5 paket bebek bezi 57 tl
annelutfen.com - Bebek Bezi
bu da Molfixçilere...
mepgvn GOLD 4 numara buldummmmmm
annelutfen.com - HUGGİES JUMBO MAXİ GOLD No:4 - 52'li
kızlar konuya çat diye dalıyorum ama kusura bakmayın çok moralim bozuk, eşimin ninesigil bize yatılı gelmşlerdi dün akşam çocuğu sevecem diye yattıkları odaya götüdü bende üstü ıslaktı değiştireim diye bi süre sonra gittim ki ne göreyim kadın eteğini kaldrmş iç donuyla bişeyler yapıyo çocuğuda yatırmış karşısına zavallım o da bakıyo ona, bende şok oldum çocuğu aldım bide çocuğun yanında üstünü değiştirme dedim sadece çıktım, sabahta gelmiş bana ağlıyo sen bana niye terbiyesiz dersin sbaha kadar uyuyamadım onun daha aklı ermiyo da vs vs. halbuki ben sadece çocuğun yanında üstünü değiştirme dedim ki o üstünü değiştirmiyordu. eşim işten gelince kesin onada ağlayacak çok sinirliyim çok içimi dökmek istedim kusura bakmayın bana bi yol gösterin
ya ben aslında mutlu yu biliyordum bebeği oldu bize yakın tarihte felen, ama aklıma gelmiyor tabi buralarda olucağı, sonra bir gün burada mutlusu avukat olduğundan bahsetti , o zaman nasıl oldu ise aa acabamı dedim, kızın adı da aynı , ama yine de ya denk gelmiş se vs. diye düşünüyordum oda sanırım buraya yüklediğim fotolardan anladı ,ofise hala ziyaretine gitmiştik mutlu da oradaydı ,hatta ben sonradan gittim yanlarına ,( ki ben aşağı kata inene kadar mutlu nerde diye sormuştum aslında ) fotodan anladı sanırım ama ikimizde çaktırmadıkkk sırdaşlığı
hele kı bazen gelıp bene kv bebek nerde deyınce yatıyor dıyorum ben anlamam uyandıracam deyınce tam delırıyorum ..bır ara catladım artık bu mu sevmek dedım sevsen uyandırmaya bıle kıyamazsın dedım bıraz tartıstık ama sımdı ıyı aramız cok sukur en azından artıık uyandırmıyor ama sapur supur opuncede bır ıkı uyardım artık gucum kalmadı ya...sevmıyorum yanaktan opulmesını ..ama ıste arada es olunca Allah'a emanet etmekten baska care yok..bı de gecen benı almaya geldıler kv onde oturuyordu bebegı benım kucagıma ver dedı..ıyımısın dedım bebek bu bebek on koltuktamı oturur dedım ahh ahh valla dolmusum
bende çok doldum kusura bakmayın sabah sabah daldım, şapur şupur öpmek ne kelime biz kvye gidince kayınpeder çocuğun ellerini ağzına alıp emiyo güya çocuğun taklidini yapıyomuş, malum salyalı dönemde şuan bide salyası akınca çocuğun dudaklarını yalıyo fıttırıyorum.. daha neler var neler saysam bitmez
bende mahvoluyorum inan, her hafta 2 gün kvlere gidiyoruz kalmaya, bişey diyecek olsam eşim beni yalnız bırakıp gece kardeşiyle beraber yatıyo ben sabahı zor ediyorum. yıkayıp temizliyorum ama sinir hastası oldum içime ata ata.
bende ömrümde ilk kez yaşadım bunları annem babam hala öpmediler çocuğumu, bebekler sadece koklanır öpülmez diye gördüm ben ailemden.
aynen cnm benım aılemde oyle..gecenlerde kv bana dıyor memeden keste artık bende kalsın dıye..valla dedım ozlersen gelırsın ben gelırım oyle kalma falan yok dedım..dığer eltım bıralıyrdu daha 1 yasına bıle gelmemıs bebgını 2 3 hafta kv de kalıyodu ..bendende oyle seyler beklıyorlarda valla hayatta olmaz dedım..cnm senın esın baya annecı babacı desene..sen de bebegını Allah'a emanet et.Allah'ın ıznıyle bu gunlerı atlatırsn ıns.
Merhaba kıslar ben çok kötüyüm yaaa
Dün lumda evdeydi canıma okudular bu zıpırlarsaat 10 da uyudular ohhh dedim bi demez olaydım kızım hiç uyumadı bu gece sabaha kadar oturduk o ağlayınca oğlanda kalktı geldi yanıma onlar ağladı ben ağladım işte böyle sonra demeyin alsen kaçıyor diye
alseeeeeeeeeeen,
ters 2 foto koyup kayboluyon kızım, hiç mi özlemiyon beni- beni beni wavy'ini
Wavy'mmm bak ısrar etme kokoşuma , evdesin nasıl olsa ,memelerde doluysa ver gitsin , canını sıkma , sütü olup 1 yaşına kadar sütle besleyenler tanıyorum yaaa , istemiyo demek ki
Sonra kaşıkla çocuk peşinde koşan annelerden olursun ,demedi deme
Tespiti de yapmışsın , belki de doğrudur , gerginliğin ona da yansıyodur :44:
Kendisi pısırıklığından memnun yani , şöyle özgüveni yüksek bi çocuk yetiştireyim derdi yokonlar koloni gibi hep bi arada yaşıyorlar bir apartman hepsi akraba dolu, eşimle zamanında çook konuştum
hatta kavga ettik .ben babamlara karşı gelemem onlar ne diyosa öyle olacak yoksa benim oğlumda aynısını bana yapar falan diyo
laf anlatamıyorum.
bende tırnaklarını kesmiyorum artık geçen sıkıştırırlarken onların yüzünü baya çizdi kanattı oh dedim içimden. bu hale getirdiler beni.
anlattım böyle böyle diye kötü düşünme dedi hemen bende bida yalnız odada bırakmam dedim kapattı konuyu.
tünaydın kızlaaaar geç kaşmışım bugün ya bu günleride gördm ya gözm açık gtmez ela yumurta peynr ekmek içi rezene yedi içti tabi bunları tek tek tek verdm kahvaltdan braz snra az pekmez verdm çok şüküüüür demekki karışım yemcek
Boşaltıyorummmmmiriscim mesaj kutun dolu
Duymayım bence de yaaa ,öyle böyle değil ,çok sinirleniyorumeminim şok olduğuna tatlım bende normal demiorum aşırıya kaçıyo ama hep böleydi ara sıra arkadaşlarmla vakt geçrirm gndermez yada kendi bırakır daha anlatsam aklın çıkar şikayet etsem bilmiomuydun der biliodum zatende şikayet etmiorum artık alışmışım allah var eve kapatanlardan değil çıkıorum ynede kendide çok gezdirio ama bazen istedklermi yapamıorum tabi napaym irism benm herfte öle sen bide eltcanı gör o daha vahim duymak istemezsin
Tamam tamam affettikMerhaba kıslar ben çok kötüyüm yaaa
Dün lumda evdeydi canıma okudular bu zıpırlarsaat 10 da uyudular ohhh dedim bi demez olaydım kızım hiç uyumadı bu gece sabaha kadar oturduk o ağlayınca oğlanda kalktı geldi yanıma onlar ağladı ben ağladım işte böyle sonra demeyin alsen kaçıyor diye
iris leyn hayranımsana her şeyi o kadar net leştiriyorsun ki, biz kadın milletigibi ordan oraya uzamıyorlafın,
matheldaa dinle iris in lafını ,
Ahh tatlımm özlemezmiyim hep takipteyim ama yazamadım be gülüm
Yaptığın fotoları gördüm benim zıpırların da istiyoruz
Sanırım ek gıda konusunda dertlisin canım sürekli yedikten sonra kusuyormu? Kafanı karıştırmak yada korkutmak istemem ama reflü olabilirmi :44:
Kızımın ilaç tedavisi bitti.bende başladım ama görsen 1 günde verdiklerimi
Reçellik kücük kâselele elma rendesi içine pekmez ve ceviz koyuyorum bide Muzlu yogurt işte bu kadar
Aman hiç üzmüyorum kendimi emmeyince mecbur yiyecek
yaaa öyle deme moralim bozuluyo
topik can lar baharat kullanımını nasıl yapıyorsunuz ?????
ben bal kabağına tarçın ekledim ,
ıspanak a dakimyon ekledim hem gazı gider diye
tavuk a da köri eklesemmi az biraz diye düşünüyorum ,ama baharatlar ile ilgili pek bir şey bulamadım aıkçası ,sonra ağır gelmesin bu çoçuk a
yok güzelim pütür takılınca öğğk diyo ve bütün mide aşağı iniyoayy sabahı hatırladım da birden moralim yine bozuldu...
hatta yarı katı verince dilinin üzerinde biriksin direk öğürüyo..
emmeyince mecbur yiyecek diyosun da alışmıyo bi türlü işte 1 aydır uğraşıyorum. ben de sütüm yetsin diye artık dana moduna geçtim yedikçe yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?