2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eline ekmek falan verdiğinde ne yapıyor yemeye çalışıyormu?

Eline ekmek falan verdiğinde ne yapıyor yemeye çalışıyormu?

büyük parça koparırsa boğazına tıkılır diye ben veriyorum, onu da emiyo

küçük bi parça verdiğimde de bin saat eviriyo çeviriyo ağzında ama onla da pek arası yok. yani alayım çiğneyeyim de yutayım yok çocukta.

peyniri nasıl verdin canım ben lor yaptım onu vermeye çalıştım bu sabah lor ardından portakal suyu veriyodum galiba lorlar damağına yapıştı çıkarttı.. ben de o kadar uğraştım atmıyim diye portakal suyuyla loru karıştırıp çorba gibi verdim güzel yedi ... portakal suyunu çok seviyo onun hatrına lor da nasibini aldı

Yok kiz ben anladim o kizi. Irisi dinlerse siddet magduru olur

Öyle deme tatlişkom yaaa , nasıl olucak o zaman , dinlemezse de sürekli ezilicek mi , kendi kocası gibi bi çocuk mu büyütücek
O zaman neden evleniyosunuz daha kendisi adam olamamış adamlarla yaa ,evlenmeyin .Madem oturup kendi çocuğunuz hakkında ortak karar/tavır belirleyemiyosunuz çocuk da doğurmayın Bu ülke doğru dürüst büyüyemeyen , birey olamayan ,kendi fikri olmayan /olsa da savunamayan kadınlar yüzünden bu halde ama ... Çocukları yetiştirenler kadınlar değil mi , önce onlardan başlamamız gerekmiyo mu ? Kadınlar güçlü olmadığı sürece büyüteceği çocuklardan da bişey beklemeyelim boşuna ...

Canım benim kızda aynı sanırım bizim kızların yeme gelişimi geriden gidiyor kimi geç döner geç konuşur bizimkide geç yer ne yapalım

eheeeee, dün ben ordan oğlana aldım zateeeeeen
ama bişiler daha alasım var, niyeyse, içime bi alışveriş canavarı kaçtı gibi
uyandı mı kokoşum

eheeeee, dün ben ordan oğlana aldım zateeeeeen
ama bişiler daha alasım var, niyeyse, içime bi alışveriş canavarı kaçtı gibi
uyandı mı kokoşum

al güzelim, güle güle kullansın aslancan

haydi topic kızının fotosunu bekliyo, bana herkes özel mesaj atıyo cydkns kızını göstersin diye- imza toplıcaklarmış, yani smiley filan

senin üstteki mesajı görmeden koymuşum fotoyu odtücanım, unutmadım bu sefeeer
beraber fotolarını da taaa ne zaman papatyam istemişti, ben unutmuştum:26:

senin üstteki mesajı görmeden koymuşum fotoyu odtücanım, unutmadım bu sefeeer
beraber fotolarını da taaa ne zaman papatyam istemişti, ben unutmuştum:26:

Allah bağışlasın güzelim, maşallah oğlun ne kadar büyükmüş ben yaşını unutmuşum :44:

daha net fotolar istiyoruz ama olmaz böyle ( ayyyy doyumsuz wavy)

Slm kızlar nasılsınız kızcelerım yaptıgım semız otu yemegıne bayıldılar masallah yaa nasıl agzını saplatıyodu gorseydınız nasıl guseldınız sızlerede tavsıye ederım...

yaaa öyle deme moralim bozuluyo
wavycim şimdi okudum üzülme lütfen odtücanım. benim oğlanın bi arkadaşı ki kendisi 1 yas daha büyüktü bizimkinden, 2 yaşında annesi bisküviyi ezmeden vermiyodu. başka bir arkadaşım ya kızı 2 yaşındayken de blendırdan geçiiriyodu. şimdi biri 10 biri de 4 yaşına geliyo, gayet de güzel yiyorlar.
sen üsteleme bi müddet, çaktırmıyolar ama çok inada bindiriyolar işi. ne yemek istiyosa onu ver, sütse süt, mamaysa mama. arada da tattıracak kadar ver yediklerinizden, tuzsuz yapıver yemekleri. ben tuzunu da koyuyorum, salçasını da, hiç kasmıyorum , hiçbişey olacağını da sanmıyorum. bi 10 sene sonra da diyecekler ki az tuz da çok zararlı, zekayı da böbrekleri de çok kötü etkiliyo, bak ben diyeyim size, ceyda dedi dersiniz sonra. tuzu bazen aklıma geliyo az atıyorum sadece. öyle öyle dene sadece. kaşıkla verme, elinle bi lokmacık ver bırak, isterse zaten anlarsın daha çok verirsin.
bak böyle böyle alışcak görürsün.
Şebekcan da olabilirmiş seninki şekerim
Çok tatlılar maşallah
hehe dimi, bi maymun etmediği fotoğraf yok. oğlum nolur diyorum yapma bak komik çıkıyo, ama anlamıyo ki. bende öyle maymun şebek Allah ne verdiyse çekiyorum.
Allah bağışlasın güzelim, maşallah oğlun ne kadar büyükmüş ben yaşını unutmuşum :44:

daha net fotolar istiyoruz ama olmaz böyle ( ayyyy doyumsuz wavy)
9 yaşına girdi geçen hafta odtücanım, tam 1 hafta önce
ay daha net foto yok kii, hem bilg baktım hem de kameranın diskine, en iyisi bu ikisi
çekince koyarım artıkın

Slm kızlar nasılsınız kızcelerım yaptıgım semız otu yemegıne bayıldılar masallah yaa nasıl agzını saplatıyodu gorseydınız nasıl guseldınız sızlerede tavsıye ederım...

Kııızzz cipskolammmm ; aştın sen kendini , bu pampişler yakında sizinle sofraya oturursa kimse şaşırmaz haaa ....
Maşallah bu arada yavrulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…