yok güzelim pütür takılınca öğğk diyo ve bütün mide aşağı iniyoayy sabahı hatırladım da birden moralim yine bozuldu...
hatta yarı katı verince dilinin üzerinde biriksin direk öğürüyo..
emmeyince mecbur yiyecek diyosun da alışmıyo bi türlü işte 1 aydır uğraşıyorum. ben de sütüm yetsin diye artık dana moduna geçtim yedikçe yiyorum
iris leyn hayranımsana her şeyi o kadar net leştiriyorsun ki, biz kadın milletigibi ordan oraya uzamıyorlafın,
matheldaa dinle iris in lafını ,
Eline ekmek falan verdiğinde ne yapıyor yemeye çalışıyormu?
tünaydın kızlaaaar geç kaşmışım bugün ya bu günleride gördm ya gözm açık gtmez ela yumurta peynr ekmek içi rezene yedi içti tabi bunları tek tek tek verdm kahvaltdan braz snra az pekmez verdm çok şüküüüür demekki karışım yemcek
Yok kiz ben anladim o kizi. Irisi dinlerse siddet magduru olur
büyük parça koparırsa boğazına tıkılır diye ben veriyorum, onu da emiyo
küçük bi parça verdiğimde de bin saat eviriyo çeviriyo ağzında ama onla da pek arası yok. yani alayım çiğneyeyim de yutayım yok çocukta.
eheeeee, dün ben ordan oğlana aldım zateeeeeentımam
kokoşun uyudu şimdi. bazen 3 saat uyusun istiyorum gündüz ya, ama hemen özlüyorum
ciciler mi alcan? aa dur bak sana denk geldiğim birşeyi post ediyim:
Tchibo.com.tr ||
büyüğe de küçüğe de bulursun buradan birşey belki. kargo bedava...
kendine ihtiyacın varsa da al, kalitelidir..
eheeeee, dün ben ordan oğlana aldım zateeeeeen
ama bişiler daha alasım var, niyeyse, içime bi alışveriş canavarı kaçtı gibi
uyandı mı kokoşum
senin üstteki mesajı görmeden koymuşum fotoyu odtücanım, unutmadım bu sefeeer
beraber fotolarını da taaa ne zaman papatyam istemişti, ben unutmuştum:26:
yok güzelim pütür takılınca öğğk diyo ve bütün mide aşağı iniyoayy sabahı hatırladım da birden moralim yine bozuldu...
hatta yarı katı verince dilinin üzerinde biriksin direk öğürüyo..
emmeyince mecbur yiyecek diyosun da alışmıyo bi türlü işte 1 aydır uğraşıyorum. ben de sütüm yetsin diye artık dana moduna geçtim yedikçe yiyorum
wavycim şimdi okudum üzülme lütfen odtücanım. benim oğlanın bi arkadaşı ki kendisi 1 yas daha büyüktü bizimkinden, 2 yaşında annesi bisküviyi ezmeden vermiyodu. başka bir arkadaşım ya kızı 2 yaşındayken de blendırdan geçiiriyodu. şimdi biri 10 biri de 4 yaşına geliyo, gayet de güzel yiyorlar.yaaa öyle deme moralim bozuluyo
hehe dimi, bi maymun etmediği fotoğraf yok. oğlum nolur diyorum yapma bak komik çıkıyo, ama anlamıyo ki. bende öyle maymun şebek Allah ne verdiyse çekiyorum.Şebekcan da olabilirmiş seninki şekerim
Çok tatlılar maşallah
9 yaşına girdi geçen hafta odtücanım, tam 1 hafta önceAllah bağışlasın güzelim, maşallah oğlun ne kadar büyükmüş ben yaşını unutmuşum :44:
daha net fotolar istiyoruz ama olmaz böyle ( ayyyy doyumsuz wavy)
Slm kızlar nasılsınız kızcelerım yaptıgım semız otu yemegıne bayıldılar masallah yaa nasıl agzını saplatıyodu gorseydınız nasıl guseldınızsızlerede tavsıye ederım...
Feminist damarım tutmuş şekerimMaşallah zıpırcanlarımaa
Kızı da öne oturtmuşun şoför koltuğuna ,sana da ayrıca bir alkış alsenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?