2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr bebegı hala dönmeyen var mı..benım kı donmedı bı turlu kafayı yıyecem desteksızde oturuyor oysa kı ama dönme taraftarı degıl sankı cıldıracammm yaa nıye dönmuyoo bu kız

Slm kızlar nasılsınız kızcelerım yaptıgım semız otu yemegıne bayıldılar masallah yaa nasıl agzını saplatıyodu gorseydınız nasıl guseldınız sızlerede tavsıye ederım...

oyy afıyrtler olsun kızcelerreee ...nasıl yaptın cnm tarıfını verırmısın ? benım kızımıda ole tatsız tuzsuz seler verınce yemıyor hafıf aromalı selerı sevıyo..dun ıspanak corbası yaptım hıcc sevmedı

kızlarrr bebegı hala dönmeyen var mı..benım kı donmedı bı turlu kafayı yıyecem desteksızde oturuyor oysa kı ama dönme taraftarı degıl sankı cıldıracammm yaa nıye dönmuyoo bu kız
Yaw belki cocuk donmekten hoslanmiyo allah allah yaa benimkide donmuyo nolcakki

O nine varya o nine cibanbasi valla. Yatacak yeri yok. Kaynanayada yapmis zamaninda. Oda garibim bise diyememis. Amann cok uzuldum ben. Etkisinde kaldim.
anca gelebildim seker hatunlar napiyorsunuz ?
Hisgeldin ben muhtesem hurrem izliyirum

biz variz bayila bayila operizzz

ahh yerim gozlerini kapatmis umayim
Vaaaarrrr ,kokulu kokulu hem deee

Eki Görüntüle 657334

kizz album yapcan topiccanlardan
al güzelim, güle güle kullansın aslancan

haydi topic kızının fotosunu bekliyo, bana herkes özel mesaj atıyo cydkns kızını göstersin diye- imza toplıcaklarmış, yani smiley filan

masallah sizee bizim fotolarin da hepsi boyle ya bebeler sebek ya ben ya esim yok anacim duzgun bir fotograf
işte bu da bizimkiler, bütün fotoları böyle
Eki Görüntüle 657422 Eki Görüntüle 657420

cok tatlisiniz coook
Eki Görüntüle 657485

Wavy tatlım bizede yap bitane bu resim nasıl şekerim

ABD’nin New York kentinde yapılan bir araştırma, bebeklerin dostlarını ve düşmanlarını henüz dokuz aylıkken belirlediğini ortaya koydu.

Columbia Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya gore, bebekler sevmedikleri bir insan zarar görünce zevk alıyor ya da düşmanının düşmanının kendi dostu olduğunu biliyor. Bebeklerin kendilerine ilgi gösteren kişileri daha çok sevdiğini öne süren önceki araştırmaların aksine, son araştırmaya göre bebekler kendilerine benzeyen kişileri dostları olarak görüyor. Araştırmayı yürüten ekipten Profesör Kiley Hamlin “Farklılık ve benzerlikler üzerinden çevrelerini ve insanları değerlendiriyorlar” dedi. Hamlin’e göre bu durum yetişkinlerde etnik köken, dil ve görünüş konusundaki önyargıların da temelini oluşturuyor.

Kııızzz cipskolammmm ; aştın sen kendini , bu pampişler yakında sizinle sofraya oturursa kimse şaşırmaz haaa ....
Maşallah bu arada yavrulara

oturuyolar zaten kendı yemeklerınıde nune koyuyorum azar azar yıyıverıolar bız yer sofrasındayız semız otu cok vıtamınlı dr onerıyo zaten cnm.
saol ablası.. Sımdı uyudular kalkınca meyve vermeyı dusunuyorum:| soganı yagda kavurdum..2 parca hanı o buz kalıpları varya o kadar kıyma yı da kavurdum ıyıce ezerek bogaza takılmasın.. Bıraz salca.. Goz kararı cook ınce dogranmıs semız otu bıraz su kısı ateste pısırdım ıcıne ırmıkte koyabılırsın sımdı geldı aklıma az da tuz.. Ilıyınca yogurtla karıstırıp yedırdım aaa dıye actı valla esmanur bu ıspanaklıda olur bence olede denıycem haftay.

iriscanim su oto koltuguna karar verdin mi
ben de ariyorum ana kucagina sigmiyor bu sipalar
ee iki tane olunca 3 kisi olmadan bir yere cikamiyoruz arabayla biran once almak lazimm
anamla baristik guzelim dun aksam uzeri ohhh keyfim yerine geldi wallahi
onun disinda bebelerin kudurmasi aynii
ama arada geceleri duzgun uyumaya basladilar pek bir sevindirik oluyorum duzune girecek diye
sonra hoop ertesi gece patlatiyorlar ama ona da raziyim
sonra dislerimiz misir pirtlagi gibi oglan 4. sunu pitlatti kizim kasiyor bu ara 3. ye
Umayim nasil ?
Laf yetiştiriyorum ,iş yapıyorum , koltuk araştırıyorum
Çok yoğunum çokkkkkk...
Sen napıyon hunilim , anangil naapıyo var mı bi gelişme

ayy walla sabah sabah o nine benim de sinirimi hoplattti
ben hurremi dun izledim tabii sonunu kacirdim yine nolduu bitince bir anlatsana guzelim
bu arada hastasiyim hurremin yahu (tarihteki versiyonunun) hatun koca padisahi nerdeyse tek esli yapmis ya helal olsun
O nine varya o nine cibanbasi valla. Yatacak yeri yok. Kaynanayada yapmis zamaninda. Oda garibim bise diyememis. Amann cok uzuldum ben. Etkisinde kaldim.

Hisgeldin ben muhtesem hurrem izliyirum

aha da benim sipalar kv deyi dusman belledi o zamannn
Talyam nasil wavy im ?
bir de gecen kizamik salginiyla ilgili bir link atmistin bakamadim ama saglik ocagi ankarada da salgin var dedi
9 ve 12. aylarda asi yapicaz dedi haberin ola tatlim

ahh ahh cilveli hatun baska
benimkinde cilve falan yok walla anasi kilikli gelir cop diye oper goktugu
evet bekliyo goktug opsun diye az cilvenaz degil o

Ispanagi yogurtla karistirirsan hic bir besin degeri kalmaz. Buyuk ihtimalle semizotuda oyle. Irmiki bilmemde ben pirinc ve havuc koyardim

ben gelince forum donuyor yahu bir gidiyim bak nasil sf lar pitir pitir gecicek
bu arada dido nasil oldu iyilesti mi :44:

Maşallah Umay'a
Sabah bizde sağlıkocağına gittik canım. Hemşire salgın var yapalım dedi aşıyı. Bende doktora soralım dedim.Gelince aradım doktorda yaptırın diyor. Bende yaptırmamayı düşünüyordum ama eşimde ısrarlı. Hastaneden ordan burdan biryerden kaparsa ne yapacağız diyor. Haftaya gideceğim kısmetse fikrim değişmezse yaptıracağız. 2hafta önce devlet hastanesine gitmiştik oradaki doktorda mutlaka yaptır dedi. Kızamık vakaları geliyormuş hastaneye...
Ben bile bunaldım okuyunca. Eşine Allah evlat düşkünlüğü versin. Gözünden esirger olsun inşallah, herkesten kıskansın :)
Eşinin huyuna göre bende konuşman taraftarıyım. Yoksa kendini çok bunaltacaksın. Normalde o insanlar ile konuş kibarca derdim ama anlayacak insanlar değil belli ki
Bende sırf minicik bagırsaklarına falan ağır gelmesin istiyorum yoksa bencede çoğu şey verilmeli, özellikle dozunda oldukca.
Dr. Kadir Tuğcu'da inek sütü öneriyor. Devam sütlerinin para tuzağı oldugunu yazıyor yazılarında sürekli.
Oğlumda başta çiğneyip tükürüyordu yeni yeni yutmayı öğrendi. Sabır canım sabır, zamanı var demek ki. O bilir zamanını :)
işte bu da bizimkiler, bütün fotoları böyle
Eki Görüntüle 657422 Eki Görüntüle 657420

Ay nasıl olmuşta bu kuzuların anneleri fotograf paylaşmış
Ayrıca kriterler genel olarak oğluma uygundur. Başvuru için gerekli form nereden doldurulacaksa yönlendirme yapınız lütfen

Rahat bırak şu kızı ya
Valla ben bu forumları okumasayım, bebekte gelişim belirtileri olarak dönme konusu hiç aklıma gelmezdi açıkcası :)
Daha önceleride duymadım döndü, hala dönmedi muhabbetlerini :)
Anneside pimpiriklilerden oldugundan ben bir dönsem kim bilir ne işler yıkar başıma diyor senin kız kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…