Slm kızlar nasılsınız kızcelerım yaptıgım semız otu yemegıne bayıldılar masallah yaa nasıl agzını saplatıyodu gorseydınız nasıl guseldınızsızlerede tavsıye ederım...
Yaw belki cocuk donmekten hoslanmiyo allah allah yaa benimkide donmuyo nolcakkikızlarrr bebegı hala dönmeyen var mı..benım kı donmedı bı turlu kafayı yıyecem desteksızde oturuyor oysa kı ama dönme taraftarı degıl sankı cıldıracammm yaa nıye dönmuyoo bu kız
Yaw belki cocuk donmekten hoslanmiyo allah allah yaa benimkide donmuyo nolcakki
banada ole gelıo artık..dönse dönerde tık yok gerek duymuyo sankı
anca gelebildim seker hatunlar napiyorsunuz ?
O nine varya o nine cibanbasi valla. Yatacak yeri yok. Kaynanayada yapmis zamaninda. Oda garibim bise diyememis. Amann cok uzuldum ben. Etkisinde kaldim.canımm Allah kolaylık versin çok zor bide sürekli gidiyomuşsunuz onlardan uzakya olsanız biraz sabredersin nasıl olsa gitcekler gittilermi yıkarım diye ama.. bizde de durum benzer biraz kv.her geldiğinde yalaya yalaya öpüyo o dişleri yıllardır fırçalanmamış pis ağız kokusu siniyo çocuğa 1 hafta zor sabrediyorum ıslak mendillerle siliyorum hatta z.yağı sürüyorum öpemesin diye niye sürdün deyince de sivilceler var yüzünde onlara iyi geliyomuş diyorum..
eşlerin tutumu çok önemli aynen bizimki de bişi diyemez anacığına ama sabret der en azından. farklı yerlerdeyiz zırt pırt gelemiyolar..
sen de nasıl olsa çocuk büyücek yaptırmıcak diye düşün demişsin ağlıyo diye ağlayınca alıver ellerinden .. lafını da esirgeme eşine de durumu nineden önce anlat ki seni önyargılı dinlemesin
Hisgeldin ben muhtesem hurrem izliyirumanca gelebildim seker hatunlar napiyorsunuz ?
al güzelim, güle güle kullansın aslancan
haydi topic kızının fotosunu bekliyo, bana herkes özel mesaj atıyo cydkns kızını göstersin diye- imza toplıcaklarmış, yani smiley filan
evet bekliyo goktug opsun diye az cilvenaz degil obiz variz bayila bayila operizzz
ahh yerim gozlerini kapatmis umayim
Kııızzz cipskolammmm ; aştın sen kendini , bu pampişler yakında sizinle sofraya oturursa kimse şaşırmaz haaa ....
Maşallah bu arada yavrulara
oyy afıyrtler olsun kızcelerreee ...nasıl yaptın cnm tarıfını verırmısın ? benım kızımıda ole tatsız tuzsuz seler verınce yemıyor hafıf aromalı selerı sevıyo..dun ıspanak corbası yaptım hıcc sevmedı
Laf yetiştiriyorum ,iş yapıyorum , koltuk araştırıyorum
Çok yoğunum çokkkkkk...
Sen napıyon hunilim , anangil naapıyo var mı bi gelişme
O nine varya o nine cibanbasi valla. Yatacak yeri yok. Kaynanayada yapmis zamaninda. Oda garibim bise diyememis. Amann cok uzuldum ben. Etkisinde kaldim.
Hisgeldin ben muhtesem hurrem izliyirum
ABDnin New York kentinde yapılan bir araştırma, bebeklerin dostlarını ve düşmanlarını henüz dokuz aylıkken belirlediğini ortaya koydu.
Columbia Üniversitesinde yapılan araştırmaya gore, bebekler sevmedikleri bir insan zarar görünce zevk alıyor ya da düşmanının düşmanının kendi dostu olduğunu biliyor. Bebeklerin kendilerine ilgi gösteren kişileri daha çok sevdiğini öne süren önceki araştırmaların aksine, son araştırmaya göre bebekler kendilerine benzeyen kişileri dostları olarak görüyor. Araştırmayı yürüten ekipten Profesör Kiley Hamlin Farklılık ve benzerlikler üzerinden çevrelerini ve insanları değerlendiriyorlar dedi. Hamline göre bu durum yetişkinlerde etnik köken, dil ve görünüş konusundaki önyargıların da temelini oluşturuyor.
evet bekliyo goktug opsun diye az cilvenaz degil o
Ispanagi yogurtla karistirirsan hic bir besin degeri kalmaz. Buyuk ihtimalle semizotuda oyle. Irmiki bilmemde ben pirinc ve havuc koyardimoturuyolar zaten kendı yemeklerınıde nune koyuyorum azar azar yıyıverıolar bız yer sofrasındayız semız otu cok vıtamınlı dr onerıyo zaten cnm.
saol ablası.. Sımdı uyudular kalkınca meyve vermeyı dusunuyorum:| soganı yagda kavurdum..2 parca hanı o buz kalıpları varya o kadar kıyma yı da kavurdum ıyıce ezerek bogaza takılmasın.. Bıraz salca.. Goz kararı cook ınce dogranmıs semız otu bıraz su kısı ateste pısırdım ıcıne ırmıkte koyabılırsın sımdı geldı aklıma az da tuz.. Ilıyınca yogurtla karıstırıp yedırdım aaa dıye actı valla esmanurbu ıspanaklıda olur bence olede denıycem haftay.
Maşallah Umay'a8850 gr - 70 cm olmuş küçük hanım ...Bıngıldağımız açıkmış henüz ,1,5 yaşına kadar anca kapanır sorun yok dedi ,erken kapanması daha çok sıkıntıymış...Kırmızı ete başlayın , balık için 1-2 ay daha bekleyin dedi ,ama o da yaza geliyo zaten ...
Kızamık aşısı yazısı gelmiş maalesef ,bize gelmedi yırttık diyodum ama , salı ya da çarşamba ararlar sağlık ocağından zaten dedi , yaptırıcam sanırım :44:
Ben bile bunaldım okuyunca. Eşine Allah evlat düşkünlüğü versin. Gözünden esirger olsun inşallah, herkesten kıskansın :)bende mahvoluyorum inan, her hafta 2 gün kvlere gidiyoruz kalmaya, bişey diyecek olsam eşim beni yalnız bırakıp gece kardeşiyle beraber yatıyo ben sabahı zor ediyorum. yıkayıp temizliyorum ama sinir hastası oldum içime ata ata.
bende ömrümde ilk kez yaşadım bunları annem babam hala öpmediler çocuğumu, bebekler sadece koklanır öpülmez diye gördüm ben ailemden.
Bende sırf minicik bagırsaklarına falan ağır gelmesin istiyorum yoksa bencede çoğu şey verilmeli, özellikle dozunda oldukca.Bitane doktor vardı ibrahim ustamı çabukusta mı ne , 1 yaşından önce kutu sütü bile öneriyodu :111::111::111:
Çok pimpirikli olmamakla birlikte daha çok küçük olduğunu düşünüyorum iç organları olsun sindirim boşaltım sistemleri olsun , fazla yüklenmeme taraftarıyım...
Cevizi yarım olarak rendeleyip çorbasına katıyorum hergün...İnek sütüne karşıyım ama ...
Oğlumda başta çiğneyip tükürüyordu yeni yeni yutmayı öğrendi. Sabır canım sabır, zamanı var demek ki. O bilir zamanını :)büyük parça koparırsa boğazına tıkılır diye ben veriyorum, onu da emiyo
küçük bi parça verdiğimde de bin saat eviriyo çeviriyo ağzında ama onla da pek arası yok. yani alayım çiğneyeyim de yutayım yok çocukta.
kızlarrr bebegı hala dönmeyen var mı..benım kı donmedı bı turlu kafayı yıyecem desteksızde oturuyor oysa kı ama dönme taraftarı degıl sankı cıldıracammm yaa nıye dönmuyoo bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?