2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aha da benim sipalar kv deyi dusman belledi o zamannn
Talyam nasil wavy im ?
bir de gecen kizamik salginiyla ilgili bir link atmistin bakamadim ama saglik ocagi ankarada da salgin var dedi
9 ve 12. aylarda asi yapicaz dedi haberin ola tatlim

iyi canım uyutmaya çalışıyorum şimdi
yeme problemimiz var sabah deli etti beni kustu
sabır yok bende anacım, annem derdi "sana ya bu gece olacak ya bu gece olacak" diye, haklıymış

pütür almıyo çocuk senaysenim ya

bende izlemedim tekrarini izliyorum. Eyy natasa natasa kodun beni atasa seytan tuyu var bunlarda adam bi kari yuzunden hanedani bitirecekmis

cnm gecen annemde bu tarıfe benzer bı coba yaptı..sehrıye kıyma sogan havuc falan koydu..benım mınık super yedı..ben yagı ve soganı kavurmamak ıcın tum sebzelerı haslayıp rondodan gecırıyorm tuzda koymuyorm sade kımyon ve .z yagı..hıc yemıorrrr

kızlar merhaba,

yarım yamalak geçmiş okuyabildim, okuduklarıma inanamadım. kuzum şimdi uyudu ancak öğlen tarhana çorbası yaptım ben akıllı içine sarımsakta koydum iyi ettim. ek gıdaları zaten kusa kusa yiyen kızım hepten beter oldu, ağzı da sarımsak kokuyor:) ama çok güzel geliyor o koku kızımdan gelince:)) ama perişan oldu yav.

WAVY'cim gördüm çok teşekkür ederim, şimdi alıyorum, böyle böyle ne yapıcam ben? anlatamam bu bezden o kadar memnundu ki kuzucum. sadece bez o kadar. kokuymuş parfümmüş yok bunda .

Öperken gözlerimizi kapatıyoruz ama yaa ondan ( edepsiz iriss ve kıpırcanı )

Yapmaz benim Umay'ım öyle etnik köken , din ,görünüş ayrımcılığı , öğretirim ben ona
Yaşasın renklerin kardeşliği

Arayı düzeltmenize sevindim , bak azıcık zaman her derde deva
Koltuk araştırmalarımda sona doğru yaklaşıyorum ; iki marka hatta modele kadar eledim , kıpırcanı oturtup deneme sürüşünden sonra kararımı vericem , alırsam da bir foto eklerim pazartesiye

Umay'ın kontrolü vardı bugün , iyiyiz ,bi sorun yok , dişlerimiz altta ikitane ,üsttekiler pırtlamadı henüz ama geceleri zorluyo biraz...Gerisi hoplamaca zıplamaca ...Annem gidiyo pazartesi son haftasonumuz ,dertliyim biraz

Ben de o doktoru diyodum ; çok da yaklaşmışım isim tahmininde

rica ederim canım, al hepsini ya da stokları tüket. olmadı siteyi ara sana temin etsinler. hatta şimdiden varsa 5 numarayı da al derim.
ben primada 4 stoklamıştım bi sürü- sözde 18kg a kadar ama bizimkini sıkmaya başladı :44: değiştirebilirsem bi marketten değiştircem 5 e geçcem 1-2 haftaya

Mesaim bittiiiiiiii ,
yarın yokum , kaytarıyorum iştennnnn
Annemim eşyaları toparlamaca ve gezmece varrr , fırsat bulursam da gelicem , kızıyosunuz sonra

ya ben inek sutune de basladim ne yalan
cok da bayila bayila iciyorlar verince yoksa 1 yasindan sonra da bu cocuk sutu sevmiyoru yasamak istemedim
herbirseyi abartmadan tattiriyorum

kiyamam ya oluyor bir donem tatlim biz de ek gidaya ilk basladigimizda cokca kusuyorduk simdi hem onlar alisti hem de ben onlarin ritmine ve midesine alistim
haa hala kusmuyormuyuz kusuyoruz arada ama cok daha nadir biraz sabir annesi
ben de kendimde bu kadar sabir oldugunu bilmezdim resmen animasyon sov var yemek zamani puturlu yiyeceklerde animasyonu dene canim ise yarayabilir
toker cukuranbarda (boyle magaza tarif edilebiliyor muydu yahu ) hareketli muzikli oyuncaklar var kasanin yaninda duran onlar cok ise yaradi bizde

he walla helal olsun hatunaaa
bende izlemedim tekrarini izliyorum. Eyy natasa natasa kodun beni atasa seytan tuyu var bunlarda adam bi kari yuzunden hanedani bitirecekmis

Ben bunu hep diyordum haklıymışım Oğlumda babasına hep daha güzel tepkiler verir baştan bu yana, bakıyor aynı o güven duyuyor tabi
Ben de o doktoru diyodum ; çok da yaklaşmışım isim tahmininde
Çok yaklaşmışsın birkaç harfle karışmış isim

canımcım şimdi 5 paket sipariş verdim, birde gimathandaki toptancıya haber bıraktırdım. depodan ne var ne yok getir diye.şimdi çok fazla almaya da korkuyorum, 18 kiloya kadar diyor ama benimkininde bacakları kırmızı kırmızı, korkarım 4+ ya geçicem. bu sefer bunları ne yapıcam değiştiremem de. evde de var geçen makromarkette buldum son 3 onuda aldım evdekiler 6 paket etti..bu siteden de 5 paket bu kadar gitsin artık. tekrardan çok teşekkür ederim.önümüz yaz yazlık ürünlerde de yakaladığın eminim hoş şeyleri paylaşırsın diye bekliyorum.gerçi benim kızım hep kustuğu için kıyafet konusunda bahtsız hep mama önlüklü(

ya ben inek sutune de basladim ne yalan
cok da bayila bayila iciyorlar verince yoksa 1 yasindan sonra da bu cocuk sutu sevmiyoru yasamak istemedim
herbirseyi abartmadan tattiriyorum

Dünde yazmıştım canım son yapılan araştırmalara göre 1yaşa kadar vermeyip sonrasında verirsen alerji yapma riski daha büyük oluyormuş bazı şeyleri.
Bu noktada ignorance is bliss diyoruz ve içgüdülerimizle devam ediyoruz İnternet, tv olmasaydı verirmiydim diye düşünüp aklımıza yatanı yapıyoruz

ve cydkns ye çok hak veriyorum 10 sene sonrada eminim çok farklı şeyler söyleyecekler
Bıktım araştırmaktan, okumaktan ve dinlemekten

Son düzenleme:

cnm ben rondo kullanmıyorım yoksa ılerde zorluk cekerım dıye cıgnemeyı ogrendıler cok sukur artık puturlu yemıyomu senın bebe yoksa ılerde zorluk cekersın

Neeeer tuz mu bende cipskola bu kadar yemegi nasil yediriyo diyordum tatlandirip budaklandiriyomussun yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…