2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) Açıkcası ben de başlasam mı inek sütüne diye düşünüyorum ama sadece kahvaltısına katmak için. Sadece kahvaltı için mama alıyorum bulamaç verdiğim için. Bugün 7 ayı bitirdik şükür :)
Bir ay daha bekleyip ufaktan başlıycam sanırım. Ben de artık onu araştır bunu dinle yoruldum yahu ben de.

Wavy bunlar senin için

Eklentiler

• $image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 32

Kadir Tuğcu ısrarla inek sütünü savunuyor. Hatta devam sütlerinin para tuzağı olduğunu yazıyor sürekli:44:
Ama günlük kesinlikle kırmızı et tüketimi olmalı diyor. Bir köfte kadar mıydı net hatırlayamadım onu şimdi:44:

Bende keci sutu veriyom mamada veriyom et te veriyom herseyi veriyom

canımm adresi ver de biz de yapalım resim göndericem ama yaparsan .. adresi verirsen kendim yapabilirim .. fotofunia vardı bildiğim ama orda böle bebeklere göre yok

yok canım bilerek adres göndermiyorum, bu şekilde siz de foto göndermiş oluyorsunuz gözümüz gönlümüz açılıyo

sen gönder fıstığımı bakayım kucağıma

nasıl bi koca seninki böyle?kusura bakmada idrak edemedim ben.gidip kardeşiylemi yatıyo?tövbe estagfurullah.allahım daha neler görcez...tavrını kesin koy.kim ne derse desin.kimsenin seni üzmeye hakkı yok.çocuk senin,karar senin.evet bebek öpülmez koklanır yaw.öpmekte neymiş.ben bazen dayanamayıp öpüyorum ama kızıyorum sonra kendime niye öptüm diye.iyi yere dükkan açmışsın kuzum sen!allah sabır versin

zaten ben kendimi ezdirecek zihniyette değilim, ezemez öyle kolay kolay.eğer bana tersse bi durum feriştahı gelse tınlamam.mesafeliyim, ve evimde misafir olduğunun farkında kendsi zaten.bi zararı yokta,sadece çocuğuma karışmaya kalkınca deli oluyorum..

bide çok ivedi cevap verin kızlar, yoğurdu sade yemeyor benim sıpa.siz nasıl yedriyorsunuz?içine neler katıyorsunuz?

bide çok ivedi cevap verin kızlar, yoğurdu sade yemeyor benim sıpa.siz nasıl yedriyorsunuz?içine neler katıyorsunuz?

Canim icine tam bugday yada cavdar ekmegi dogruyom pirinc yulaf bugday hasliyom karistiriyom cici bebe koyanlar var gerci benimkiler gene yemiyorda denersin

Elma, armut, pekmez... birçok şey ekleyebilirsin canım tatlıyı seviyorsa bunlar işine gelir.
Ben bunlar ile yediremedim tatlıyla pek arası olmadıgından

labne verdim ben canım arada kendi peynrimzi suda bekletp veriyorum lor denemedim yapcam ama bende bi maşallah aman sevsin
biz varız bizi unutmaaaa
Vaaaarrrr ,kokulu kokulu hem deee

Eki Görüntüle 657334
amanda prensesime uyuyan güzel gibi olmuş gözleri kapatınca tatlımmm
işte bu da bizimkiler, bütün fotoları böyle
Eki Görüntüle 657422 Eki Görüntüle 657420

maşallah onlara oğlun kocaman yakışıklı olmuş canım

Canim icine tam bugday yada cavdar ekmegi dogruyom pirinc yulaf bugday hasliyom karistiriyom cici bebe koyanlar var gerci benimkiler gene yemiyorda denersin

Benimkide birdefa yulaf ezmesi koydugumda fena tepki vermedi. Normalde de avakado falan katıyorum yine tatlılardan iyi tepki veriyor. Hiçte sevilecek şeyler değilde tuhaf bebe işte
İyi tepki dediklerimde 6-7 bebe kaşıgı yoksa yarım kase 1kase birşey yemişliği yok henuz
Birde kivi denicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…