Ispanagi yogurtla karistirirsan hic bir besin degeri kalmaz. Buyuk ihtimalle semizotuda oyle. Irmiki bilmemde ben pirinc ve havuc koyardim
Evet yogurdun notrleyici durumu var sanirim
Dünde yazmıştım canım son yapılan araştırmalara göre 1yaşa kadar vermeyip sonrasında verirsen alerji yapma riski daha büyük oluyormuş bazı şeyleri.
Bu noktada ignorance is bliss diyoruz ve içgüdülerimizle devam ediyoruzİnternet, tv olmasaydı verirmiydim diye düşünüp aklımıza yatanı yapıyoruz
ve cydkns ye çok hak veriyorum 10 sene sonrada eminim çok farklı şeyler söyleyecekler
Bıktım araştırmaktan, okumaktan ve dinlemekten
:) Açıkcası ben de başlasam mı inek sütüne diye düşünüyorum ama sadece kahvaltısına katmak için. Sadece kahvaltı için mama alıyorum bulamaç verdiğim için. Bugün 7 ayı bitirdik şükür :)
Bir ay daha bekleyip ufaktan başlıycam sanırım. Ben de artık onu araştır bunu dinle yoruldum yahu ben de.
:) Açıkcası ben de başlasam mı inek sütüne diye düşünüyorum ama sadece kahvaltısına katmak için. Sadece kahvaltı için mama alıyorum bulamaç verdiğim için. Bugün 7 ayı bitirdik şükür :)
Bir ay daha bekleyip ufaktan başlıycam sanırım. Ben de artık onu araştır bunu dinle yoruldum yahu ben de.
esta piti piti güzelim, hemen yolla yüzlerinin net olduğu fotolar
şipşak wavy hemen hazırlar, seve seve
canımm adresi ver de biz de yapalım resim göndericem ama yaparsan .. adresi verirsen kendim yapabilirim .. fotofunia vardı bildiğim ama orda böle bebeklere göre yok
Wavy im harikasın bayıldımmmmm
nasıl bi koca seninki böyle?kusura bakmada idrak edemedim ben.gidip kardeşiylemi yatıyo?tövbe estagfurullah.allahım daha neler görcez...tavrını kesin koy.kim ne derse desin.kimsenin seni üzmeye hakkı yok.çocuk senin,karar senin.evet bebek öpülmez koklanır yaw.öpmekte neymiş.ben bazen dayanamayıp öpüyorum ama kızıyorum sonra kendime niye öptüm diye.iyi yere dükkan açmışsın kuzum sen!allah sabır versinbende mahvoluyorum inan, her hafta 2 gün kvlere gidiyoruz kalmaya, bişey diyecek olsam eşim beni yalnız bırakıp gece kardeşiyle beraber yatıyo ben sabahı zor ediyorum. yıkayıp temizliyorum ama sinir hastası oldum içime ata ata.
bende ömrümde ilk kez yaşadım bunları annem babam hala öpmediler çocuğumu, bebekler sadece koklanır öpülmez diye gördüm ben ailemden.
zaten ben kendimi ezdirecek zihniyette değilim, ezemez öyle kolay kolay.eğer bana tersse bi durum feriştahı gelse tınlamam.mesafeliyim, ve evimde misafir olduğunun farkında kendsi zaten.bi zararı yokta,sadece çocuğuma karışmaya kalkınca deli oluyorum..Offfff , kötü olmuş ama bahane yapmış bence , oturduğu yerde uzun yıllardır oturuyodur ve de herkesi tanıyodur heralde korktuğunu sanmıyorum ,onun niyeti size yerleşmek...Sen yine de mesafeli davranmaya çalış ,kendini ezdirme sakın ,evinde misafir olduğunu unutmasın ,tahta çıkmaya çalışmasın valide sultan
bide çok ivedi cevap verin kızlar, yoğurdu sade yemeyor benim sıpa.siz nasıl yedriyorsunuz?içine neler katıyorsunuz?
bide çok ivedi cevap verin kızlar, yoğurdu sade yemeyor benim sıpa.siz nasıl yedriyorsunuz?içine neler katıyorsunuz?
labne verdim ben canım arada kendi peynrimzi suda bekletp veriyorum lor denemedim yapcam ama bende bi maşallah aman sevsinpeyniri nasıl verdin canım ben lor yaptım onu vermeye çalıştım bu sabah lor ardından portakal suyu veriyodum galiba lorlar damağına yapıştı çıkarttı.. ben de o kadar uğraştım atmıyim diye portakal suyuyla loru karıştırıp çorba gibi verdim güzel yedi ... portakal suyunu çok seviyo onun hatrına lor da nasibini aldı
biz varız bizi unutmaaaa
amanda prensesime uyuyan güzel gibi olmuş gözleri kapatınca tatlımmm
Canim icine tam bugday yada cavdar ekmegi dogruyom pirinc yulaf bugday hasliyom karistiriyom cici bebe koyanlar var gerci benimkiler gene yemiyorda denersin
Neeeer tuz mu bende cipskola bu kadar yemegi nasil yediriyo diyordum tatlandirip budaklandiriyomussun yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?