2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya pek katilamiyodum sicaktandir sicaktan.
Fazla ysklasma atesi yakar seni harbiden yakar ama

Evet ya pek katilamiyodum sicaktandir sicaktan.
Fazla ysklasma atesi yakar seni harbiden yakar ama

Herkes sıcaktan söylenirken ya ben ne yapayım diyordun haklı olarak Yine gülüyordum senin mesajlarına her halinle her mevsimde komik olabiliyorsun

Portakal versem mi demişsin, bende 3gündür sabahları portakal suyu veriyorum. Bende asitli ya acaba pişik falan yapar mı diye çekinmiştim. Meyve yemiyor zaten onu içsin dedim 10cc bile içmiyor döke saça birkaç yudum işte

Gulsun kiz siz cok ciddi konular konusuyodunuz o kadar ciddiyet beni bozar. Valla eskiye nazaran daha canli topik bence tabi. Bi arastirma yapmislar. Mutlu insanlara damar sarkilar dinletmisler insanlar etkilemip mutsuzluga burunmus. O yuzden cok ciddi konulara girmeyelim havamiz guzel olsun.
ben hemen hemen hergün veritorum hatta bugün brokoli de yedi. gazdan uçacak yakında benimki:) Allaha şükür bizim hiç gaz sorunumuz olmadı
Bende vereyim patates havuc nereye kadar yaa.

Herkez oyle der. Vallahi ben kendimi hatirlamiyorum siz nasil hatirliyosunyz. Hamilelikte Sicaktan cok cektim ama. ben mutlu insanim. Kendi kendime terapi yspiyorum.

15/05/2012
slmm larrr ,ayh uykum varr yazıp kaçıcağım ,yeşilimsi ne güzel karyola o :) bizde siparişi verdik, en son verilen karar bir sepet beşik yanımızzda bir adet karyola oda da, aynı odada büyük bir dolap ,bizimde bir bölümünü kullanabileceğimiz gibi, cibinlik yok , ama herşeyden önce bunlar odaya girmeden önce sıkı bir temizlik için birini bulmam gerekli sanırım, sonrasında halı ve koltuk yıkatma, perdeler diye iş uzuyorr, birde bizim sokakta yol çalışması var, istesende hiç bişi temiz kalmıyor, ben son bir ayda 4 kilo aldım diye çok kızdı doktorum bana yaaa, r bırakmayın kızlar sizde, hamur işi ekmek uzak durun bak sonra hep beraber birde kilo verdik veremedik , yürüyüş yapalım diye topiklere katılıcaz sonra , birde şu çanta işi var, ben hala kendime bir takım pijama dışında bişi almadım kendimiz için tam olarak ne koymalıyız çantaya onada karar veremedim zati bir vakit bulup ta şu havuzlu han a da gidemedim, uygun olur diye kendim için alıcaklarımı ordan alırdım diye düşündüm, hımmmmmmmmmmm öpüyorum sizii,ve sizde eğilip bebişlerinizi öpün , şarkı söyleyin onlara, masal okuyunnn :)ben daha tam yapamadım ama

Herkez oyle der. Vallahi ben kendimi hatirlamiyorum siz nasil hatirliyosunyz. Hamilelikte Sicaktan cok cektim ama. ben mutlu insanim. Kendi kendime terapi yspiyorum.

Senin 1mesajını okuyan seni nasıl unutabilir
Bende herşeyin iyi tarafını görmeye çalışırım -genel olarak istisnai durumlarda var :)- Bardak boş demem kolay kolay, yarısı dolu derim

Mesela ben sıcakta hergün ne pişircez diye düşünmekten sıkıldım dedim, sen ya ben ne yapayım benim ki her öğün evde dedin. Banada terapi yaptın Olayların iyi tarafından baktım. Ya hep evde olaydı dedim ozaman

Eeee hala mozart dinliyomu civcuvcan.
Birak ya ac angaranin baglarini oynayalim bize ne mozartta. , Benim bildigim tarafi goktugdan zart zart

Amaann hâlâ her ogun evde hicbi degisiklik yok. Onlar birdi iki oldu simdi hepsini ayri dusunuyorum. Beni dusunce ozgurlugunden iceri atsalar kafa dinlerim

Selam kizaalar. Bu zaman gecmek bilmiyomu ya. Dun cok fena yururken bana alttan agri gir. Neyin nesi aanlamadim.ama zor yurudum. Ben yenimbosna nisa hastanesinde dogumu dusunuyorum dr tavsiyesi olan varmi
18-07-2012,

Ordan kalk İstanbul'a gel doğuma, son haftalarda doktor tavsiyesi iste

Istemisim de ben gidip safa has. kontrole devam ettim avrasya hast. doguma gittim ne istikrarsiz bi kadinim. Allahtan hastanw hastane gezerken yollarda dogurmadim.

:)

Neyse geçmişe bakarken bir arkadaşın mesajını okudum, taa kalbim acıdı . Bugüne dönüp mızmızlıklarına bile şükredeyim oğlumun.

gözlerim kapanıyo ama inatla okudum bitirdim:) şimdi de gidip yoğurt mayalamam lazım, ama önce mutfağı toplamam lazımm.. oğlumla bugün yemeğe gittik işte fotoo

Iste halimize sukur dimi. Ben sukrederek terapi yapiyorum iste. Uzulecek oyle cok seyler varken. Yedi yemedi icti icmedi ne gerksiz konular.

bu benim dimi evet evet benim anam ne çalışmaydı yahu ,ığkkkkkkkkkkkkkk birde ev temizlendi de yeniden battı , ama ne ara temzilik yapıcambilemiyorum....

bu benim dimi evet evet benim anam ne çalışmaydı yahu ,ığkkkkkkkkkkkkkk birde ev temizlendi de yeniden battı , ama ne ara temzilik yapıcambilemiyorum....
Senle istanbulda agdaci muhabbetini bulamadim bulsamm sakk diye yapistircaktim sayfaya gittinmi kiz zeytinburnuna

gözlerim kapanıyo ama inatla okudum bitirdim:) şimdi de gidip yoğurt mayalamam lazım, ama önce mutfağı toplamam lazımm.. oğlumla bugün yemeğe gittik işte fotooEki Görüntüle 657966
Peki hesabı bu yakışıklı mı ödedi Öyle bir havayla oturuyor
Iste halimize sukur dimi. Ben sukrederek terapi yapiyorum iste. Uzulecek oyle cok seyler varken. Yedi yemedi icti icmedi ne gerksiz konular.

Haklısın valla o etki bana birsüre gider kızmam oğluma yemesin,içmesin,yatağaüstüme işesin, uyumasın,canı sağolsun onun.

Senle istanbulda agdaci muhabbetini bulamadim bulsamm sakk diye yapistircaktim sayfaya gittinmi kiz zeytinburnuna

aayhhh çok utandımmm yok gitmedim düşünce olarak epey istikrarlı idim ama uygulamada bu istikrarı gerçekleştiremedim , durun koymayın yaa .... hamilelik adama neler yaptırıyor yahu ......... piştt aramızda kalsın yahu

Benim açtığım sayfada da tuhaf düşüncelerin vardı ama günümüze döndüm paylaşmadım
Sezeryan yükselen burç, ters giden gezegenler falan diye tuhaf düşünceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…