Bende portakal gaz yapar dıye vermıyorum versem mi?:44:
Evet ya pek katilamiyodum sicaktandir sicaktan.ben kabız oldugu ıcın kuru kayısı yada kuru ıncır haslayıp tel suzguden gecırıp yogurduna katıyorum sapır supur yıyıp catır catır da yapıyo cok sukurama sade de verıyorum tadını bılsın dıye
kuzum ya benı cok gulduruyosun allah da senı guldursunn.kız sen hamılelık donemındede katılıyodun aramızada bu kadar aktıf degıldın hatırlıyorum.avatarında kızcenın uyku gozluguyle resmı vardı dımiaklımda o kalmıss....
.....neyse sabahtan beri oturma odasında benı bekleyen varlıgın yanına gıdeyım,sıcacık nefesıni ozledım,yakıcı bedenini oooof of
SEVGİLİ ÜTÜM VE ÜTÜ MASAM
hosca kalınnn
Evet ya pek katilamiyodum sicaktandir sicaktan.
Fazla ysklasma atesi yakar seni harbiden yakar ama
Bende vereyim patates havuc nereye kadar yaa.ben hemen hemen hergün veritorum hatta bugün brokoli de yedi. gazdan uçacak yakında benimki:) Allaha şükür bizim hiç gaz sorunumuz olmadı
Herkez oyle der. Vallahi ben kendimi hatirlamiyorum siz nasil hatirliyosunyz. Hamilelikte Sicaktan cok cektim ama. ben mutlu insanim. Kendi kendime terapi yspiyorum.Herkes sıcaktan söylenirken ya ben ne yapayım diyordun haklı olarakYine gülüyordum senin mesajlarına her halinle her mevsimde komik olabiliyorsun
Portakal versem mi demişsin, bende 3gündür sabahları portakal suyu veriyorum. Bende asitli ya acaba pişik falan yapar mı diye çekinmiştim. Meyve yemiyor zaten onu içsin dedim 10cc bile içmiyor döke saça birkaç yudum işte
Herkez oyle der. Vallahi ben kendimi hatirlamiyorum siz nasil hatirliyosunyz. Hamilelikte Sicaktan cok cektim ama. ben mutlu insanim. Kendi kendime terapi yspiyorum.
Eeee hala mozart dinliyomu civcuvcan.canım senınle gebelık haftamız aynı.bana da oluyo ne yapacagımı sasırıyorum tatlı cıkolata yıyorum bır yandan pc den mozart falan acıyorum kıpırdasın dıye bır sure endışelenıyorum ama sanırm uyuyo bebişim o sıralarda.sonra cok sukur sallamaya baslıyor tekme,kafa, omuz
Amaann hâlâ her ogun evde hicbi degisiklik yok. Onlar birdi iki oldu simdi hepsini ayri dusunuyorum. Beni dusunce ozgurlugunden iceri atsalar kafa dinlerimSenin 1mesajını okuyan seni nasıl unutabilir
Bende herşeyin iyi tarafını görmeye çalışırım -genel olarak istisnai durumlarda var :)- Bardak boş demem kolay kolay, yarısı dolu derim
Mesela ben sıcakta hergün ne pişircez diye düşünmekten sıkıldım dedim, sen ya ben ne yapayım benim ki her öğün evde dedin. Banada terapi yaptınOlayların iyi tarafından baktım. Ya hep evde olaydı dedim ozaman
18-07-2012,Selam kizaalar. Bu zaman gecmek bilmiyomu ya. Dun cok fena yururken bana alttan agri gir. Neyin nesi aanlamadim.ama zor yurudum. Ben yenimbosna nisa hastanesinde dogumu dusunuyorum dr tavsiyesi olan varmi
Istemisim de ben gidip safa has. kontrole devam ettim avrasya hast. doguma gittim ne istikrarsiz bi kadinim. Allahtan hastanw hastane gezerken yollarda dogurmadim.18-07-2012,
Ordan kalk İstanbul'a gel doğuma, son haftalarda doktor tavsiyesi iste
Istemisim de ben gidip safa has. kontrole devam ettim avrasya hast. doguma gittim ne istikrarsiz bi kadinim. Allahtan hastanw hastane gezerken yollarda dogurmadim.
15/05/2012
slmm larrr ,ayh uykum varr yazıp kaçıcağım ,yeşilimsi ne güzel karyola o :) bizde siparişi verdik, en son verilen karar bir sepet beşik yanımızzda bir adet karyola oda da, aynı odada büyük bir dolap ,bizimde bir bölümünü kullanabileceğimiz gibi, cibinlik yok , ama herşeyden önce bunlar odaya girmeden önce sıkı bir temizlik için birini bulmam gerekli sanırım, sonrasında halı ve koltuk yıkatma, perdeler diye iş uzuyorr, birde bizim sokakta yol çalışması var, istesende hiç bişi temiz kalmıyor, ben son bir ayda 4 kilo aldım diye çok kızdı doktorum bana yaaa, r bırakmayın kızlar sizde, hamur işi ekmek uzak durun bak sonra hep beraber birde kilo verdik veremedik , yürüyüş yapalım diye topiklere katılıcaz sonra , birde şu çanta işi var, ben hala kendime bir takım pijama dışında bişi almadım kendimiz için tam olarak ne koymalıyız çantaya onada karar veremedim zati bir vakit bulup ta şu havuzlu han a da gidemedim, uygun olur diye kendim için alıcaklarımı ordan alırdım diye düşündüm, hımmmmmmmmmmm öpüyorum sizii,ve sizde eğilip bebişlerinizi öpün , şarkı söyleyin onlara, masal okuyunnn :)ben daha tam yapamadım ama
Oyy oy oy Adam olmusta anasina yemek mi ismarliyo. Cok buyuk cikmis sanki 3 yasindagözlerim kapanıyo ama inatla okudum bitirdim:) şimdi de gidip yoğurt mayalamam lazım, ama önce mutfağı toplamam lazımm.. oğlumla bugün yemeğe gittik işte fotooEki Görüntüle 657966
Senle istanbulda agdaci muhabbetini bulamadim bulsamm sakk diye yapistircaktim sayfayabu benim dimievet evet benim anam ne çalışmaydı yahu ,ığkkkkkkkkkkkkkk birde ev temizlendi de yeniden battı , ama ne ara temzilik yapıcambilemiyorum....
Peki hesabı bu yakışıklı mı ödedigözlerim kapanıyo ama inatla okudum bitirdim:) şimdi de gidip yoğurt mayalamam lazım, ama önce mutfağı toplamam lazımm.. oğlumla bugün yemeğe gittik işte fotooEki Görüntüle 657966
Iste halimize sukur dimi. Ben sukrederek terapi yapiyorum iste. Uzulecek oyle cok seyler varken. Yedi yemedi icti icmedi ne gerksiz konular.
Senle istanbulda agdaci muhabbetini bulamadim bulsamm sakk diye yapistircaktim sayfayagittinmi kiz zeytinburnuna
aayhhh çok utandımmmyok gitmedim düşünce olarak epey istikrarlı idim ama uygulamada bu istikrarı gerçekleştiremedim , durun koymayın yaa .... hamilelik adama neler yaptırıyor yahu ......... piştt aramızda kalsın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?