2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İriss geldiiiiiii , bikaç sayfa okudu ve kaçtııııı ...
Annemin valizleri topluyoruz , yemek de hazırlıyoruz , kıpırcanım da teyzesiyle ....

Hiç gelmedi demeyin haaa

cok az yogurttan bısey olmaz ona bakarsan pırıncıde onermıylar nısasta dıye
Peki :)
Pirincin faydali olmadigini bilmiyidum ogrendim.nedeninide bilmek isterim merak ettim
Kizma Valla dr oyle dedi dr yalancisiyim. ben yagmura haftada 2 3 gun brokoli ispanak yediririm bunlarin hepsinide yogurtla verdigim icin yedikleri hicbir ise yaramamis. Dr soylemisti. Simdi demir eksikliginden ferrum kullaniyoruz. Saclari cok dokuluyo.

Canim icine tam bugday yada cavdar ekmegi dogruyom pirinc yulaf bugday hasliyom karistiriyom cici bebe koyanlar var gerci benimkiler gene yemiyorda denersin

Elma, armut, pekmez... birçok şey ekleyebilirsin canım tatlıyı seviyorsa bunlar işine gelir.
Ben bunlar ile yediremedim tatlıyla pek arası olmadıgından

sağolun kızlar, muz ve bebe büskivisiyle deniyeceğim.inşallah yer.avakoda mı?yiyiyormu bari?kivide ben çekimserim.bi kere meyve suyu sıkarken kivide eklemiştim içine sevmişti ama, ne bileyim:)yulaf ezmesini filan nerden buluyorsunuz?çok cahilim bu konularda

arada yıyıyoz ıste ıslenmıs pırınc.,.
pırıncı artık drlar oonermıyo yerıne bulgur onerıyolar besleyısı oldugu ıcın ıspanak yogurt bıldımm bılelı yerız cok sukur eksıgım yok bebeklere gelınce haftada bır den bısey olcanı zannetmıyrum sen fazla vryormussun canım demır eksıklıgı bıde protein yenmemesındende oluyor ben mı bebek sayfasınd okudum o zamandan berı bır cımdık atıyorum hersyız fazlası zarar cnm gercı tuz atmadanda yıyıyorlar

Himm anladim evet tabiki bulgur daha besleyici. Ondanda koyarim. Ama tuz koyunu okumadim hic. Protein dersen onsuz gunumuz yok. Esim sebze yemez. Dr ispanagi yogurtla verme ve ciger dalak yedir dedi bende artik corbalarina katarim. Oglana ne zaman verilmeli arastirayim

Yulaf ezmesini ben marketten almistim. Nesfit gibi bise

geldim , yemek yaptım , geçmiş okudum ,yemmek yedim geçmişi okudum , bebik uyuttum , kahve yapsam mıki acaba :44:

Yok kiz ben anladim o kizi. Irisi dinlerse siddet magduru olur

iyi ama bişi yapmak gerekli , böyle olmazki :26:

gülüm yav ağır olmuş biraz bence , ,zaten sıkıntılı derdinide biliyor ama herkes senin gibi cevval olamıyor ki , düşüncelerini destekliyorum lakin ne yazık ki daha yolumuz var o dediklerin için diye düşünüyorum , ama yine de bir yerden başlayıp bir şey yapmalı , burada mathelda için çözüm buarak destekolarak başlayabiliriz buna

Slm kızlar nasılsınız kızcelerım yaptıgım semız otu yemegıne bayıldılar masallah yaa nasıl agzını saplatıyodu gorseydınız nasıl guseldınız sızlerede tavsıye ederım...

ağustos annelerinden tarifler bölümüne bekliyoruz bu tarifi

en üstteki testi çözmeyi unutmuyoruz, bi paket bez kazanmaya çalışıyoruz

http://www................../molfix/testler (hürriyet aile- link çıkmıyor)

ay benimde bu aklıma gelmişti bugün , sonra şu anda molfix kullandığım ama memnun olmadığım aklıma geldi,huggıes kazandıran bişi bulayım ben ,

Yaw siz nerden buluyosunuz bu bilgileri soleyin bende okiycam. Yoksa bende tatsiz tuzsuz bise yedirmek istemiyorum bu cocuga.

heeh aynen ben :26: o doktorun adını bile yeni duydum ,ki bende kendimi internette fink atıyor sanıyorum ,:26:
şu bilgileri topluca aldığımız bir yer olsa, her doktor kendi fikrini yazsın önersin iz hangisi içimize sinerse çoçuğa uyarsa onunla devam edelim bazı şeyleri öğrenince de zamanı geçiyor yahu....

Bebikler sekizde uyudu mutfakta yap ya p is bitmiyo zaten canima okumus bebeler biraz toparlayip esime devrettim

Avakadoyu bazen yiyor. Bazen sevmiyor :) Belli olmuyor keyfine göre. Zaten yiyor dediklerimde çok az miktarlar.
Kivide bende birkaç defa verdim. Elma, armut ve muz hiç yemiyor. Meyve sıkıntımız oldugundan fazla tercih şansım yok zaten :)
Kivi alerjen gibi aklımdaydı dokunmayınca vermeyim diye düşünmedim:44:
Yulaf ezmesini ya realden yada migrostan aldım. Büyük ihtimalle realdi.

Ouzi; geçenlerde migrosta ruşeym denk geldi aldım ama nezaman verceğim, ne yapcam bilmiyorum Açmadım bile duruyor henuz

cımdık koymuyormusun sen koymayınca da nıtrat eksıklıgı oluyormus bebeklerde

Hic duymamistim ole bisey mi varmis .nitrat bir suru gidada var zannedersem suda dahil o kadar soyluyolar tuz vermeyin cocuk yasta bobrek yetmezligi olur diye.... amaan bigun bi kufur edecem doktorlarin topuna bide internete olscak bu ne ya her yerde baska bisey yaziyo bu nasil bir bilgi kargasasidir kardesim alip gidecem bebelerimi babamin yaylasina elektrik yok tel yok oh misler gibin ikide inek iki tavuk ohhh misler gibin

Ben kac gundur veriyorum meyveylen yumurtaylan filan .corbayada konuyormus

Bende ofis ortamında kayınpeder filan da orda, hem de toplantıya yetişmem lazım kk muhabbeti yapamadım.. Bir dahaki sefere:))

Bende hamilelik boyunca ayşeden haberdarım zaten. Hala en sevdîğim arkadaşlardan.. İkîmizin de şekerî var filan.. Doğum tarihi, poyrazın adı, aysre ve poyrazın fotosunu bîrleştirînce anlamıştım bir süre önce ben de..

Selam kankalar
Ayyy sen nerdeydin yaa su arkadasa bi terapi yap nolur. Aslinda banada lazim cok uzuldum.

bide çok ivedi cevap verin kızlar, yoğurdu sade yemeyor benim sıpa.siz nasıl yedriyorsunuz?içine neler katıyorsunuz?
ben kabız oldugu ıcın kuru kayısı yada kuru ıncır haslayıp tel suzguden gecırıp yogurduna katıyorum sapır supur yıyıp catır catır da yapıyo cok sukurama sade de verıyorum tadını bılsın dıye
Selam kankalar
Ayyy sen nerdeydin yaa su arkadasa bi terapi yap nolur. Aslinda banada lazim cok uzuldum.

Sanada cok yuk oluyorum ama buldumya bedava terapiyi bol bol yaptirasim var.
kuzum ya benı cok gulduruyosun allah da senı guldursunn.kız sen hamılelık donemındede katılıyodun aramızada bu kadar aktıf degıldın hatırlıyorum.avatarında kızcenın uyku gozluguyle resmı vardı dımiaklımda o kalmıss....
.....neyse sabahtan beri oturma odasında benı bekleyen varlıgın yanına gıdeyım,sıcacık nefesıni ozledım,yakıcı bedenini oooof of
SEVGİLİ ÜTÜM VE ÜTÜ MASAM
hosca kalınnn

bu arada maş fasulyesı,ruseym bunları senden duydum valla not ettım.anasıyla babası yemedı yavrusu magrum kalmasın
sagolasın....vedat milor 1, ouzi 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…