Peki :)cok az yogurttan bısey olmaz ona bakarsan pırıncıde onermıylar nısasta dıye
Yaw siz nerden buluyosunuz bu bilgileri soleyin bende okiycam. Yoksa bende tatsiz tuzsuz bise yedirmek istemiyorum bu cocuga.cımdık koymuyormusun sen koymayınca da nıtrat eksıklıgı oluyormus bebeklerde
Canim icine tam bugday yada cavdar ekmegi dogruyom pirinc yulaf bugday hasliyom karistiriyom cici bebe koyanlar var gerci benimkiler gene yemiyorda denersin
Elma, armut, pekmez... birçok şey ekleyebilirsin canım tatlıyı seviyorsa bunlar işine gelir.
Ben bunlar ile yediremedim tatlıyla pek arası olmadıgından
sağolun kızlar, muz ve bebe büskivisiyle deniyeceğim.inşallah yer.avakoda mı?yiyiyormu bari?kivide ben çekimserim.bi kere meyve suyu sıkarken kivide eklemiştim içine sevmişti ama, ne bileyim:)yulaf ezmesini filan nerden buluyorsunuz?çok cahilim bu konulardaBenimkide birdefa yulaf ezmesi koydugumda fena tepki vermedi. Normalde de avakado falan katıyorum yine tatlılardan iyi tepki veriyor. Hiçte sevilecek şeyler değilde tuhaf bebe işte
İyi tepki dediklerimde 6-7 bebe kaşıgı yoksa yarım kase 1kase birşey yemişliği yok henuz
Birde kivi denicem bakalım
Peki :)
Pirincin faydali olmadigini bilmiyidum ogrendim.nedeninide bilmek isterim merak ettim
Kizma Valla dr oyle dedi dr yalancisiyim. ben yagmura haftada 2 3 gun brokoli ispanak yediririm bunlarin hepsinide yogurtla verdigim icin yedikleri hicbir ise yaramamis. Dr soylemisti. Simdi demir eksikliginden ferrum kullaniyoruz. Saclari cok dokuluyo.
Yulaf ezmesini ben marketten almistim. Nesfit gibi bisesağolun kızlar, muz ve bebe büskivisiyle deniyeceğim.inşallah yer.avakoda mı?yiyiyormu bari?kivide ben çekimserim.bi kere meyve suyu sıkarken kivide eklemiştim içine sevmişti ama, ne bileyim:)yulaf ezmesini filan nerden buluyorsunuz?çok cahilim bu konularda
Yok kiz ben anladim o kizi. Irisi dinlerse siddet magduru olur
Öyle deme tatlişkom yaaa , nasıl olucak o zaman , dinlemezse de sürekli ezilicek mi , kendi kocası gibi bi çocuk mu büyütücek
O zaman neden evleniyosunuz daha kendisi adam olamamış adamlarla yaa ,evlenmeyin .Madem oturup kendi çocuğunuz hakkında ortak karar/tavır belirleyemiyosunuz çocuk da doğurmayınBu ülke doğru dürüst büyüyemeyen , birey olamayan ,kendi fikri olmayan /olsa da savunamayan kadınlar yüzünden bu halde ama ... Çocukları yetiştirenler kadınlar değil mi , önce onlardan başlamamız gerekmiyo mu ? Kadınlar güçlü olmadığı sürece büyüteceği çocuklardan da bişey beklemeyelim boşuna ...
Slm kızlar nasılsınız kızcelerım yaptıgım semız otu yemegıne bayıldılar masallah yaa nasıl agzını saplatıyodu gorseydınız nasıl guseldınızsızlerede tavsıye ederım...
en üstteki testi çözmeyi unutmuyoruz, bi paket bez kazanmaya çalışıyoruz
http://www................../molfix/testler (hürriyet aile- link çıkmıyor)
Yaw siz nerden buluyosunuz bu bilgileri soleyin bende okiycam. Yoksa bende tatsiz tuzsuz bise yedirmek istemiyorum bu cocuga.
Islenmemis pirinci nerde bulcaz ve nasil yemek yapcamizi bilen varmi?
sağolun kızlar, muz ve bebe büskivisiyle deniyeceğim.inşallah yer.avakoda mı?yiyiyormu bari?kivide ben çekimserim.bi kere meyve suyu sıkarken kivide eklemiştim içine sevmişti ama, ne bileyim:)yulaf ezmesini filan nerden buluyorsunuz?çok cahilim bu konularda
cımdık koymuyormusun sen koymayınca da nıtrat eksıklıgı oluyormus bebeklerde
Avakadoyu bazen yiyor. Bazen sevmiyor :) Belli olmuyor keyfine göre. Zaten yiyor dediklerimde çok az miktarlar.
Kivide bende birkaç defa verdim. Elma, armut ve muz hiç yemiyor. Meyve sıkıntımız oldugundan fazla tercih şansım yok zaten :)
Kivi alerjen gibi aklımdaydı dokunmayınca vermeyim diye düşünmedim:44:
Yulaf ezmesini ya realden yada migrostan aldım. Büyük ihtimalle realdi.
Ouzi; geçenlerde migrosta ruşeym denk geldi aldım ama nezaman verceğim, ne yapcam bilmiyorumAçmadım bile duruyor henuz
itiraf ediim ben biliyordumhatta sen koşturarak toplantıya gitmeseydin tostoscan nasıl diyip şaşırtcaktım seni :)) tüm hain planlarım bunun içindi bir sürprik yaptırmadın bana hevesim kursağımda kaldı
günaydınnnnnnnnnn topiccc halkı cancanlarım nasıllar
biz daha kahvaltı etmedik , bakalım ne etces
ya ben aslında mutlu yu biliyordum bebeği oldu bize yakın tarihte felen, ama aklıma gelmiyor tabi buralarda olucağı, sonra bir gün burada mutlusu avukat olduğundan bahsetti , o zaman nasıl oldu ise aa acabamı dedim, kızın adı da aynı , ama yine de ya denk gelmiş se vs. diye düşünüyordum oda sanırım buraya yüklediğim fotolardan anladı ,ofise hala ziyaretine gitmiştik mutlu da oradaydı ,hatta ben sonradan gittim yanlarına ,( ki ben aşağı kata inene kadar mutlu nerde diye sormuştum aslında ) fotodan anladı sanırım ama ikimizde çaktırmadıkkk sırdaşlığı
ben kabız oldugu ıcın kuru kayısı yada kuru ıncır haslayıp tel suzguden gecırıp yogurduna katıyorum sapır supur yıyıp catır catır da yapıyo cok sukurbide çok ivedi cevap verin kızlar, yoğurdu sade yemeyor benim sıpa.siz nasıl yedriyorsunuz?içine neler katıyorsunuz?
Selam kankalar
Ayyy sen nerdeydin yaa su arkadasa bi terapi yap nolur. Aslinda banada lazim cok uzuldum.
kuzum ya benı cok gulduruyosun allah da senı guldursunn.kız sen hamılelık donemındede katılıyodun aramızada bu kadar aktıf degıldın hatırlıyorum.avatarında kızcenın uyku gozluguyle resmı vardı dımiSanada cok yuk oluyorum amabuldumya bedava terapiyi bol bol yaptirasim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?