Oyle kolay degil yemedi dimiaayhhh çok utandımmmyok gitmedim düşünce olarak epey istikrarlı idim ama uygulamada bu istikrarı gerçekleştiremedim , durun koymayın yaa .... hamilelik adama neler yaptırıyor yahu ......... piştt aramızda kalsın yahu
Hshaha demek o zamam iyice kayii koparmisiz desene. Kiz ne iciyodun o ara bizede sole. Sicaklar bizi ne hale getirmis
Benim açtığım sayfada da tuhaf düşüncelerin vardı ama günümüze döndüm paylaşmadım
Sezeryan yükselen burç, ters giden gezegenler falan diye tuhaf düşünceler
Ben ciktim iyi geceler
Benim açtığım sayfada da tuhaf düşüncelerin vardı ama günümüze döndüm paylaşmadım
Sezeryan yükselen burç, ters giden gezegenler falan diye tuhaf düşünceler
Oyle kolay degil yemedi dimi
Hshaha demek o zamam iyice kayii koparmisiz desene. Kiz ne iciyodun o ara bizede sole. Sicaklar bizi ne hale getirmis
bu arada maş fasulyesı,ruseym bunları senden duydum valla not ettım.anasıyla babası yemedı yavrusu magrum kalmasın
sagolasın....vedat milor 1, ouzi 2
Lenn uyuyonuzmu yoksa buz ataktayken racona ters
herkez saat 6 oldumu istimaya gelsin.
Selam canlar bebeler kudurdu artik giremiyoz.ay kafayi yicem bu cocuklar surekli kucak istiyor elleri havada ihhh ihhh durmadan hayir kucaga alistirmis olsam neyse zaten imkansiz da
selam bacılaaaar,
nöörüyonuz bakem?
Gecenlerde bebeklerin mutlaka yemesi gerekiyor diye ben de avakado aldim (dshs once hic yememistim de:)) . O nasil bir tatdir oyle kucuk bir parca aldim migdem bulandi. Vermedim ogluma direk cop. Scsba biseyle falan tatlandirmak mi gerekiyor. Sen nasıl veriyorsun.Avakadoyu
bazen yiyor. Bazen sevmiyor :) Belli olmuyor keyfine göre. Zaten yiyor dediklerimde çok az miktarlar.
:
Bende pek katılan biri degilim ama sen eglenceli bir karakter oldugun icin mutlaka dikkati cekerdi galiba yoktu o dönemde diye düşünmüştüm geçenlerde. Ama zaten hamilelik döneminde aktif olanlarin cogu yok burada.Evet ya pek katilamiyodum sicaktandir sicaktan.
Fazla ysklasma atesi yakar seni harbiden yakar ama
Ahh memleketim memleketim canim memleketim. Burnumda tutuyor. Gelecek ay sonu oradayim insallah. Neresi acaba burasi tanidik gelmedi.gözlerim kapanıyo ama inatla okudum bitirdim:) şimdi de gidip yoğurt mayalamam lazım, ama önce mutfağı toplamam lazımm.. oğlumla bugün yemeğe gittik işte fotooEki Görüntüle 657966
vay uyanık odtücanım vayyok canım bilerek adres göndermiyorum, bu şekilde siz de foto göndermiş oluyorsunuz gözümüz gönlümüz açılıyo
sen gönder fıstığımı bakayım kucağıma
sağol canım, büyüyolar işte, kız doğana kadar gözüme küçük görünüyodu, bebek gelince gözüme bi büyük geldi bi büyük, dedim farketmiyormuşum demek. :44:labne verdim ben canım arada kendi peynrimzi suda bekletp veriyorum lor denemedim yapcam ama bende bi maşallah aman sevsin
biz varız bizi unutmaaaa
amanda prensesime uyuyan güzel gibi olmuş gözleri kapatınca tatlımmm
maşallah onlara oğlun kocaman yakışıklı olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?