benimki de kucağa bayılır hele de kucaktayken sen iş yaparsan bakmaya bayılır ama tabi insanın kolu kopuyor artık ağırlaştılar. dün kayınvalidem markete götürmüş kolunda , koptu kolum ağırlaşmış artık diyor : )
Selam canlar bebeler kudurdu artik giremiyoz.ay kafayi yicem bu cocuklar surekli kucak istiyor elleri havada ihhh ihhh durmadan hayir kucaga alistirmis olsam neyse zaten imkansiz da
Bana kalirsa burada Ice_daisy ve iris disinda belli kimseler yine ayni kisilerle sohpet ediyor diger kisiler gormezden geliniyor. Sonrada bilmemkac kisi var neden kimse konusmuyor oluyor. Iste sebebi tam da bu. Bir ara da ice_daisyinin begenme sayisi yadirganmisti bence bunun sebebi de ayni sey ayrim yapmamasi.
selam bacılaaaar,
nöörüyonuz bakem?
yaaa ben geldim herkes neredeeeeee
geçmişi de bitirdim ama kimse kalmamış, 4 üye var diyo
neyse okuyun da beğenin dün itibariyleeee tam 2 kilo vermişimçok mutlandım resmen.
geriye kaldı 20 kilo
Aaaa rica ederim. Noldu ki sanamu cvp verilmedi. Ne guzel konusuyoryz. Gercekten ayrim yapan kimse yok. O belli kimseler butopic ten degildir.Bana kalirsa burada Ice_daisy ve iris disinda belli kimseler yine ayni kisilerle sohpet ediyor diger kisiler gormezden geliniyor. Sonrada bilmemkac kisi var neden kimse konusmuyor oluyor. Iste sebebi tam da bu. Bir ara da ice_daisyinin begenme sayisi yadirganmisti bence bunun sebebi de ayni sey ayrim yapmamasi.
Bana kalirsa burada Ice_daisy ve iris disinda belli kimseler yine ayni kisilerle sohpet ediyor diger kisiler gormezden geliniyor. Sonrada bilmemkac kisi var neden kimse konusmuyor oluyor. Iste sebebi tam da bu. Bir ara da ice_daisyinin begenme sayisi yadirganmisti bence bunun sebebi de ayni sey ayrim yapmamasi.
Kilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım
Kilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım
Canım Ebru şallının karın DVD si var kesinlikle işe yarıyor ben 1 ay yaptım göbeğim yok denecek kadar az kıyafette belli olmuyor sadece çıbıldakken ben görüyom
Canım Ebru şallının karın DVD si var kesinlikle işe yarıyor ben 1 ay yaptım göbeğim yok denecek kadar az kıyafette belli olmuyor sadece çıbıldakken ben görüyom
kesınlıkle ve kesınlıkle mekık cekmelısın her sabah udsenmeden cok ıse yaıyor topar lanıyor
Gunaydin kizlar
Bugun ilk defa kereviz yemegi yapacagim. Hem oglusa hem bize. Esim de hic kereviz yememis ben sevmem diyor.Annesinin masallahi var butun faydali sebzeleri yapmamis ogluna hic. Bamya brokoli pirasa karnibahar. Birde yeni evlendigimizde oglum onu yemez bunu yemez diye ahkam kesiyordu. Ama ne ysptiysam hepsini yedi. Bakalim kerevizi begenrcekler mi. Insallah oglusum da yer. Zira bizde ek gıdalarda pek ilerlemis degiliz.
Gecenlerde bebeklerin mutlaka yemesi gerekiyor diye ben de avakado aldim (dshs once hic yememistim de:)) . O nasil bir tatdir oyle kucuk bir parca aldim migdem bulandi. Vermedim ogluma direk cop. Scsba biseyle falan tatlandirmak mi gerekiyor. Sen nasıl veriyorsun.
Bende pek katılan biri degilim ama sen eglenceli bir karakter oldugun icin mutlaka dikkati cekerdi galiba yoktu o dönemde diye düşünmüştüm geçenlerde. Ama zaten hamilelik döneminde aktif olanlarin cogu yok burada.
Ahh memleketim memleketim canim memleketim. Burnumda tutuyor. Gelecek ay sonu oradayim insallah. Neresi acaba burasi tanidik gelmedi.
Masallah oglusa kendinden ne kadar emin mönüleri karistiriyor. Acaba anneme ne ismarlasam.
Yav yazdim yazdim silnmis
Bu sabah aklimi basina alip sabah kizi anneme verdim uyudum biraz. Sonra disarda biraz isim vardi onlari hallettim. Geldim ki cok az konusmussunuz istanbuldakileri hava carpti herhalde de digerlerine noldu ki:44:
haticecim buraya hergun girenler var ve anlik konularda konusuluyor genelde. O an kacirdiysan da muhabbetin icinegiremiyorsun. Mesela ben isteyken herkesin her soylediginecevap yazardim seninle de epe konusmustuk hatirlarsan ama simdi evdeyim ve firsat bulup girince de ya okuyup cikiyorum ya da bi iki cumle yazabiliyorum ancak. Kimsnin kasti davrandigini dusunmuyorum herkes iyi niyetli bence
bu arada bn bakici buldum galiba. Yani isteyken durdu durdu isten cikinca rast geldi. Bi tanidigimizin cocuguna bakiyormus. Onlar v alip borca girince bebegi babanneye baktirmaya karar vermisler. Bize onerdiler. Gorusucez hafta sonu. Ama simdi de ben calismadigim icin maddi acidan zor olacak. Gerci arayinca da bulunmuyor ki bu bakici milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?