2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de hergün gunes alsin diye parka hep kucağıma getirip goturuyorum. Hem bebek arabadini hem oğlani dort kat indir cikar zor oluyor. Koldan ziyade bende acayip bel agrisi basladi. Ama yapacak bişeyim yok boyle devam. Gerci geçenlerde tatliskom hafif bir bastondan bahsetmisti öyle bisey de alabilirim.

yaaa ben geldim herkes neredeeeeee
geçmişi de bitirdim ama kimse kalmamış, 4 üye var diyo
neyse okuyun da beğenin dün itibariyleeee tam 2 kilo vermişim çok mutlandım resmen.
geriye kaldı 20 kilo

Valla bende kimsenin olmayisini firsat bilerek temizlige basladim. Bana kolay gele sizede iyi sohbetler

Bana kalirsa burada Ice_daisy ve iris disinda belli kimseler yine ayni kisilerle sohpet ediyor diger kisiler gormezden geliniyor. Sonrada bilmemkac kisi var neden kimse konusmuyor oluyor. Iste sebebi tam da bu. Bir ara da ice_daisyinin begenme sayisi yadirganmisti bence bunun sebebi de ayni sey ayrim yapmamasi.

Selam canlar bebeler kudurdu artik giremiyoz.ay kafayi yicem bu cocuklar surekli kucak istiyor elleri havada ihhh ihhh durmadan hayir kucaga alistirmis olsam neyse zaten imkansiz da

Artık büyüyorlar annesi herşeyi merak ediyorlar benim oğlan 2 yaşına girecek hala kucak ister heryere ulaşamıyor çünkü
Seninde iki tane Allah yardımcın olsun

Yok be canım öyle denk geliyordur.ben mesela sürekli burda görünübilirm ama pc açık ben bebelerden fırsat buldukça cevap verebiliyorum.
Bu arada sen de mi diyet yapıyorsun ne diyeti? Bende bir azimle başladım 5 kilo verdim sonra o azim nereye gitti bilmiyorum

yaaa ben geldim herkes neredeeeeee
geçmişi de bitirdim ama kimse kalmamış, 4 üye var diyo
neyse okuyun da beğenin dün itibariyleeee tam 2 kilo vermişim çok mutlandım resmen.
geriye kaldı 20 kilo

Durmak yok yola devam ben bu ay sadece 400 gr verebilmişm

Kilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım

Aaaa rica ederim. Noldu ki sanamu cvp verilmedi. Ne guzel konusuyoryz. Gercekten ayrim yapan kimse yok. O belli kimseler butopic ten degildir.
Benim simdi isim var temizlik yapiyorum zaten yorgunum. Beni boyle seylerle uzme. Ben duygusalim. Kafaya takarim. Ortam sanalda kisiler sanal degil. Sen soyle cnm neye kime darildin.

hmmmmmmm, bilmem kaç kişi var neden konuşmuyor diyen de, maşallah ice_daisy ne çok beğenme sayın var diyen de (yadırganmış öyle mi?)benim.

bana mı diyorsun ayrım yapıyor diye?

Kilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım

Canım Ebru şallının karın DVD si var kesinlikle işe yarıyor ben 1 ay yaptım göbeğim yok denecek kadar az kıyafette belli olmuyor sadece çıbıldakken ben görüyom

Canım Ebru şallının karın DVD si var kesinlikle işe yarıyor ben 1 ay yaptım göbeğim yok denecek kadar az kıyafette belli olmuyor sadece çıbıldakken ben görüyom

kesınlıkle ve kesınlıkle mekık cekmelısın her sabah udsenmeden cok ıse yaıyor topar lanıyor

Kolay gelsın bende toprlamaya clsyrum ammaa bırı mutfakta cekmece ceker bırı koblo ceker det det czz demekten detlendım valla bugun ne yapcan bebıse tuzsuz

kesınlıkle ve kesınlıkle mekık cekmelısın her sabah udsenmeden cok ıse yaıyor topar lanıyor

Artık başlasam iyi olcak hala hamile gibiyim çünkü.sağolun kızlar

Yav yazdim yazdim silnmis
Bu sabah aklimi basina alip sabah kizi anneme verdim uyudum biraz. Sonra disarda biraz isim vardi onlari hallettim. Geldim ki cok az konusmussunuz istanbuldakileri hava carpti herhalde de digerlerine noldu ki:44:

haticecim buraya hergun girenler var ve anlik konularda konusuluyor genelde. O an kacirdiysan da muhabbetin icinegiremiyorsun. Mesela ben isteyken herkesin her soylediginecevap yazardim seninle de epe konusmustuk hatirlarsan ama simdi evdeyim ve firsat bulup girince de ya okuyup cikiyorum ya da bi iki cumle yazabiliyorum ancak. Kimsnin kasti davrandigini dusunmuyorum herkes iyi niyetli bence

bu arada bn bakici buldum galiba. Yani isteyken durdu durdu isten cikinca rast geldi. Bi tanidigimizin cocuguna bakiyormus. Onlar v alip borca girince bebegi babanneye baktirmaya karar vermisler. Bize onerdiler. Gorusucez hafta sonu. Ama simdi de ben calismadigim icin maddi acidan zor olacak. Gerci arayinca da bulunmuyor ki bu bakici milleti

Canim avakadonun keskin bi tadi var ya cok sevilir yada mide bulanir.
Sade guzel olmazda ben veriyom bebelere .
Yogurtla pure yapinca guzel olur zeytinyagi sarimsak limon uclusuyle guzel olur bizim orda balla da yiyolar

Ay evet bizde bi ara zorlaninca bakici arar gibi olduk amanin sanki patron onlar gibi konusuyolar ha s...ulen dedimvbakarim bebelerime

Bugün Ankara uçuyorbu nasıl havadır ya içim karardı
Ben biraz spor yapıp gelme bu ay 3 kilo vermem lazım

Kızlar bugun bebelere ne yıdırıceksınız bence her gun bole kım ne yapıcaksa yazalım kı kımse kara kara dusunmesınn hımmm mesela benn koftelı sulu patates yedırıcem mınnoslarıma uyudular sımdı zıpırcanlar bende sporumu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…