2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Enerjine hayranim cipskolam

Kilo veriyorum ama göbek ve mide gitmiyoda gitmiyoo.öneri istiyorum kızlar ne yapmalıyım
mekik ve diger yer harejetleri tap

Valla bende kimsenin olmayisini firsat bilerek temizlige basladim. Bana kolay gele sizede iyi sohbetler
ben bu yaziyi yazdigimds temizlige coktaann baslamistim. Temixlige basladigim zaman 1 kisi vardi onkarsa selam almadi. Bende isleri var diye basladim ise. Hatta size iyi sohbetler ben artik ise baslamis oldum demek isteyip ciktim.

Kolay gelsın bende toprlamaya clsyrum ammaa bırı mutfakta cekmece ceker bırı koblo ceker det det czz demekten detlendım valla bugun ne yapcan bebıse tuzsuz
He zor seninki zaten onlari burbirine baglaki ayri yerleri bozmasinlar. Dunden kslan tuzsyz corbayi yicek ben bile daha yemek yemedim elektrik gitti oglani uyuttum. Simdi grldi ise devam.

kız sıcaktan beynımız sulanmıs esprı yapma kabılıyetı sıfır her sabah bugun doguramadım yıne dıye topıge dalıyorduk.hep doktor hastane bebek gelısımı konusyoduk.sımdı ıyıce tırlattık ...saldık ıyıce....muhabbete doyum olmuyo
Eeee hala mozart dinliyomu civcuvcan.
Birak ya ac angaranin baglarini oynayalim bize ne mozartta. , Benim bildigim tarafi goktugdan zart zart
yok kız tepınsın dıye dnlıodum.ben hoslasmıom klasık muzıkten rock dınlıoz bız oglumla rockcı olacak benım oglum

analarrr nasilsinizzz
burnuma kadar ise batmis durumdayim
pacalarimin ikisinde birer bebe var tabii kk hayal oldu bugun banaa
ozledim ulennnn

Pazar gunu gorumcem bebek mevlutu yapıcak ee kalabalık olucak ben ıkı bebeyle gıtmek ıstemıyorum nazar deyıcek huzursuz olucaklar zaten zar zor oynatarak yedırıyorum bıde o kalabalıkta gorumcen ben gıtmezsem darılırmıs ole demıs kardesıne esımde gıt dıyo babaannesı bakarmıs orda altta kaynanası oturuyo huzursuz olursak asagı ınermısıs... Ee dedım gıtmenın ne anlamı var kımse beı anlamıo sonra ben cekıyorum gece uyumuolar on defa kalıyorum napıyım yaa napıyım

Ben olsam giderdim valla. Sende bence dinlenirsin onlar kucaktan kycaga gider. Kuran okunan evde ne nazari degecek. Hocaya fisilda cocuklarida olu ufle de. Ben yakaladigimma okutuyorym

analarrr nasilsinizzz
burnuma kadar ise batmis durumdayim
pacalarimin ikisinde birer bebe var tabii kk hayal oldu bugun banaa
ozledim ulennnn
kız sen hala o pacalarına yapısan bebelerın resmını koymadın yaaondan boyle ısın ıcınden cıkamzsın bızıde ozlersın ıste hıhh

bencede gıt canım kalabalıga ınsanlara alıssınlar sonra sen zorluk cekersın.buyuduklerınden kalabalıga cıkmak ıstemezler hep evlerını ararlar.bence alıssınlar gıt.bıde nazarda korkuyosan uzerlerıne nazarı dagıtaca bısey tak ılgı cekecek.degısık bı onluk toka kolye gıbı

kuzum ben ebebekten alısverıs yapcamda sen bazen ındırım kodu falan gonderıodun.nerden buluosun var mı yıne oyle bıseyler

Git gercekten iki cocukla gitmek nasil zor anliyorum ama hem senin icin hem cocuklar icin iyi.biz haftada uc dort kez ys avm ya parka gidiyoz hic nazarlamiyolar begenmiyilar mi ne.allah korusun.
Cocuklar evden cikinca bi mutlu oluyolar hele biri vav vuv basliyor herkez onu seviyor benim obur tontonum biraz vahsi .ama oda tam alisiyor eve donuyoruz.

Bol dua et allahim korur onlari hem merak etme

ALINTI...
Bebeklerde tuz kullanımı
Posted on Aralık 23, 2012 by rabiank

Bebeklerde yüksek sodyum alımının böbreklere zarar vereceği düşüncesiyle 1 yaşına kadar tuz kullanımı önerilmiyor. Hatta yasak olduğunu söyleyenler var. Ancak bazı yeni yazılarda bebeklerin 7-12 aylar arasında anne sütüyle aldıkları tuza ilaveten günde 1/8 çorba kaşığı tuz tüketmelerinin yararlı olacağı bildirilmiş. Bu kadar tuzu almadığında hem iyot eksikliği görülebilir hem de bebek yeterli sodyum alamamış olabilir. Bu yeni bir bilgi olduğu için tercih sizin. Doktorunuza danışabilirsiniz.
Ben bu ekolden yola çıkarak 7. aydan itibaren günlük 1/8 çorba kaşığını aşmayacak kadar bebeğimin yemeklerinde tuz kullanmaktayım.
1 yaşına kadar hiç tuz sunmamak da başka bir alternatif.
Siz annelerin tercihine kalmış :)

Off burayi firtina goturuyor bebeler uyudu ya zar zor yogurt yediriyorum ustune sut iciyolar yogurt arkasindan sut bana abes geliyor bi sakincasi varmidir ki kizlar

Banada garıp gelıyor canım sankı mıdesınde yogurt mayalanacakmıs gıbı gelıyorbırsey olmaz herhalde bende vercem sımdı

Ahanda yeni bir bilgi yok ben dukkani kapatip gidecem ne yapacagimi sasirdim 1/8 corba kadigi tuzu biz kendimiz tuketmiyoruz ki kafam karisti kiz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…