2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol tatlı arkadaşım benim amin inşallah değilsindir ama bi test yap kız hadi sende meraktan ölme bizide öldürme

Selaaaammm gene benn
Geçmiş falan yapamadan dalıyorum , yarın sabah yaparım geçmişi artık
Ne var ne yoksunuz nasıl geçiyo haftasonunuz , hava da çok kötü beeeeeee....

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNN

İyi ki doğurmuş anacığın seni , sen de Elacığı Tabi...
Fazla vaktim yok ,hemen kaçıyorum, kocaman kocaman öpüyorummmmmmm....

Selaaaammm gene benn

bu hafta sonu çok iisin bebem maşallah hep burdasın boşver geçmişi iyiyz valla napalım burda hava iyi ama evde pinekliyoruz kızla siz nasılsınız bacım umayım nasıl

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNN

İyi ki doğurmuş anacığın seni , sen de Elacığı Tabi...
Fazla vaktim yok ,hemen kaçıyorum, kocaman kocaman öpüyorummmmmmm....

canımmmmmmmmm çok teşekkürler çok mutlu ettin beni:119: saol bizde sizi çok öpüyoruzzz54:

Selaaaammm gene benn

Hoşgeldin şekerim bizi ne kadan çok seviyon kız sen hafta sonuda geliyon
Burdada hava berbatttt

Bende kaçar kızlar bebeleri süsleyip püsleyeyimde gezmeye gidelim akşam görüşürüz

Limon filan kar etmedi, küçük hanım tavuğu sevmedi, aman Allah'ım o ne öğürme!

Minik erkek seniii, ne de güzel uyumuş :) Allah bağışlasın canım, sağlıklı, uzun ömürler versin hepsine.
Bunların hepsi gurme, damak tatları falan var Geçen yaptığımda benimkide sevmemişti tavuk suyuna çorba bu sefer yedi. Yoğurt çorbasını biraz seviyordu, dün yüzüne bakmadı Alem bunlar, yılmadan denemeye devam Sabah 2çocuklu bir arkadaşımla konuştum telefonda sakın sevmedi diye vermekten vazgeçme yoksa ömür boyu yediremiyorsun bazı şeyleri diyor. Ara ara denicez mecburen ilerde hiç yemicekler yoksa onları
emmiyor ki cadı .kendi çabamla hep.sağıyorum.kaç kez denedim emmedi .profil foton senin bebiş mi?çimen filan ne zaman çekildi bu foto?
Belki değişir huyu ouzinin bebelerde sonradan aldılar :)
Evet geçen hafta İstanbulda hava güzeldi, pikniğe gittik. BU hafta soğuk
çok teşekkür ederim muffin nişasta banyosunu bende yapıyım en iyisi geçmiş olsun senin kızınınki çokmuş benimkinin sadece yanaklarında var inşallah geçer
Birkaç hafta önce oğlumun tüm vücudu kafada dahil kızardı. Doktor atopic dermatit teşhisi koydu ama tekrar etmedi. Değil galiba :44:
Oğlumun yanına bir erkek kardeş lazım Ne güzel oynarlar
ay bide beni akşam doğm günüm vardı misafir vardı etraf toplancak daha benim sorma bu dağınıklığı napcaz bilmiyorum gel banada bi el at yapalım canım
Doğum günün kutlu olsun
Selaaaammm gene benn
Evet ya geçen hafta yaz geldi demiştik ne güzeldi

saol canım teşekküer ederim

Daha böcükler ve karıncalar çıkmamıştı iyi ki
Geçen hafta piknik havası vardı bu hafta kar var İstanbulda

Muffin sendende foto bekliyoruz

muhtemelen degildir tekrar etmediyse çünkü bizimkinin dogdugundan beri var

canım çok sağol .gel beklerim hatta topikçe gelin eğleniriz valla.simit iyi fikir.aslında mini pizza geldi aklıma ama zordur sanırım.hani ceviz kadar olanlardan .amin hepimiz gideriz cennete .orda da topik açarız "2012 ağustos anneleri cennet paylaşım alanı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…