Iyiki dogdun kankican. Bizde lunaparka gidiyoruz.
Senın stresın ondan
Doğum günün kutlu olsun tatlım allahım kuzunla güzel ömürler versinboşverin ev işini falan dağınık kalsın sonu yokki
Canım senden başkasının umurunda değilki evin dağınıklığı sen de rahat bırak kendinibenim evi bir görsen çocuk parkı gibi ha bide bebe mağazası gibi
E hadi kolay gelsin size bizde çıkıcaz bakalım bugün nasıl geçecek. Her hafta sonu bir daha çıkmayacağım diyerek eve dönüyorum sonra yine çıkıyoruz
Canım menü güzel bide tuzlu simit tarzımbişey yaparsın ohh miss bizde isteriz bizde
Kuzuya geçmiş olsun bol bol burnunu temizlemekten başka çare yok inşallah Biran önce atlatırsınız bizde yeni atlattık bide benim kız 10 tane iğne yedi
Ahhh ahhh boşa dememişler cennet annelerin ayağı altında diye nasıl ödenir annelerin hakkı.babalarda biraz zorlansın hemen bir kaçamak ararlar işte o eli öpülesi annelerden biride sensin canım
Selaaaammm gene benn
Geçmiş falan yapamadan dalıyorum , yarın sabah yaparım geçmişi artık
Ne var ne yoksunuz nasıl geçiyo haftasonunuz , hava da çok kötü beeeeeee....
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNN
İyi ki doğurmuş anacığın seni , sen de Elacığı Tabi...
Fazla vaktim yok ,hemen kaçıyorum, kocaman kocaman öpüyorummmmmmm....
Iyiki dogdun kankican. Bizde lunaparka gidiyoruz.
Senın stresın ondan
Selaaaammm gene benn
Bunların hepsi gurme, damak tatları falan varLimon filan kar etmedi, küçük hanım tavuğu sevmedi, aman Allah'ım o ne öğürme!
Minik erkek seniii, ne de güzel uyumuş :) Allah bağışlasın canım, sağlıklı, uzun ömürler versin hepsine.
Belki değişir huyu ouzinin bebelerde sonradan aldılar :)emmiyor ki cadı .kendi çabamla hep.sağıyorum.kaç kez denedim emmedi .profil foton senin bebiş mi?çimen filan ne zaman çekildi bu foto?
Birkaç hafta önce oğlumun tüm vücudu kafada dahil kızardı. Doktor atopic dermatit teşhisi koydu ama tekrar etmedi. Değil galiba :44:çok teşekkür ederim muffin nişasta banyosunu bende yapıyım en iyisi geçmiş olsun senin kızınınki çokmuş benimkinin sadece yanaklarında var inşallah geçer
Oğlumun yanına bir erkek kardeş lazımEv amma da dagiliyor yaaa.... Sabahtan beri ev topluyorum supurmeye ancak gectim. Sıkı yonetimilan edicem herkesin herseyi her yerde. Baba koca oglan oturma odasini harabe etmisler. Bir iki sene sonraufaklik da katilirgruba oh en de habire toplarim.
Doğum günün kutlu olsunay bide beni akşam doğm günüm vardı misafir vardı etraf toplancak daha benim sorma bu dağınıklığı napcaz bilmiyorum gel banada bi el at yapalım canım
Evet ya geçen hafta yaz geldi demiştik ne güzeldiSelaaaammm gene benn
saol canım teşekküer ederimBunların hepsi gurme, damak tatları falan varGeçen yaptığımda benimkide sevmemişti tavuk suyuna çorba bu sefer yedi. Yoğurt çorbasını biraz seviyordu, dün yüzüne bakmadı Alem bunlar, yılmadan denemeye devam Sabah 2çocuklu bir arkadaşımla konuştum telefonda sakın sevmedi diye vermekten vazgeçme yoksa ömür boyu yediremiyorsun bazı şeyleri diyor. Ara ara denicez mecburen ilerde hiç yemicekler yoksa onları
Belki değişir huyu ouzinin bebelerde sonradan aldılar :)
Evet geçen hafta İstanbulda hava güzeldi, pikniğe gittik. BU hafta soğuk
Birkaç hafta önce oğlumun tüm vücudu kafada dahil kızardı. Doktor atopic dermatit teşhisi koydu ama tekrar etmedi. Değil galiba :44:
Oğlumun yanına bir erkek kardeş lazımNe güzel oynarlar
Doğum günün kutlu olsun
Evet ya geçen hafta yaz geldi demiştik ne güzeldi
güzel kızım uykulardaaaa
Uyuyan güzel
Bebelerden biri gelip uyandırır öperek
güle güle gdin canım gezin bizde dün gttk avmye kıza oyuncaklar falan aldım çok sevdi heryeri bugün bi plan yok akşama arkadaşlara gtcez ama gndüz evdeyim
ay bide beni akşam doğm günüm vardı misafir vardı etraf toplancak daha benim sorma bu dağınıklığı napcaz bilmiyorum gel banada bi el at yapalım canım
Bunların hepsi gurme, damak tatları falan varGeçen yaptığımda benimkide sevmemişti tavuk suyuna çorba bu sefer yedi. Yoğurt çorbasını biraz seviyordu, dün yüzüne bakmadı Alem bunlar, yılmadan denemeye devam Sabah 2çocuklu bir arkadaşımla konuştum telefonda sakın sevmedi diye vermekten vazgeçme yoksa ömür boyu yediremiyorsun bazı şeyleri diyor. Ara ara denicez mecburen ilerde hiç yemicekler yoksa onları
Belki değişir huyu ouzinin bebelerde sonradan aldılar :)
Evet geçen hafta İstanbulda hava güzeldi, pikniğe gittik. BU hafta soğuk
Birkaç hafta önce oğlumun tüm vücudu kafada dahil kızardı. Doktor atopic dermatit teşhisi koydu ama tekrar etmedi. Değil galiba :44:
Oğlumun yanına bir erkek kardeş lazımNe güzel oynarlar
Doğum günün kutlu olsun
Evet ya geçen hafta yaz geldi demiştik ne güzeldi
tuzlu bişey daha lazım canım.beyler de olacağı için yetmez.tuzluyu çok seviyorlar geneldecanım geçmiş olsun önce menüyü çok beğendim ben yetmezmi ya:44:
canım çok sağol .gel beklerim hatta topikçe gelin eğleniriz valla.simit iyi fikir.aslında mini pizza geldi aklıma ama zordur sanırım.hani ceviz kadar olanlardan .amin hepimiz gideriz cennete .orda da topik açarız "2012 ağustos anneleri cennet paylaşım alanı diyeDoğum günün kutlu olsun tatlım allahım kuzunla güzel ömürler versinboşverin ev işini falan dağınık kalsın sonu yokki
Canım senden başkasının umurunda değilki evin dağınıklığı sen de rahat bırak kendinibenim evi bir görsen çocuk parkı gibi ha bide bebe mağazası gibi
E hadi kolay gelsin size bizde çıkıcaz bakalım bugün nasıl geçecek. Her hafta sonu bir daha çıkmayacağım diyerek eve dönüyorum sonra yine çıkıyoruz
Canım menü güzel bide tuzlu simit tarzımbişey yaparsın ohh miss bizde isteriz bizde
Kuzuya geçmiş olsun bol bol burnunu temizlemekten başka çare yok inşallah Biran önce atlatırsınız bizde yeni atlattık bide benim kız 10 tane iğne yedi
Ahhh ahhh boşa dememişler cennet annelerin ayağı altında diye nasıl ödenir annelerin hakkı.babalarda biraz zorlansın hemen bir kaçamak ararlar işte o eli öpülesi annelerden biride sensin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?