2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu

Bence yeterli gibi görünüyor hımmm aklıma patates piyazı geldi olur mu bilmem. Diş buğdayı partisine şimdiye kadar sadece bir kere gittim onda da çok dikkat etmedim...

Kızın da inşallah en kısa zamanda iyileşir. Burnu tıkanık olunca gerçekten en zoru beslenme, en iyi sıcacık banyo yapınca açılır aslında. Benim ki serum fizyolojiden nefret ediyor. Otri bebe ile de sadece oynamayı seviyor. Epey mücadele ediyoruz ancak birini temizleyebiliyorum kıyameti koparıyor. En kolay banyo yaparken temizleniyor.

cidden hasta bebeğe bakması zor.tam ek gıda döneminde diş çıkarması piyango gibi oldu.aynen otri yi görünce başlıyo ağlamaya canım

Doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.:124:
inşallah canım çok saol teşekkür ederim
tuzlu bişey daha lazım canım.beyler de olacağı için yetmez.tuzluyu çok seviyorlar genelde
bi nette bak bakalım canım neler var bizide çağırcakmısın bizde gelelim
kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu

ben koyuyorum canım ya daha rahat uyur die düşünüyorum bilmiodum 1 yaşına kadar uygun olmadığını:44:

banyomuzu yaptık meyvemizi yedk mamamızı yedik şimdi oynuoruz ama otururken çok eğilio dik durmuyo ya beline bi rahatsızlık verirmi kızlar çok dik durmuo daha pijamasnın desenlerne bakcm die iyce eğilio hep önüne yastık koyuyorum valla:44:

bilmem belki senin oğluş gelirde uyandırır die koyduk fotoyu
Bilet ayarlayıp hemen geliyoruz biz gelene kadar kaçdefa uyanır uyursa artık onu bilemem
muhtemelen degildir tekrar etmediyse çünkü bizimkinin dogdugundan beri var
Banada yanlış teşhis gibi geldi. Bizim ekgıdalarda oldu birşeye karşı alerji. Geçmiş olsun canım inşallah geçer sizinkide.
tuzlu bişey daha lazım canım.beyler de olacağı için yetmez.tuzluyu çok seviyorlar genelde
Susamlı simit yada susamlı çubuklardan olabilir
1-1buçuk aydır kullanmıyorum artık. Önceden çok kustuğu için kullanıyordum. Kusması kesileli kullanmıyorum.
Evet banyo en güzeli. Burun temizletmiyor sıpalar :)
Çok güzel bir fotoğraf çerçevelemelisin bence, oğluşuna da maşallah...

Bu pozdan kaç tane var yanında hep pembe tavşan var, ilerde demez inşallah anne ne bu böyle diye

Başta çok eğiliyorlar gerçekten zamanla dik oturabilecek annesi Yastıkla falan destekle tabide bizimkide ayağıyla oynucam diye iki büklüm oturuyor :)
Kuyruğunu kovalayan kedi yavrum benim

gelin kızlar kapım açıkk.tuzlularla gelin yalnız

Başta çok eğiliyorlar gerçekten zamanla dik oturabilecek annesi Yastıkla falan destekle tabide bizimkide ayağıyla oynucam diye iki büklüm oturuyor :)
Kuyruğunu kovalayan kedi yavrum benim

inşallah tatlım dünden beri daha ii gibi ama aynı durum bizdede varya ayaklara taktı kafayı hele renkli bi çorao giydirdysem yandık

canım çekti kandil simidi ohhhh

arkadaşlar ,güzel anneler.. aranızda harnup (keçi boynuzu) pekmezi veren varmı bebeklerine.. çok tavsiye ediyorlar eko organik diye bi sitede sertifikalı organik yazıyo.kullanan var mı varsa hangi marka kullanıyor:) sevgilerimleeee

canım bunun adı ne çokk şık

pildiğin patates püresi canım kalıba koyup ortasınada yoğurt koyuyolar mesela pataesi püre yap limon tuz koy biraz yuvarla ortasını parmağnla oy sarımsaklı yoğurt güzel oluo koy içine bi kaşık üstne küçük bi yaprak maydonoz eminim beğeni toplar veya uğraşma tepsiye yay patatesi kek gibi kes üstnü güzel süsle havuç rendesiyle falan

Ben pekmez nadir kullanıyorum canım. Oğlum pek tatlıyı sevmiyor. Evde üzüm pekmezi var bizim. Ama kendim kansızlıktan doktora gittiğim zamanlardan biliyorum, pekmezler içinde ilk keçiboynuzu pekmezini öneriyor doktorlar. Tabi halk arasında bilinenin aksine asıl demir kaynağı pekmez değil kırmızı et, yumurta, baklagiller :)Kansızlık için hemen aklımıza pekmez gelir ama bizim :) Neyse konunun bunlarla ilgisi yoktu
Pekmezler içinde en önemli yeri keçiboynuzu pekmezi alır ama bebeklere ağır mı gelir bilmiyorum. Kullananlar yazar nasıl olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…