kızlar diş buğdayı partşsş yapacağım.menüde şunlar olacak 15 kişi gelecek.
-diş pasta
-butik kurabiye(diş-zıbın vb)
-muffin(olmazsa olmaz)
-cake pops(lolipop kek-kendim yapıcam başarırım umarım ilk kez)
-diş buğdayı(çerezli filan)
-peynirli milföy böreği
-makarna salatası
tuzlulara 1 şey daha eklemek istiyorum öneri ve tariflerinizi bekliyorum.kurabiye dışında ne olabilir???
bir de geçen pazardan beri kızımın burnu tıkanık .banyodan sonra cam açık kalmış çift yönlü kapattım sanmışım.neyse.dr a gittik ciğerlere inmemiş.peditus kullandık 5 gün serum fizyolojik ve otri bebe..ıhlamur pekmez...yok kızlar geçmedi hala.biberonu da ememiyor haliyle zorlanıyo.uykuda da aynı şekilde.ne yapmam lazımmmm
Eki Görüntüle 659793
Daha böcükler ve karıncalar çıkmamıştı iyi ki
Geçen hafta piknik havası vardı bu hafta kar var İstanbulda
Muffin sendende foto bekliyoruz
güzel kızım uykulardaaaa
Bence yeterli gibi görünüyor hımmm aklıma patates piyazı geldi olur mu bilmem. Diş buğdayı partisine şimdiye kadar sadece bir kere gittim onda da çok dikkat etmedim...
Kızın da inşallah en kısa zamanda iyileşir. Burnu tıkanık olunca gerçekten en zoru beslenme, en iyi sıcacık banyo yapınca açılır aslında. Benim ki serum fizyolojiden nefret ediyor. Otri bebe ile de sadece oynamayı seviyor.Epey mücadele ediyoruz ancak birini temizleyebiliyorum kıyameti koparıyor. En kolay banyo yaparken temizleniyor.
inşallah canım çok saol teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.:124:
bi nette bak bakalım canım neler var bizide çağırcakmısın bizde gelelimtuzlu bişey daha lazım canım.beyler de olacağı için yetmez.tuzluyu çok seviyorlar genelde
kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu
Bilet ayarlayıp hemen geliyoruzbilmem belki senin oğluş gelirde uyandırır die koyduk fotoyu
Banada yanlış teşhis gibi geldi. Bizim ekgıdalarda oldu birşeye karşı alerji. Geçmiş olsun canım inşallah geçer sizinkide.muhtemelen degildir tekrar etmediyse çünkü bizimkinin dogdugundan beri var
Susamlı simit yada susamlı çubuklardan olabilirtuzlu bişey daha lazım canım.beyler de olacağı için yetmez.tuzluyu çok seviyorlar genelde
1-1buçuk aydır kullanmıyorum artık. Önceden çok kustuğu için kullanıyordum. Kusması kesileli kullanmıyorum.kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu
Evet banyo en güzeli. Burun temizletmiyor sıpalar :)Burnu tıkanık olunca gerçekten en zoru beslenme, en iyi sıcacık banyo yapınca açılır aslında. Benim ki serum fizyolojiden nefret ediyor. Otri bebe ile de sadece oynamayı seviyor.Epey mücadele ediyoruz ancak birini temizleyebiliyorum kıyameti koparıyor. En kolay banyo yaparken temizleniyor.
Çok güzel bir fotoğraf çerçevelemelisin bence, oğluşuna da maşallah...
banyomuzu yaptık meyvemizi yedk mamamızı yedik şimdi oynuoruz ama otururken çok eğilio dik durmuyo ya beline bi rahatsızlık verirmi kızlar çok dik durmuo daha pijamasnın desenlerne bakcm die iyce eğilio hep önüne yastık koyuyorum valla:44:
inşallah canım çok saol teşekkür ederim
bi nette bak bakalım canım neler var bizide çağırcakmısın bizde gelelim
ben koyuyorum canım ya daha rahat uyur die düşünüyorum bilmiodum 1 yaşına kadar uygun olmadığını:44:
Başta çok eğiliyorlar gerçekten zamanla dik oturabilecek annesiYastıkla falan destekle tabide bizimkide ayağıyla oynucam diye iki büklüm oturuyor :)
Kuyruğunu kovalayan kedi yavrum benim
Bilet ayarlayıp hemen geliyoruzbiz gelene kadar kaçdefa uyanır uyursa artık onu bilemem
Banada yanlış teşhis gibi geldi. Bizim ekgıdalarda oldu birşeye karşı alerji. Geçmiş olsun canım inşallah geçer sizinkide.
Susamlı simit yada susamlı çubuklardan olabilir
1-1buçuk aydır kullanmıyorum artık. Önceden çok kustuğu için kullanıyordum. Kusması kesileli kullanmıyorum.
Evet banyo en güzeli. Burun temizletmiyor sıpalar :)
Bu pozdan kaç tane var yanında hep pembe tavşan var, ilerde demez inşallah anne ne bu böyle diye
gelin kızlar kapım açıkk.tuzlularla gelin yalnız
660022[/ATTACH] bizzzz dedıkkk ablalayyysüslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
canlarımmm benimmmmm ne kadar güzel olmuşlar milletin gözü kalmadımı kız içim gittiiiiiii
canım bunun adı ne çokk şık
arkadaşlar ,güzel anneler.. aranızda harnup (keçi boynuzu) pekmezi veren varmı bebeklerine.. çok tavsiye ediyorlar eko organik diye bi sitede sertifikalı organik yazıyo.kullanan var mı varsa hangi marka kullanıyor:) sevgilerimleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?