canlarımmm benimmmmm ne kadar güzel olmuşlar milletin gözü kalmadımı kız içim gittiiiiiii
tsk ler ayse ablası bu arada dogum gunu kutlu olsunnbızden sana mısss mıss opucukler odadan cıkmasakta her gelen odaya geldı:) kucakta gezdıler benım pampısler
Eki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyysüslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
Elaaammmmm bıtıyorum sana miss kokulumgüzel kızım uykulardaaaa
evet evet ama ben ıstıyorum yaa ben öpiyım vallaUyuyan güzel
Bebelerden biri gelip uyandırır öperek
öylemi hiç sanmammbilmem belki senin oğluş gelirde uyandırır die koyduk fotoyu
evet oyle derler kusmuguyla bogulmasın dıye. Ama bende dogdugundan berı hemde. Hasta oldugunda dr yastıkta yatur demıştı rahat nefes ıcınkızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu
Pndan sonra nazar aldılar dıyosun sana süsle püslede goturmu dedıkEki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyysüslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
Ben pekmez nadir kullanıyorum canım. Oğlum pek tatlıyı sevmiyor. Evde üzüm pekmezi var bizim. Ama kendim kansızlıktan doktora gittiğim zamanlardan biliyorum, pekmezler içinde ilk keçiboynuzu pekmezini öneriyor doktorlar. Tabi halk arasında bilinenin aksine asıl demir kaynağı pekmez değil kırmızı et, yumurta, baklagiller :)Kansızlık için hemen aklımıza pekmez gelir ama bizim :) Neyse konunun bunlarla ilgisi yoktu
Pekmezler içinde en önemli yeri keçiboynuzu pekmezi alır ama bebeklere ağır mı gelir bilmiyorum. Kullananlar yazar nasıl olsa :)
Ben pekmez nadir kullanıyorum canım. Oğlum pek tatlıyı sevmiyor. Evde üzüm pekmezi var bizim. Ama kendim kansızlıktan doktora gittiğim zamanlardan biliyorum, pekmezler içinde ilk keçiboynuzu pekmezini öneriyor doktorlar. Tabi halk arasında bilinenin aksine asıl demir kaynağı pekmez değil kırmızı et, yumurta, baklagiller :)Kansızlık için hemen aklımıza pekmez gelir ama bizim :) Neyse konunun bunlarla ilgisi yoktu
Pekmezler içinde en önemli yeri keçiboynuzu pekmezi alır ama bebeklere ağır mı gelir bilmiyorum. Kullananlar yazar nasıl olsa :)
merhaba herkeslere yoğun bir hafta ve hafta sonundan sonra topiğe bakim dedim. geçmiş maalesef yapamadım üzgünüm
sadece pekmez mevzusu ve sevimli ikiz resimlerine müdailim şu anda. ikizlere kocaman bir maaşAllahpekmez konusu da şöyle bende kızıma bir hafta keçiboynuzu bir hafta üzüm pekmezi yediriyorum, ve gerçek demir deposu tam anlamı ile kırmızı ettir, daha sonra yumurta daha sonra baklagiller orda da yeşil mercimek kraldır
bizim de 7 ay doktor kontrolümüz vardı boyumuz 72.5cm :26: sen de 73cm boy ortalamamız üst sınırın üstün dekilomuz da buna keza bu kadar yeme içmeye rağmen 8kg o da kot pantolonu ile yani azcık zayıf dedi doktorumuz, boya doğru gidiyor Pırlantam ,ki cuma gününden beri safinaz diyorum kendisine kilo olsaydı direk gazulet dicem ama cıtı pıtı narin duruyor sıpa, Dr'a yedirdiklerimi anlattım gayet güzel hatta şaşırdı ,ama kilomuz bu tabi kızımın durmadan hareket ettiğini kendisi de şahit oldu, muayene sırasında sürekli stetoskop a uzanıp çekiştirdi . durum bundan ibaret, ayrıca 1 hafta demir damlas kullandık ve kendi Dr. görüşüm üzerine kestim. ben yurtdışında doğup büyüdüm ve böyle bir uygulama kesinlikle yok Dvitamini takviyesi var ama demir asla yok. doğdu günden beri WC sorunu olmayan kuzum bu gün kabız dı .neyse ki atlattık. Demir ilacına kocaman bir HAYIR diyorum. kırmızı et yesin sıpa. doğal şekilde kazansın.neyse çok yazmışım herkese güzel bir hafta diliyorum Hoş kalın
bizim de 7 ay doktor kontrolümüz vardı boyumuz 72.5cm :26: sen de 73cm boy ortalamamız üst sınırın üstün dekilomuz da buna keza bu kadar yeme içmeye rağmen 8kg o da kot pantolonu ile yani azcık zayıf dedi doktorumuz, boya doğru gidiyor Pırlantam ,ki cuma gününden beri safinaz diyorum kendisine
Bu arada kolikcan nezle oldu hapsuruyor ve burnu akiyor surekli :2:Simdilik otri bebe takviyesiyle idare ediyoruz ama yarin nolur nolmaz diye bi dr.a gosterecem
az sonra kolikcanin da uyku ve dogum fotolarini yukliycem
öylemi hiç sanmamm
Yaw 1 kızı bın kişi ıster 1 kişi alır. Ayp degılmı aysede herkeze mavı boncuk verıyo. Sokucak bızı birbirimize. Kızı yüzünden Ortalık karıscakYa benim oğlum kesin evde kalacakKime baksak başka talibi çıkıyor, bizde boy ölçüşemiyoruz ki onların yakışıklılığyla
hedıye paketlerını begenmene sevındıken güzel hediyeyi kuzularımdan aldım maşallah annesi çok güzel giydirmişsine pampişlerde kucaklanmıcak gibi olmamışki nasıl geçti korktuğun gibi değildi dimi uslu durdularmı
saol canımCipskolam maşallah bebeklerine çok tatlılar
hedıye paketlerını begenmene sevındıkcnm cok sukur kotu gecmedı cunku kalabalık degıldı ya o yuzden herhalde ger odadanda pek cıkmadık ama:| yedık ıctık bırazcık uyuduk sade
ama sımdı huysuzluk yapıolar saol canım
Kis cipis onlar ne oyle elma sekeri gibin nazar degmesin rabbim korusun .ben ozellikle ayri ayri ve salas salas giydiriyom olanlari dikkat cekmesin goze gelmesin diye .
sımdı okuduk canımm saol uyudular hemen beyaGuzelcene dua et sen onlara naxara gelmesin citir aaa tam citir bunlar be. Talip mi olsak napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?