Slm kızlar nasılsınız, oğluşumun üst dışıda çıktı çok şükür, ishal oldu 2 gün, meğer diştenmiş.
Bende keçi sütünden sandım, değilmiş çok şükür.
Oğluma artık kıyma vermeye başladım, severek yiyor.
Dün annem geldi, ama nedense dünden bu yana işim bitmiyor, çok şükür oğlumla annem ilgileniyor, annemi ilk görüşte ağladı ama alıştı neyseki.
Benim oğlum accayip babacı yaa, eşimi görünce hemen ona atlıyor, almayınca ağlıyor, ama babayı şehirdışına gönderdik, şimdiden özledim
Ayy cok guzel ya masallah prensesımee
Anam herkez ekranamı bakıyo.nıye yazmıyosunuz. Bı arpa boyu yol gıtmemısınız.
7 de kalksam cok şükür derım. Cocuk 4 de kalkıyo 5 e kadar oynuyo 5 de yatıyo 6 da uyanıyo artık.Yahu oglum uyumus esim yine mac izliyor keyfim yerinde ama sohbet edecek kimse yok. Topik durgun bana garezi var gidiyorum yatcam ben
hadiiin dükkanin kepenklerini kapattim kimse konusmuyo yazismiyo gulusmuyo
Yarın tatliskom sen acarsin sabah 7de yakala annahtarlari:13:
Eki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyysüslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
7 de kalksam cok şükür derım. Cocuk 4 de kalkıyo 5 e kadar oynuyo 5 de yatıyo 6 da uyanıyo artık.
ay papatyaaaaaaa, delircem burda kızzzz.
Maşallah
Bebe ilkgünden yakışıklıymış, bizimki kurbağa gibi birseydi
lütfen üzme kendini anneleri, ne kadar uğraştın, kendin biliyosun bak. en önemli şey onlara verdiğin sevgin. hiç kendini üzme, yetmezse mama verirsin. tamam belki alerjiden koruyor vs vs ama sen mutsuz olursan onlar daha da üzülür, ne kadar versem kar de ve geç, yksa psikolojin bozulcak, çok takıyorsun bu duruma gibi görünüyor.Arkadaslar ya bugun iyi idim aslinda ama moralim cok bozuk biliyorum burda bi cok bebek biberon mamasi ile buyudu ama bu aksam sutumu sagdim 30 cc bile cikmadi ne zamandir emziriyordum emiyor gibi idiler .6 aydan sonra sagmayi biraktim cok zor oluyodu diye.
Cok ugrastim elimden geleni yaptim hamileyken cok soylemislerdi sutun yetmez diye sutum yetsin diye elimden geleni yaptim ve nerdeyse bir aydan 6 aya kadar anne sutu verdim .hergun tek basina iki cocuga baktigim yetmez gibi 4 litre su ictim ve usenmeden hergun sut yapici bir yogun sey hazirladim ictim goguslerimden fazla sut geldiginden bebeklerim ememedi sagdim verdim sagdim verdim.3 4 saate bir sagardim 200 cc den az cikmazdi su hale bak 30 cc .bende emiyolar diye seviniyodum sut kalmamis ki.kendime cok kiziyorum keske emzirmeden ayni tempoda sut yapici seyler yiyip icerek devam etseydim.
Cocuklarima karsi kendimi eksik hissediyorum yuzlerine bakamadim esimde benimle mi ugrassin cocuklarla mi bilemedi.
Simdi uyuyolar odada yalniz tv izliyorum.hic bir zaman doya doys gogsumu veremedim emmek istediler bogazina doldu kuzularimin .off cok doluyum ben ya. Toparlamam lazim ama nasil.
hoşgeldin muffincim, pişik için bi de şu meme ucu çatlağı için olan lansi... krem denedin mi? sudocrem de iyiymiş onu duydum. bepanthen de iyi geliyor. bi de bu aralar havalar ısındı ondan mı pişiyor ki?pişikkkk
kızlar ek gıdayla birlikte pişik başladı.üstelik günde 4-5 kez musluğa tutup sabunsuz ılık suyla yıkıyor kuruluyor ve z.yağı sürüyorum.ona rağmen poposu ve kıvrımları kıpkırmızı çok kötü.bezini de bekletmem değiştiririm.neler yapayım?sizde de var mı?sanırım ek gıdadaki yiyeceklerin asitinden oluyo
biz mukotik kullandık, dr doğru vermişsin dedi, ama sizinki de peditus demiş. bilemiyorum ki canım ya, bol bol su vericen bi de sabredicen, bizim öksürüğümüz 10 günde geçti.kızlar diş buğdayı partşsş yapacağım.menüde şunlar olacak 15 kişi gelecek.
-diş pasta
-butik kurabiye(diş-zıbın vb)
-muffin(olmazsa olmaz)
-cake pops(lolipop kek-kendim yapıcam başarırım umarım ilk kez)
-diş buğdayı(çerezli filan)
-peynirli milföy böreği
-makarna salatası
tuzlulara 1 şey daha eklemek istiyorum öneri ve tariflerinizi bekliyorum.kurabiye dışında ne olabilir???
bir de geçen pazardan beri kızımın burnu tıkanık .banyodan sonra cam açık kalmış çift yönlü kapattım sanmışım.neyse.dr a gittik ciğerlere inmemiş.peditus kullandık 5 gün serum fizyolojik ve otri bebe..ıhlamur pekmez...yok kızlar geçmedi hala.biberonu da ememiyor haliyle zorlanıyo.uykuda da aynı şekilde.ne yapmam lazımmmm
eheh büyüdükçe zorlaşıyo işler. ama tatlı işler bunlar, Allah böyle iş versin.Ev amma da dagiliyor yaaa.... Sabahtan beri ev topluyorum supurmeye ancak gectim. Sıkı yonetimilan edicem herkesin herseyi her yerde. Baba koca oglan oturma odasini harabe etmisler. Bir iki sene sonraufaklik da katilirgruba oh en de habire toplarim.
kız bi test almadın mı sen daha?Ben hala adet olmadım 1hafta geçti offff offff:18::18::18:
mutlu yıllar sana canımay bide beni akşam doğm günüm vardı misafir vardı etraf toplancak daha benim sorma bu dağınıklığı napcaz bilmiyorum gel banada bi el at yapalım canım
oy maşallah pek güzelsinizEki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyysüslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
te Allaam yaYa benim oğlum kesin evde kalacakKime baksak başka talibi çıkıyor, bizde boy ölçüşemiyoruz ki onların yakışıklılığyla
maşşallah, çok güzelsin odtücanımın canı
kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu
Sizi ozlediiiimmmm. ..simdi ayagimla emirin besigini salliyorum bi yandanda telden girim fiskos yapim dedim nasıl herkesler pampislerle kolikimi gordum biraz olsun hasret giderdimm maşallah onlara
Aha bak patır patır dokuluyolar gelin gelin. Alıntılamaktan konuys gırememiş ayy cnm cydknsAyy nniyekine benimki6bucukta kalkıyor ozaman sukredeyim bizimkide 2saat oynuyo sonra yarim saat besikl salliyorum spnra yarim saat uyuyo bende cinnet geçiyorum
Ayy cok guzel ya masallah prensesımeeKız budamı benım oglum gıbı kepce.
evet kepceEki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
naber gülsüncüm naptınız hafta sonu?
ben burdayım gel sohbet edelimmm
inşallah tatlım dünden beri daha ii gibi ama aynı durum bizdede varya ayaklara taktı kafayı hele renkli bi çorao giydirdysem yandık
Eki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyysüslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?