2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kavustursun canim.buyuduler annesi artik benimkilerde aksam babalarini gorunce iki ellerini kaldirip popolarini indirip kaldiriyolar kucakla diye

Sizi ozlediiiimmmm. ..simdi ayagimla emirin besigini salliyorum bi yandanda telden girim fiskos yapim dedim nasıl herkesler pampislerle kolikimi gordum biraz olsun hasret giderdimm maşallah onlara

Yahu oglum uyumus esim yine mac izliyor keyfim yerinde ama sohbet edecek kimse yok. Topik durgun bana garezi var gidiyorum yatcam ben
hadiiin dükkanin kepenklerini kapattim kimse konusmuyo yazismiyo gulusmuyo
Yarın tatliskom sen acarsin sabah 7de yakala annahtarlari:13:

7 de kalksam cok şükür derım. Cocuk 4 de kalkıyo 5 e kadar oynuyo 5 de yatıyo 6 da uyanıyo artık.

7 de kalksam cok şükür derım. Cocuk 4 de kalkıyo 5 e kadar oynuyo 5 de yatıyo 6 da uyanıyo artık.

Ayy nniyekine benimki6bucukta kalkıyor ozaman sukredeyim bizimkide 2saat oynuyo sonra yarim saat besikl salliyorum spnra yarim saat uyuyo bende cinnet geçiyorum

anacım oku oku bitmedi yaaa, bugün bütün boş zamanlarımı burda geçirdim, anca bitti
ama bitirdiiiiiiimmmmm
bütün bebişleri seviyoruummm mucks onlara

bizler yoğun bi haftasonu geçirdik, dün annemlerle dışarı çıktık, önce bi yemek yedik, sonra forumda gezdik
bugün de annem tutturdu ev pis temizleyin diye, pestilimiz çıktı yaaa.
eşim de yardım etti mecburen annem diyince
bi de diyo daha gecen hafta temizlendi ya, her hafta temizlenmez ki.
annem de olur mu oğlum dedi, marş marş temizlik yaptık. ama ya anlamadım, kalabalık olunca da her kafadan bi ses çıktı, normalde 3 yorulduysam bugün 5 yoruldum, daha az iş yaptığım halde :44:

Maşallah
Bebe ilkgünden yakışıklıymış, bizimki kurbağa gibi birseydi
ay papatyaaaaaaa, delircem burda kızzzz.
sen de annem gibi nazar değmesin diye mi diyon yoksa, anlamadım gitti :44:
lütfen üzme kendini anneleri, ne kadar uğraştın, kendin biliyosun bak. en önemli şey onlara verdiğin sevgin. hiç kendini üzme, yetmezse mama verirsin. tamam belki alerjiden koruyor vs vs ama sen mutsuz olursan onlar daha da üzülür, ne kadar versem kar de ve geç, yksa psikolojin bozulcak, çok takıyorsun bu duruma gibi görünüyor.
hoşgeldin muffincim, pişik için bi de şu meme ucu çatlağı için olan lansi... krem denedin mi? sudocrem de iyiymiş onu duydum. bepanthen de iyi geliyor. bi de bu aralar havalar ısındı ondan mı pişiyor ki?
biz mukotik kullandık, dr doğru vermişsin dedi, ama sizinki de peditus demiş. bilemiyorum ki canım ya, bol bol su vericen bi de sabredicen, bizim öksürüğümüz 10 günde geçti.
eheh büyüdükçe zorlaşıyo işler. ama tatlı işler bunlar, Allah böyle iş versin.
Ben hala adet olmadım 1hafta geçti offff offff:18::18::18:
kız bi test almadın mı sen daha?
ben de adet gördüm diyodum, bi gün az bişi geldi, ertesi gün de, bi daha da gelmedi yaa, böyle olan var mı hiç? bana ilk defa oluyo:44:
ay bide beni akşam doğm günüm vardı misafir vardı etraf toplancak daha benim sorma bu dağınıklığı napcaz bilmiyorum gel banada bi el at yapalım canım
mutlu yıllar sana canım
Eki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyy süslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
oy maşallah pek güzelsiniz
Ya benim oğlum kesin evde kalacak Kime baksak başka talibi çıkıyor, bizde boy ölçüşemiyoruz ki onların yakışıklılığyla
te Allaam ya sen böle diye diye çocuğu zorla çapkın yapacan, her gün bi kızla gezip tozucak sen gör diye
İste karsinizda uyuyan kolikcan
oncesi ve sonrasi
Eki Görüntüle 660108
maşşallah, çok güzelsin odtücanımın canı

kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu

ben koyuyorum canım bep koydum ama sadece kafasının altına değil omuzlarını da içine alıyo ama çok ince 2-3 parmak kalınlığında bişey yünden yapmıştı annem

Sizi ozlediiiimmmm. ..simdi ayagimla emirin besigini salliyorum bi yandanda telden girim fiskos yapim dedim nasıl herkesler pampislerle kolikimi gordum biraz olsun hasret giderdimm maşallah onlara

naber gülsüncüm naptınız hafta sonu?
ben burdayım gel sohbet edelimmm

Burda kar yagiyoooorr bu mart kazma kurek yaktrdi
Yine iki gun once montsuz gezdik oglusla disarda

Kızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı. Aslında bunun ek gıdalardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü ek gıda verdiğim zaman ister istemez ara öğün gibi oluyor yani tam öğün olarak veremiyorum genelde, yediremiyorum çünkü. Ara öğün olunca da doğal olarak sürekli mideye bir şeyler gittiği için iştahı olmuyor diye düşünüyorum.Ben mi hata yapıyorum iyice acıkmasını mı beklesem arada bir şey vermesem mi acaba. Emzirme de gündüz genelde uyku sonralarına denk geliyor, zaten uykulu iken emiyor. Kilo alımına aslında takılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum da gözüme zayıf görünüyor ve şurubu kullanıp kilo aldırmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum kendisi de kullanmış çocuklarında ama ne bilim bana tuhaf geliyor yan etkisi için bir ilaç kullanılır mı? Başka doktora gitmek istedim ama iyi bir doktor bulamadım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…