2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet tatlim biraz takiyorum bu duruma bi turlu kabullenemedim allahim saglik versin

canım bıde beslenme uzmanına falan gıtsen ogluna bır dıyet verse bır ay uygulasan bakalım kılo alımı nasıl olacak??benımılk aklıma bu geldı tatlım

Canim benimkilerde 200 300 gr aliyo bence normal onemli olan saglikli olmasi ben olsam bi doktora daha gotururdum yada vermezdim surubu

hoşbulduk güzelim

ayşe ve sana teşekkür ederim bakiim bir neden olmasın

cnm zaten iştah acıcı dıye surup yok. Yagmurada eczacu arkadastan ıstemıştım oda yan etkısı iştah acıyo kullan demişti bende kullandım rahat ol yanı.

Çok tatlı yaa benim ki emeklemiyor ama yaaa:26: Yüz üstü yatmayı da sevmiyor hemen döndürmek zorunda kalıyoruz.
dun tv de ızledım hersey 20 dk yuz ustu sırt ystu yurutec 20 den fazla olmadın dıyodu bende dondure dondure bi hal oldum

Bu aylarda artik 400 gr almasi normaliymis canim. Seninki de 200-300 aldigina gore cok da az degil. Hem boyu da uzun diyorsun. Demek ki gelisim gosteriyor. Bence kiloya takilma. Ben kendim cok ilac alan biri oldugum icin bebegimin ilaca alismasini hic istemiyorum. Gene de sen bilirsin tabi
ne güzel de uyuyo maşallh uykum geldi valla görünce kız uyumadan nereye uykum geliyosa :))
bizimki de bugun sasirdi 7 de uyuttum yarim saat uyur diye, 9:30a kadar uyudu simdi hortladi resmen. Bakalim gece uykusuna kacta yatack. Hic de boyle yapmazdi nolduysa...

Bızımkıde 10 dk kestırdı sımdı cin gibi uyumuyo cocuk. Neyse bırazdan uyursa belki sabaha kadar uyur

Eki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
ayyy senın gulusune bakısına kurbaannn...kız ayak kasları el kaslarına gore daha kuvvetlı oldugu ıcın gerı gerı emeklemek daha kolay oluyomus ondandır
kızlar eğer seba med kullanıyosanız 500 ml lik 32 den 19 a düştü ben eşime bugün 2 tane aldrttım aklınızdanolsun
benımde banyo kopugune ıhtıyacım vardı onu ındırmemıslerama sampuan da cok ınmıs.kargo ne kadar canım.

bugun yogurdun ıcıne avakado rendeledım bırazda zeytın yagı.actı ılk olmasına ragmen 3/4unu yedı yavrukusum
haftasonu bı dunya ılgınc ısımlı meyvelerden sebzelerden aldım ama oglusa verılırmı bılmıom.
mango pepıno yabanmersını ananas ha bıde yerelması
mas fasulyesı bulamadım

Afıyet olsun. Yaban mersınını nasıl vercen
pepıno ne

Kızlarr aklımdayken sorayım... Sımdı bız yavrularımıza d3 damla vryoruz yaa eee gunluk peynır ve yogurtta verıyoruz hepsı calsıyum sonucta bebelerın bobreklerıne yuk bınmıyomu dusunuyorum da sızce?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…