anacım oku oku bitmedi yaaa, bugün bütün boş zamanlarımı burda geçirdim, anca bitti
ama bitirdiiiiiiimmmmm
bütün bebişleri seviyoruummm mucks onlara
bizler yoğun bi haftasonu geçirdik, dün annemlerle dışarı çıktık, önce bi yemek yedik, sonra forumda gezdik
bugün de annem tutturdu ev pis temizleyin diye, pestilimiz çıktı yaaa.
eşim de yardım etti mecburen annem diyince
bi de diyo daha gecen hafta temizlendi ya, her hafta temizlenmez ki.
annem de olur mu oğlum dedi, marş marş temizlik yaptık. ama ya anlamadım, kalabalık olunca da her kafadan bi ses çıktı, normalde 3 yorulduysam bugün 5 yoruldum, daha az iş yaptığım halde :44:
ay papatyaaaaaaa, delircem burda kızzzz.
sen de annem gibi nazar değmesin diye mi diyon yoksa, anlamadım gitti :44:
lütfen üzme kendini anneleri, ne kadar uğraştın, kendin biliyosun bak. en önemli şey onlara verdiğin sevgin. hiç kendini üzme, yetmezse mama verirsin. tamam belki alerjiden koruyor vs vs ama sen mutsuz olursan onlar daha da üzülür, ne kadar versem kar de ve geç, yksa psikolojin bozulcak, çok takıyorsun bu duruma gibi görünüyor.
hoşgeldin muffincim, pişik için bi de şu meme ucu çatlağı için olan lansi... krem denedin mi? sudocrem de iyiymiş onu duydum. bepanthen de iyi geliyor. bi de bu aralar havalar ısındı ondan mı pişiyor ki?
biz mukotik kullandık, dr doğru vermişsin dedi, ama sizinki de peditus demiş. bilemiyorum ki canım ya, bol bol su vericen bi de sabredicen, bizim öksürüğümüz 10 günde geçti.
eheh büyüdükçe zorlaşıyo işler. ama tatlı işler bunlar, Allah böyle iş versin.
kız bi test almadın mı sen daha?
ben de adet gördüm diyodum, bi gün az bişi geldi, ertesi gün de, bi daha da gelmedi yaa, böyle olan var mı hiç? bana ilk defa oluyo:44:
mutlu yıllar sana canım
oy maşallah pek güzelsiniz
te Allaam yasen böle diye diye çocuğu zorla çapkın yapacan, her gün bi kızla gezip tozucak sen gör diye
maşşallah, çok güzelsin odtücanımın canı
canım bıde beslenme uzmanına falan gıtsen ogluna bır dıyet verse bır ay uygulasan bakalım kılo alımı nasıl olacak??benımılk aklıma bu geldı tatlımKızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı. Aslında bunun ek gıdalardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü ek gıda verdiğim zaman ister istemez ara öğün gibi oluyor yani tam öğün olarak veremiyorum genelde, yediremiyorum çünkü. Ara öğün olunca da doğal olarak sürekli mideye bir şeyler gittiği için iştahı olmuyor diye düşünüyorum.Ben mi hata yapıyorum iyice acıkmasını mı beklesem arada bir şey vermesem mi acaba. Emzirme de gündüz genelde uyku sonralarına denk geliyor, zaten uykulu iken emiyor. Kilo alımına aslında takılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum da gözüme zayıf görünüyor ve şurubu kullanıp kilo aldırmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum kendisi de kullanmış çocuklarında ama ne bilim bana tuhaf geliyor yan etkisi için bir ilaç kullanılır mı? Başka doktora gitmek istedim ama iyi bir doktor bulamadım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim canlarım
Eki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
canım bıde beslenme uzmanına falan gıtsen ogluna bır dıyet verse bır ay uygulasan bakalım kılo alımı nasıl olacak??benımılk aklıma bu geldı tatlım
Eki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
Kızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı. Aslında bunun ek gıdalardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü ek gıda verdiğim zaman ister istemez ara öğün gibi oluyor yani tam öğün olarak veremiyorum genelde, yediremiyorum çünkü. Ara öğün olunca da doğal olarak sürekli mideye bir şeyler gittiği için iştahı olmuyor diye düşünüyorum.Ben mi hata yapıyorum iyice acıkmasını mı beklesem arada bir şey vermesem mi acaba. Emzirme de gündüz genelde uyku sonralarına denk geliyor, zaten uykulu iken emiyor. Kilo alımına aslında takılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum da gözüme zayıf görünüyor ve şurubu kullanıp kilo aldırmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum kendisi de kullanmış çocuklarında ama ne bilim bana tuhaf geliyor yan etkisi için bir ilaç kullanılır mı? Başka doktora gitmek istedim ama iyi bir doktor bulamadım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim canlarım
anacım oku oku bitmedi yaaa, bugün bütün boş zamanlarımı burda geçirdim, anca bitti
ama bitirdiiiiiiimmmmm
bütün bebişleri seviyoruummm mucks onlara
bizler yoğun bi haftasonu geçirdik, dün annemlerle dışarı çıktık, önce bi yemek yedik, sonra forumda gezdik
bugün de annem tutturdu ev pis temizleyin diye, pestilimiz çıktı yaaa.
eşim de yardım etti mecburen annem diyince
bi de diyo daha gecen hafta temizlendi ya, her hafta temizlenmez ki.
annem de olur mu oğlum dedi, marş marş temizlik yaptık. ama ya anlamadım, kalabalık olunca da her kafadan bi ses çıktı, normalde 3 yorulduysam bugün 5 yoruldum, daha az iş yaptığım halde :44:
ay papatyaaaaaaa, delircem burda kızzzz.
sen de annem gibi nazar değmesin diye mi diyon yoksa, anlamadım gitti :44:
lütfen üzme kendini anneleri, ne kadar uğraştın, kendin biliyosun bak. en önemli şey onlara verdiğin sevgin. hiç kendini üzme, yetmezse mama verirsin. tamam belki alerjiden koruyor vs vs ama sen mutsuz olursan onlar daha da üzülür, ne kadar versem kar de ve geç, yksa psikolojin bozulcak, çok takıyorsun bu duruma gibi görünüyor.
hoşgeldin muffincim, pişik için bi de şu meme ucu çatlağı için olan lansi... krem denedin mi? sudocrem de iyiymiş onu duydum. bepanthen de iyi geliyor. bi de bu aralar havalar ısındı ondan mı pişiyor ki?
biz mukotik kullandık, dr doğru vermişsin dedi, ama sizinki de peditus demiş. bilemiyorum ki canım ya, bol bol su vericen bi de sabredicen, bizim öksürüğümüz 10 günde geçti.
:
Kizlar selam
aysecim oncelikle senin dogumgununu kutlayayim. Nice senelrre canim
ouzi sut ile ilgili dert bende de var hatta benim kiz da muffinunki gibi emmeyi de istemiyor inan oylesi daha da zor ama muffinnin yontemini ben de denicm sutun gezmeye gitti gelecek
Muffincim ben da patatrs salatasi onerecektim kolay olsun diye ama aysenin tarifi de guzel ve kolay gorunuyor
Cipskolam pampislere masallah ne tatli olmuslar
Bu arada kolikcan nezle oldu hapsuruyor ve burnu akiyor surekli :2:Simdilik otri bebe takviyesiyle idare ediyoruz ama yarin nolur nolmaz diye bi dr.a gosterecem
az sonra kolikcanin da uyku ve dogum fotolarini yukliycem
cnm zaten iştah acıcı dıye surup yok. Yagmurada eczacu arkadastan ıstemıştım oda yan etkısı iştah acıyo kullan demişti bende kullandım rahat ol yanı.Kızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı. Aslında bunun ek gıdalardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü ek gıda verdiğim zaman ister istemez ara öğün gibi oluyor yani tam öğün olarak veremiyorum genelde, yediremiyorum çünkü. Ara öğün olunca da doğal olarak sürekli mideye bir şeyler gittiği için iştahı olmuyor diye düşünüyorum.Ben mi hata yapıyorum iyice acıkmasını mı beklesem arada bir şey vermesem mi acaba. Emzirme de gündüz genelde uyku sonralarına denk geliyor, zaten uykulu iken emiyor. Kilo alımına aslında takılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum da gözüme zayıf görünüyor ve şurubu kullanıp kilo aldırmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum kendisi de kullanmış çocuklarında ama ne bilim bana tuhaf geliyor yan etkisi için bir ilaç kullanılır mı? Başka doktora gitmek istedim ama iyi bir doktor bulamadım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim canlarım
dun tv de ızledım hersey 20 dk yuz ustu sırt ystu yurutec 20 den fazla olmadın dıyodu bende dondure dondure bi hal oldumÇok tatlı yaabenim ki emeklemiyor ama yaaa:26: Yüz üstü yatmayı da sevmiyor hemen döndürmek zorunda kalıyoruz.
Bu aylarda artik 400 gr almasi normaliymis canim. Seninki de 200-300 aldigina gore cok da az degil. Hem boyu da uzun diyorsun. Demek ki gelisim gosteriyor. Bence kiloya takilma. Ben kendim cok ilac alan biri oldugum icin bebegimin ilaca alismasini hic istemiyorum. Gene de sen bilirsin tabiKızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı. Aslında bunun ek gıdalardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü ek gıda verdiğim zaman ister istemez ara öğün gibi oluyor yani tam öğün olarak veremiyorum genelde, yediremiyorum çünkü. Ara öğün olunca da doğal olarak sürekli mideye bir şeyler gittiği için iştahı olmuyor diye düşünüyorum.Ben mi hata yapıyorum iyice acıkmasını mı beklesem arada bir şey vermesem mi acaba. Emzirme de gündüz genelde uyku sonralarına denk geliyor, zaten uykulu iken emiyor. Kilo alımına aslında takılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum da gözüme zayıf görünüyor ve şurubu kullanıp kilo aldırmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum kendisi de kullanmış çocuklarında ama ne bilim bana tuhaf geliyor yan etkisi için bir ilaç kullanılır mı? Başka doktora gitmek istedim ama iyi bir doktor bulamadım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim canlarım
bizimki de bugun sasirdi 7 de uyuttum yarim saat uyur diye, 9:30a kadar uyudu simdi hortladi resmen. Bakalim gece uykusuna kacta yatack. Hic de boyle yapmazdi nolduysa...ne güzel de uyuyo maşallh uykum geldi valla görünce kız uyumadan nereye uykum geliyosa :))
eheh büyüdükçe zorlaşıyo işler. ama tatlı işler bunlar, Allah böyle iş versin:
ayyy senın gulusune bakısına kurbaannn...kız ayak kasları el kaslarına gore daha kuvvetlı oldugu ıcın gerı gerı emeklemek daha kolay oluyomus ondandırEki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
benımde banyo kopugune ıhtıyacım vardı onu ındırmemıslerkızlar eğer seba med kullanıyosanız 500 ml lik 32 den 19 a düştü ben eşime bugün 2 tane aldrttım aklınızdanolsun
Afıyet olsun. Yaban mersınını nasıl vercenbugun yogurdun ıcıne avakado rendeledım bırazda zeytın yagı.actı ılk olmasına ragmen 3/4unu yedı yavrukusum
haftasonu bı dunya ılgınc ısımlı meyvelerden sebzelerden aldım ama oglusa verılırmı bılmıom.
mango pepıno yabanmersını ananas ha bıde yerelması
mas fasulyesı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?