2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimkilerde 200 300 gr aliyo bence normal onemli olan saglikli olmasi ben olsam bi doktora daha gotururdum yada vermezdim surubu

Başka bir doktor arıyorum bakalım belki farklı bir fikri vardır. Tabi sağlıklı olması daha önemli, çok şükür sağlığı yerinde de ben kilo almasını çok istiyorum gözüme hep zayıf görünüyor.
cnm zaten iştah acıcı dıye surup yok. Yagmurada eczacu arkadastan ıstemıştım oda yan etkısı iştah acıyo kullan demişti bende kullandım rahat ol yanı.

İlacın adını hatırlıyor musun canım? Aslında 700 gr kilo alması çok hoşuma gitti biraz daha kullansam mı diye de düşünmeden edemiyorum.

Ben de çok ilaç kullanmak istemiyorum alışmasın şimdiden ama ilaçsız nasıl iştahını açacağımı bir bilsem:44:

Ben kullanıyorum zaten burası guneslı gidıyoruz parka d3 yuklenyoruz

derınnehır prakten surup

Kizzz bizde forumdaydik yoksa karsilastikmiii...ben bebekli ailelere baktim izun uzun ama minnoscani benzetemedim pek belkide denk gelmisizdir kk kanı cekmistir
ay nebliim olabilir belki de. ben sürekli bebek mağazalarına baktım, belki de rastlaşmışızdır
ben kullanmazdım canım. her çocuğun gelişimi farklı, belki de ince uzun olacak, boş yere kullanmazdım ben -eğer sağlıkla ilgili bi problemi yoksa aşırı zayıflıktan dolayı felan- ama yine de sen bilirsin.
Evet tatlim biraz takiyorum bu duruma bi turlu kabullenemedim allahim saglik versin
amin canım en önemlisi o, yeni anneler daha çok takıyorlar pek çok şeyi, sonraki bebklerde hiç takmamayı öğreniyor insan. sana zarar sonuçta.
Kızlarrr forum derken form ıstanbulmu? Lsaa bana cook akaın yuruyere 20 dk felan
yok canım forum kayseri
dvit d vitamini canım. kalsiyum değil. ama burda bazı anneler anlattı fazlası da taş yapıyormuş
ben vermiyorum, kişisel tercihim olarak ne onu ne de demiri.
ama önermiyorum tabi kimseye, herkes kendi çocuğundan sorumlu.

Bende uzuuunn zamandır merak ettıgım birseyı sorayım. Bugun carrefourdan prıma aktıf fırsat paketı aldım. 4+ 112 tane 44 tlye. Hanı kutunun içine bez istiflemişler. Onun dıger prıma aktıften farkı nedır? Bi arkadasım onlar defolu demiştı

Biraz araştırdım internetten kullanmamam daha mantıklı görünüyor sanırım başka doktor bulacağım...

Sen ne kadar kullandın canım? Bizim doktor da çoğu kişiye bu ilaçtan veriyor herhangi bir sıkıntısı yokmuş ama ne bilim antistaminik ilaç sonuçta
Antıstamınık ne demek bilmiyorum. Dr a sormadım eczacı arkadasıma guvenerek verdım. Oda kotu bırsey vermez sanurım. Gunahı boynuna artık. Valla ben fazla vermedım ben ılac vermeyı hep unutan bırım hiç ılacın dıbını gormedim.

bilmem ki ben hiç kullanmadım kızda. ama oğlumda lıyodum, hiç bi farkını da görememiştim normal primadan.

Benım kız buyuk senınki bebek daha bılmemki. Senın ilacdamı prakten. Ben sımdı prospektuse baktım. 2-6 yas dıye baslıyo. Ben olsam vermem.

Sanırım benzer ilaçlar. Benimkinde de 2 yaştan itibaren başlıyor ama bizim doktor verdi işte:44: Ben de araştırdım vermemeye karar verdim, doktoruma güvenip 1 ay vermiştim yavruma. İştah açsın diye ne olduğunu bilmediğim bir ilaç vermeyeyim. En iyisi beslenme düzenimizi bir gözden geçirmek ve ek gıdaları açken verip ara öğün yapmamak sanırım. İyice acıkırsa belki daha iyi emer ve yer.

ay herkesler yattı bizde
bana da uyu artık diyolar
ama uykum yok
burası da sessiz
iyisi mi gidiim belki yatınca uykum gelir
hadi ii geceleeerrr

topik can larrrrrrr nasılsınız ,
ordaki fotoarını gördüğüm bebelerçok amaçok güzellerrr
aysheee :119::118:

çok huzurlu sağlıklı, mutlu çok çok yüreğindekilerin getirdikleri ile bir ömür yaşa...

eeeeeeeeeeeeeeee sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…