Canim benimkilerde 200 300 gr aliyo bence normal onemli olan saglikli olmasi ben olsam bi doktora daha gotururdum yada vermezdim surubu
cnm zaten iştah acıcı dıye surup yok. Yagmurada eczacu arkadastan ıstemıştım oda yan etkısı iştah acıyo kullan demişti bende kullandım rahat ol yanı.
Bu aylarda artik 400 gr almasi normaliymis canim. Seninki de 200-300 aldigina gore cok da az degil. Hem boyu da uzun diyorsun. Demek ki gelisim gosteriyor. Bence kiloya takilma. Ben kendim cok ilac alan biri oldugum icin bebegimin ilaca alismasini hic istemiyorum. Gene de sen bilirsin tabi
bizimki de bugun sasirdi 7 de uyuttum yarim saat uyur diye, 9:30a kadar uyudu simdi hortladi resmen. Bakalim gece uykusuna kacta yatack. Hic de boyle yapmazdi nolduysa...
Ben kullanıyorum zaten burası guneslı gidıyoruz parka d3 yuklenyoruzKızlarr aklımdayken sorayım... Sımdı bız yavrularımıza d3 damla vryoruz yaa eee gunluk peynır ve yogurtta verıyoruz hepsı calsıyum sonucta bebelerın bobreklerıne yuk bınmıyomu dusunuyorum da sızce?....
Ben kullanıyorum zaten burası guneslı gidıyoruz parka d3 yuklenyoruz
derınnehır prakten surup
ay nebliim olabilir belki de. ben sürekli bebek mağazalarına baktım, belki de rastlaşmışızdırKizzz bizde forumdaydik yoksa karsilastikmiii...ben bebekli ailelere baktim izun uzun ama minnoscani benzetemedim pek belkide denk gelmisizdir kk kanı cekmistir
ben kullanmazdım canım. her çocuğun gelişimi farklı, belki de ince uzun olacak, boş yere kullanmazdım ben -eğer sağlıkla ilgili bi problemi yoksa aşırı zayıflıktan dolayı felan- ama yine de sen bilirsin.Kızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı. Aslında bunun ek gıdalardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü ek gıda verdiğim zaman ister istemez ara öğün gibi oluyor yani tam öğün olarak veremiyorum genelde, yediremiyorum çünkü. Ara öğün olunca da doğal olarak sürekli mideye bir şeyler gittiği için iştahı olmuyor diye düşünüyorum.Ben mi hata yapıyorum iyice acıkmasını mı beklesem arada bir şey vermesem mi acaba. Emzirme de gündüz genelde uyku sonralarına denk geliyor, zaten uykulu iken emiyor. Kilo alımına aslında takılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum da gözüme zayıf görünüyor ve şurubu kullanıp kilo aldırmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum kendisi de kullanmış çocuklarında ama ne bilim bana tuhaf geliyor yan etkisi için bir ilaç kullanılır mı? Başka doktora gitmek istedim ama iyi bir doktor bulamadım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim canlarım
amin canım en önemlisi o, yeni anneler daha çok takıyorlar pek çok şeyi, sonraki bebklerde hiç takmamayı öğreniyor insan. sana zarar sonuçta.Evet tatlim biraz takiyorum bu duruma bi turlu kabullenemedim allahim saglik versin
yok canım forum kayseriKızlarrr forum derken form ıstanbulmu? Lsaa bana cook akaın yuruyere 20 dk felan
dvit d vitamini canım. kalsiyum değil. ama burda bazı anneler anlattı fazlası da taş yapıyormuşKızlarr aklımdayken sorayım... Sımdı bız yavrularımıza d3 damla vryoruz yaa eee gunluk peynır ve yogurtta verıyoruz hepsı calsıyum sonucta bebelerın bobreklerıne yuk bınmıyomu dusunuyorum da sızce?....
ay nebliim olabilir belki de. ben sürekli bebek mağazalarına baktım, belki de rastlaşmışızdır
ben kullanmazdım canım. her çocuğun gelişimi farklı, belki de ince uzun olacak, boş yere kullanmazdım ben -eğer sağlıkla ilgili bi problemi yoksa aşırı zayıflıktan dolayı felan- ama yine de sen bilirsin.
amin canım en önemlisi o, yeni anneler daha çok takıyorlar pek çok şeyi, sonraki bebklerde hiç takmamayı öğreniyor insan. sana zarar sonuçta.
yok canım forum kayseri
dvit d vitamini canım. kalsiyum değil. ama burda bazı anneler anlattı fazlası da taş yapıyormuş
ben vermiyorum, kişisel tercihim olarak ne onu ne de demiri.
ama önermiyorum tabi kimseye, herkes kendi çocuğundan sorumlu.
Antıstamınık ne demek bilmiyorum. Dr a sormadım eczacı arkadasıma guvenerek verdım. Oda kotu bırsey vermez sanurım. Gunahı boynuna artık. Valla ben fazla vermedım ben ılac vermeyı hep unutan bırım hiç ılacın dıbını gormedim.Sen ne kadar kullandın canım? Bizim doktor da çoğu kişiye bu ilaçtan veriyor herhangi bir sıkıntısı yokmuş ama ne bilim antistaminik ilaç sonuçta
Benım kız buyuk senınki bebek daha bılmemki. Senın ilacdamı prakten. Ben sımdı prospektuse baktım. 2-6 yas dıye baslıyo. Ben olsam vermem.Biraz araştırdım internetten kullanmamam daha mantıklı görünüyor sanırım başka doktor bulacağım...
Bende uzuuunn zamandır merak ettıgım birseyı sorayım. Bugun carrefourdan prıma aktıf fırsat paketı aldım. 4+ 112 tane 44 tlye. Hanı kutunun içine bez istiflemişler. Onun dıger prıma aktıften farkı nedır? Bi arkadasım onlar defolu demiştı
Benım kız buyuk senınki bebek daha bılmemki. Senın ilacdamı prakten. Ben sımdı prospektuse baktım. 2-6 yas dıye baslıyo. Ben olsam vermem.
Seker kimse kalmamısya 2 dk boş bıraktık herkez gittı beyaa.
Eki Görüntüle 660307 Istee ilk dogum fotosu hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?