Demın burası ana baba gunuydu noldu 2 dk resım yuklıyım dedım. Dondugumde bı sen vardınBugün herkez gezmelerdeydi yoruldu tatlımbende saat 23 te eve girdim bebeleri uyuttum bir bakayım dedim ama burası bomboşşşşşşş
herkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Gecmış olsun cnm o kuzu nasıl yedı serumları yaaa öp benım içinherkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
oburcanimin tipi degismis resmen. Sanki baska bi couk burdakiEki Görüntüle 660307 Istee ilk dogum fotosu hastanede
ayy ambulans hemsiresinin kof dedigi degil mi bu?? Massallah yavruma yaa yanaklara bak nazar dgmesinİyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu da bizim oğulcan daha 1 günlük bile değildi :)
Eki Görüntüle 660316
bu da şimdiki halimiz, gözlüklerimle başım beladaydı, al dedim en sonunda, al senin olsun :))
Eki Görüntüle 660317
ayrıca kız olsaymış böyle olurmuş :)))
Eki Görüntüle 660318
herkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Cok gecmis olsun canım sulardan mı kaynaklandı peki?
geçmiş olsun canım, nerden bulaştı ki acaba?herkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
geçmiş olsun canım, bi göster bakalım, umarım ciddi değildirBu arada bizim mesai de bugun alti bucukta basladi 6:30-7:30 arasi ayakta sallandi. 7:30da emdi simdi sabah sekerlemesinde uyaninca da kahvaltisini yapacak. Sonra da dogru doktor teyzeye. Dun gecemiz daha iyi gecti ama burnu hala akiyor
Günaydın annecanlarımmmm
Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum , hava soğuk ama pasparlak ,mis gibiiiiii
Yavrucanlarımı öperekten foruma dalıyorum ...
Annem de gitti bu arada ,kaldık kıpırcanımla başbaşa
bi kıskançlıklar seziyorum sankiiiiiiiiiiiiiiiiiElaaammmmm bıtıyorum sana miss kokulum
evet evet ama ben ıstıyorum yaa ben öpiyım valla
öylemi hiç sanmamm
evet oyle derler kusmuguyla bogulmasın dıye. Ama bende dogdugundan berı hemde. Hasta oldugunda dr yastıkta yatur demıştı rahat nefes ıcın
Pndan sonra nazar aldılar dıyosun sana süsle püslede goturmu dedık
canımmmmmm çokn çok teşekkür ederimKizlar selam
aysecim oncelikle senin dogumgununu kutlayayim. Nice senelrre canim
ouzi sut ile ilgili dert bende de var hatta benim kiz da muffinunki gibi emmeyi de istemiyor inan oylesi daha da zor ama muffinnin yontemini ben de denicm sutun gezmeye gitti gelecek
Muffincim ben da patatrs salatasi onerecektim kolay olsun diye ama aysenin tarifi de guzel ve kolay gorunuyor
Cipskolam pampislere masallah ne tatli olmuslar
Bu arada kolikcan nezle oldu hapsuruyor ve burnu akiyor surekli :2:Simdilik otri bebe takviyesiyle idare ediyoruz ama yarin nolur nolmaz diye bi dr.a gosterecem
az sonra kolikcanin da uyku ve dogum fotolarini yukliycem
aaaaa öle deme kız hepsnin yeri ayrı güzel kız çokj topikte oğlan anaları ytarışta ondan oluyoYa benim oğlum kesin evde kalacakKime baksak başka talibi çıkıyor, bizde boy ölçüşemiyoruz ki onların yakışıklılığyla
tatlışkom neden öle diosun hepinzin yeri ayrı tabi seçim yapmamz lazm ama bilemedik hem sende başka kızları beğeniyon farketmedk sanmsa o nolcakYaw 1 kızı bın kişi ıster 1 kişi alır. Ayp degılmı aysede herkeze mavı boncuk verıyo. Sokucak bızı birbirimize. Kızı yüzünden Ortalık karıscak
uwwwww mekek gibi uyuyo annesiiiii
benmki onu bile yapmıo tembel totoyu kaldırmıo aferein oburcanımaEki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
annneeeem saol kuzum teşekküe ederimm:103::103:topik can larrrrrrrnasılsınız ,
ordaki fotoarını gördüğüm bebelerçok amaçok güzellerrr
aysheee:119::118:
çok huzurlu sağlıklı, mutlu çok çok yüreğindekilerin getirdikleri ile bir ömür yaşa...
eeeeeeeeeeeeeeee sonra
şuna bak ya afacan çok tatlı oğlun canım maşallahhhhİyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu da bizim oğulcan daha 1 günlük bile değildi :)
Eki Görüntüle 660316
bu da şimdiki halimiz, gözlüklerimle başım beladaydı, al dedim en sonunda, al senin olsun :))
Eki Görüntüle 660317
ayrıca kız olsaymış böyle olurmuş :)))
Eki Görüntüle 660318
ay bi güldüm buna bende yapıom çnkü yüz vermiyorum uyuyo ay çokmu kötü anneymBızımkıde 6 kalktı ama ben yuz vermedım uyudu
canımmm geçmiş olsun noldu size böle nazarmı değdi e kız neden serum yedi kıyamam size üzüldümmherkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Günaydın annecanlarımmmm
Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum , hava soğuk ama pasparlak ,mis gibiiiiii
Yavrucanlarımı öperekten foruma dalıyorum ...
Annem de gitti bu arada ,kaldık kıpırcanımla başbaşa
günaydın topikcanların , günümüze bir (kendimce ) saygı duruşu ile başlamak istedim.
hey onbeşli onbeşli .......
Çanakkale (Hey Onbeşli) Türküsü ve Hikayesi - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?