2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün herkez gezmelerdeydi yoruldu tatlımbende saat 23 te eve girdim bebeleri uyuttum bir bakayım dedim ama burası bomboşşşşşşş
Demın burası ana baba gunuydu noldu 2 dk resım yuklıyım dedım. Dondugumde bı sen vardın Bende cok yoruldumda sohbet edıyoz dıye durdum.

İyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu da bizim oğulcan daha 1 günlük bile değildi :)

bu da şimdiki halimiz, gözlüklerimle başım beladaydı, al dedim en sonunda, al senin olsun :))

ayrıca kız olsaymış böyle olurmuş :)))

Son düzenleme:
Kizlar merhabalar

Nasilsiniz ? Hersey yolundadir umarim tum bebeler iyi emeklemeye falan baslamislardir sanirim artik ) bizim tembelde yok tsbi ole bi faaliyet. Yeni yeni donmeye basladi oda iki gunde bir. Memleketteyim hic giremiyorum artik ewe donunce yeniden takibe baslicam insallah.

Gunaydın ouzı... Benım pampıerde uyandı mamasıı ıctıler sımdı sekerlemeder.. Benım es de 7 de kalkmadan 10 dk kestırmeye çuff çuff

herkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdı kızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir

Cok gecmis olsun canım sulardan mı kaynaklandı peki?

Gecmış olsun cnm o kuzu nasıl yedı serumları yaaa öp benım için

Eki Görüntüle 660307 Istee ilk dogum fotosu hastanede
oburcanimin tipi degismis resmen. Sanki baska bi couk burdaki

ayy ambulans hemsiresinin kof dedigi degil mi bu?? Massallah yavruma yaa yanaklara bak nazar dgmesin

Didemcim cok gecmis olsun. Citirim nasil oldu simdi?
sen dinlenmeden ise mi geldin peki?

Bu arada bizim mesai de bugun alti bucukta basladi 6:30-7:30 arasi ayakta sallandi. 7:30da emdi simdi sabah sekerlemesinde uyaninca da kahvaltisini yapacak. Sonra da dogru doktor teyzeye. Dun gecemiz daha iyi gecti ama burnu hala akiyor

Günaydın annecanlarımmmm
Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum , hava soğuk ama pasparlak ,mis gibiiiiii
Yavrucanlarımı öperekten foruma dalıyorum ...
Annem de gitti bu arada ,kaldık kıpırcanımla başbaşa

günaydın herkeseee,

iyi haftalar olsun inşallaaah, bebişler uyusun yesin büyüsün
büyükcanlar da yesin büyüsün, hastalanmasın inşallaaah

geçmiş olsun canım, nerden bulaştı ki acaba?
Bu arada bizim mesai de bugun alti bucukta basladi 6:30-7:30 arasi ayakta sallandi. 7:30da emdi simdi sabah sekerlemesinde uyaninca da kahvaltisini yapacak. Sonra da dogru doktor teyzeye. Dun gecemiz daha iyi gecti ama burnu hala akiyor
geçmiş olsun canım, bi göster bakalım, umarım ciddi değildir

günaydın canımm
Allah kavuştursun, sağlıkla inşallaah

bi kıskançlıklar seziyorum sankiiiiiiiiiiiiiiiii
canımmmmmm çokn çok teşekkür ederim
Ya benim oğlum kesin evde kalacak Kime baksak başka talibi çıkıyor, bizde boy ölçüşemiyoruz ki onların yakışıklılığyla
aaaaa öle deme kız hepsnin yeri ayrı güzel kız çokj topikte oğlan anaları ytarışta ondan oluyo
Yaw 1 kızı bın kişi ıster 1 kişi alır. Ayp degılmı aysede herkeze mavı boncuk verıyo. Sokucak bızı birbirimize. Kızı yüzünden Ortalık karıscak
tatlışkom neden öle diosun hepinzin yeri ayrı tabi seçim yapmamz lazm ama bilemedik hem sende başka kızları beğeniyon farketmedk sanmsa o nolcak
İste karsinizda uyuyan kolikcan
oncesi ve sonrasi
Eki Görüntüle 660108
uwwwww mekek gibi uyuyo annesiiiii
Eki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
benmki onu bile yapmıo tembel totoyu kaldırmıo aferein oburcanıma
annneeeem saol kuzum teşekküe ederimm:103::103:
şuna bak ya afacan çok tatlı oğlun canım maşallahhhh
Bızımkıde 6 kalktı ama ben yuz vermedım uyudu
ay bi güldüm buna bende yapıom çnkü yüz vermiyorum uyuyo ay çokmu kötü anneym
canımmm geçmiş olsun noldu size böle nazarmı değdi e kız neden serum yedi kıyamam size üzüldümm

ah dayannamammmm anasıunın kuzusu allah kavuştursun bacımmm alışınca zor oluyo dimi

ayy cnm cook gecmıs olsun yaa zor gunler atlasmısınız umarım bı daha olmaz Rabbım sıfa versın dr lar ne dedı amıp ıcın kı?
günaydın topikcanların , günümüze bir (kendimce ) saygı duruşu ile başlamak istedim.
hey onbeşli onbeşli .......

Çanakkale (Hey Onbeşli) Türküsü ve Hikayesi - YouTube

gunaydın tropıkal meyve... oyna oyna bebe buyusunde karsılıklı dokturursunuz bende turkulerle sporumu yaptım yemek ypyrum:|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…