Gecmış olsun cnm o kuzu nasıl yedı serumları yaaa öp benım için
Didemcim cok gecmis olsun. Citirim nasil oldu simdi?
sen dinlenmeden ise mi geldin peki?
ayy cnm cook gecmıs olsun yaa zor gunler atlasmısınız umarım bı daha olmaz Rabbım sıfa versın dr lar ne dedı amıp ıcın kı?
gunaydın tropıkal meyve...oyna oyna bebe buyusunde karsılıklı dokturursunuz bende turkulerle sporumu yaptım yemek ypyrum:|
bi kıskançlıklar seziyorum sankiiiiiiiiiiiiiiiii
canımmmmmm çokn çok teşekkür ederim
aaaaa öle deme kız hepsnin yeri ayrı güzel kız çokj topikte oğlan anaları ytarışta ondan oluyo
tatlışkom neden öle diosun hepinzin yeri ayrı tabi seçim yapmamz lazm ama bilemedik hem sende başka kızları beğeniyon farketmedk sanmsa o nolcak
uwwwww mekek gibi uyuyo annesiiiii
benmki onu bile yapmıo tembel totoyu kaldırmıo aferein oburcanıma
annneeeem saol kuzum teşekküe ederimm:103::103:
şuna bak ya afacan çok tatlı oğlun canım maşallahhhh
ay bi güldüm buna bende yapıom çnkü yüz vermiyorum uyuyo ay çokmu kötü anneym
canımmm geçmiş olsun noldu size böle nazarmı değdi e kız neden serum yedi kıyamam size üzüldümm
ah dayannamammmm anasıunın kuzusu allah kavuştursun bacımmm alışınca zor oluyo dimi
Günaydın annecanlarımmmm
Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum , hava soğuk ama pasparlak ,mis gibiiiiii
Yavrucanlarımı öperekten foruma dalıyorum ...
Annem de gitti bu arada ,kaldık kıpırcanımla başbaşa
bencede nazar değdi bize yaakuzucum ii şu an çok şükür ben daha kötüyüm
ehehe denizde kum bizde çene. çenecanlar olarak değiştirelim topik adını. senin bebişe de bi can lı isim bulalım. özellikleri neler bi özet geçer bi de foto yollarsan tamamdır. rütbene de artık ....can'ın anası filan yazman lazım ama
ehe gece coşmuşlar valla. ben 12 den önce kzızn çığlığını müteakip bye diyemeden gitmiştim, gene muhabbetin dibine vurmuşlar. kadın dediğin konuşur tabi ama bizim ağustos anaları diğer ay analarına bastı gidiyo vallaaa
valla şaşırttın beni de irisciiim, ama böyle hep görmek istiyos seni. bütün gün takılamasan da bi cee dersen güzel oluyo.
bi de ben de senin hemşon olmak istiyorum ya200 km ile kaçırdım
Elayshe ile wavy gorunmuyor. İris bile girdi haftasonu kizlar siz nerelerdesiniz???
Karatay teyzem de öyle söylüyorArkadaşlar bir blogda gezinirken şöyle bir yorum okudum:
"Gece muhallebi verirseniz bebeğiniz daha çok uyanır. Çünkü muhallebinin içinde karbonhidrat var. Bu da kan şekerini aniden yükseltir ve tıpkı 6 tane baklava yemiş yetişkinde olduğu gibi baygınlığa benzer bir uyku hali yaratır. Ama aniden yükselen kan şekeri, aniden de düşer ve açlık hissi yaratır. Çocuk uykusundan uyanıp bir daha yemek yemek ister. Ben uyumadan önce emziriyordum, gece son öğün olarak da yoğurt yediriyordum. Protein en uzun süre tok tutan besin grubudur. Kızım her zaman kesintisiz uyuyan bir bebek oldu."
Bilginize :))
Arkadaslar ya bugun iyi idim aslinda ama moralim cok bozuk biliyorum burda bi cok bebek biberon mamasi ile buyudu ama bu aksam sutumu sagdim 30 cc bile cikmadi ne zamandir emziriyordum emiyor gibi idiler .6 aydan sonra sagmayi biraktim cok zor oluyodu diye.
Cok ugrastim elimden geleni yaptim hamileyken cok soylemislerdi sutun yetmez diye sutum yetsin diye elimden geleni yaptim ve nerdeyse bir aydan 6 aya kadar anne sutu verdim .hergun tek basina iki cocuga baktigim yetmez gibi 4 litre su ictim ve usenmeden hergun sut yapici bir yogun sey hazirladim ictim goguslerimden fazla sut geldiginden bebeklerim ememedi sagdim verdim sagdim verdim.3 4 saate bir sagardim 200 cc den az cikmazdi su hale bak 30 cc .bende emiyolar diye seviniyodum sut kalmamis ki.kendime cok kiziyorum keske emzirmeden ayni tempoda sut yapici seyler yiyip icerek devam etseydim.
Cocuklarima karsi kendimi eksik hissediyorum yuzlerine bakamadim esimde benimle mi ugrassin cocuklarla mi bilemedi.
Simdi uyuyolar odada yalniz tv izliyorum.hic bir zaman doya doys gogsumu veremedim emmek istediler bogazina doldu kuzularimin .off cok doluyum ben ya. Toparlamam lazim ama nasil.
herkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
bi kıskançlıklar seziyorum sankiiiiiiiiiiiiiiiii
canımmmmmm çokn çok teşekkür ederim
aaaaa öle deme kız hepsnin yeri ayrı güzel kız çokj topikte oğlan anaları ytarışta ondan oluyo
tatlışkom neden öle diosun hepinzin yeri ayrı tabi seçim yapmamz lazm ama bilemedik hem sende başka kızları beğeniyon farketmedk sanmsa o nolcak
uwwwww mekek gibi uyuyo annesiiiii
benmki onu bile yapmıo tembel totoyu kaldırmıo aferein oburcanıma
annneeeem saol kuzum teşekküe ederimm:103::103:
şuna bak ya afacan çok tatlı oğlun canım maşallahhhh
ay bi güldüm buna bende yapıom çnkü yüz vermiyorum uyuyo ay çokmu kötü anneym
canımmm geçmiş olsun noldu size böle nazarmı değdi e kız neden serum yedi kıyamam size üzüldümm
ah dayannamammmm anasıunın kuzusu allah kavuştursun bacımmm alışınca zor oluyo dimi
ayy cnm cook gecmıs olsun yaa zor gunler atlasmısınız umarım bı daha olmaz Rabbım sıfa versın dr lar ne dedı amıp ıcın kı?
gunaydın tropıkal meyve...oyna oyna bebe buyusunde karsılıklı dokturursunuz bende turkulerle sporumu yaptım yemek ypyrum:|
walla canım elinden taktılar yavrumun eli mosmor şimdi görsen
Nooldu kız didooo ,çıtırcanım mı hasta ,o sayfaları okuyamadım henüz :44:serum ve ilaç dedi hala ilaç kullanıyoruz hazır su kullan dedi kullanıyorum zaten dedim meyvelerini bile artık hazır suyla yıkayacakmısım bir süre doktora banyosunuda hazır suylamı yaptırsam dedimdr didem abartmasan ii olur çünkü salgın yani geçer pimpiriklenme dedi
ay canım Allah kolaylık versin zor gelir şimdi ilk günler
didemmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnn,tez zamanda geçsin gelmesin sonra
iris ... Allah kavuştursun derler bizde gidenlerin arkasından...
topik canlar bugün sabah sayımdaymış gibi hepiniz erkenciymişsiniz ,biz sekizde kalktık ,
Ayy dıdem valla cok uzuldumwalla canım elinden taktılar yavrumun eli mosmor şimdi görsen
Ayy dıdem valla cok uzuldumöp ellerını cıtırımın
aysee kıskandım kızım bız herkeze bakarıs elayı alırız o yanaklar bızım olacakNe kotu annesı oynar oynar uyur. Zaten cırcırlıgından uyunmuyoda hadı neysee
Fahri hemşeri olalım o zaman senlen
Yaaa, değil mi , gelmeyince de laf söylüyolar
Karatay teyzem de öyle söylüyor
Ouzi !!!!!
Bak kızıyorum ama yaa , annelik süt vermek mi sadece ? Ben tekine senin kadar iyi bakamıyorum be , ikizlilerin yiyip içtiklerine bakıyorum da benimki hepten yavan kalıyo yanında , hem de tek başınıza...
Bu saçma depresyon halinden çık biranönce , elinden geleni yapmışsın , çocuklar da sağlıklı , eeeee , neyi dert ediyosun ?
güzel kızım uykulardaaaa
Ben bazen koyuyorum ama genelde koymuyorum ,yastıksız daha rahat uyuyo gibi :44:kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu
YerimmmmmmEki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyysüslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
arkadaşlar ,güzel anneler.. aranızda harnup (keçi boynuzu) pekmezi veren varmı bebeklerine.. çok tavsiye ediyorlar eko organik diye bi sitede sertifikalı organik yazıyo.kullanan var mı varsa hangi marka kullanıyor:) sevgilerimleeee
Geçmiş olsun kolikimeeeeKizlar selam
aysecim oncelikle senin dogumgununu kutlayayim. Nice senelrre canim
ouzi sut ile ilgili dert bende de var hatta benim kiz da muffinunki gibi emmeyi de istemiyor inan oylesi daha da zor ama muffinnin yontemini ben de denicm sutun gezmeye gitti gelecek
Muffincim ben da patatrs salatasi onerecektim kolay olsun diye ama aysenin tarifi de guzel ve kolay gorunuyor
Cipskolam pampislere masallah ne tatli olmuslar
Bu arada kolikcan nezle oldu hapsuruyor ve burnu akiyor surekli :2:Simdilik otri bebe takviyesiyle idare ediyoruz ama yarin nolur nolmaz diye bi dr.a gosterecem
az sonra kolikcanin da uyku ve dogum fotolarini yukliycem
merhaba herkeslere yoğun bir hafta ve hafta sonundan sonra topiğe bakim dedim. geçmiş maalesef yapamadım üzgünüm
sadece pekmez mevzusu ve sevimli ikiz resimlerine müdailim şu anda. ikizlere kocaman bir maaşAllahpekmez konusu da şöyle bende kızıma bir hafta keçiboynuzu bir hafta üzüm pekmezi yediriyorum, ve gerçek demir deposu tam anlamı ile kırmızı ettir, daha sonra yumurta daha sonra baklagiller orda da yeşil mercimek kraldır
bizim de 7 ay doktor kontrolümüz vardı boyumuz 72.5cm :26: sen de 73cm boy ortalamamız üst sınırın üstün dekilomuz da buna keza bu kadar yeme içmeye rağmen 8kg o da kot pantolonu ile yani azcık zayıf dedi doktorumuz, boya doğru gidiyor Pırlantam ,ki cuma gününden beri safinaz diyorum kendisine kilo olsaydı direk gazulet dicem ama cıtı pıtı narin duruyor sıpa, Dr'a yedirdiklerimi anlattım gayet güzel hatta şaşırdı ,ama kilomuz bu tabi kızımın durmadan hareket ettiğini kendisi de şahit oldu, muayene sırasında sürekli stetoskop a uzanıp çekiştirdi . durum bundan ibaret, ayrıca 1 hafta demir damlas kullandık ve kendi Dr. görüşüm üzerine kestim. ben yurtdışında doğup büyüdüm ve böyle bir uygulama kesinlikle yok Dvitamini takviyesi var ama demir asla yok. doğdu günden beri WC sorunu olmayan kuzum bu gün kabız dı .neyse ki atlattık. Demir ilacına kocaman bir HAYIR diyorum. kırmızı et yesin sıpa. doğal şekilde kazansın.neyse çok yazmışım herkese güzel bir hafta diliyorum Hoş kalın
Yaw 1 kızı bın kişi ıster 1 kişi alır. Ayp degılmı aysede herkeze mavı boncuk verıyo. Sokucak bızı birbirimize. Kızı yüzünden Ortalık karıscak
Ya benim oğlum kesin evde kalacakKime baksak başka talibi çıkıyor, bizde boy ölçüşemiyoruz ki onların yakışıklılığyla
Ahaha VİLEDACAN lar 3 oldu deseneBenim munzurlari koyuyom halinin ustune geri geri surunup yuvarlanip bi sekilde parkelere ulasiyolar yeni hobimiz parke yalamak
Fahri hemşeri olalım o zaman senlen
Yaaa, değil mi , gelmeyince de laf söylüyolar
Karatay teyzem de öyle söylüyor
Ouzi !!!!!
Bak kızıyorum ama yaa , annelik süt vermek mi sadece ? Ben tekine senin kadar iyi bakamıyorum be , ikizlilerin yiyip içtiklerine bakıyorum da benimki hepten yavan kalıyo yanında , hem de tek başınıza...
Bu saçma depresyon halinden çık biranönce , elinden geleni yapmışsın , çocuklar da sağlıklı , eeeee , neyi dert ediyosun ?
Nazar değmesin diye, ne demiştik yakışıklı kuzum o benimaay papatyaaaaaaa, delircem burda kızzzz.
sen de annem gibi nazar değmesin diye mi diyon yoksa, anlamadım gitti :44:
Sorması ayıp olmazsa kilosu boyu nedir? Bazı zayıf bebekler var ama seninki onlardan mıydı? Öyle de olsa iştah açıcı şurup ben tercih etmezdim. Ayına göre zayıf olduğu halde oğlum ben kullanmazdım. Şöyle söyleyim 1hafta büyük kızı olan arkadaşımın 6aylık kontrolde kızı 9.5kiloydu, 2hafta büyük oğlu olan arkadaşımın oğlu 10.50kiloydu, bizimkide 6.80. Etrafımda kıyaslama yapacağım bebekler hep tombik yani :) Doktor normalde beğenirken gidişatını 6aylık kontrolde geride olduğunu söyledi. Ben özellikle birşey yapmadım. Sadece kafamdaki beslenme şekliyle devam ettim.Kızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı.
Bende büyük paket diye ondan alıyorum. Defolu çıkmadı hiç ama geçen ay 4 numara yazdığı halde 4+çıktı içinden. Bezlerde 4 yazıyordu ama önceden 4+aldığımdan onu biliyorum. 4+da kullandığımız için sorun olmadı hatta daha geniş olduğundan daha iyi oldu :)Bende uzuuunn zamandır merak ettıgım birseyı sorayım. Bugun carrefourdan prıma aktıf fırsat paketı aldım. 4+ 112 tane 44 tlye. Hanı kutunun içine bez istiflemişler. Onun dıger prıma aktıften farkı nedır? Bi arkadasım onlar defolu demiştı
İyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu
Eki Görüntüle 660317
Çok geçmiş olsun canım,kuzuda 2gün mü yattı hastanede. Ne zor olmuştur halsiz halsiz yatmıştırherkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Geçmiş olsun, hafif atlatır inşallah kolikcik.Bu arada bizim mesai de bugun alti bucukta basladi 6:30-7:30 arasi ayakta sallandi. 7:30da emdi simdi sabah sekerlemesinde uyaninca da kahvaltisini yapacak. Sonra da dogru doktor teyzeye. Dun gecemiz daha iyi gecti ama burnu hala akiyor
Günaydın annecanlarımmmm
Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum , hava soğuk ama pasparlak ,mis gibiiiiii
Yavrucanlarımı öperekten foruma dalıyorum ...
Annem de gitti bu arada ,kaldık kıpırcanımla başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?