2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

serum ve ilaç dedi hala ilaç kullanıyoruz hazır su kullan dedi kullanıyorum zaten dedim meyvelerini bile artık hazır suyla yıkayacakmısım bir süre doktora banyosunuda hazır suylamı yaptırsam dedim dr didem abartmasan ii olur çünkü salgın yani geçer pimpiriklenme dedi

bencede nazar değdi bize yaa kuzucum ii şu an çok şükür ben daha kötüyüm

ay canım Allah kolaylık versin zor gelir şimdi ilk günler

Fahri hemşeri olalım o zaman senlen

Elayshe ile wavy gorunmuyor. İris bile girdi haftasonu kizlar siz nerelerdesiniz???

Yaaa, değil mi , gelmeyince de laf söylüyolar

Karatay teyzem de öyle söylüyor

Ouzi !!!!!
Bak kızıyorum ama yaa , annelik süt vermek mi sadece ? Ben tekine senin kadar iyi bakamıyorum be , ikizlilerin yiyip içtiklerine bakıyorum da benimki hepten yavan kalıyo yanında , hem de tek başınıza...
Bu saçma depresyon halinden çık biranönce , elinden geleni yapmışsın , çocuklar da sağlıklı , eeeee , neyi dert ediyosun ?

didemmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnn,tez zamanda geçsin gelmesin sonra

iris ... Allah kavuştursun derler bizde gidenlerin arkasından...

topik canlar bugün sabah sayımdaymış gibi hepiniz erkenciymişsiniz ,biz sekizde kalktık ,

Sabahları zor olacağı kesin , kıpırcanın kahvaltısnı yaptırıyodu , ben uyuyodum ,kalkıp işe geliyodum ,saltanat sona erdi yani

İnşallah üzmiycek teyzesi

walla canım elinden taktılar yavrumun eli mosmor şimdi görsen

Nooldu kız didooo ,çıtırcanım mı hasta ,o sayfaları okuyamadım henüz :44:
Geçmiş olsun ,son durum nasıl ...

ay canım Allah kolaylık versin zor gelir şimdi ilk günler

Teşekkür ederim topikcanlarım , alışıcam inşallah ...

walla canım elinden taktılar yavrumun eli mosmor şimdi görsen
Ayy dıdem valla cok uzuldum öp ellerını cıtırımın
aysee kıskandım kızım bız herkeze bakarıs elayı alırız o yanaklar bızım olacak Ne kotu annesı oynar oynar uyur. Zaten cırcırlıgından uyunmuyoda hadı neysee

heee no zaman sorun yok bende diyorum bu her kızı beğenio o zaman yanakları size verdim gitti aynen ya ben oynatmayınca iki debeleniyo uyuyo

Ciktim insallah canim ne yapalim oldugu kadar olsun

Benim munzurlari koyuyom halinin ustune geri geri surunup yuvarlanip bi sekilde parkelere ulasiyolar yeni hobimiz parke yalamak

herkese günaydın didemcim çok geçmiş olsun size bende hamileyken kapmistim amip hastanede yatmistim suyum azalmıştı serumla toparladim sizde ii olursunuz tez zamanda ins kızlar mürdüm erigi ile kayisi biraz ise yaradı oğlum daha rahat yapiyo kakasini iriscim seni çok ii anlıyorum buarada benim annemde ctesi akşamı gitti kuş gibi kaldım ortada ALLAH kavuştursun canim

güzel kızım uykulardaaaa

Eloşummmm ,yerimmm , yastığa ne gerek ,yanaklar yeter

kızlar bebişleri yatırırken yastık koyuyor musunuz annem koy artık diyor.ben 1 yaşa kadar kullanılmamalı diye okudum doğru mu
Ben bazen koyuyorum ama genelde koymuyorum ,yastıksız daha rahat uyuyo gibi :44:

Eki Görüntüle 660022 bizzzz dedıkkk ablalayyy süslendıyy puslendıkk mevlute dıttık sızleyden nabeyyy
Yerimmmmmm Gittiniz demek mevlüte , iyi de geçmiş

Sade marka organik pekmez veriyorum ben ,keçiboynuzu ...

Geçmiş olsun kolikimeeee

Maşallah kuzuma , selvi boyluma

Yaw 1 kızı bın kişi ıster 1 kişi alır. Ayp degılmı aysede herkeze mavı boncuk verıyo. Sokucak bızı birbirimize. Kızı yüzünden Ortalık karıscak

Ya benim oğlum kesin evde kalacak Kime baksak başka talibi çıkıyor, bizde boy ölçüşemiyoruz ki onların yakışıklılığyla

Yahu ne kavga ediyosunuz , bi sürü kızçe var topikimizde , kıpırcanım var mesela

İste karsinizda uyuyan kolikcan
oncesi ve sonrasi
Eki Görüntüle 660108

Ama çok minik yaaa , yavrummm...

bende iris bana geçmiş olsun bile demedi die içlenmişdim kıs ne yalan diyim amip çıkdı ikimizdede ama çok şükür çıtırıcığım iyi

İste karsinizda uyuyan kolikcan
oncesi ve sonrasi
Eki Görüntüle 660108
Akşam gördüm yazamadan çıktım. Maşallah takvim bebekleri gibi

aay papatyaaaaaaa, delircem burda kızzzz.
sen de annem gibi nazar değmesin diye mi diyon yoksa, anlamadım gitti :44:
Nazar değmesin diye, ne demiştik yakışıklı kuzum o benim Ben o yediğim fırçayı nasıl unutup yine yakalandım :44:
Sorması ayıp olmazsa kilosu boyu nedir? Bazı zayıf bebekler var ama seninki onlardan mıydı? Öyle de olsa iştah açıcı şurup ben tercih etmezdim. Ayına göre zayıf olduğu halde oğlum ben kullanmazdım. Şöyle söyleyim 1hafta büyük kızı olan arkadaşımın 6aylık kontrolde kızı 9.5kiloydu, 2hafta büyük oğlu olan arkadaşımın oğlu 10.50kiloydu, bizimkide 6.80. Etrafımda kıyaslama yapacağım bebekler hep tombik yani :) Doktor normalde beğenirken gidişatını 6aylık kontrolde geride olduğunu söyledi. Ben özellikle birşey yapmadım. Sadece kafamdaki beslenme şekliyle devam ettim.
İlacın yan etkisi konusunda ise bende uzun biryazı okumuştum. Bence kendine ve bebekinİN keyfine bırak beslenme durumunu :)
Bende büyük paket diye ondan alıyorum. Defolu çıkmadı hiç ama geçen ay 4 numara yazdığı halde 4+çıktı içinden. Bezlerde 4 yazıyordu ama önceden 4+aldığımdan onu biliyorum. 4+da kullandığımız için sorun olmadı hatta daha geniş olduğundan daha iyi oldu :)
İyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu

Eki Görüntüle 660317

Gözlüklü şirin
Çok geçmiş olsun canım,kuzuda 2gün mü yattı hastanede. Ne zor olmuştur halsiz halsiz yatmıştır
Bu arada bizim mesai de bugun alti bucukta basladi 6:30-7:30 arasi ayakta sallandi. 7:30da emdi simdi sabah sekerlemesinde uyaninca da kahvaltisini yapacak. Sonra da dogru doktor teyzeye. Dun gecemiz daha iyi gecti ama burnu hala akiyor
Geçmiş olsun, hafif atlatır inşallah kolikcik.

Allah kavuştursun hayırlısıyla,sağlıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…