O tırtılın g.tünü yerim bennnnEki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
Obez mi yapmak istiyosun şekerim çocuğu , boyu uzunsa gelişimi normal demek ki , bırak kilo almasın ne güzel işte...Bu aylarda 300-400 gr çok normal değil mi , ben de 700 gr alsaydı paniklerdim ne yalan söyleyim , yemesin diye uğraşırdım...Sırf kilo alsın diye yan etksi iştah açmak olan bi ilacı da hayatta vermezdim...Kızlar oğlum son zamanlarda az kilo alıyor diye bizim doktor 2 ay önce iştah açması için şurup verdi. Kilo alımı da ayda 200-300 gr dı ama boyu uzun maşallah. Doktor da boyuna göre kilosunun az olduğunu söyleyip bize bu ilacı verdi. Ama şurup aslında antistamininik ilaç yan etkileri ise iştah açması ve uyku yapması. Başta kullanmak istemedim ama doktoruma güvenerek kullandım o ay 700 gr kilo aldı gerçekten. Ama ben bir ilacı yan etkisi için kullanmak istemediğim için bıraktım. Bıraktığımdan beri de oğlum yine iştahsız, kilo alımı da azaldı. Aslında bunun ek gıdalardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum çünkü ek gıda verdiğim zaman ister istemez ara öğün gibi oluyor yani tam öğün olarak veremiyorum genelde, yediremiyorum çünkü. Ara öğün olunca da doğal olarak sürekli mideye bir şeyler gittiği için iştahı olmuyor diye düşünüyorum.Ben mi hata yapıyorum iyice acıkmasını mı beklesem arada bir şey vermesem mi acaba. Emzirme de gündüz genelde uyku sonralarına denk geliyor, zaten uykulu iken emiyor. Kilo alımına aslında takılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum da gözüme zayıf görünüyor ve şurubu kullanıp kilo aldırmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum kendisi de kullanmış çocuklarında ama ne bilim bana tuhaf geliyor yan etkisi için bir ilaç kullanılır mı? Başka doktora gitmek istedim ama iyi bir doktor bulamadım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim canlarım
Burdada hava superdı. Ailece lunaparkta fink attık. Cok eglendı buyuk kuzum Eki Görüntüle 660248
Eki Görüntüle 660307 Istee ilk dogum fotosu hastanede
İyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu da bizim oğulcan daha 1 günlük bile değildi :)
Eki Görüntüle 660316
bu da şimdiki halimiz, gözlüklerimle başım beladaydı, al dedim en sonunda, al senin olsun :))
Eki Görüntüle 660317
ayrıca kız olsaymış böyle olurmuş :)))
Eki Görüntüle 660318
Kizlar merhabalar
Nasilsiniz ? Hersey yolundadir umarim tum bebeler iyi emeklemeye falan baslamislardir sanirim artik) bizim tembelde yok tsbi ole bi faaliyet. Yeni yeni donmeye basladi oda iki gunde bir. Memleketteyim hic giremiyorum artik ewe donunce yeniden takibe baslicam insallah.
Şimdi okudum sorunu , çok çok geçmiş olsun canım.İnşallah çıtırım da sen de daha iyisnizdir şimdi...Gerçi işe gelmişsin amaherkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Allah kavustursun kanki. Yıne gelir yakında o dayanamaz ayrı kalmaya
Hah şöyleeeeeCiktim insallah canim ne yapalim oldugu kadar olsun
herkese günaydın didemcim çok geçmiş olsun size bende hamileyken kapmistim amip hastanede yatmistim suyum azalmıştı serumla toparladim sizde ii olursunuz tez zamanda ins kızlar mürdüm erigi ile kayisi biraz ise yaradı oğlum daha rahat yapiyo kakasini iriscim seni çok ii anlıyorum buarada benim annemde ctesi akşamı gitti kuş gibi kaldım ortada ALLAH kavuştursun canim
bende iris bana geçmiş olsun bile demedi die içlenmişdim kıs ne yalan diyimamip çıkdı ikimizdede ama çok şükür çıtırıcığım iyi
Akşam gördüm yazamadan çıktım. Maşallah takvim bebekleri gibi
Nazar değmesin diye, ne demiştik yakışıklı kuzum o benimBen o yediğim fırçayı nasıl unutup yine yakalandım :44:
Sorması ayıp olmazsa kilosu boyu nedir? Bazı zayıf bebekler var ama seninki onlardan mıydı? Öyle de olsa iştah açıcı şurup ben tercih etmezdim. Ayına göre zayıf olduğu halde oğlum ben kullanmazdım. Şöyle söyleyim 1hafta büyük kızı olan arkadaşımın 6aylık kontrolde kızı 9.5kiloydu, 2hafta büyük oğlu olan arkadaşımın oğlu 10.50kiloydu, bizimkide 6.80. Etrafımda kıyaslama yapacağım bebekler hep tombik yani :) Doktor normalde beğenirken gidişatını 6aylık kontrolde geride olduğunu söyledi. Ben özellikle birşey yapmadım. Sadece kafamdaki beslenme şekliyle devam ettim.
İlacın yan etkisi konusunda ise bende uzun biryazı okumuştum. Bence kendine ve bebekinİN keyfine bırak beslenme durumunu :)
Bende büyük paket diye ondan alıyorum. Defolu çıkmadı hiç ama geçen ay 4 numara yazdığı halde 4+çıktı içinden. Bezlerde 4 yazıyordu ama önceden 4+aldığımdan onu biliyorum. 4+da kullandığımız için sorun olmadı hatta daha geniş olduğundan daha iyi oldu :)
Gözlüklü şirin
Çok geçmiş olsun canım,kuzuda 2gün mü yattı hastanede. Ne zor olmuştur halsiz halsiz yatmıştır
Geçmiş olsun, hafif atlatır inşallah kolikcik.
Allah kavuştursun hayırlısıyla,sağlıkla :)
Ahaha VİLEDACAN lar 3 oldu desene
dıkkat ettımde ıkizlerın lakabı yok :26: Nıyeki
Büyüdükte nasıl değişiyorlar değilmi bence erkek olmak ona daha çok yakışıyorİyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu da bizim oğulcan daha 1 günlük bile değildi :)
Eki Görüntüle 660316
bu da şimdiki halimiz, gözlüklerimle başım beladaydı, al dedim en sonunda, al senin olsun :))
Eki Görüntüle 660317
ayrıca kız olsaymış böyle olurmuş :)))
Eki Görüntüle 660318
Ahhh çok geçmiş olsun ayy çıtırcan nasıl dayandı yavrum ya dikkat edin kendinizeherkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Yahu ne kavga ediyosunuz , bi sürü kızçe var topikimizde , kıpırcanım var mesela
Bılmıyorumki en son hatıceye benmıyım ayrım yapan dedı gidıs o gıdıs daha gormedım okumadım :26:
Kızlar selam,
Elimdeki iş bitti, yeni işe başlayacak gücüm yok, acıktım, saat olmuş 12:54.. Size bir merhaba demek istedim.. Dün gece geçmişi okumuştum ama aklımda pek kalan birşey yok..
Ayşe'nin doğum günüydü onu hatırlıyorum, doğum günün kutlu olsun:)
Bizden haberlere gelince, Ela cumartesi nezle gibiydi, burun akıntısı, hapşırık, çok hafif de öksürük vardı. Cumartesi bizim de ofis toplantısı vardı, yine çalıştım yani.. Ela'yı o halde bırakıp gelmek çok zor oldu. Neyse ki annem iyi bakmış akşama iyileştirmişti. Dün de hasta olmasın diye tüm gün evde oturduk.. Yorulmuştum zaten iyi geldi.
Tüm bebişleri öpüyorum, güzel bir hafta olsun hepimiz için..
valla nasıl vercemı bılmıom verenlerı duymustum burda goruncede aldım.bıraz bebek yemek sıtelerıne bakıyım tarıf calıyım.pepinoda tropıkal meyve canım.hıc yemedım adını cok duydumda bakalım dolapta sıra beklıyolarAfıyet olsun. Yaban mersınını nasıl vercen
pepıno ne
aynen mothercare c&a kanz destini hepsine girdim cok guzel ındırımler vardı bu arada.lcw ye gırmedım ne kalabalık oluyo yaa sankı bedava dagıtıyorlar arkadas.sonnra kendım ıcın gezeyım dedım 2-3magaza gezdım mecalım kalmadı aaaah ah eskıden oylemıydı...anne olmak boyle bıseymıs.ay nebliim olabilir belki de. ben sürekli bebek mağazalarına baktım, belki de rastlaşmışızdır
yok canım forum kayseri
.
Hayırlısıyşa otursun uyusun yolculukta sesı cıkmasın fazla
Nerden aldın hasım işcana gıttınmı
Zaten ana kucagına sıgmıyolarda ben gıdecegım zaman koltugu takamıyorum anakucagını alıyorum. Uzun yolc. Esım baglıyo. O yuzden keşke bizimki isofıxli olsaydı yaa. 5 sene once yokmuydu kı nıye bunu almısız
valla nasıl vercemı bılmıom verenlerı duymustum burda goruncede aldım.bıraz bebek yemek sıtelerıne bakıyım tarıf calıyım.pepinoda tropıkal meyve canım.hıc yemedım adını cok duydumda bakalım dolapta sıra beklıyolar
aynen mothercare c&a kanz destini hepsine girdim cok guzel ındırımler vardı bu arada.lcw ye gırmedım ne kalabalık oluyo yaa sankı bedava dagıtıyorlar arkadas.sonnra kendım ıcın gezeyım dedım 2-3magaza gezdım mecalım kalmadı aaaah ah eskıden oylemıydı...anne olmak boyle bıseymıs.
kolıkcan dıdocan cıtırcan coook gecmıs olsunnn allah acıl sıfalar versın
ayseee nıce yıllara kuzummm
iris allah kavustursun annecanına koltukda hayırlı olsun darısı basımıza.cok guzel anlatmıssın agzına saglık bu arada
ben kacar evı b*k goturuyo oglus uyurken temızlık yapımmm optum sızı
valla nasıl vercemı bılmıom verenlerı duymustum burda goruncede aldım.bıraz bebek yemek sıtelerıne bakıyım tarıf calıyım.pepinoda tropıkal meyve canım.hıc yemedım adını cok duydumda bakalım dolapta sıra beklıyolar
aynen mothercare c&a kanz destini hepsine girdim cok guzel ındırımler vardı bu arada.lcw ye gırmedım ne kalabalık oluyo yaa sankı bedava dagıtıyorlar arkadas.sonnra kendım ıcın gezeyım dedım 2-3magaza gezdım mecalım kalmadı aaaah ah eskıden oylemıydı...anne olmak boyle bıseymıs.
kolıkcan dıdocan cıtırcan coook gecmıs olsunnn allah acıl sıfalar versın
ayseee nıce yıllara kuzummm
iris allah kavustursun annecanına koltukda hayırlı olsun darısı basımıza.cok guzel anlatmıssın agzına saglık bu arada
ben kacar evı b*k goturuyo oglus uyurken temızlık yapımmm optum sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?