2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 660245 Bızım bu tırtıl nıye gerı gerı gıdıyo acep.
O tırtılın g.tünü yerim bennnn

Obez mi yapmak istiyosun şekerim çocuğu , boyu uzunsa gelişimi normal demek ki , bırak kilo almasın ne güzel işte...Bu aylarda 300-400 gr çok normal değil mi , ben de 700 gr alsaydı paniklerdim ne yalan söyleyim , yemesin diye uğraşırdım...Sırf kilo alsın diye yan etksi iştah açmak olan bi ilacı da hayatta vermezdim...
Bence iyice acıkmasını bekle ,o zaman daha iyi yiyolar...

Burdada hava superdı. Ailece lunaparkta fink attık. Cok eglendı buyuk kuzum Eki Görüntüle 660248

OOO lülecanım uçuşa geçmiş

Eki Görüntüle 660307 Istee ilk dogum fotosu hastanede

Canımmm
Ben de koyayım yarın minik fotolardan yaa ,yok burdaki pc de...

Senin minik de çok güleryüzlü yaa maşallah ,nasıl da büyümüşler değil mi

Yok bizimkinde de emekleme ,sürünüp duruyor ,dönüyor mönüyor ama emekleme yok...Bu haliyle bile sürekli takipteyiz ,emekleyip yürürse vay halimize

Şimdi okudum sorunu , çok çok geçmiş olsun canım.İnşallah çıtırım da sen de daha iyisnizdir şimdi...Gerçi işe gelmişsin ama

Allah kavustursun kanki. Yıne gelir yakında o dayanamaz ayrı kalmaya

Kışa gelecek gene inşallah

Ciktim insallah canim ne yapalim oldugu kadar olsun
Hah şöyleeeee

Hee sorma bacım , ev bi boş geldi yaa akşam gelince

bende iris bana geçmiş olsun bile demedi die içlenmişdim kıs ne yalan diyim amip çıkdı ikimizdede ama çok şükür çıtırıcığım iyi

Anammmm , demez miyim kız didomm , geçmişi okuyup anca geldimmmmm

Çıtırım iyi olsun öncelikle ama sen de iyi ollllll

Amin canımm ,sağolll

Büyüdükte nasıl değişiyorlar değilmi bence erkek olmak ona daha çok yakışıyor
Maşallah oğluşa

Ahhh çok geçmiş olsun ayy çıtırcan nasıl dayandı yavrum ya dikkat edin kendinize

Haberi olan var mı arkadaşlar , wavy nerelerde ,niye yok uzun zamandır ? Bi sorun yoktur inşallah :44:

Bılmıyorumki en son hatıceye benmıyım ayrım yapan dedı gidıs o gıdıs daha gormedım okumadım :26:

Kızlar selam,
Elimdeki iş bitti, yeni işe başlayacak gücüm yok, acıktım, saat olmuş 12:54.. Size bir merhaba demek istedim.. Dün gece geçmişi okumuştum ama aklımda pek kalan birşey yok..
Ayşe'nin doğum günüydü onu hatırlıyorum, doğum günün kutlu olsun:)
Bizden haberlere gelince, Ela cumartesi nezle gibiydi, burun akıntısı, hapşırık, çok hafif de öksürük vardı. Cumartesi bizim de ofis toplantısı vardı, yine çalıştım yani.. Ela'yı o halde bırakıp gelmek çok zor oldu. Neyse ki annem iyi bakmış akşama iyileştirmişti. Dün de hasta olmasın diye tüm gün evde oturduk.. Yorulmuştum zaten iyi geldi.
Tüm bebişleri öpüyorum, güzel bir hafta olsun hepimiz için..

Uzun araştırmalarım sonucunda nihayet oto koltuğumuzu aldık , yavaştan herkes anakucağından koltuğa geçecek sanırım ,fikir olur belki size de ;

iZi Comfort BeSafe child car seat, best sleeping positions in a child car seat. - Besafe , bizim koltuğumuz bu...

Maxicosi , römer ,cybex ve bu marka en güvenli olanlardı . Modeli seçmemin nedenleri ;

1. Güvenlik testlerinden başarıyla geçmiş olması.
2. Yatış pozisyonunun diğer modellere göre en iyi olması.Ayrıca yatış pozisyonuna getirmek çok kolay ,önde arabayı kullanırken bile yapılabiliyor...
3. Başlık koruması en iyi olan model , başlık hareket ediyor ,olası bir kaza anında kafayla birlikte hareket ediyor .Aşağı yukarı hareket edebiliyor ,büyüdükçe yukarı çıkıyor.
4. Oturma ve sırt kısmındaki yastıklar çok ergonomik ,sırtı ve omuriliği tam destekliyor , bebek çok rahat oturuyor , büyüdükçe çıkarılabiliyor.
5. Arabada isofix olmasına rağmen isofixli olmayan bu modeli aldık çünkü ; kemer gerdirme sistemiyle bağlanıyor ve çok sağlam ,kesinlikle oynamıyor. Sürekli söküp takmayacağımız için bunu tercih ettik , birçok koltuk doğru bağlanmadığı için kazalrda yaralanmalar oluyomuş , isofixin mantığı da yanlış takmayı minimuma indirmek zaten...
6. Koltuk bayağı yüksek ,bebek dışarıyı çok rahat seyredebiliyor.
7. Kumaşı da çok güzel terletme oranı minimumda olacak diye ümit ediyorum....
8. Fiyatı da diğer modellere göre oldukça uygun , aynısının isofixlisi 1300 , römer 1000 Tl civarında idi , bunu 700 tl ye aldık ,orda monte de ettiler...

Daha çok yeni ama sanırım sevece k,haftasonu Düzce planımız var ,ondan sonra daha net bilgi verebilirim...

Bılmıyorumki en son hatıceye benmıyım ayrım yapan dedı gidıs o gıdıs daha gormedım okumadım :26:

O muhabbetten gitmemiştir heralde değil mi ,onu ben de okudum da , o kadar saçmasapan bi meseledden dolayı bizi bırakmaz heralde ,işi vardır belki de. :44::44::44:

İyi düzelmiş Elacık
Biz de fıldır fıldır gezdik yahu , ev darmadağınık ve ben de çok yorgunummmm , akşama toparlarım inşallah

Hayırlısıyşa otursun uyusun yolculukta sesı cıkmasın fazla
Nerden aldın hasım işcana gıttınmı

Zaten ana kucagına sıgmıyolarda ben gıdecegım zaman koltugu takamıyorum anakucagını alıyorum. Uzun yolc. Esım baglıyo. O yuzden keşke bizimki isofıxli olsaydı yaa. 5 sene once yokmuydu kı nıye bunu almısız

Afıyet olsun. Yaban mersınını nasıl vercen
pepıno ne
valla nasıl vercemı bılmıom verenlerı duymustum burda goruncede aldım.bıraz bebek yemek sıtelerıne bakıyım tarıf calıyım.pepinoda tropıkal meyve canım.hıc yemedım adını cok duydumda bakalım dolapta sıra beklıyolar
ay nebliim olabilir belki de. ben sürekli bebek mağazalarına baktım, belki de rastlaşmışızdır
yok canım forum kayseri
.
aynen mothercare c&a kanz destini hepsine girdim cok guzel ındırımler vardı bu arada.lcw ye gırmedım ne kalabalık oluyo yaa sankı bedava dagıtıyorlar arkadas.sonnra kendım ıcın gezeyım dedım 2-3magaza gezdım mecalım kalmadı aaaah ah eskıden oylemıydı...anne olmak boyle bıseymıs.

kolıkcan dıdocan cıtırcan coook gecmıs olsunnn allah acıl sıfalar versın
ayseee nıce yıllara kuzummm
iris allah kavustursun annecanına koltukda hayırlı olsun darısı basımıza.cok guzel anlatmıssın agzına saglık bu arada
ben kacar evı b*k goturuyo oglus uyurken temızlık yapımmm optum sızı

Hayırlısıyşa otursun uyusun yolculukta sesı cıkmasın fazla
Nerden aldın hasım işcana gıttınmı

Sağolasın hemşom
Haşim İşçana gitmedim , Bostancı köprüsünün orda bi mağaza açılmış ,hello baby&kids avrupanın en büyük bebek mağazasıymış ,hakkaten de pek bi büyük herbişey var içinde ,diğer mağazalrda bikaç marka ve model oluyo genelde burda hepsi biaradaydı ,kıyaslama şansım da oldu ,oturttum hepsine kıpırcanı öyle karar verdim.
5 sene önce de vardı isofix ama her araba standart olarak koymuyo nedense ..Niye söküp takıyosunuz her zamanki ,eşin iş için mi kullanıyo arabayı ...Söküp takma yapmayacağımız için isofixli almadım ben ,yoksa dediğin gibi bayağı zahmetli ve de yanlış takınca hiçbi anlamı yok koltuğun.

Ben yaban mersinini meyveli muhallebi yaparken kullaniyom.
Pepinonun tadi aslinda cok guzeldir.ama marketlerde satilanlar yesil yesil kelek gibi .sari ve kucuk olanlar lezzetli olur c vitamini deposu bildigim kadariyla .nerden biliyon diyeceniz bizim koyde yetistiriyolar

Yerim onu bennnn , doğduğunda da çekikmiş kuzum

Öncelikle amin canım ...
Koltuk konusunu bayağı araştırdım ,bebek için en hassas konulardan bence güvenlik , inşallah sever kıpırcanım da sorunsuzseyahat ederiz ,hem annem de yoka rtık tek başımıza seyahat edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…