2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İriscan oncelikle allah kavustursun sonra da koltuk icin hayirli olsun. Bizim kolikcan da artik daraliyo anakucaginda 9 aya kadar yaziyor ama bizimkiler mi yarmagül anlayamadim biz de alicaz yakinda. Ben de isofixli dusunmuyorum. Dedigin gibi takma cikarma meselesi olmayacagi icin.

cekikcanim gelmis hosgelmis :) dogdugunda tam cekikcanmis
ben de koikcanin yeni halini koymustum ama kaybolmus sadece eski uyuyan fotosu cikmis

Biz de hastaneden geldik bu arada. Neyseki cigerlerine inmemis daha. Grip dedi doktor ama takip edicez bronsiolite cevirip cevirmedigini. Daha once bir defa oldugumuz icin 6 ay icinde bir daha tekrarlarsa alerjik bir durum olabilir dedi dr. Simdilikburun damlalari vs ile devam ama gozleri burnu akiyor minigimin, insan dayanamiyor yaa gorunce

Yerim onu bennnn , doğduğunda da çekikmiş kuzum

yeme konusunda ben hiiç aynı fikirde değilim uyutmadıı gece boyuncaa avv avv diyip durdu ne demek istedi diye hala dusunuyorum en son 4bucukta pes ettim actım lambayı oturup canım ailemi ondan sonra bir istanbul masalını ardındanda pepe şarkılarını bitiriip ben işee oda uyumaya annneannesine gitti şuandaa surunuyorum

Son düzenleme:

İnşallah bronşit olmadan atlatır kolikim , bronşiolit başka bişey mi bu arada ? :44:

Anakucağına uzun zamandır sığmıyodu ,ya da rahat edemiyodu bilmiyorum ,onun yerine anneanne kucağımız vardı Sökme takma yapmayacaksan isofixli alma canım bence de , hem o mağaza sana çok yakın git orda oturtarak dene ,her model var...

bence bizimkiler yarmagul duruya 9-12 aylık kıyafetler alıyorum yaa uzerindeki pembe elbise 12-18 aylık hamileyken 1 yasını doldururur giyer yavrucagzım diye masum bir dusunceyle almıştım ama bizimkiii daha 6 aylıkken giydii 1 aya kalmaz kucultur kenara atar ayy buara kızlar ben soyledimmi sizee temmuz sonundada teyze oluyorum
canım pıtırcıgına cok gemiş olsun duruda hastalanmıştı birkez o kucucuk burnunun akması okadar uzuyorki insanıı yinede sukur allah beterlerinden korusun bebişlerimizi

Evet bronsiolit farkli bisey ama farklari ne bilmiyorum

o magazayi cok merak ediyordum ben de ama yakin diye hep gideriz gideriz diye erteledik bak sen taaa nerelerden gelip fethettin bizden once

Aynen ben de 9-12 giydiriyorum seneye kisa indirimden aldiklarimi hep 18-24 aldim artik.
Tesekkur ederiz canim. İnsallah kolay ve cabuk atlatir bu sefer

sana da hayirli olsun simdiden. Yegen sevgisi guzel sey. Bakip buyutmeden bol bol sevmece

Hayırlı olsun bebişiniz ,sağlıkla gelsin dünyaya inşallah

Evet bronsiolit farkli bisey ama farklari ne bilmiyorum

o magazayi cok merak ediyordum ben de ama yakin diye hep gideriz gideriz diye erteledik bak sen taaa nerelerden gelip fethettin bizden once

Ben bilmiyodum bile orayı , yengem söyledi , ben joker mothercare falan bakıcaktım , bu aldığım marka biçok yerde yok zaten ,iyi denk geldi ...Git sen de biranönce

Bu arada ;

ben nihayet rejime başladım lannn....

Annem burdayken yapamadım hiç , didonun listeyi de yapamıycam , bizim burdaki hatunlar lahana diyeti yapıyolar,onlara eklendim...Bikaç sene önce de yapmıştım epey de kilo vermiştim , bakalım şimdi sonuç ne olucak :44:

Öncesindede sonrasındada çok güzelmiş bu kız

Lahana diyeti nasıl bişeymiş o hep lahanamı yiyosunhadi bakalım bekliyoruz giden kiloları
biz geldikkk naparsiniz ??
son zamanlarda bu soruyu sorup kaciyoruz ama sormadan da edemiyoruz teyzoslar
Biz iyiyiz şeker sen nasılsın evet ya gözümüz seni arıyor bebeler büyüdükte daha zor oluyor değilmi

Gercekten dogarkende cekikliği nasıl belli. Cekıkcaann
şirket arabası ondan olmaz dıyo. Baylilerle yemege felan gıdıyolar. sök tak oda olmuyo. olurmu goren karı kız anlar evli oldugunu

Ağustos anneleri merhabalar.. Çoook uzun zamandır halinizi hatırınızı soramıyorum. Bazı hastalıklar varmış sanırım geçmişte yapamadım. Herkese geçmiş olsun, bebekler hastalıksız büyüsün...

Sizlerden cevaplamınızı rica ettiğim bazı sorularım var. Ben oğluma kahvaltıda, yumurta sarısı, labne, avokado, ceviz, kaymak, pekmezi devam sütünde karıştırarak veriyorum. Asıl büyük parçalar labne yumurta ve devam sütü oluyor diğerleri 1' er çay kaşığı ekleniyor. Bu karışım yerine bazı günler değişiklik yapmak istiyorum fikri olan var mı?

Bir de maşallah artık bebeklerimiz hareketli ve el oyunları, oyuncakalrı ile oyalanmıyorlar. Evinizde aktivite için, ilgisini çekmek ve enerjisini atmak için ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz veya oyunlar oyuncaklar(yürüteç, salıncak flan gibi). Bilgi ve paylaşıma ihtiyacım var. Tüm bebeklere sevgiler :)

geçmiş olsun canım acaba senden mi ona geçti ondan mı sana?? kıyamam ya minicikken serumla tanışmış..

Son düzenleme:

Lahana diyeti diye aratınca bulursun canım , beyaz lahana ve birçok sebzeden bi çorba yapıyosun , 2 hafta ( 1 hafta + 2-3 gün ara + 2. hafta şeklinde ) uyguluyosun , hergün çorbanın yanında başka şeyler var ,mesela bugün meyve ,yarın sebze gibi...Amaç vücuttaki ödemi atmak ,işe yarıyor ,bizzat tecrübe konuşuyor...Tek sıkıntısı sürekli aynı şeyi yemek sıkıyor ama kesinlikle aç kalmıyosun ,hatta son günlerde hepsini yiyemiyoduk ,et tavuk falan da var ...

Gercekten dogarkende cekikliği nasıl belli. Cekıkcaann
şirket arabası ondan olmaz dıyo. Baylilerle yemege felan gıdıyolar. sök tak oda olmuyo. olurmu goren karı kız anlar evli oldugunu
Anlasınlar kız noolcak , güvensenize kocalarınıza yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…