İriscan oncelikle allah kavustursun sonra da koltuk icin hayirli olsun. Bizim kolikcan da artik daraliyo anakucaginda 9 aya kadar yaziyor ama bizimkiler mi yarmagül anlayamadimUzun araştırmalarım sonucunda nihayet oto koltuğumuzu aldık , yavaştan herkes anakucağından koltuğa geçecek sanırım ,fikir olur belki size de ;
iZi Comfort BeSafe child car seat, best sleeping positions in a child car seat. - Besafe , bizim koltuğumuz bu...
Maxicosi , römer ,cybex ve bu marka en güvenli olanlardı . Modeli seçmemin nedenleri ;
1. Güvenlik testlerinden başarıyla geçmiş olması.
2. Yatış pozisyonunun diğer modellere göre en iyi olması.Ayrıca yatış pozisyonuna getirmek çok kolay ,önde arabayı kullanırken bile yapılabiliyor...
3. Başlık koruması en iyi olan model , başlık hareket ediyor ,olası bir kaza anında kafayla birlikte hareket ediyor .Aşağı yukarı hareket edebiliyor ,büyüdükçe yukarı çıkıyor.
4. Oturma ve sırt kısmındaki yastıklar çok ergonomik ,sırtı ve omuriliği tam destekliyor , bebek çok rahat oturuyor , büyüdükçe çıkarılabiliyor.
5. Arabada isofix olmasına rağmen isofixli olmayan bu modeli aldık çünkü ; kemer gerdirme sistemiyle bağlanıyor ve çok sağlam ,kesinlikle oynamıyor. Sürekli söküp takmayacağımız için bunu tercih ettik , birçok koltuk doğru bağlanmadığı için kazalrda yaralanmalar oluyomuş , isofixin mantığı da yanlış takmayı minimuma indirmek zaten...
6. Koltuk bayağı yüksek ,bebek dışarıyı çok rahat seyredebiliyor.
7. Kumaşı da çok güzel terletme oranı minimumda olacak diye ümit ediyorum....
8. Fiyatı da diğer modellere göre oldukça uygun , aynısının isofixlisi 1300 , römer 1000 Tl civarında idi , bunu 700 tl ye aldık ,orda monte de ettiler...
Daha çok yeni ama sanırım sevece k,haftasonu Düzce planımız var ,ondan sonra daha net bilgi verebilirim...
Yerim onu bennnn , doğduğunda da çekikmiş kuzum
İriscan oncelikle allah kavustursun sonra da koltuk icin hayirli olsun. Bizim kolikcan da artik daraliyo anakucaginda 9 aya kadar yaziyor ama bizimkiler mi yarmagül anlayamadimbiz de alicaz yakinda. Ben de isofixli dusunmuyorum. Dedigin gibi takma cikarma meselesi olmayacagi icin.
cekikcanim gelmis hosgelmis :) dogdugunda tam cekikcanmis
ben de koikcanin yeni halini koymustum ama kaybolmus sadece eski uyuyan fotosu cikmis
Biz de hastaneden geldik bu arada. Neyseki cigerlerine inmemis daha. Grip dedi doktor ama takip edicez bronsiolite cevirip cevirmedigini. Daha once bir defa oldugumuz icin 6 ay icinde bir daha tekrarlarsa alerjik bir durum olabilir dedi dr. Simdilikburun damlalari vs ile devam ama gozleri burnu akiyor minigimin, insan dayanamiyor yaa gorunce
İriscan oncelikle allah kavustursun sonra da koltuk icin hayirli olsun. Bizim kolikcan da artik daraliyo anakucaginda 9 aya kadar yaziyor ama bizimkiler mi yarmagül anlayamadimbiz de alicaz yakinda. Ben de isofixli dusunmuyorum. Dedigin gibi takma cikarma meselesi olmayacagi icin.
cekikcanim gelmis hosgelmis :) dogdugunda tam cekikcanmis
ben de koikcanin yeni halini koymustum ama kaybolmus sadece eski uyuyan fotosu cikmis
Biz de hastaneden geldik bu arada. Neyseki cigerlerine inmemis daha. Grip dedi doktor ama takip edicez bronsiolite cevirip cevirmedigini. Daha once bir defa oldugumuz icin 6 ay icinde bir daha tekrarlarsa alerjik bir durum olabilir dedi dr. Simdilikburun damlalari vs ile devam ama gozleri burnu akiyor minigimin, insan dayanamiyor yaa gorunce
İnşallah bronşit olmadan atlatır kolikim , bronşiolit başka bişey mi bu arada ? :44:
Anakucağına uzun zamandır sığmıyodu ,ya da rahat edemiyodu bilmiyorum ,onun yerine anneanne kucağımız vardıSökme takma yapmayacaksan isofixli alma canım bence de , hem o mağaza sana çok yakın git orda oturtarak dene ,her model var...
bence bizimkiler yarmagul duruya 9-12 aylık kıyafetler alıyorum yaa uzerindeki pembe elbise 12-18 aylıkhamileyken 1 yasını doldururur giyer yavrucagzım diye masum bir dusunceyle almıştım ama bizimkiii daha 6 aylıkken giydii 1 aya kalmaz kucultur kenara atar ayy buara kızlar ben soyledimmi sizee temmuz sonundada teyze oluyorum
canım pıtırcıgına cok gemiş olsun duruda hastalanmıştı birkez o kucucuk burnunun akması okadar uzuyorki insanıı yinede sukur allah beterlerinden korusun bebişlerimizi
bence bizimkiler yarmagul duruya 9-12 aylık kıyafetler alıyorum yaa uzerindeki pembe elbise 12-18 aylıkhamileyken 1 yasını doldururur giyer yavrucagzım diye masum bir dusunceyle almıştım ama bizimkiii daha 6 aylıkken giydii 1 aya kalmaz kucultur kenara atar ayy buara kızlar ben soyledimmi sizee temmuz sonundada teyze oluyorum
canım pıtırcıgına cok gemiş olsun duruda hastalanmıştı birkez o kucucuk burnunun akması okadar uzuyorki insanıı yinede sukur allah beterlerinden korusun bebişlerimizi
Evet bronsiolit farkli bisey ama farklari ne bilmiyorum
o magazayi cok merak ediyordum ben de ama yakin diye hep gideriz gideriz diye erteledik bak sen taaa nerelerden gelip fethettin bizden once
Bu arada ;
ben nihayet rejime başladım lannn....
Annem burdayken yapamadım hiç , didonun listeyi de yapamıycam , bizim burdaki hatunlar lahana diyeti yapıyolar,onlara eklendim...Bikaç sene önce de yapmıştım epey de kilo vermiştim , bakalım şimdi sonuç ne olucak :44:
Biz iyiyiz şeker sen nasılsın evet ya gözümüz seni arıyor bebeler büyüdükte daha zor oluyor değilmibiz geldikkk naparsiniz ??
son zamanlarda bu soruyu sorup kaciyoruz ama sormadan da edemiyoruz teyzoslar
Gercekten dogarkende cekikliği nasıl belli. Cekıkcaann
şirket arabası ondan olmaz dıyo. Baylilerle yemege felan gıdıyolar. sök tak oda olmuyo. olurmu goren karı kız anlar evli oldugunuSağolasın hemşom
Haşim İşçana gitmedim , Bostancı köprüsünün orda bi mağaza açılmış ,hello baby&kids avrupanın en büyük bebek mağazasıymış ,hakkaten de pek bi büyük herbişey var içinde ,diğer mağazalrda bikaç marka ve model oluyo genelde burda hepsi biaradaydı ,kıyaslama şansım da oldu ,oturttum hepsine kıpırcanı öyle karar verdim.
5 sene önce de vardı isofix ama her araba standart olarak koymuyo nedense ..Niye söküp takıyosunuz her zamanki ,eşin iş için mi kullanıyo arabayı ...Söküp takma yapmayacağımız için isofixli almadım ben ,yoksa dediğin gibi bayağı zahmetli ve de yanlış takınca hiçbi anlamı yok koltuğun.
Herkese merhaba ve huzur dolu bol bereketli güzel bir hafta diliyorum
Bu da bizim doğum hikayemizEki Görüntüle 660591 Eki Görüntüle 660592 Eki Görüntüle 660593 Eki Görüntüle 660594 Eki Görüntüle 660595 Eki Görüntüle 660596 Eki Görüntüle 660597
Biz iyiyiz şeker sen nasılsın evet ya gözümüz seni arıyor bebeler büyüdükte daha zor oluyor değilmi
biz geldikkk naparsiniz ??
son zamanlarda bu soruyu sorup kaciyoruz ama sormadan da edemiyoruz teyzoslar
İyi geceler çok geçmişe bakamadım ama bebeklerimizin ilk doğdukları an ki fotolarını koyuyoruz sanırım bu da bizim oğulcan daha 1 günlük bile değildi :)
Eki Görüntüle 660316
bu da şimdiki halimiz, gözlüklerimle başım beladaydı, al dedim en sonunda, al senin olsun :))
Eki Görüntüle 660317
ayrıca kız olsaymış böyle olurmuş :)))
Eki Görüntüle 660318
herkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Öncesindede sonrasındada çok güzelmiş bu kız
Lahana diyeti nasıl bişeymiş o hep lahanamı yiyosunhadi bakalım bekliyoruz giden kiloları
Biz iyiyiz şeker sen nasılsın evet ya gözümüz seni arıyor bebeler büyüdükte daha zor oluyor değilmi
Anlasınlar kız noolcak , güvensenize kocalarınıza yaaaaaGercekten dogarkende cekikliği nasıl belli. Cekıkcaann
şirket arabası ondan olmaz dıyo. Baylilerle yemege felan gıdıyolar. sök tak oda olmuyo. olurmu goren karı kız anlar evli oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?