Hoşgeldinnizzzzzz canımmm ,
idare ediyoruz biz , siz napıyosunuz kalabalık kalabalık
VALLA BENDE MERAK ETTİM WAVYMİ YA HAYROLA İNŞALLAHHaberi olan var mı arkadaşlar , wavy nerelerde ,niye yok uzun zamandır ? Bi sorun yoktur inşallah :44:
canım çok teşekkürler saolKızlar selam,
Elimdeki iş bitti, yeni işe başlayacak gücüm yok, acıktım, saat olmuş 12:54.. Size bir merhaba demek istedim.. Dün gece geçmişi okumuştum ama aklımda pek kalan birşey yok..
Ayşe'nin doğum günüydü onu hatırlıyorum, doğum günün kutlu olsun:)
Bizden haberlere gelince, Ela cumartesi nezle gibiydi, burun akıntısı, hapşırık, çok hafif de öksürük vardı. Cumartesi bizim de ofis toplantısı vardı, yine çalıştım yani.. Ela'yı o halde bırakıp gelmek çok zor oldu. Neyse ki annem iyi bakmış akşama iyileştirmişti. Dün de hasta olmasın diye tüm gün evde oturduk.. Yorulmuştum zaten iyi geldi.
Tüm bebişleri öpüyorum, güzel bir hafta olsun hepimiz için..
ozledikkk biz de
anam bunlar buyudukce bir muzur bir muzur oluyor inanamazsin
evde kalabalik hicbirsey yok bu haliyle bile neler bulup cikariyorlar inanamazsin
Umayim nasil
Ağustos anneleri merhabalar.. Çoook uzun zamandır halinizi hatırınızı soramıyorum. Bazı hastalıklar varmış sanırım geçmişte yapamadım. Herkese geçmiş olsun, bebekler hastalıksız büyüsün...
Sizlerden cevaplamınızı rica ettiğim bazı sorularım var. Ben oğluma kahvaltıda, yumurta sarısı, labne, avokado, ceviz, kaymak, pekmezi devam sütünde karıştırarak veriyorum. Asıl büyük parçalar labne yumurta ve devam sütü oluyor diğerleri 1' er çay kaşığı ekleniyor. Bu karışım yerine bazı günler değişiklik yapmak istiyorum fikri olan var mı?
Bir de maşallah artık bebeklerimiz hareketli ve el oyunları, oyuncakalrı ile oyalanmıyorlar. Evinizde aktivite için, ilgisini çekmek ve enerjisini atmak için ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz veya oyunlar oyuncaklar(yürüteç, salıncak flan gibi). Bilgi ve paylaşıma ihtiyacım var. Tüm bebeklere sevgiler :)
Oğlumun öncesi ve sonrasıEki Görüntüle 660633 Eki Görüntüle 660635
VALLA BENDE MERAK ETTİM WAVYMİ YA HAYROLA İNŞALLAH
canım çok teşekkürler saol
ayyyy çekikcanımın güzelliğineeeee maşallah bebikim
kızlaaaar ben temzliğimide yaptm şimdi huzurla hazırlanp ev gezmesine gtcem sizi özlücem ii sohbetleeeer
Sorma o işi , en az aksesuarlı evlerden biri de benimki ama bir dağılınca toplayamaıyorum lannnn ,napcaz ki :44::44::44:
Umay'ım iyi , üst dişleri bekliyoruz altlar uzadı bile...Anneannesini yolladık bugün uçtular,hatta bu saatlerde indilerKoltuk aldık kıpırcana , siz aldınız mı ,ya da lırsanız nasıl olcak kiii ,arkada yer kalmaz kızzzzz
wavy ye noldu ayol kim ne yapmis ?
pek eglenceli sekerim bebelerin eline oyuncak verip toplaticam nerdeyse
en son nasil becerdilerse ben mutfakta corbalarini hazirlarken arkadaslar yurutecle tencere tavalari aldilar dolaptan ustune altlik falan aldilar cekmeceden
yeni oyunumuz altlgi buzdolabinin kapagina vurarark ses cikartmaca pek hosumuza gittii
bir de sadece benimkiler mi boyle herbir zimbirtiyi ilk yaliyoruz be sikiyosa yalamadan elinden al walla ben de saldim gitti
Allah kavustursun tatlim alismasi biraz zor olur simdi size
insallah ust disler sorunsuz cikar guzelim
simdi ben de senin yazdigin oto koltuguna bakiyorum canim
oto koltugunu daha almadik ama bebeler beni oyle eritti ki iki oto koltugu arasina totom sigiyor artikkk
Hatice arkadaşımız vardı ya ,çok sık girmiyodu belki hatırlamazsın ; o burdaki bazı kişilerin sadece birbiriyle sobet ettiğini ,diğerlerini kaale almadığını söylemişti,hatta ice_daisy nin beğenilme mi beğenme oranlarını çok bulup yadırgadığımızı falan söylemişti , ona da cevap olarak wavy , evet ben yazmıştım onu dedi ,ayrımcılık ben mi yapıyorum dedi , evet sen de yapıyosun demişti ...ama bundan sonra bi konuşma okumadım ,atlamış da olabilirim , ama bu sebebten dolayı da girmemezlik etmiyodur ,başka bi işi vardır ...
Seninkiler bayağı hızlı canım , bizde yürüteç de olmadığı için yavaş ilerliyoruz , yalama işini yapıyoruz ama ,ben baştan beri salmışım herşeyi yaaa
amann yavrum salmazsan manyak olursun walla hangi birini yikayacaksin takip edeceksin
Merhaba Kızlar,
okuyabildiğim kadar okuyorum ama pek yazamıyorum, kabataslak herşeyden haber gibiyim
Hastalara geçmiş olsun, fotoların hepsine de 41 kere maşallahseviyorum ben bu bebeleri yawwww
Benim kızın ateşi var dünden beri, ama pek hasta gibi durmuyor ama huysuz baya, dişten olabilir mi? Diş çıkaranlarda oldu mu böyle ateş falan?
Olabilir canim sabit bi ates ve 38 gecmiyorsa distendir
hadi bakalim gazan mubarek olsunBu arada ;
ben nihayet rejime başladım lannn....
Annem burdayken yapamadım hiç , didonun listeyi de yapamıycam , bizim burdaki hatunlar lahana diyeti yapıyolar,onlara eklendim...Bikaç sene önce de yapmıştım epey de kilo vermiştim , bakalım şimdi sonuç ne olucak :44:
Gecenlerde bikac arkadas paylasmisti degisik aktivitlrrden. Benim kiz biraz hareketli oldugu icin o beni yonlendiriyor ama mesela daha sakin bebekler icin muffinn kartlardan falan bahsetmisti onu oku istersenAğustos anneleri merhabalar.. Çoook uzun zamandır halinizi hatırınızı soramıyorum. Bazı hastalıklar varmış sanırım geçmişte yapamadım. Herkese geçmiş olsun, bebekler hastalıksız büyüsün...
Sizlerden cevaplamınızı rica ettiğim bazı sorularım var. Ben oğluma kahvaltıda, yumurta sarısı, labne, avokado, ceviz, kaymak, pekmezi devam sütünde karıştırarak veriyorum. Asıl büyük parçalar labne yumurta ve devam sütü oluyor diğerleri 1' er çay kaşığı ekleniyor. Bu karışım yerine bazı günler değişiklik yapmak istiyorum fikri olan var mı?
Bir de maşallah artık bebeklerimiz hareketli ve el oyunları, oyuncakalrı ile oyalanmıyorlar. Evinizde aktivite için, ilgisini çekmek ve enerjisini atmak için ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz veya oyunlar oyuncaklar(yürüteç, salıncak flan gibi). Bilgi ve paylaşıma ihtiyacım var. Tüm bebeklere sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?