2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozledikkk biz de
anam bunlar buyudukce bir muzur bir muzur oluyor inanamazsin
evde kalabalik hicbirsey yok bu haliyle bile neler bulup cikariyorlar inanamazsin
Umayim nasil
Hoşgeldinnizzzzzz canımmm ,
idare ediyoruz biz , siz napıyosunuz kalabalık kalabalık

Haberi olan var mı arkadaşlar , wavy nerelerde ,niye yok uzun zamandır ? Bi sorun yoktur inşallah :44:
VALLA BENDE MERAK ETTİM WAVYMİ YA HAYROLA İNŞALLAH
canım çok teşekkürler saol

ayyyy çekikcanımın güzelliğineeeee maşallah bebikim

kızlaaaar ben temzliğimide yaptm şimdi huzurla hazırlanp ev gezmesine gtcem sizi özlücem ii sohbetleeeer

ozledikkk biz de
anam bunlar buyudukce bir muzur bir muzur oluyor inanamazsin
evde kalabalik hicbirsey yok bu haliyle bile neler bulup cikariyorlar inanamazsin
Umayim nasil

Sorma o işi , en az aksesuarlı evlerden biri de benimki ama bir dağılınca toplayamaıyorum lannnn ,napcaz ki :44::44::44:
Umay'ım iyi , üst dişleri bekliyoruz altlar uzadı bile...Anneannesini yolladık bugün uçtular,hatta bu saatlerde indiler Koltuk aldık kıpırcana , siz aldınız mı ,ya da lırsanız nasıl olcak kiii ,arkada yer kalmaz kızzzzz

Doğduğu anda da benziyo mu kız bana mı öyle geldi ? Benim kıpırcan pek benzemiyodu sanki :44:

Hepsini karıştırıp mı veriyosun ? Tadı nasıl oluyo ki ? Ayrı ayrı yemedi mi bunları :44:
Ben oldukça yavan ve her sabah aynı şeyi veriyorum yaa topiğin en tembel annelerinden biriyim ; 1 yumurta sarısı + 1 labne ( bazen lorla karışık , bazen de keçi peyniri ) + 2 elmanın posasız suyu....
Programlı bi aktivitemiz yok bizim ,yerde oyuncaklarını konuşturarak oyalamaca , pencereden dışarı bakmaca , bu ev bu araba vs. konuşmaca ,kuşlara el sallamaca , sonra evi gezmece ,odaları tanıtmaca ,arada sıyırıp şarkı söylemece ,dans etmece
Kardeş Türküler'i çok seviyo kuzum , hele Kara Üzüm Habbesi ,pek bi oynuyoruz ,hamileyken çok dinlemiştim ,hatırlıyo sanırsam ,Mozart falan pek sıkıcı bee ,ben kendi klasik müziğimi dinledim
Yürüteç almadım ,almayı da düşünmüyorum ama arada da çok pis gaza geliyom ,hele dün koltuk alırken çok güzel modeller vardı nerdeyse alıyodum bi tane

Oğluna da maşallah alsenimm , çok zıpır görünüyo

VALLA BENDE MERAK ETTİM WAVYMİ YA HAYROLA İNŞALLAH

canım çok teşekkürler saol

ayyyy çekikcanımın güzelliğineeeee maşallah bebikim

Evet yaaa , bu kadar uzun girmediği olmamıştı , ulaşabilsek ya bi şekilde...:44::44::44:

kızlaaaar ben temzliğimide yaptm şimdi huzurla hazırlanp ev gezmesine gtcem sizi özlücem ii sohbetleeeer

Eltican ne durumda bu arada Ayşemmm , nasıl gidiyor ,kilo aldı mı Selamlarımı ilet

pek eglenceli sekerim bebelerin eline oyuncak verip toplaticam nerdeyse
en son nasil becerdilerse ben mutfakta corbalarini hazirlarken arkadaslar yurutecle tencere tavalari aldilar dolaptan ustune altlik falan aldilar cekmeceden
yeni oyunumuz altlgi buzdolabinin kapagina vurarark ses cikartmaca pek hosumuza gittii
bir de sadece benimkiler mi boyle herbir zimbirtiyi ilk yaliyoruz be sikiyosa yalamadan elinden al walla ben de saldim gitti
Allah kavustursun tatlim alismasi biraz zor olur simdi size
insallah ust disler sorunsuz cikar guzelim
simdi ben de senin yazdigin oto koltuguna bakiyorum canim
oto koltugunu daha almadik ama bebeler beni oyle eritti ki iki oto koltugu arasina totom sigiyor artikkk

wavy ye noldu ayol kim ne yapmis ?

Hatice arkadaşımız vardı ya ,çok sık girmiyodu belki hatırlamazsın ; o burdaki bazı kişilerin sadece birbiriyle sobet ettiğini ,diğerlerini kaale almadığını söylemişti,hatta ice_daisy nin beğenilme mi beğenme oranlarını çok bulup yadırgadığımızı falan söylemişti , ona da cevap olarak wavy , evet ben yazmıştım onu dedi ,ayrımcılık ben mi yapıyorum dedi , evet sen de yapıyosun demişti ...ama bundan sonra bi konuşma okumadım ,atlamış da olabilirim , ama bu sebebten dolayı da girmemezlik etmiyodur ,başka bi işi vardır ...

Seninkiler bayağı hızlı canım , bizde yürüteç de olmadığı için yavaş ilerliyoruz , yalama işini yapıyoruz ama ,ben baştan beri salmışım herşeyi yaaa

bence de bundan degildir de olay uzamamissa..

amann yavrum salmazsan manyak olursun walla hangi birini yikayacaksin takip edeceksin

Amaaannn ,hele de sen
Ben ezelden beri temizlik takıntılı değilim zaten yaa ,doğuştan salığım ben Hijyenin sonu yok ki arkadaş ,çocuğu da psikopat yapmaya gerek yok

Merhaba Kızlar,

okuyabildiğim kadar okuyorum ama pek yazamıyorum, kabataslak herşeyden haber gibiyim
Hastalara geçmiş olsun, fotoların hepsine de 41 kere maşallah seviyorum ben bu bebeleri yawwww
Benim kızın ateşi var dünden beri, ama pek hasta gibi durmuyor ama huysuz baya, dişten olabilir mi? Diş çıkaranlarda oldu mu böyle ateş falan?

Selam canlar .
Bi gunden gune yaptigim seyi ikiside yese bayram edecem. Biri sorun cikarmasa biri cikariyo.
Bide kudurup kudurup yoruluyolar ikide bir uykulari geliyo bunlarin yarim saat uyku sonra yine kudurmaca.aaaa ne zaman bunlar uzun uzun ve gunde iki kez uyucak

Olabilir canim sabit bi ates ve 38 gecmiyorsa distendir

Limon portakal kivi gibi eksimsi seylere alakalari buyuk ve tatli sevmeyen oliklerime yogurdu nasil yedirebilirim. Icine hwrseyi attim denedim yemiyolar bi kac kasik tamam.

Olabilir canim sabit bi ates ve 38 gecmiyorsa distendir

Evet 37-38 arasında dün geceden beri, ama hapşirma burun akıntısı falan yok, ne bulursa büyük bir sinirle dişliyor,pekte keyfi yok , geçmezse iş çıkışı doktora götürcem bakalım

hadi bakalim gazan mubarek olsun

Gecenlerde bikac arkadas paylasmisti degisik aktivitlrrden. Benim kiz biraz hareketli oldugu icin o beni yonlendiriyor ama mesela daha sakin bebekler icin muffinn kartlardan falan bahsetmisti onu oku istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…