2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 37-38 arasında dün geceden beri, ama hapşirma burun akıntısı falan yok, ne bulursa büyük bir sinirle dişliyor,pekte keyfi yok , geçmezse iş çıkışı doktora götürcem bakalım

Sanırım diş , Umay da da öyle olmuştu , genel olarak biraz yüksekti vücut ısısı o kadar ,bi de geceleri sanırım zonkluyodu dişleri daha çok uyanıyodu...

Ben de merak ediyorum ne zaman gündüz uyuyacaklar bunlar :44:

hadi bakalim gazan mubarek olsun

Gecenlerde bikac arkadas paylasmisti degisik aktivitlrrden. Benim kiz biraz hareketli oldugu icin o beni yonlendiriyor ama mesela daha sakin bebekler icin muffinn kartlardan falan bahsetmisti onu oku istersen

Gaza geldim MSOE'mmm , ben ilk günü atlatınca iyi motive oluyom , şuana kadar fire vermedim

Nasıl gidiyo ev hanımlığı , zor di mi
Bakıcı konusunu ne yaptın ,başlıycak mı ? Kaç para istedi ?

Amaaannn ,hele de sen
Ben ezelden beri temizlik takıntılı değilim zaten yaa ,doğuştan salığım ben Hijyenin sonu yok ki arkadaş ,çocuğu da psikopat yapmaya gerek yok

Valla ben de bi suredir saldim. Bizde kendimiz uyguladigimiz bi 3 saniye kurali vardi. Birsey yere dustugunde 3 sn icinde alirsan temizdir yavas yavas kiza da uyguluyorum. Bazen kotu anne miyim acaba gibi hissediyorum ama nereye kadar koruyacam emeklemeye baslayinca ben gormeden de yapacak nasilsa

Bu arada iriscim ben de yurutec konusunda cok kararsizim. Aslinda bebeler keyif aliyo annelerin de isi kolaylasiyor. Kisa surelrle tutmak sorun olmaz gibi ama ben hoppala ile yurutec arasinda kaldim:44:

Sal gitsin şekerim

la da sağa sola gidiyo mu ki ,olduğu yerde mi zıplıyo , sıkılır benim kıpırcan hopla hopla nereye kadar :122::122::122:

canim ben yogurdu elma muz kivi ve biskuviyle alistirmistim bir dene istersen
Limon portakal kivi gibi eksimsi seylere alakalari buyuk ve tatli sevmeyen oliklerime yogurdu nasil yedirebilirim. Icine hwrseyi attim denedim yemiyolar bi kac kasik tamam.

ya salmadan olmuyor olmadi benim pantalonumu yaliyorlar ki heryere surunuyor mubarek
bir de yuruteci tavsiye ederim ama sizin sure kuraliniz islemez kizlar
bebeler ne kadar kalicaklarina kendileri karar veriyorlar yani baslarda daha kisa sure dururken simdi 1 saati gectigi bile oluyor
zaten yorulunca gelip bacagina sarilip kucak istiyor onun disinda kaldirinca kiyamet kopuyor
yalniz yurutecte surekli gozunuzun ustunde olmasi lazim yani rahatlik mi degil mi tartisilir

Öncelikle amin canım ...
Koltuk konusunu bayağı araştırdım ,bebek için en hassas konulardan bence güvenlik , inşallah sever kıpırcanım da sorunsuzseyahat ederiz ,hem annem de yoka rtık tek başımıza seyahat edicez [/QUOTE]

koltuk seçimin güzel neşe ile otursun tatalı kızın anneni çok özleyeceksin sanırım ,ilk zamanlar zor gelir, ama sonra alışıyor insan. ben kızımla tek başıma her yeri geziyorum. baş başa olmak da ayrı bir zevk, biz dedikodu bile yapıyoruz

ya ben de bebelerimle yalniz bir yerlere gitmek istiyorum ama daha mumkun olmadiii anca yurunce herhalde

koltuk seçimin güzel neşe ile otursun tatalı kızın anneni çok özleyeceksin sanırım ,ilk zamanlar zor gelir, ama sonra alışıyor insan. ben kızımla tek başıma her yeri geziyorum. baş başa olmak da ayrı bir zevk, biz dedikodu bile yapıyoruz[/QUOTE]

koltuk seçimin güzel neşe ile otursun tatalı kızın anneni çok özleyeceksin sanırım ,ilk zamanlar zor gelir, ama sonra alışıyor insan. ben kızımla tek başıma her yeri geziyorum. baş başa olmak da ayrı bir zevk, biz dedikodu bile yapıyoruz[/QUOTE]

Sağol canım

Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Şimdiden özledim annemi de bu arada

Sağol canım

Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Şimdiden özledim annemi de bu arada
Arkada şuana kadar yalnız oturmadı, hep ben yanında oluyorum :) Şuanda anakucağı tarzındaki oto koltuguna sığıyor ama büyüğe geçincede öyle olur sanırım :)

Şenaysene katılıyorum yürüteç rahatlık değil :) Gözümün önünde iken koyuyorum ve daha dikkatli oluyorum.
Seherinde diş ateşi olabilir bencede. Hemencecik pırtlar çıkar inşallah dişi :)
Ayşe gezmelerde de tatlışkomda gezmelere gitti ne yaptı :)
Wavyde sonradan yine yazmamışmıydı ya ben yanlış mı hatırlıyorum, haftasonu gezmesindedir diyordum ben.

aynen canim gozumun onundeyken bile karistirdilari inanilmaz
ama yurutec olmadan enerjilerini de nasil atarlardi onu da bilmiyorum
asagi tukursen bir turlu
yukari tukursen bir turlu durumu

Ama hep haftasonunu mu bekliycem ben yaa , ağlasa da alışır heralde , işten çıkınca gezerim diye düşünüyodum kıpırcanımla ,hem cumartesileri babamız çalışıyo ,evde mi pinekliycem , bisürü arkadaş var tanışacağım daha ; ilk sırada MSOE ,mutlusu ,ayre,cipskolam .... birsürü.......

Bu arada buluşma toplaşma işlerini de yavaştan kararlaştıralım İstanbul ekibi
Görmedim wavy'i hiç ,yazmamış sanırım:44:

Nazar değmesin diye, ne demiştik yakışıklı kuzum o benim Ben o yediğim fırçayı nasıl unutup yine yakalandım :44:

Haberi olan var mı arkadaşlar , wavy nerelerde ,niye yok uzun zamandır ? Bi sorun yoktur inşallah :44:

Bılmıyorumki en son hatıceye benmıyım ayrım yapan dedı gidıs o gıdıs daha gormedım okumadım :26:
wavym beybim gel ama olmas ki bu kadar ayrılıkkkk
seni seviyorus biz,
kokoşumu da özledik

Evet bronsiolit farkli bisey ama farklari ne bilmiyorum

o magazayi cok merak ediyordum ben de ama yakin diye hep gideriz gideriz diye erteledik bak sen taaa nerelerden gelip fethettin bizden once
bronşlar var bi de bronşioller ciğerlerde, ikisinin iltihaplanmasına deniyor ayrı ayrı. 2 yaştan küçük çocuklarda bronşiolit olurmuş bi yerde okumuştum. 2 yaştan sonra da bronşit diyordu, ne kadar doğruysa artık :44:
biz geldikkk naparsiniz ??
son zamanlarda bu soruyu sorup kaciyoruz ama sormadan da edemiyoruz teyzoslar
hello
iyi yaptın odtücanım, ben işe başladım, kız 7 ayı bitirdi, sonra ilk dişi çıktı
sonraaa annem geldi sağolsun, şu anda da işteyim
çok öptük kızımlan
Gercekten dogarkende cekikliği nasıl belli. Cekıkcaann
şirket arabası ondan olmaz dıyo. Baylilerle yemege felan gıdıyolar. sök tak oda olmuyo. olurmu goren karı kız anlar evli oldugunu
ay çok güldüm ya tatlışkom

Mesai bitti iriss kaçar , bir pazartesi gününün de sonuna geldik
Hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Haa sen kendin çıkmak için diyorsun :) Doğru biz şoförle çıkıyoruz ondan arkadayım
Kısa mesafeler ile denemeler yap bence. Alışmasınada bağlı, bebeğede bağlı. Deneyerek bakacaksın kıpırcanın tepkilerine :)
BUluşmayada yere bağlı gelebilmem :)

Gaza geldim MSOE'mmm , ben ilk günü atlatınca iyi motive oluyom , şuana kadar fire vermedim

Nasıl gidiyo ev hanımlığı , zor di mi
Bakıcı konusunu ne yaptın ,başlıycak mı ? Kaç para istedi ?
Valla ev hanimligi zor ama ilk haftaki kadar zorlanmadim. Kolikcan yaninda olduguma ikna olduktan sonra daha uyumlu oldu. Aglamasi azaldi artik evin islerini bile yetistirebiliyorum
bakiciyla gorusemedim haftaya kaldi ama buyuk ihtimal baslatirim. Zaten simdi evde gozlemleme sansim var ve kadin zaten issiz begenmezsem ekmegine mani oldum derdi de yok. 1000 tl alacak sanirim. Oncekine gore de uygun. Umarim kafama uyan biri olur da bu sefer uzun sure devam edebiliriz

Sağol canım

Şimdiden özledim annemi de bu arada [/QUOTE]

biz bi kere denedik arkada yalniz biraktik. Ama uykusu vardi zatn hemen uyudu. Uyanikken durur mu bilemedim. Kendim tek basima cikarmaya cesaret edemedim henuz:18:

hmm o zaman yurutc isi yaş. Dertsiz basima dert almiyim. layi sever benimki. Zaten su anda da bizi hoppala olarak kullaniyor

Evet evet bekliyoruz iriscan ilk firsatta

Sağol canım

Şimdiden özledim annemi de bu arada [/QUOTE]

Biz 20 gundur yalniz geziyoruz kucuk kuzuyla. Hic sesi cikmiyor arkada gayet uslu masallah. Ama senin kipircan cok hoslanmiyor sanirim araba yolculugundan. Bizimki bayiliyor arabaya. Bebek arabasini da koyduk bagaja turluyoruz ana ogul. Sukur wrdik bugunlere. Hayat onlarla her zaman guzel ama ozgurce gezebilirken daha bi guzel. :)

Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıllar
ben daha önce topiğinize gelmiştim ama birimim değişti iş yerinde daha yoğunum giremedim bidaha inş. girmeye çalışıcam bundan sonra benim bebişler ayın 20 sinde 7. ayı bitiriyorlar ama sebze çorbasıonı birtürlü severek yediremiyorum.siz neler yapıyosunuz.

ne guvenmekle ugrascam ya benden ıyısınımı bulcak. Kıskanacak en son insan benım. Ben kıskanayım diye zaten öyle Dıyo. Cnm kocam feda olsun ona.

İnsallah diş olsunda hastalık olmasın

Hosgeldin canim benimkilerinde tek severek yedigi sebze corbasidir.
Bebekler nasil birakiyorsun kime ozeldemi calisiyorsun

Merhaba canim. Balkabagi koymayi denedin mi benim kizim balkabaginin tadini cok seviyor. O olmayinca yemiyor. Bir de irmik koyanlar bebeklerin daha severek yedigini soyluyor ben de koyuyordum bir ara. Bi de acken verince daha istahli yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…