Merhaba Kızlar,
okuyabildiğim kadar okuyorum ama pek yazamıyorum, kabataslak herşeyden haber gibiyim
Hastalara geçmiş olsun, fotoların hepsine de 41 kere maşallahseviyorum ben bu bebeleri yawwww
Benim kızın ateşi var dünden beri, ama pek hasta gibi durmuyor ama huysuz baya, dişten olabilir mi? Diş çıkaranlarda oldu mu böyle ateş falan?
Evet 37-38 arasında dün geceden beri, ama hapşirma burun akıntısı falan yok, ne bulursa büyük bir sinirle dişliyor,pekte keyfi yok , geçmezse iş çıkışı doktora götürcem bakalım
Selam canlar .
Bi gunden gune yaptigim seyi ikiside yese bayram edecem. Biri sorun cikarmasa biri cikariyo.
Bide kudurup kudurup yoruluyolar ikide bir uykulari geliyo bunlarin yarim saat uyku sonra yine kudurmaca.aaaa ne zaman bunlar uzun uzun ve gunde iki kez uyucak
hadi bakalim gazan mubarek olsun
Gecenlerde bikac arkadas paylasmisti degisik aktivitlrrden. Benim kiz biraz hareketli oldugu icin o beni yonlendiriyor ama mesela daha sakin bebekler icin muffinn kartlardan falan bahsetmisti onu oku istersen
Amaaannn ,hele de sen
Ben ezelden beri temizlik takıntılı değilim zaten yaa ,doğuştan salığım benHijyenin sonu yok ki arkadaş ,çocuğu da psikopat yapmaya gerek yok
Valla ben de bi suredir saldim. Bizde kendimiz uyguladigimiz bi 3 saniye kurali vardi. Birsey yere dustugunde 3 sn icinde alirsan temizdiryavas yavas kiza da uyguluyorum. Bazen kotu anne miyim acaba gibi hissediyorum ama nereye kadar koruyacam emeklemeye baslayinca ben gormeden de yapacak nasilsa
Bu arada iriscim ben de yurutec konusunda cok kararsizim. Aslinda bebeler keyif aliyo annelerin de isi kolaylasiyor. Kisa surelrle tutmak sorun olmaz gibi ama ben hoppala ile yurutec arasinda kaldim:44:
Limon portakal kivi gibi eksimsi seylere alakalari buyuk ve tatli sevmeyen oliklerime yogurdu nasil yedirebilirim. Icine hwrseyi attim denedim yemiyolar bi kac kasik tamam.
Valla ben de bi suredir saldim. Bizde kendimiz uyguladigimiz bi 3 saniye kurali vardi. Birsey yere dustugunde 3 sn icinde alirsan temizdiryavas yavas kiza da uyguluyorum. Bazen kotu anne miyim acaba gibi hissediyorum ama nereye kadar koruyacam emeklemeye baslayinca ben gormeden de yapacak nasilsa
Bu arada iriscim ben de yurutec konusunda cok kararsizim. Aslinda bebeler keyif aliyo annelerin de isi kolaylasiyor. Kisa surelrle tutmak sorun olmaz gibi ama ben hoppala ile yurutec arasinda kaldim:44:
Öncelikle amin canım ...
Koltuk konusunu bayağı araştırdım ,bebek için en hassas konulardan bence güvenlik , inşallah sever kıpırcanım da sorunsuzseyahat ederiz ,hem annem de yoka rtık tek başımıza seyahat edicez
Öncelikle amin canım ...
Koltuk konusunu bayağı araştırdım ,bebek için en hassas konulardan bence güvenlik , inşallah sever kıpırcanım da sorunsuzseyahat ederiz ,hem annem de yoka rtık tek başımıza seyahat edicez
Arkada şuana kadar yalnız oturmadı, hep ben yanında oluyorum :) Şuanda anakucağı tarzındaki oto koltuguna sığıyor ama büyüğe geçincede öyle olur sanırım :)Sağol canım
Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Şimdiden özledim annemi de bu arada
Arkada şuana kadar yalnız oturmadı, hep ben yanında oluyorum :) Şuanda anakucağı tarzındaki oto koltuguna sığıyor ama büyüğe geçincede öyle olur sanırım :)
Şenaysene katılıyorum yürüteç rahatlık değil :) Gözümün önünde iken koyuyorum ve daha dikkatli oluyorum.
Seherinde diş ateşi olabilir bencede. Hemencecik pırtlar çıkar inşallah dişi :)
Ayşe gezmelerde de tatlışkomda gezmelere gitti ne yaptı :)
Wavyde sonradan yine yazmamışmıydı ya ben yanlış mı hatırlıyorum, haftasonu gezmesindedir diyordum ben.
Arkada şuana kadar yalnız oturmadı, hep ben yanında oluyorum :) Şuanda anakucağı tarzındaki oto koltuguna sığıyor ama büyüğe geçincede öyle olur sanırım :)
Şenaysene katılıyorum yürüteç rahatlık değil :) Gözümün önünde iken koyuyorum ve daha dikkatli oluyorum.
Wavyde sonradan yine yazmamışmıydı ya ben yanlış mı hatırlıyorum, haftasonu gezmesindedir diyordum ben.
Nazar değmesin diye, ne demiştik yakışıklı kuzum o benimBen o yediğim fırçayı nasıl unutup yine yakalandım :44:
Haberi olan var mı arkadaşlar , wavy nerelerde ,niye yok uzun zamandır ? Bi sorun yoktur inşallah :44:
wavym beybim gel ama olmas ki bu kadar ayrılıkkkkBılmıyorumki en son hatıceye benmıyım ayrım yapan dedı gidıs o gıdıs daha gormedım okumadım :26:
İriscan oncelikle allah kavustursun sonra da koltuk icin hayirli olsun. Bizim kolikcan da artik daraliyo anakucaginda 9 aya kadar yaziyor ama bizimkiler mi yarmagül anlayamadimbiz de alicaz yakinda. Ben de isofixli dusunmuyorum. Dedigin gibi takma cikarma meselesi olmayacagi icin.
cekikcanim gelmis hosgelmis :) dogdugunda tam cekikcanmis
ben de koikcanin yeni halini koymustum ama kaybolmus sadece eski uyuyan fotosu cikmis
Biz de hastaneden geldik bu arada. Neyseki cigerlerine inmemis daha. Grip dedi doktor ama takip edicez bronsiolite cevirip cevirmedigini. Daha once bir defa oldugumuz icin 6 ay icinde bir daha tekrarlarsa alerjik bir durum olabilir dedi dr. Simdilikburun damlalari vs ile devam ama gozleri burnu akiyor minigimin, insan dayanamiyor yaa gorunce
bence bizimkiler yarmagul duruya 9-12 aylık kıyafetler alıyorum yaa uzerindeki pembe elbise 12-18 aylıkhamileyken 1 yasını doldururur giyer yavrucagzım diye masum bir dusunceyle almıştım ama bizimkiii daha 6 aylıkken giydii 1 aya kalmaz kucultur kenara atar ayy buara kızlar ben soyledimmi sizee temmuz sonundada teyze oluyorum
canım pıtırcıgına cok gemiş olsun duruda hastalanmıştı birkez o kucucuk burnunun akması okadar uzuyorki insanıı yinede sukur allah beterlerinden korusun bebişlerimizi
bronşlar var bi de bronşioller ciğerlerde, ikisinin iltihaplanmasına deniyor ayrı ayrı. 2 yaştan küçük çocuklarda bronşiolit olurmuş bi yerde okumuştum. 2 yaştan sonra da bronşit diyordu, ne kadar doğruysa artık :44:Evet bronsiolit farkli bisey ama farklari ne bilmiyorum
o magazayi cok merak ediyordum ben de ama yakin diye hep gideriz gideriz diye erteledik bak sen taaa nerelerden gelip fethettin bizden once
hellobiz geldikkk naparsiniz ??
son zamanlarda bu soruyu sorup kaciyoruz ama sormadan da edemiyoruz teyzoslar
ay çok güldüm ya tatlışkomGercekten dogarkende cekikliği nasıl belli. Cekıkcaann
şirket arabası ondan olmaz dıyo. Baylilerle yemege felan gıdıyolar. sök tak oda olmuyo. olurmu goren karı kız anlar evli oldugunu
Ama hep haftasonunu mu bekliycem ben yaa , ağlasa da alışır heralde , işten çıkınca gezerim diye düşünüyodum kıpırcanımla ,hem cumartesileri babamız çalışıyo ,evde mi pinekliycem , bisürü arkadaş var tanışacağım daha ; ilk sırada MSOE ,mutlusu ,ayre,cipskolam .... birsürü.......
Bu arada buluşma toplaşma işlerini de yavaştan kararlaştıralım İstanbul ekibi
Görmedim wavy'i hiç ,yazmamış sanırım:44:
Valla ev hanimligi zor ama ilk haftaki kadar zorlanmadim. Kolikcan yaninda olduguma ikna olduktan sonra daha uyumlu oldu. Aglamasi azaldi artik evin islerini bile yetistirebiliyorumGaza geldim MSOE'mmm , ben ilk günü atlatınca iyi motive oluyom , şuana kadar fire vermedim
Nasıl gidiyo ev hanımlığı , zor di mi
Bakıcı konusunu ne yaptın ,başlıycak mı ? Kaç para istedi ?
Ama hep haftasonunu mu bekliycem ben yaa , ağlasa da alışır heralde , işten çıkınca gezerim diye düşünüyodum kıpırcanımla ,hem cumartesileri babamız çalışıyo ,evde mi pinekliycem , bisürü arkadaş var tanışacağım daha ; ilk sırada MSOE ,mutlusu ,ayre,cipskolam .... birsürü.......
Bu arada buluşma toplaşma işlerini de yavaştan kararlaştıralım İstanbul ekibi
Görmedim wavy'i hiç ,yazmamış sanırım:44:
koltuk seçimin güzel neşe ile otursun tatalı kızınanneni çok özleyeceksin sanırım ,ilk zamanlar zor gelir, ama sonra alışıyor insan. ben kızımla tek başıma her yeri geziyorum. baş başa olmak da ayrı bir zevk, biz dedikodu bile yapıyoruz
ne guvenmekle ugrascam ya benden ıyısınımı bulcak. Kıskanacak en son insan benım. Ben kıskanayım diye zaten öyle Dıyo. Cnm kocam feda olsun ona.Lahana diyeti diye aratınca bulursun canım , beyaz lahana ve birçok sebzeden bi çorba yapıyosun , 2 hafta ( 1 hafta + 2-3 gün ara + 2. hafta şeklinde ) uyguluyosun , hergün çorbanın yanında başka şeyler var ,mesela bugün meyve ,yarın sebze gibi...Amaç vücuttaki ödemi atmak ,işe yarıyor ,bizzat tecrübe konuşuyor...Tek sıkıntısı sürekli aynı şeyi yemek sıkıyor ama kesinlikle aç kalmıyosun ,hatta son günlerde hepsini yiyemiyoduk ,et tavuk falan da var ...
Anlasınlar kız noolcak , güvensenize kocalarınıza yaaaaa
İnsallah diş olsunda hastalık olmasınMerhaba Kızlar,
okuyabildiğim kadar okuyorum ama pek yazamıyorum, kabataslak herşeyden haber gibiyim
Hastalara geçmiş olsun, fotoların hepsine de 41 kere maşallahseviyorum ben bu bebeleri yawwww
Benim kızın ateşi var dünden beri, ama pek hasta gibi durmuyor ama huysuz baya, dişten olabilir mi? Diş çıkaranlarda oldu mu böyle ateş falan?
Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıllar
ben daha önce topiğinize gelmiştim ama birimim değişti iş yerinde daha yoğunum giremedim bidaha inş. girmeye çalışıcam bundan sonra benim bebişler ayın 20 sinde 7. ayı bitiriyorlar ama sebze çorbasıonı birtürlü severek yediremiyorum.siz neler yapıyosunuz.
Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıllar
ben daha önce topiğinize gelmiştim ama birimim değişti iş yerinde daha yoğunum giremedim bidaha inş. girmeye çalışıcam bundan sonra benim bebişler ayın 20 sinde 7. ayı bitiriyorlar ama sebze çorbasıonı birtürlü severek yediremiyorum.siz neler yapıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?