2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım

Arkada yalnız olunca ciyaklamıyo mu , biz hiç yalnız seyahat etmedik , tırsıyorum biraz ciyaklar diye ama :44: Siz nasıl seyahat ediyosunuz merak ettim.
Şimdiden özledim annemi de bu arada [/QUOTE]

yok hiç zor olmuyor. biz bunu alıştırma yöntemi ile yaptık.kısa mesafeli gidişlerimizde arkada kendi seyahat etti. en sevdiği oyuncakları yanında zaten suyunu da kendi içiyor. sallanan kelebeğini de astık mı tamam işte ne ağlama ne de mızmızlama, zaten kucak sevmeyen bir bebek birde varsa arka da küçük ekran tv açıyoruz baby tv ohhh değmeyin keyfineee bagajda bebek arabası hooop park et aç bagajı çıkar arabasını bindir küçük hanımı layl lay lom geziyoruz, ben kahvemi içiyorum o sütlaçını yiyor , etrafa bakınıyoruz kritik yapıyoruz
hijyen konusunda da bir Tıp'cı olarak salın gitsiiiin hiç gerek yok o kadar hijyene, benim ağbim öyle yaptı herşey hijyen steril, yok masif ağıçtan mama sandalyeleri sıfır toz, bu arada kendisi Almanya'da yaşıyor zaten toz moz yok zaten,eeee noldu oğlu sürekli hasta oldu,alerjik oldu, testler falan filan derken, özel hap ile vücuda ve bağırsağa mikrop verildi. yani kısacası herşey normal ve doğal olmalı ve gelişmeli aşırı olan herşey zararlıdır Sevgi bile herşey kararın da bebeğine kızabilirsinizde sinirlenebilir sımsıkı da sarılabilirsiniz. herşey normal olsun arkadaşlar sevgiler hoş kalınnnn

kızlar annme geldim ben burda elanın değişik fotolarını gördüm yaa

Eklentiler

• $290920121789.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $ela.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $Görüntü0646.webp
    16 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü0647.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $Görüntü0743.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 34
Uye oldum Mail attım yavrim numune gonderın dıye
Bu arada dıkkatımı ceken sey milupayla bebelac ın iletışim adreslerı aynı. Ne yapmak istedıler acsba?

anladım canım üye olmazsam çatlarımnedenki canım ayrı üretim yeri değilmi bunlar tuhafıma gitti

Cnm hayırlı olsun bebegın saglıcakla kucagına alırsın inşaallah. Topikce sevındık valla. Sende bu işlerı ögren once uye olcan sonra numune ıstıcen

Cnm hayırlı olsun bebegın saglıcakla kucagına alırsın inşaallah. Topikce sevındık valla. Sende bu işlerı ögren once uye olcan sonra numune ıstıcen

cok teşekkur edrım canım amın inş. doğsunda bende uye olurum eltıcezım gösterır banada

Slm kızlar..bugun fazla gelemedım benım pampıslerım oynaklastılar bunlarda bugun hazırladıgım ev yapımı tatlılar kızcelerımın
elma puresı..murdum erıgı puresı.. Elma suyu..murdum suyu.. Ve muhallebısını yaptıgım pırnc unlu mısır nışasta karısımı bıde bugday unu koyuyorum...sımdı totom yer gordu

eline saglık marifetli hanımında hali bi baska

maşallah canım ne kadar marifetlisin böle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…