Hosgeldin canim benimkilerinde tek severek yedigi sebze corbasidir.
Bebekler nasil birakiyorsun kime ozeldemi calisiyorsun
hoşbuldum canım benim bebişlere annane ve babannesi bakıyolar ben belediyede çalışıyorum sen ?
koltuk seçimin güzel neşe ile otursun tatalı kızınanneni çok özleyeceksin sanırım ,ilk zamanlar zor gelir, ama sonra alışıyor insan. ben kızımla tek başıma her yeri geziyorum. baş başa olmak da ayrı bir zevk, biz dedikodu bile yapıyoruz
kızlar annme geldim ben burda elanın değişik fotolarını gördüm yaa
tatlım ya ne küçükmüş ela ya
Uye oldum Mail attım yavrim numune gonderın dıyekuzum nasıl gönderiyolar bunu bende istiyorum güle güle yesin paşam
aynen canım ya görünce şaşırdım bende hatırladınmı bu hallerini
Uye oldum Mail attım yavrim numune gonderın dıye
Bu arada dıkkatımı ceken sey milupayla bebelac ın iletışim adreslerı aynı. Ne yapmak istedıler acsba?
ay hatırlamazmıyım ya sımdı kocaman oldu masallah uyudumu hemen
Emziğide kendinden büyük.kızlar annme geldim ben burda elanın değişik fotolarını gördüm yaa
mamayı yiyip uyudu hemen rahatladı canım valla delirdmişti resmen
Emziğide kendinden büyük.
Cnm hayırlı olsun bebegın saglıcakla kucagına alırsın inşaallah. Topikce sevındık valla. Sende bu işlerı ögren once uye olcan sonra numune ıstıcen
eline saglık marifetli hanımında hali bi baskaSlm kızlar..bugun fazla gelemedım benım pampıslerım oynaklastılarbunlarda bugun hazırladıgım ev yapımı tatlılar kızcelerımın
elma puresı..murdum erıgı puresı.. Elma suyu..murdum suyu.. Ve muhallebısını yaptıgım pırnc unlu mısır nışasta karısımı bıde bugday unu koyuyorum...sımdı totom yer gordu
Eki Görüntüle 660939
Slm kızlar..bugun fazla gelemedım benım pampıslerım oynaklastılarbunlarda bugun hazırladıgım ev yapımı tatlılar kızcelerımın
elma puresı..murdum erıgı puresı.. Elma suyu..murdum suyu.. Ve muhallebısını yaptıgım pırnc unlu mısır nışasta karısımı bıde bugday unu koyuyorum...sımdı totom yer gordu
Eki Görüntüle 660939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?