Uye oldum Mail attım yavrim numune gonderın dıye
Bu arada dıkkatımı ceken sey milupayla bebelac ın iletışim adreslerı aynı. Ne yapmak istedıler acsba?
kızlar annme geldim ben burda elanın değişik fotolarını gördüm yaa
tatlım ya ne küçükmüş ela ya
Onlar ayni firmanin iki urunu. Bazen firmalar rekabet yaratip daha fazla satmak icin yapiyorlar bunu. Malzemeler buyuk ihtimal aynidir. Arcelik ile beko da ayni firmanin meselaUye oldum Mail attım yavrim numune gonderın dıye
Bu arada dıkkatımı ceken sey milupayla bebelac ın iletışim adreslerı aynı. Ne yapmak istedıler acsba?
Arada cok fıyat farkı var amaoyyy elosuma baaakkk tatli yanaklim beniiimmm. Kara kizimmm
eltican hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin bebisin
Onlar ayni firmanin iki urunu. Bazen firmalar rekabet yaratip daha fazla satmak icin yapiyorlar bunu. Malzemeler buyuk ihtimal aynidir. Arcelik ile beko da ayni firmanin mesela
Slm kızlar..bugun fazla gelemedım benım pampıslerım oynaklastılarbunlarda bugun hazırladıgım ev yapımı tatlılar kızcelerımın
elma puresı..murdum erıgı puresı.. Elma suyu..murdum suyu.. Ve muhallebısını yaptıgım pırnc unlu mısır nışasta karısımı bıde bugday unu koyuyorum...sımdı totom yer gordu
Eki Görüntüle 660939
Arada cok fıyat farkı var ama
Nıye darklı fıyatlar acaba. Malzemedenmı çalıyolarki
Slm kızlar nasılsınız, oğluşumun üst dişleri patladı ama çok acı çekiyor.
Dünden bu yana çok huzursuz, zor uyutuyoruz, bugün dışarı çıktık arabada asla durmadı, parka götürüp salıncakta uyuttum, havada soğuku ama mecbur kaldım.
Cipskolam maşaAllah neler yapıyosun sen öle, benim oğlan hayatta bırakmaz bu kadar şey yapmaya, ikiz olmaları avantaj sanırım.
Annemin gelmesiçok iyi oldu, bugün gözüm uyku gördü, eşimde şehir dışındaydı ohh yayıldım yatakta bi güzel, bekarlık günlerimi özlemişim be yaa...
Sizlerden naber?
Bende veremiyorum yaa
Acaba vermek gerekirmi?
Bizde iyiyiz uyuttuk bebeleri dinlenmedeyiz geeci ortalik toplanacak daha.
Benimkilerde disariya parka bayilirlar hemen uykulari gelir.
Slm kızlar nasılsınız, oğluşumun üst dişleri patladı ama çok acı çekiyor.
Dünden bu yana çok huzursuz, zor uyutuyoruz, bugün dışarı çıktık arabada asla durmadı, parka götürüp salıncakta uyuttum, havada soğuku ama mecbur kaldım.
Cipskolam maşaAllah neler yapıyosun sen öle, benim oğlan hayatta bırakmaz bu kadar şey yapmaya, ikiz olmaları avantaj sanırım.
Annemin gelmesiçok iyi oldu, bugün gözüm uyku gördü, eşimde şehir dışındaydı ohh yayıldım yatakta bi güzel, bekarlık günlerimi özlemişim be yaa...
Sizlerden naber?
Benim tontonlarim yesin yeterki ben hergun yaparim.
Sevindim senin adina annen kalacak mi biraz
Bende öyle bir çocuk varki, mümkün değil hergün yapmak.
Üstüne ev işleri, annem gelmesine rağmen 2 gündür işlerim bitmiyor, daha gömlekler ütülenecek
Çarşamba hem kahvaltıya hem akşam çayına misafirim var...
1 ay düşünüyor ama bakalım, eşime kalsa hiç bırakmak istemiyor :)
Annemde oğlumu götürmek istiyor, 2 ay kalsında sen biraz toparla diyor çok zayıfladım çünkü, ama ben dayanamam oğluma, eşimde istemiyor zaten.
Seneye belki gönderirim, malum 2. bebek olunca zor olacak...
2gundur gece gündüz mutsuz sinirli aglamakli gulmeli tepkiler emmekten mutlu olamama surekli ciyaklama off cok sukur uyudu dis midir nedir boyle az once tepem atti elimdeki bardagi kasigi firlattim bi hisimla salladim uyuttum simdide topige gidimde günah çıkarıyim dedim)
Esim biraz gezdirdi bende evi supurup sildim.isteksiz yapincada insan hic tat almiyo temizlkten ne kadar uzun surdu bide....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?