Ben olsam mumkun degil gondermem.benim annem de bana cocuklari al gel diyor onumuz yaz zaten gelip bakayim demiyor
hijyen konusunda da bir Tıp'cı olarak salın gitsiiiinhiç gerek yok o kadar hijyene, benim ağbim öyle yaptı herşey hijyen steril, yok masif ağıçtan mama sandalyeleri sıfır toz, bu arada kendisi Almanya'da yaşıyor zaten toz moz yok zaten,eeee noldu oğlu sürekli hasta oldu,alerjik oldu, testler falan filan derken, özel hap ile vücuda ve bağırsağa mikrop verildi. yani kısacası herşey normal ve doğal olmalı ve gelişmeli aşırı olan herşey zararlıdır Sevgi bile herşey kararın da bebeğine kızabilirsinizde sinirlenebilir sımsıkı da sarılabilirsiniz. herşey normal olsun arkadaşlar sevgiler hoş kalınnnn
kızlar ya bakıyorum genel olarak canlarınız erken uyuyor benim köpükcan gece 2 den önce uyumuyor erken uyutsam mutlaka uyanıyor sabahta 10 yada 11 de uyanıyor gecede 1 bazen defa falan mama yiyor.anlamadım gitti
Uykusunu 15dakikalık öne almalar ile kaydırma metodu var canım. Birden birkaç saat önceye alırsan düzeni bozulur ama oşekilde yavaş yavaş kaydırabilirsin.Birkaç gün 15dk sonraki birkaç günde 15dk daha şeklinde.
bir ara akşamları uyutmuyordum 12 1 gibi uyuyodu biraz huysuzluk ediyodu ama....buara yine geç uyumaya başladı...bide senin önerini uygulayayım canım sağol
Pööfff kızlar bugun hasatım cıktı yaa kızlarım hıc bırakmadı benı yaa cook yorgunum ve uzgunum cunkı sevval 4 te bı corba ıctı dahada hıcbısey alamadı yaahep huysuzdu kucak ıstedı dıslerımı cıkıcak acaba yaa bole gorunce anamm dedım ellerı hep kulaklarında sımdı uyudu bakalım gece kac kez kalkıcam cok zor...
Maşallah çok güzel kızımızHerkese merhaba ve huzur dolu bol bereketli güzel bir hafta diliyorum
Bu da bizim doğum hikayemizEki Görüntüle 660591 Eki Görüntüle 660592 Eki Görüntüle 660593 Eki Görüntüle 660594 Eki Görüntüle 660595 Eki Görüntüle 660596 Eki Görüntüle 660597
Ahh canım kesin diştir hepimizin sabrı taşıyor bazen2gundur gece gündüz mutsuz sinirli aglamakli gulmeli tepkiler emmekten mutlu olamama surekli ciyaklama off cok sukur uyudu dis midir nedir boyle az once tepem atti elimdeki bardagi kasigi firlattim bi hisimla salladim uyuttum simdide topige gidimde günah çıkarıyim dedim)
Esim biraz gezdirdi bende evi supurup sildim.isteksiz yapincada insan hic tat almiyo temizlkten ne kadar uzun surdu bide....
Canım keşke geç uyusada sabaha kadar uyusa benim kız saat 9 da uyur ama 10 kez kalkar sabaha kadarkızlar ya bakıyorum genel olarak canlarınız erken uyuyor benim köpükcan gece 2 den önce uyumuyor erken uyutsam mutlaka uyanıyor sabahta 10 yada 11 de uyanıyor gecede 1 bazen defa falan mama yiyor.anlamadım gitti
Allah yardımcın olsun.verdiğn çorba çok doyurucu olmuştur belkiPööfff kızlar bugun hasatım cıktı yaa kızlarım hıc bırakmadı benı yaa cook yorgunum ve uzgunum cunkı sevval 4 te bı corba ıctı dahada hıcbısey alamadı yaahep huysuzdu kucak ıstedı dıslerımı cıkıcak acaba yaa bole gorunce anamm dedım ellerı hep kulaklarında sımdı uyudu bakalım gece kac kez kalkıcam cok zor...
Bende oğlanı uyuttum azcık ev dilip süpüreyım nekadar yapsam kâr misali. Birazdan size katılırım
ay sorma canım ya bugün gezmeye gttik burnumdan getirdi çok aşırı huysuz şimdi uyudu artık sabaha kadar uyurPööfff kızlar bugun hasatım cıktı yaa kızlarım hıc bırakmadı benı yaa cook yorgunum ve uzgunum cunkı sevval 4 te bı corba ıctı dahada hıcbısey alamadı yaahep huysuzdu kucak ıstedı dıslerımı cıkıcak acaba yaa bole gorunce anamm dedım ellerı hep kulaklarında sımdı uyudu bakalım gece kac kez kalkıcam cok zor...
Bende oğlanı uyuttum azcık ev dilip süpüreyım nekadar yapsam kâr misali. Birazdan size katılırım
Wayv tatlım nerelerdesin hu huu :44:
herkese meraba günaydın geçmiş yapamıycam walla günlerdir yokum ayy başıma gelenleri bilseniz 2 gün hastanede yattım amip çıkdıkızımda bende 5 tane serum yedik hala kötüyüm ama eski halime göre bişe kalmadıı çok şükür umarım herkes iyidir
Sorması ayıp olmazsa kilosu boyu nedir? Bazı zayıf bebekler var ama seninki onlardan mıydı? Öyle de olsa iştah açıcı şurup ben tercih etmezdim. Ayına göre zayıf olduğu halde oğlum ben kullanmazdım. Şöyle söyleyim 1hafta büyük kızı olan arkadaşımın 6aylık kontrolde kızı 9.5kiloydu, 2hafta büyük oğlu olan arkadaşımın oğlu 10.50kiloydu, bizimkide 6.80. Etrafımda kıyaslama yapacağım bebekler hep tombik yani :) Doktor normalde beğenirken gidişatını 6aylık kontrolde geride olduğunu söyledi. Ben özellikle birşey yapmadım. Sadece kafamdaki beslenme şekliyle devam ettim.
İlacın yan etkisi konusunda ise bende uzun biryazı okumuştum. Bence kendine ve bebekinİN keyfine bırak beslenme durumunu :)
Uzun araştırmalarım sonucunda nihayet oto koltuğumuzu aldık , yavaştan herkes anakucağından koltuğa geçecek sanırım ,fikir olur belki size de ;
iZi Comfort BeSafe child car seat, best sleeping positions in a child car seat. - Besafe , bizim koltuğumuz bu...
Maxicosi , römer ,cybex ve bu marka en güvenli olanlardı . Modeli seçmemin nedenleri ;
1. Güvenlik testlerinden başarıyla geçmiş olması.
2. Yatış pozisyonunun diğer modellere göre en iyi olması.Ayrıca yatış pozisyonuna getirmek çok kolay ,önde arabayı kullanırken bile yapılabiliyor...
3. Başlık koruması en iyi olan model , başlık hareket ediyor ,olası bir kaza anında kafayla birlikte hareket ediyor .Aşağı yukarı hareket edebiliyor ,büyüdükçe yukarı çıkıyor.
4. Oturma ve sırt kısmındaki yastıklar çok ergonomik ,sırtı ve omuriliği tam destekliyor , bebek çok rahat oturuyor , büyüdükçe çıkarılabiliyor.
5. Arabada isofix olmasına rağmen isofixli olmayan bu modeli aldık çünkü ; kemer gerdirme sistemiyle bağlanıyor ve çok sağlam ,kesinlikle oynamıyor. Sürekli söküp takmayacağımız için bunu tercih ettik , birçok koltuk doğru bağlanmadığı için kazalrda yaralanmalar oluyomuş , isofixin mantığı da yanlış takmayı minimuma indirmek zaten...
6. Koltuk bayağı yüksek ,bebek dışarıyı çok rahat seyredebiliyor.
7. Kumaşı da çok güzel terletme oranı minimumda olacak diye ümit ediyorum....
8. Fiyatı da diğer modellere göre oldukça uygun , aynısının isofixlisi 1300 , römer 1000 Tl civarında idi , bunu 700 tl ye aldık ,orda monte de ettiler...
Daha çok yeni ama sanırım sevece k,haftasonu Düzce planımız var ,ondan sonra daha net bilgi verebilirim...
Valla ben de bi suredir saldim. Bizde kendimiz uyguladigimiz bi 3 saniye kurali vardi. Birsey yere dustugunde 3 sn icinde alirsan temizdiryavas yavas kiza da uyguluyorum. Bazen kotu anne miyim acaba gibi hissediyorum ama nereye kadar koruyacam emeklemeye baslayinca ben gormeden de yapacak nasilsa
Bu arada iriscim ben de yurutec konusunda cok kararsizim. Aslinda bebeler keyif aliyo annelerin de isi kolaylasiyor. Kisa surelrle tutmak sorun olmaz gibi ama ben hoppala ile yurutec arasinda kaldim:44:
Obez mi yapmak istiyosun şekerim çocuğu , boyu uzunsa gelişimi normal demek ki , bırak kilo almasın ne güzel işte...Bu aylarda 300-400 gr çok normal değil mi , ben de 700 gr alsaydı paniklerdim ne yalan söyleyim , yemesin diye uğraşırdım...Sırf kilo alsın diye yan etksi iştah açmak olan bi ilacı da hayatta vermezdim...
Bence iyice acıkmasını bekle ,o zaman daha iyi yiyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?