2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikisini aynı Firma üretiyor fakat bileşenler farkı var. mamaların içerikleri incelendiği zaman aynı görünse de mühim olan bileşenlerin kalitesidir.ayrıca kullanılan ham maddenin kalitesi en önemli noktadır. Milupa Aptamil içerik olarak en zengin ve ham maddesi kalitesi yüksek ve imminifortis bileşeni ile üretiliyor. Bebelac da yine aynı bileşen kalitesi var, ama oranları farklı.Amaç düşük gelirli kesimlerin de kaliteli bileşenden yararlanması ama imminifortis bileşeni maliyeti yüksek olduğu için Aptamil de üretiliyor.Bebelac ın fiyatının düşük olmasının en önemli nedeni de imminifortis bileşeninin olmamasıdır. yani her marka da olduğu gibi A B C ürün.

Hijyen konusunda çok haklısın canım Bende çoktan saldım :)

kızlar ya bakıyorum genel olarak canlarınız erken uyuyor benim köpükcan gece 2 den önce uyumuyor erken uyutsam mutlaka uyanıyor sabahta 10 yada 11 de uyanıyor gecede 1 bazen defa falan mama yiyor.anlamadım gitti

Son düzenleme:
kızlar ya bakıyorum genel olarak canlarınız erken uyuyor benim köpükcan gece 2 den önce uyumuyor erken uyutsam mutlaka uyanıyor sabahta 10 yada 11 de uyanıyor gecede 1 bazen defa falan mama yiyor.anlamadım gitti

Uykusunu 15dakikalık öne almalar ile kaydırma metodu var canım. Birden birkaç saat önceye alırsan düzeni bozulur ama oşekilde yavaş yavaş kaydırabilirsin.Birkaç gün 15dk sonraki birkaç günde 15dk daha şeklinde.

bir ara akşamları uyutmuyordum 12 1 gibi uyuyodu biraz huysuzluk ediyodu ama....buara yine geç uyumaya başladı...bide senin önerini uygulayayım canım sağol

bir ara akşamları uyutmuyordum 12 1 gibi uyuyodu biraz huysuzluk ediyodu ama....buara yine geç uyumaya başladı...bide senin önerini uygulayayım canım sağol

Bu kaydırma yöntemi etkili bir yöntemmiş ama biraz uzun sürüyor. Hergün 15dk kaydıramıyorsun yavaş yavaş kaydırıyorsun. Ha sen uyguladın mı dersen yok ama çok detaylı okumuştum :) Tüm kitabi bilgileri okuyup, araştırıp hiç uygulamaya hali olmayan biriyim :) Benimkide 11.00-1.00 arası uyur sabahta 8-9 arası kalkmış olur ortalama olarak, hep değişiyor tabi yatması kalkması. Gece uyanmalarıda fazla

Pööfff kızlar bugun hasatım cıktı yaa kızlarım hıc bırakmadı benı yaa cook yorgunum ve uzgunum cunkı sevval 4 te bı corba ıctı dahada hıcbısey alamadı yaa hep huysuzdu kucak ıstedı dıslerımı cıkıcak acaba yaa bole gorunce anamm dedım ellerı hep kulaklarında sımdı uyudu bakalım gece kac kez kalkıcam cok zor...

Kesinlikle distir tatlim cunku dis agrisi ile kulagi ayni hissediyolarmis.benimkilerde cok miz miz di sanki biraz hafifledi

Bende oğlanı uyuttum azcık ev dilip süpüreyım nekadar yapsam kâr misali. Birazdan size katılırım

Maşallah çok güzel kızımız
Ahh canım kesin diştir hepimizin sabrı taşıyor bazen
Canım keşke geç uyusada sabaha kadar uyusa benim kız saat 9 da uyur ama 10 kez kalkar sabaha kadar
Allah yardımcın olsun.verdiğn çorba çok doyurucu olmuştur belki

Bende oğlanı uyuttum azcık ev dilip süpüreyım nekadar yapsam kâr misali. Birazdan size katılırım

Bu saatte ne temizliği yahu boşver hem oğlan sese uyanmıyormu:44:

ay sorma canım ya bugün gezmeye gttik burnumdan getirdi çok aşırı huysuz şimdi uyudu artık sabaha kadar uyur

hamarat hatun ya hadi çabuk yap gel bakalım

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..

En son gittiğimizde (1 ay oldu) boy 71 cm kilo 7,5 kg. idi. Bana kalırsa da kilosu iyi gibi ama doktor boyu 9 aylık bebek boyunda ama kilosu 9 aylık bebek kilosunda değil diyor. O öyle deyince de bana da zayıf görünmeye başladı işte. Ama sizin fikirleriniz ve internetteki araştırmalarım sonucunda kullanmamaya karar verdim. Kilo alsın diye yan etkisi için ilaç kullanmayacağım.

Güle güle otursun Umay'cık. Kıpır kıpır etrafı izler artık

Ben yürüteci tavsiye ederim ben de almak istemiyordum ama bim de ucuzdu alayım dedim ve iyi ki de almışım. Tabi sıkı takip etmek lazım her yere gidiyor artık, her şeyi karıştırmak istiyor. Ama kucakta dolaştırmaktansa gözetlemek daha kolay. Ayrıca pahalı bir şey almaya da gerek yok, bu gayet güzel iş görüyor.

Ben de aynı şeyi söyledim doktora o da bana merak etme obez olmaz hemen dedi. Aslında eşim de ince yapılı yani genetik bence. Boyu da iyi ama doktor boyu 9 aylık bebek boyunda ama kilosu geride diyor. Eşimle benim de kafamı karıştırdı :44:sanki az kilo alırsa gelişimi yavaşlarmış gibi geldi ve 1 ay kullandık. Son günlerde iştahsızlık vardı, gözüme de zayıf görünüyordu ben de kullansam mı diye düşünmeye başladım ama siz ağustos anneleri :13:ve internetteki araştırmalarım sayesinde kullanmaktan vazgeçtim. İştahı için de dediğin gibi iyice acıkmasını bekleyeceğim artık. Ama yedirmeye çalışırken bin türlü oyun yapıyorum, ne zormuş bu ek gıda işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…