1 oda daha yapıp geleyım belim ağrıdı cunkü
En son gittiğimizde (1 ay oldu) boy 71 cm kilo 7,5 kg. idi. Bana kalırsa da kilosu iyi gibi ama doktor boyu 9 aylık bebek boyunda ama kilosu 9 aylık bebek kilosunda değil diyor. O öyle deyince de bana da zayıf görünmeye başladı işte. Ama sizin fikirleriniz ve internetteki araştırmalarım sonucunda kullanmamaya karar verdim. Kilo alsın diye yan etkisi için ilaç kullanmayacağım.
Kızımın 6. ay kontrolünde boyu 70 cm, kilosu 7,750 kg'ydi ve doktorumuz iyi dedi. Sizin doktorunuz neyi beğenmedi acaba, bebeğinin ölçüleri gayet normalSırf kilo alsın diye bir ilacın yan etkisinden faydalanmaya çalışmak ne kadar doğru ki :44:
ya hangisi isteyerek yıyokı. Buyuk olan bile halaa zor yıyo. Yaw senın cıcuk kac aylık bıyu kılosu ne bakcam tabloyaBen de aynı şeyi söyledim doktora o da bana merak etme obez olmaz hemen dedi. Aslında eşim de ince yapılı yani genetik bence. Boyu da iyiama doktor boyu 9 aylık bebek boyunda ama kilosu geride diyor. Eşimle benim de kafamı karıştırdı :44:sanki az kilo alırsa gelişimi yavaşlarmış gibi geldi ve 1 ay kullandık. Son günlerde iştahsızlık vardı, gözüme de zayıf görünüyordu ben de kullansam mı diye düşünmeye başladım ama siz ağustos anneleri :13:ve internetteki araştırmalarım sayesinde kullanmaktan vazgeçtim. İştahı için de dediğin gibi iyice acıkmasını bekleyeceğim artık. Ama yedirmeye çalışırken bin türlü oyun yapıyorum, ne zormuş bu ek gıda işi.
Dur yaa daha garpuz kescedukmaşallah canım sana gece gece nasıl canın istedi blmem bende kaçıyorum artık hadi ii geceler
ya hangisi isteyerek yıyokı. Buyuk olan bile halaa zor yıyo. Yaw senın cıcuk kac aylık bıyu kılosu ne bakcam tabloya
Dur yaa daha garpuz kescedukAklım fikrım yemekte salep yapcaktımda seyrana uyma dedım rezene yaptım
nazar etme nolur calış senınde olurpişttt gececi topikcanlar,şimdi alıntı yapamadım ama casusluk yaptım :))))
wavy in profiline giridm bugün 16 sularında kk ya girmiş :26::26::26::26: ama nerelerde ne yapmış bilemiyorum , wayvv duy sesimizi,
bunun dışında tüm paylaşılan fotolariçintü tü tüüütü maşallahh
bu nazar boncuğu da gecen gece temizlik yapan lara gelsin
birde son okuyupta aklımda kalan sabah uyanma meselesi bizim ufaklığın kendi odası çok ışık almıyordu sabahları, sanırımbu nedenle sabah kalkmalarıda geç oluyordu ,neyse biz oda değiştirdik şimdi sabahları daha ışık alan bir odadayız ,sabah erken kalkınca gece de tabi daha erken yatıyor , birde gece uyuma vaktini kaçırmamak gerekli akıllı veletler vakit kaçınca dikiliyorlar hemen :)
Suan kac aylık peki6,5 aylıkken gittiğimizde kilosu 7,5 kg, boyu da 71 cm di. Şuan kaç oldu bilmiyorum ama, doktorun ki evdeki tartı ile bir olmuyor
nazar etme nolur calış senınde olur
Evet ya bıxımkınınde uyku saatı gectımı enerjı basıyo demek tutmucaz hemen uyutucaz. Bunu ögrendıgım iyı oldu
Suan kac aylık peki
Evet boyu uzun kilosuda ortalamada uzulme artık. Benım kıxımda dogdugundan berı herpp ortalamada ne asagı ne yukarı. Zayıf degıl yanı "ortalamada" sen gerekenlerı ver kıloyu bosver. Belki metabolizması daha hızlıdır. Benım kızım kurtlu gıbı hıc durmaz hatta tugba özayı. Fıtness cd sini koyar 45 dk spor yapar. Ben şişgo olmak ıstemıyorum dşye. Ben mutlu oluyorum kafasına bunu sokmus. Bıde guzelki tıpi6,5 aylıkken gittiğimizde kilosu 7,5 kg, boyu da 71 cm di. Şuan kaç oldu bilmiyorum ama, doktorun ki evdeki tartı ile bir olmuyor
Evet boyu uzun kilosuda ortalamada uzulme artık. Benım kıxımda dogdugundan berı herpp ortalamada ne asagı ne yukarı. Zayıf degıl yanı "ortalamada" sen gerekenlerı ver kıloyu bosver. Belki metabolizması daha hızlıdır. Benım kızım kurtlu gıbı hıc durmaz hatta tugba özayı. Fıtness cd sini koyar 45 dk spor yapar. Ben şişgo olmak ıstemıyorum dşye. Ben mutlu oluyorum kafasına bunu sokmus. Bıde guzelki tıpi
Mutlusu sendemi erkencisin cocuklar cok erken kalkip oynamaya basliyodu bekliyom uyanacaklar da geri uyutscam fiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?