2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımın 6. ay kontrolünde boyu 70 cm, kilosu 7,750 kg'ydi ve doktorumuz iyi dedi. Sizin doktorunuz neyi beğenmedi acaba, bebeğinin ölçüleri gayet normal Sırf kilo alsın diye bir ilacın yan etkisinden faydalanmaya çalışmak ne kadar doğru ki :44:

İçimi rahatlattınız gerçekten,iyi ki varsınız. Ben de anlamadım tam olarak ama aylık kilo alımı 300-400 gr olduğu için beğenmiyor sanırım.

ya hangisi isteyerek yıyokı. Buyuk olan bile halaa zor yıyo. Yaw senın cıcuk kac aylık bıyu kılosu ne bakcam tabloya

maşallah canım sana gece gece nasıl canın istedi blmem bende kaçıyorum artık hadi ii geceler
Dur yaa daha garpuz kesceduk Aklım fikrım yemekte salep yapcaktımda seyrana uyma dedım rezene yaptım

tatliskom bir tek ikimiz varız benim de uykum geldi ama giremediğim 1 haftada biriken sayfaları bitirmek için uğraşıyorum biraz hızlı göz gezdiriyorum ne çok sayfa varmış yahuuu

pişttt gececi topikcanlar,şimdi alıntı yapamadım ama casusluk yaptım :))))
wavy in profiline giridm bugün 16 sularında kk ya girmiş :26::26::26::26: ama nerelerde ne yapmış bilemiyorum , wayvv duy sesimizi,

bunun dışında tüm paylaşılan fotolariçin tü tü tüüütü maşallahh

bu nazar boncuğu da gecen gece temizlik yapan lara gelsin
birde son okuyupta aklımda kalan sabah uyanma meselesi bizim ufaklığın kendi odası çok ışık almıyordu sabahları, sanırımbu nedenle sabah kalkmalarıda geç oluyordu ,neyse biz oda değiştirdik şimdi sabahları daha ışık alan bir odadayız ,sabah erken kalkınca gece de tabi daha erken yatıyor , birde gece uyuma vaktini kaçırmamak gerekli akıllı veletler vakit kaçınca dikiliyorlar hemen :)

6,5 aylıkken gittiğimizde kilosu 7,5 kg, boyu da 71 cm di. Şuan kaç oldu bilmiyorum ama, doktorun ki evdeki tartı ile bir olmuyor

nazar etme nolur calış senınde olur
Evet ya bıxımkınınde uyku saatı gectımı enerjı basıyo demek tutmucaz hemen uyutucaz. Bunu ögrendıgım iyı oldu

6,5 aylıkken gittiğimizde kilosu 7,5 kg, boyu da 71 cm di. Şuan kaç oldu bilmiyorum ama, doktorun ki evdeki tartı ile bir olmuyor
Suan kac aylık peki

Evet boyu uzun kilosuda ortalamada uzulme artık. Benım kıxımda dogdugundan berı herpp ortalamada ne asagı ne yukarı. Zayıf degıl yanı "ortalamada" sen gerekenlerı ver kıloyu bosver. Belki metabolizması daha hızlıdır. Benım kızım kurtlu gıbı hıc durmaz hatta tugba özayı. Fıtness cd sini koyar 45 dk spor yapar. Ben şişgo olmak ıstemıyorum dşye. Ben mutlu oluyorum kafasına bunu sokmus. Bıde guzelki tıpi

Herkeze ıyı geceler ayaklarım cok agrıyıp gozlerımde cift görmeye basladı. Uyuyayım mesai 6 de baslar

Teşekkür ederim canım sayenizde kafam rahat öpüyorum sizi, herkese iyi geceler

Aman Allah'ım çıldırıciiim
Sabahtan beri şarkı söyle, hayvan taklidi yap, bi dolu soytarılık yap, hoplat zıplat... Hiç bir şeyden memnun olmuyor bu çocuk, en dikkatini çeken şeyin ömrü bile 5 dk. sonra başlıyor çığlık kıyamet.

umarım bütün annisler ve kuzucuklari uyuyorlardir biz hala nobetteyiz kızlar özellikle ankaradaki erkek anneleri sanırım sünnet doktoruna karar verdik ferda şenel diye bir urolog uzmanı ulustaki sami hastanesinde doktormus ayrıca muayanesi var biz bir yaptiralim size anlatirim tecrubelerimi ama hala kararsızlık yaşıyorum sunnetcimi yoksa doktor mu daha iyi

Gunaydin hortlayacaktik gene erkenden ama ben ne yaptim saat kurdum onlardan once kalktim mudshale edecem uysnirlarsa

Mutlusu sendemi erkencisin cocuklar cok erken kalkip oynamaya basliyodu bekliyom uyanacaklar da geri uyutscam fiye

Mutlusu sendemi erkencisin cocuklar cok erken kalkip oynamaya basliyodu bekliyom uyanacaklar da geri uyutscam fiye

Ankara yollarındayım yine. Sabah 4'te uyandım, bu defa 6 uçağına bindim geçen sefer geç kalıyordum nerdeyse. Gece de 1'de uyumuştum( Annelik insana nasıl bir güç veriyor inanamıyorum. Uykum yok şu an. Eskiden havaşta uyurdum, şimdi kk da takılıyorum:)

Okurken alıntı yapmıştım ama hepsi kaybolmuş..
Bazı doktorlar neden kilolu bebek seviyor anlamıyorum. Bebek alt sınırda olur, o zaman belki iştah şurubu düşünülür.. Yoksa ortalama kiloda bir çocuğa neden ilaç verilsin ki.. 7-7.5 kg. gayet normal..
Bebekle arabada seyahat konusunda, ben de önce cesaret edemiyordum ama şimdi bazen eşim geç çıkıyor, ben Ela'yı annemden alıp eve geçiyorum. Ela hiç sevmiyor ana kucağını, arkada ağlıyor. Ben de öne koyuyorum, kemerleri güzelce bağlıyorum ve hava yastığını da kapattım. Sıkışık trafikde 15 dk yol gidiyoruz. Daha uzun mesafede ve hızlı gideceksem öne koymam ama.. O zaman da çok ağlar kesin.
Bu arada İstanbul buluşması için tarih belirleyelim şimdiden bence. Herkes planını ona göre yapsın, havalar güzelleşince herkes gezmelerde olur, ortak tarih ayarlayamayız.

Yürüteç de konuşulmuştu. Ben de almadım. Yürümeyî geciktiriyor ve ev kazalarına sebep oluyor diye düşünerek. Onun yerine chicco ilk arabam aldım. 4 ü 1 arada olanlardan. İçine oturtup arkasından ittîrerek evde dolaştırıyor annem. Ela sevdi gibî duruyor içinde.. Ama tabi sürekli arkadan itmek gerekiyor. Birde yönünü arkadan değiştiremiyoruz, bebeğin direksiyonu çevirmesi lazım. Ela çeviremîyor tabiki.. Biraz erken almışız yani. Annem yürüteç alalım istîyor, Ela kendisi takılsın dîye.. Burda alanlar memnun gördüğüm kadarıyla.. Keşke ben de bimden alsaydım, çok ucuzdu en azından annemlerde biraz takılırdı diyorum. Ucuz birşey denk gelîrse yine alırım belki..

Guneydınn arkadişler... Benım kızlar baa dun acıdı herhal gece tık demeden uyudularrr 10 da yatırmıstım tu tu tuu nazar olmasın saat taaa 6.30 da uyandılar o kadar ıyı geldıkı masallah cok guselmıs uyku yaaa mamalarını ıctıler sımdı yurutecte bırı odasında esyaları cekıstırıyor bırı de saga sola saldırmaya hazırlanıyor tatlıskom oglun uyanmadı mı daha:|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…