Gunaydin hortlayacaktik gene erkenden ama ben ne yaptim saat kurdum onlardan once kalktim mudshale edecem uysnirlarsa
O nasıl iş yaa. Uyanacaklar dıye saat kurup kalkmak. uyuma hiç istersen. Merak ettım sonunu dizi gibi. Eee uyandılarmı? Hemen Uyuttunmu? Sen ne zaman uyudun?Mutlusu sendemi erkencisin cocuklar cok erken kalkip oynamaya basliyodu bekliyom uyanacaklar da geri uyutscam fiye
O nasıl iş yaa. Uyanacaklar dıye saat kurup kalkmak. uyuma hiç istersen. Merak ettım sonunu dizi gibi. Eee uyandılarmı? Hemen Uyuttunmu? Sen ne zaman uyudun?
O nasıl iş yaa. Uyanacaklar dıye saat kurup kalkmak. uyuma hiç istersen. Merak ettım sonunu dizi gibi. Eee uyandılarmı? Hemen Uyuttunmu? Sen ne zaman uyudun?
Aynı saattemı uyanıyolar yani. Gerci onlar da ikiz bşrbirlerını kudurtuyolardır. Hayata 1-0 onde basladılar 2 kardes olmakla. Hep öyle sürsün inşallah
Günaydınnnn :80:
bian önce gecsin inşallah. sute gececegını sanmıyorum. Kapılarda hamileler giremez diyo degılmi?günaydın kızlar
geçen boğaz ağrısıyla başladı 4 gün önce kıızım hastayken neşesini yerine getirmek için şarkı söyledim gün boyu boğazım akşama yanmaya başladı ertesi gün burun tıkanıklığı filan sonra da nefes darlığı.konuşunca daha da daralıyorum..öksürük yok atamıyorum.dr a gittim röntken kan filan bronşit ve astım dedi.
akciğer ve baş röntgeni çekildi dün.agumentin ve astım için inhaler sprey verdi.süte radyasyon geçer mi?bazı dr lar geçer bazısı geçmez diyor internette bilginiz var mı?bir de baş ağrısı var ne yapacağım ben kızlarr
En fazla 2 sene cekeceksin. Onlar birbirlerını oynayarak oyalıyor. Beklemıcekler bi kardesim olsada oynasak dıye. Dogarken oyuncaklı dogdular.daha ne kadar ilgilenebilirsinki saat kuruyosun. 40 yıl dusunsem aklıma gelmez.Cok enteresandir aglamasalar bile hic ses cikarmasalar bile tak gadana ayni anda aciylar gozlerini.
Bilmiyomki canim 1-0 ondemi geridemi bazen geride olduklarini dusunuyorum .tam ilgilenemiyorum disari cikarmak filan cok zor oluyor.
Bugun pazarmı ya ne kadar az kişiyiz farkındamısınuz benım temızlemem gereken 2 odanın bırıne giriştim siz yazın ben dize cvp yetiştiririm
bian önce gecsin inşallah. sute gececegını sanmıyorum. Kapılarda hamileler giremez diyo degılmi?
En fazla 2 sene cekeceksin. Onlar birbirlerını oynayarak oyalıyor. Beklemıcekler bi kardesim olsada oynasak dıye. Dogarken oyuncaklı dogdular.daha ne kadar ilgilenebilirsinki saat kuruyosun. 40 yıl dusunsem aklıma gelmez.
Gorende benı tıtiz , evimde bal dök yala sanır. Aklıma geldikçe içim darlandıkça yapıyorum. Cok dagıtıyo kız onlar uyurken yapıyorum. Yoksa oglan dyrmaz. Hazır Kızda okulda.anacim sende de ne temizlik aski varmis yahu dunden beri temizlik yapiyormussun
bizim eve de ugrasan ayip olur be guzelimm
günaydın kızlar
geçen boğaz ağrısıyla başladı 4 gün önce kıızım hastayken neşesini yerine getirmek için şarkı söyledim gün boyu boğazım akşama yanmaya başladı ertesi gün burun tıkanıklığı filan sonra da nefes darlığı.konuşunca daha da daralıyorum..öksürük yok atamıyorum.dr a gittim röntken kan filan bronşit ve astım dedi.
akciğer ve baş röntgeni çekildi dün.agumentin ve astım için inhaler sprey verdi.süte radyasyon geçer mi?bazı dr lar geçer bazısı geçmez diyor internette bilginiz var mı?bir de baş ağrısı var ne yapacağım ben kızlarr
Muffincim gecmis olsun. Antibiyotik sute gecmiyormus bana da iki ayri doktor soyledi. Radyansyonun da gececegni sanmiyorum zaten film cektirmek tv duran odada tum gun gecirmekle ayni sonucta birkac sn aliyorsun radyasyonu o siradagünaydın kızlar
Kiz sizin ev malikane falan mi temizle temizle bitmiyor. Kac oda kac salon kac banyo kac mutfak varBugun pazarmı ya ne kadar az kişiyiz farkındamısınuz benım temızlemem gereken 2 odanın bırıne giriştim siz yazın ben dize cvp yetiştiririm
Hersey guzel cibil cibil banyo yaptik eglendik her bi tarafimizi yagladik peki....nasil giyinecez tum nese gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?