Bilmiyırumki sözleşmiş gibiler bidenesi bile yok. Dido cok hastaydı garıbımMuffincim gecmis olsun. Antibiyotik sute gecmiyormus bana da iki ayri doktor soyledi. Radyansyonun da gececegni sanmiyorum zaten film cektirmek tv duran odada tum gun gecirmekle ayni sonucta birkac sn aliyorsun radyasyonu o sirada
dun kizim hastaydi bugun bana da bulasti ben de bogaz ve bas agrisi ve halsizlikle ugrasiyorum
Kiz sizin ev malikane falan mi temizle temizle bitmiyor. Kac oda kac salon kac banyo kac mutfak var
ayrica iris nerde didem nerde ayse nerde?
Nedense bu mantık bana komik geldi canım :) 6.5 aylık bebeğin boyu 9aylık seviyesinde diye kilosunuda ona yetiştirmeye çalışmak? Bencede kullanmama kararın doğru :) Maşallah boyuna posunaGeçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..
En son gittiğimizde (1 ay oldu) boy 71 cm kilo 7,5 kg. idi. Bana kalırsa da kilosu iyi gibi ama doktor boyu 9 aylık bebek boyunda ama kilosu 9 aylık bebek kilosunda değil diyor. O öyle deyince de bana da zayıf görünmeye başladı işte. Ama sizin fikirleriniz ve internetteki araştırmalarım sonucunda kullanmamaya karar verdim. Kilo alsın diye yan etkisi için ilaç kullanmayacağım.
Evet ya nekadar maymun iştahlılar değil mi? Biz afedersin salak gibi saatlerce bir terlik 1kibrit kutusu ile oynardık,sıkılmazdıkAman Allah'ım çıldırıciiim
Sabahtan beri şarkı söyle, hayvan taklidi yap, bi dolu soytarılık yap, hoplat zıplat... Hiç bir şeyden memnun olmuyor bu çocuk, en dikkatini çeken şeyin ömrü bile 5 dk. sonra başlıyor çığlık kıyamet.
Günaydın :)günaydın milleeeet
biz kalktık abicimizi okula gönderdik, kahvaltımızı yaptık, şu an uyutmaya çalışıyo annem bende bi cee yapıp kaçıcam
öptük siziii
Geçmiş olsun canım bende Msoenin yazdıgını yazacaktım :) Evdeki elektronik aletlerde radyosyon saçıyor zzaten :) Ayrıca birde onun için endişelenme. Limonlu bal falan tüket. Çok çok geçmiş olsun.günaydın kızlar
geçen boğaz ağrısıyla başladı 4 gün önce kıızım hastayken neşesini yerine getirmek için şarkı söyledim gün boyu boğazım akşama yanmaya başladı ertesi gün burun tıkanıklığı filan sonra da nefes darlığı.konuşunca daha da daralıyorum..öksürük yok atamıyorum.dr a gittim röntken kan filan bronşit ve astım dedi.
akciğer ve baş röntgeni çekildi dün.agumentin ve astım için inhaler sprey verdi.süte radyasyon geçer mi?bazı dr lar geçer bazısı geçmez diyor internette bilginiz var mı?bir de baş ağrısı var ne yapacağım ben kızlarr
Bilmiyırumki sözleşmiş gibiler bidenesi bile yok. Dido cok hastaydı garıbım
160 m2 3+1 ama hol bile 1 oda kadar. Cok yoruluyorumDun gece mutfak salon hol calışma odasını yaptım. Bugunde yatak cocuk wc banyo csmaşır Daha yemek yapcam. Cnm pogaca kısır ıstedı onlaruda yapcam
yazi 4 gozle bekliyorum birakicam cibil kalicaklarrr
canim sen ikisini birden tek basina nasil yikiyorsun bana da bir anlatsanaa
günaydın kızlar
geçen boğaz ağrısıyla başladı 4 gün önce kıızım hastayken neşesini yerine getirmek için şarkı söyledim gün boyu boğazım akşama yanmaya başladı ertesi gün burun tıkanıklığı filan sonra da nefes darlığı.konuşunca daha da daralıyorum..öksürük yok atamıyorum.dr a gittim röntken kan filan bronşit ve astım dedi.
akciğer ve baş röntgeni çekildi dün.agumentin ve astım için inhaler sprey verdi.süte radyasyon geçer mi?bazı dr lar geçer bazısı geçmez diyor internette bilginiz var mı?bir de baş ağrısı var ne yapacağım ben kızlarr
.ya noluyo ya bütün alıntılarım gitmişş
kıymayı kavurup çorbasına atıyorum,
eti de kuzu olunca çok güzel pişince dağılıyo, elimle pinçik pinçik yapıp veriyorum. diğer türlü bilemiyorum vermedim
Herkese merhaba okuyamadan daldim foruma yine okuyabilen annelere hayranim:)
.
Sagol canim cvp icin peki kiymayi tumden kavurup her corbaya atiyomusun yoksa her corba icin kavuruyormusun.
İcedaisy sehriye corbasi versemmi diye dusunurken yazmissin verdigini iki sehriyeyi de vriyormusun sogan ve maydanoz katiyormusun benimki 7.aya yeni girdi 15martta tarhana falan veriyorum . kizlar siz corbalara sogan vs katiyomusunuz?
Herkese merhaba okuyamadan daldim foruma yine okuyabilen annelere hayranim:)
.
Sagol canim cvp icin peki kiymayi tumden kavurup her corbaya atiyomusun yoksa her corba icin kavuruyormusun.
İcedaisy sehriye corbasi versemmi diye dusunurken yazmissin verdigini iki sehriyeyi de vriyormusun sogan ve maydanoz katiyormusun benimki 7.aya yeni girdi 15martta tarhana falan veriyorum . kizlar siz corbalara sogan vs katiyomusunuz?
Ben katıyorum cocuguma o kadar yavan seylrr verrmem. Maydonozda soganda her corbasına koyuyorum oda yıyo.Herkese merhaba okuyamadan daldim foruma yine okuyabilen annelere hayranim:)
.
Ya benimkiler suyu seviyor sevdikleri icin fazla cirpinmiyolar oturtuyorum kuvetin icine bebek kuvetinin tutuyolar kenarindan bi kac ta oyuncak icine.gogsune yakin su doluyo sabunlayip sampunliyorum kafasini duruluyorum sonra tek kumla kaldirip son suyu dokuyorum oluyo biseler iste
Sulu köfte yapan varmı yada tarıf biken bebek için ama. Vaesa hemen rıca edıyorum yoksa kendi kafama yapıcam
Canım artık doktorlar yapıyor sünneti bence daha güvenliumarım bütün annisler ve kuzucuklari uyuyorlardir biz hala nobetteyiz kızlar özellikle ankaradaki erkek anneleri sanırım sünnet doktoruna karar verdik ferda şenel diye bir urolog uzmanı ulustaki sami hastanesinde doktormus ayrıca muayanesi var biz bir yaptiralim size anlatirim tecrubelerimi ama hala kararsızlık yaşıyorum sunnetcimi yoksa doktor mu daha iyi
Çokk geçmiş olsun inşallah Biran önce atlatırsın antibiyotik ve radyasyon zararlı olsa doktorlar kesin yasaklardı bence içini rahat tut ben 2 hafta önce kızıma çektirdim akçiger usg tabiki zararları var ama sütten etkileneceğini sanmam.başağrısı için günde 4 tane parol içebilirsin korkma.allah şifa versingünaydın kızlar
Evet ya bu hafta kimsecikler yok.helal sana ben söyle bir evi toparlıyorum silme süpürme yokBugun pazarmı ya ne kadar az kişiyiz farkındamısınuz benım temızlemem gereken 2 odanın bırıne giriştim siz yazın ben dize cvp yetiştiririm
Ayyy hem temizlik yapıyorsun bir taraftanda boğazını düşünüyor hatun tebrik ediyorum seni benim canım hiçbirşey yapmak da yemek te istemiyorBilmiyırumki sözleşmiş gibiler bidenesi bile yok. Dido cok hastaydı garıbım
160 m2 3+1 ama hol bile 1 oda kadar. Cok yoruluyorumDun gece mutfak salon hol calışma odasını yaptım. Bugunde yatak cocuk wc banyo csmaşır Daha yemek yapcam. Cnm pogaca kısır ıstedı onlaruda yapcam
Ahh canım benim kızımda aynı ne yapıcaz bunları biz sanırım diş çıkarıyorlar bir dişi çıktı rahatladık şimdi iki gündür yine aynınız sanırım başka bir diş daha geliyor 1 yaşına kadar böle canımmuffin çok gecmiş olsun.bende 2 ay once hem rontgene girdim hemde 1 hafta antibiyotik kullandım korkma bişe olmuyor.dr ona gore tedavi ediyor zaten.
benim kızım sapıttıgece 1 saat deliksiz uyursa sukur diyorum 6 7 kere uyanıyor benide uyutmuyor memede 5 dakıkada uyuyup kalıyor yatagına yatırdıgım an kıyamet kopuyor napacam bilmiyorum 4 gundur boyle
Sulu köfte yapan varmı yada tarıf biken bebek için ama. Vaesa hemen rıca edıyorum yoksa kendi kafama yapıcam
Ahh canım benim kızımda aynı ne yapıcaz bunları biz sanırım diş çıkarıyorlar bir dişi çıktı rahatladık şimdi iki gündür yine aynınız sanırım başka bir diş daha geliyor 1 yaşına kadar böle canım
diş falanda yokki hiç
Yaaa canım çok sıkınkızım yine öksürmeye ve nefes alırken hırıltılı nefes almaya başladı daha 2 hafta oldu antibiyotik iğne
vurduk şimdi tekrar ne oluyor bu çocuğa ya
Bu arada günaydınnnn
Alsen valla yemege adadım kendımı enerjım bitmedı bende anlamadım kim yicek bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?