2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben o konudan zaten sınır hastası olcam benım kızda her ay muntazam bogaz enf. Olur.

Berfenur,icedaisy,tatliskom sagolun kizlar bugun hemen yapip vercem ikoncanima korkuyodum bogazinda takilir sehriyeler sogan zarar verir die iyi bari icim rahatladi .tarhanadan yana sansim yok kaynananimki kufnedi,ablamdan aldigimda,komsudan aldim bocek cikti yokmu duzgun tarhana hazir alcam artik napim kafayi yicem.

Hasta olan canlar ve anneleri cook cok gecmis olsun sifaniz tez olsun.
Bizim kiz yurutece alisti ama etrafta varsa el atiyor masa ortusu,tul,kapi,cicek,sehpa isimiz var valla hergun dahada zorlasiyor bakimi .

tünaydın kızlaaaar nasılsınız benm kız çok fena huysuzlaştı dünden beri hep ağlıo huysuz gece 3te bi kalktı iyce huysuzlandı noldu bu çocuğa anlamadım

Ama ben rondo yapıyorum yoksa öyle vermem bıgazına takılabılır

sağol canım.olmadım olmadım baharda oldum hasta.turpu ben de duydum.öksürük yok ama olsa rahatlıcam.inhaler baya açtı nefesimi.kortizon da az geçiyor dr sıkar sıkmaz suyla gargara yap kortizon geçmesin dedi

agumen..... ddenen ilaç zaten hamilelere de veriliyormuş.ilaç değil de radyasyon tedirgin etti beni.

sağol güzelim.dökülüyoruz valla bu çocuklar bizi hurdaya çıkaracak zamane bebeleri.

Pazarda satılıyor aslında canım. Genelde yufka satan tezgahlarda oluyor. Birde büyük marketlerde de görüyordum bir ara, bez torbalarda.
Onun dışında sitelerden de alabilirsin.
Çorba ve Tarhana şurada var mesela.

Ben geçen pirinç çorbasınıda tel süzgecten falan geçirmedim, kaşıkla ezdim biraz. Benim oğlum yutuyor pütür sorunumuz yok. Sen yine ikoncana göre davran tabi.

İçerden geliyordur o sen görmüyorsun dıştan baktığında dişetleri kaparmış gözüküyormu dişeti hafif beyazlamış görünür

hergun bakıyorum cnm hiç belirti yok valla anlayamıyorum artık ben noldugunu

tünaydın kızlaaaar nasılsınız benm kız çok fena huysuzlaştı dünden beri hep ağlıo huysuz gece 3te bi kalktı iyce huysuzlandı noldu bu çocuğa anlamadım

donemsel birşey olmasını umit ediyorum aynıı modelden bendede mevcut 3 gundur mahvediyor beni bide kendisi 9,5 kilo kucakta taşınmıyor surekli hareket istiyor

Aa Ela uslu kızdır normalde öyle şeyler yapmaz :) O sesini duyduğun diş zorluyordur bence canım, kendini göstercek demek ki pirinç

bu 2. astım teşhisim canım hamilelikten 2 ay önce de gitmiştim hele ki bebek yoktu test de yapmamıştım röntgen olayı riskli.solunum testi kötü çıkmadı canım ama üflerken zorlandım.baya çaba sarfettim üflemek için.dün doktor sitesinde bir prof geçiyo demiş öteki geçmiyo demiş hatta birbirlerine girmişler yorum olarak. biri diğerine herkes iyi değil alanında gibi bir laf sokmuş :) aklında bulunsun canım kortizonlu inhaleri sıkınca hemen gargara yap dedi gittiğim prof.kortizon o zaman çok geçmiyormuş vücuda.evet zencefil-bal-karabiber-hibisküs-havlıcan-ıhlamur-limon benim sık sık yaptığım bir tarif.artık bitki görmekten sıkıldım canım.içiyorum canım baya farketti toparladı.yaşlanınca napcaz biz benimki de alerjik astım (tam astım diyemedi dr ama belirtileri var) toz ve küf mantarında feci hapşuruyordum sonra hamilelikte vştamin filan baya topladı bağışıklığımızın güçlü olması lazımmış.bahar geldi artarmış biraz .. senin nelere alerjin var? kızım da toz da hapşuruyo genetik bu illet.

alt dişimzn biri biraz çıktı canım şidi baktım yanındaki patlamış yarıyo sanırım ondan yapıo bence seninkide diş

Aa Ela uslu kızdır normalde öyle şeyler yapmaz :) O sesini duyduğun diş zorluyordur bence canım, kendini göstercek demek ki pirinç

ilk diş göründü zaten canım şimdi gördüm yanındakide minicik yarılmış yavrum ondan yapıyomuş pek bişeyde yemiyo bugün

Canim doktorun adı mahmut ferda şenel dikissiz klips yöntemiyle yapiyor dikiş yok yani netten adini yazarsan bayaga olumlu seyler yazmislar yeride cepanin arkadindaki mustafa kemal mah deymis haftaya cuma olucaz kismetse ozaman yazarim fiyatida 600 urolog olmasi beni cezbetti

geçmiş olsun bizim bebişlere nazar mı değiyo ağustos güzellerine(ağustosta doğacak olup erken gelenler de dahil) ..ciğere mi inmişti kuzucuğun canım

dökmeyim o zaman o sütü az ama kararsız kaldım

sağol canım. parol sütümü artırmıştı 1 kez içmiştim önceden?
kızlar yoğurt çorbası yapıcam pirinç yerine başka bişey eklemek istiyorum besin değeri olan.ne ekliyorsunuz siz?

sağol canım. parol sütümü artırmıştı 1 kez içmiştim önceden?
kızlar yoğurt çorbası yapıcam pirinç yerine başka bişey eklemek istiyorum besin değeri olan.ne ekliyorsunuz siz?
Iyı aklıma geturdın bende yapayım. Ya ırmık ta bulgur ben şimdipoirinçli yspıcam bizde oda içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…