Ben o konudan zaten sınır hastası olcam benım kızda her ay muntazam bogaz enf. Olur.Yaaa canım çok sıkınkızım yine öksürmeye ve nefes alırken hırıltılı nefes almaya başladı daha 2 hafta oldu antibiyotik iğne
vurduk şimdi tekrar ne oluyor bu çocuğa ya
Bu arada günaydınnnn
Ama ben rondo yapıyorum yoksa öyle vermem bıgazına takılabılırBerfenur,icedaisy,tatliskom sagolun kizlar bugun hemen yapip vercem ikoncanima korkuyodum bogazinda takilir sehriyeler sogan zarar verir die iyi bari icim rahatladi .tarhanadan yana sansim yok kaynananimki kufnedi,ablamdan aldigimda,komsudan aldim bocek cikti yokmu duzgun tarhana hazir alcam artik napim kafayi yicem.
Hasta olan canlar ve anneleri cook cok gecmis olsun sifaniz tez olsun.
Bizim kiz yurutece alisti ama etrafta varsa el atiyor masa ortusu,tul,kapi,cicek,sehpa isimiz var valla hergun dahada zorlasiyor bakimi .
geçmiş olsn cnm..bende bu aralar bi halsizlik bi baş ağrısı ve boğaz yanamsı vardı ama kısa sürdü geçti çok şükür...kara turp ve bal yedim,bide ebe gömeci çok iyi geldi cnm..ben doktora falan gitmedim kendi kendimi iyileştirdim :)inşş sende en ksıa zamanda şifa bulursn cnm
Muffincim gecmis olsun. Antibiyotik sute gecmiyormus bana da iki ayri doktor soyledi. Radyansyonun da gececegni sanmiyorum zaten film cektirmek tv duran odada tum gun gecirmekle ayni sonucta birkac sn aliyorsun radyasyonu o sirada
dun kizim hastaydi bugun bana da bulasti ben de bogaz ve bas agrisi ve halsizlikle ugrasiyorum
Kiz sizin ev malikane falan mi temizle temizle bitmiyor. Kac oda kac salon kac banyo kac mutfak var
ayrica iris nerde didem nerde ayse nerde?
muffin çok gecmiş olsun.bende 2 ay once hem rontgene girdim hemde 1 hafta antibiyotik kullandım korkma bişe olmuyor.dr ona gore tedavi ediyor zaten.
benim kızım sapıttıgece 1 saat deliksiz uyursa sukur diyorum 6 7 kere uyanıyor benide uyutmuyor memede 5 dakıkada uyuyup kalıyor yatagına yatırdıgım an kıyamet kopuyor napacam bilmiyorum 4 gundur boyle
Berfenur,icedaisy,tatliskom sagolun kizlar bugun hemen yapip vercem ikoncanima korkuyodum bogazinda takilir sehriyeler sogan zarar verir die iyi bari icim rahatladi .tarhanadan yana sansim yok kaynananimki kufnedi,ablamdan aldigimda,komsudan aldim bocek cikti yokmu duzgun tarhana hazir alcam artik napim kafayi yicem.
Hasta olan canlar ve anneleri cook cok gecmis olsun sifaniz tez olsun.
Bizim kiz yurutece alisti ama etrafta varsa el atiyor masa ortusu,tul,kapi,cicek,sehpa isimiz var valla hergun dahada zorlasiyor bakimi .
İçerden geliyordur o sen görmüyorsun dıştan baktığında dişetleri kaparmış gözüküyormu dişeti hafif beyazlamış görünür
tünaydın kızlaaaar nasılsınız benm kız çok fena huysuzlaştı dünden beri hep ağlıo huysuz gece 3te bi kalktı iyce huysuzlandı noldu bu çocuğa anlamadım
tünaydın kızlaaaar nasılsınız benm kız çok fena huysuzlaştı dünden beri hep ağlıo huysuz gece 3te bi kalktı iyce huysuzlandı noldu bu çocuğa anlamadım
Geçmiş olsun canım. Solunum testi yaptılar mı peki canım? Astıma ancak öyle karar verebiliyorlar bildiğim kadarıyla. Benim de alerjim var hatta bir ara astım teşhisi de koydular, uzun süre astım ilaçları kullandım. Hamileyken de sıkıntı çektim, ilaç kullanamadığım için doktor bana burun yıkama suyu önerdi adı sinüs rinse. Ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim, boğazım için ise 1 çay kaşığı zencefil ve balı karıştırıp sabah akşam yedim. Radyasyon süte geçer mi bilmiyorum ama doktorların bazısı geçmez diyorsa kullan bence ilaçlarını, iyileşmezsen daha kötü olur, minnoşa nasıl bakacaksın sonra.
hergun bakıyorum cnm hiç belirti yok valla anlayamıyorum artık ben noldugunu
donemsel birşey olmasını umit ediyorum aynıı modelden bendede mevcut 3 gundur mahvediyor beni bide kendisi 9,5 kilo kucakta taşınmıyor surekli hareket istiyor
Aa Ela uslu kızdır normalde öyle şeyler yapmaz :) O sesini duyduğun diş zorluyordur bence canım, kendini göstercek demek ki pirinç
super muh canim ya su sunnetcinin adini sanini yazsan bir daha
bir de eger yaptirirsaniz ozelden dusuncelerini yazar misin sayfalarin arasinda kaybolmasin
ben de ank dayim ve yaza ilkbahar yaza sunnetini yaptiricaz oglusun insallah
ya benimkiler de seviyor da yok sabunu tutmaya calisiyor yok lifi yok legeni helak oluyoruz
yok kuvetin icinde ayaga kalkmak istiyor istiyor da istiyor
helal olsun sana ikisini ayni anda yikiyorsun ya bir de
yap guzelim kafana gore
Yaaa canım çok sıkınkızım yine öksürmeye ve nefes alırken hırıltılı nefes almaya başladı daha 2 hafta oldu antibiyotik iğne
vurduk şimdi tekrar ne oluyor bu çocuğa ya
Bu arada günaydınnnn
Zorlama agrı kesıcı ver rahatlası kuzumilk diş göründü zaten canım şimdi gördüm yanındakide minicik yarılmış yavrum ondan yapıyomuş pek bişeyde yemiyo bugün
Nedense bu mantık bana komik geldi canım :) 6.5 aylık bebeğin boyu 9aylık seviyesinde diye kilosunuda ona yetiştirmeye çalışmak? Bencede kullanmama kararın doğru :) Maşallah boyuna posuna
Evet ya nekadar maymun iştahlılar değil mi? Biz afedersin salak gibi saatlerce bir terlik 1kibrit kutusu ile oynardık,sıkılmazdık
Günaydın :)
Oğlım dün biraz erken uyudu ya 5.bucukta uyandı şimdi uyanmadım yani bende :)
Anneciğin nasılOğlan nasıl, kız nasıl, senin işler nasıl :)
Geçmiş olsun canım bende Msoenin yazdıgını yazacaktım :) Evdeki elektronik aletlerde radyosyon saçıyor zzaten :) Ayrıca birde onun için endişelenme. Limonlu bal falan tüket. Çok çok geçmiş olsun.
Rejim ne alemde
Msoe alıntım gitmiş sanada çok geçmiş olsun.
Pıtırcık birde o kafayla işe gidiyorsun, Allah yardımcın olsun.Herşeyde olduğu gibi diştir diyoruz bunada :)
Canım artık doktorlar yapıyor sünneti bence daha güvenli
Çokk geçmiş olsun inşallah Biran önce atlatırsın antibiyotik ve radyasyon zararlı olsa doktorlar kesin yasaklardı bence içini rahat tut ben 2 hafta önce kızıma çektirdim akçiger usg tabiki zararları var ama sütten etkileneceğini sanmam.başağrısı için günde 4 tane parol içebilirsin korkma.allah şifa versin
Zorlama agrı kesıcı ver rahatlası kuzum
sağol canım. parol sütümü artırmıştı 1 kez içmiştim önceden?
kızlar yoğurt çorbası yapıcam pirinç yerine başka bişey eklemek istiyorum besin değeri olan.ne ekliyorsunuz siz?
Iyı aklıma geturdın bende yapayım. Ya ırmık ta bulgur ben şimdipoirinçli yspıcam bizde oda içersağol canım. parol sütümü artırmıştı 1 kez içmiştim önceden?
kızlar yoğurt çorbası yapıcam pirinç yerine başka bişey eklemek istiyorum besin değeri olan.ne ekliyorsunuz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?