2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canim cok guzel hem yeri hem fiyati hem yontemi
insallah cok rahat atlatirsiniz
guzel tecrubelerinizi de bizimle paylasirsin (nolur msj at canim)
sami ulusta mi yapicak yoksa mua. de mi ?

muffincim gecmis olsun cok rahatlikla atlatirsin insallah
corbaya irmik katabilirsin
ben az kiyma ya da ciger falan da katiyorum bayila bayila iciyorlar (tabii esref saatleriyse)
sağol canım. parol sütümü artırmıştı 1 kez içmiştim önceden?
kızlar yoğurt çorbası yapıcam pirinç yerine başka bişey eklemek istiyorum besin değeri olan.ne ekliyorsunuz siz?

canim elama gecmis olsun bu disler mahvediyor bebeleri
bu arada evet wavy yine yok ya
biraz önce verdim canım ii gelir inşallah wavy bugünde yok dimi

Canım ben 3 sene alerjik astım ilaçları kullandım sık sık kontrole gidiyordum. Bu arada şehir de değiştirdik (İstanbul'dan Ankara'ya) giderek düzelme oldu (Ankara'nın havası daha kuru olduğu için) sadece antihistaminik ilaç kullanıyordum faydası oluyordu ama hamile kalınca bıraktım. Hamileliğim esnasında bir kere çok kötü oldum doktora gittik tekrar testler falan yapıldı, bu sefer de doktor "bu kadar kötü olmana rağmen sende astım yok dedi" sadece alerjim varmış. Ben de çok şaşırdım ve çok sevindim zaten başlangıcındaydı rahatsızlık ve o gün bugündür ilaç kullanmıyorum ama burun yıkama yapmaya çalışıyorum. Baharda daha da azıyor bu aralar yine hapşırıp duruyorum, burnumda akıyor sürekli. Benim ev tozu akarına ve hamam böceğine (ne alakaysa) alerjim var. Yattığımız odaya halı sermemeye, odada tüylü oyuncaklar bulundurmamaya çalışıyorum. Ayrıca yatak odasını her gün havalandırıyorum, kıyafetleri ortada bırakmamaya çalıyorum. İşimiz zor gerçekten tozla mücadele etmek de zor...

canım benim çok saol ya sorma zaten canı acıomuş gibi bağırıp inliyo anlamadm valla bugnde yok bakalm gelnce anlarz artık sensörcnlar napıo şımarıklığa tam gaz devemmı

İrmik katıyorum canım, birde yulaf ezmesi katıyorum.

ince köftelik bulgur olur mu canım?irmik var mı evde bi bakayım

irmik bulgurun en ince çekilmiş hali mi yoksa makarna hamurunun en ufak hali mi?eğer bulgursa süper olur demir açısından
Iyı aklıma geturdın bende yapayım. Ya ırmık ta bulgur ben şimdipoirinçli yspıcam bizde oda içer

hadi koş şekerim mutfağa.hergün hergün mü yapıyosunuz ben bıkıyorum hele bir de içmeyip reddedince.2 günlük yapıyorum mama kavanozuyla dolaba.bir de 1 yumurta sarısı ekliycem fazla mı olur ki?geçen ilk kez yumurta sarısının yarısını verdim haşlayıp.rahatsız eder mi kki?

muffincim gecmis olsun cok rahatlikla atlatirsin insallah
corbaya irmik katabilirsin
ben az kiyma ya da ciger falan da katiyorum bayila bayila iciyorlar (tabii esref saatleriyse)

sağol tatlım ikizler ne alemde uzun zamandır girmedim ne yapıyolar?emekleme atlama zıplama diş geldi mi?bal veriyo musun hala?bir de incir suyu kaynatıp verebilir miyiz ki?meyve suyu niyetine?????kıyma ne kadar vermemiz lazım süpersonik annecim? 1 tatlı kaşığı fazla mı?bir de tavuk ciğerinden uzaak dur canım.tavuklara verilen hormon ilaçları ciğerde toplanıyomuş aklında bulunsun.veteriner söylemiş eşime.

evet canım Ankaram şifa gibi.kızı Ankda alerji dr na götürdüm zonguldaktan gelenlerde çok oluyor alerji dedi.benim de burda tetiklendi alerjim.hamam böceği nasıl oluyo.ayy çok iğrenç siyah siyah.sulu süpürge aldım ben valla çok farketti.halı sadece salon-mutfak-koridorda var canım odaama koymadım.kızımın odasındaki de eng home dan aldım yıkanıyor makinede.hoş benim makineye sığıyo kapak kapanmıyo o ayrı mevzu maskeyle temizlik yapıyorum ben canım dene iyi oluyo.

kızlar hepinize sorayım köftelik bulgur koyan var mı bebişin çorbasına?

Ben yaptım simdi sogusun oglana vercem. Enson sosunu tuzunu katmadan goktuga ayırdım. Onunkine ayrı nane koydum. Nçbirazda zeytınyag

Mercimek çorbası yapan oldu mu hiç bebiklere?

yok ama düşünen oldu.heee gaz yapıyo bu arada.kimyon atsak geçermi ki?

kızlar yine hepinize soruyorum 10 popüler cevabı arıyorum ev yapımı tarhana aldım acı değil ama salçalı ve içinde karışık baharat var versem dokunur mu?baharat ekliyor musunuz bebişlerin yemeklerine?kesin k.biber vardır içinde az da olsa. bir de pütürlü gıdaları kabul ediyor mu bebişler?köfteyi filan nasıl yutuyolar meyve suyu ile mi?bizimki çok pütürlü sevmiyo öğürüyo.
artı sebze emziği kullandım memnun kaldım yarım muzu bayıla bayıla yedi.suyunu çıkardı emzik.önce teyy teyyy bi salladı.sonra ağzına soktum emmeye başladı.herşeyi ağzına sokup,işe yarayanı ağzına sokmayan ters bir kızım var da...

canim kendi kliniğinde yapcak mutlak msj atarim sana zaten 3isim öneriyorlar ankda 2si sünnetci bi tek bu urolog kadir mutlu bide mustafa ama soyadını hatirliyamadim kadir mutluda çok unluymus fiyat olarak 750istedi bide başkent hastanesini aradim o da 750 istedi

gaz oldu mu ayşe?kimyon ekledin mi çorbaya nasıl yaptın özet ver tatlım

ilk kez verdğmde hafif gaz yaptı ama ikncide olmadı alıştı heralde mercimeği havucu patatesi soğanı haşladım süzgeçten geçrdim bi çimdik tereyağıda vardı içinde erittim koydum baya sevdi canım istersen sen kimyon at içine

Bende yaptım hiçbirsey olmadı. Dur sundan dur bundanda stayım derken bsktım mercımrk olmus hatta yazzdımda buraya. Gecenlerde ya duydum ya okudum su kaynadıktan sonra mercımek ı atın dıyodu.ben zaren her zaman mercımege kimyın katarım suz koymazmısınuz ki. Benımkide afıyetle içtı tavuk suyuyla yaptım hemde

ben yaptım canım seviyo hem ela
Tarif lütfen
İrmiğin maddesi buğdaydı galiba canım emin olamadım şimdi:44: Besleyici bebek ürünleri içinde irmik
Köftelik bulgurda kullanılır bence bulgur zaten pirinçten daha iyi besin değeri olarak. Ben tarhanaya ekliyorum biraz bulgur ama benimki tarhana yemediğinden kalıyor :)

Bir ara doğum hediyesi çamaşır makinesi mi istesem diyordun ne oldu hala benimki gibi 5kiloluk mu duruyor
Bisey sorcam bu ortalikta satilan tarhanalar baharatli olmuyomu canlar
Bebek tarhanasıda satılıyor canım ama farklı olarak acısız oluyor. Baharatların hangisi ne ölçüde var bilmiyorum.
Ben yaptım simdi sogusun oglana vercem. Enson sosunu tuzunu katmadan goktuga ayırdım. Onunkine ayrı nane koydum. Nçbirazda zeytınyag
Tek ona düdüklü kullanmadan yapamam mı ki?

Kimyon kullanılır ilk aylarda bile veriliyordu, gaz için
Baharatlardan bende kimyon, nane ve tarçını kullandım bugune kadar

süzme yaptın yani?soğan sarmısak eklesek ağır mı gelir?sarmısak antibiyotik derler ya ?

çorbaya soğan sarımsak konur mu kızlar siz koyuyor musunuz?

kimyon koyuyoruz canım ama bebeğe baharat serbest mi onu öğrenmek istedim.soğan da eklesek hatta sarımsak daha iyi olmaz mı?kavursak soğanı?zararı olur mu ki

Az miktarla dene canım belli olur rahatsız olursa.
Meyve filesini benimki kullanmıyor, sapını cevirip hep onu ısırıyor ısrarla :)

Düdüklüyle ugrasmasamda tel suzgecle ugrasacam yani tüh
Neyse bende tatlışkom gibi dogaclama birseyler yapayım

Gülsüncüm fotograflrı sipariş verdim elime geçince söylerim kalitelerini

süzme yaptın yani?soğan sarmısak eklesek ağır mı gelir?sarmısak antibiyotik derler ya ?

çorbaya soğan sarımsak konur mu kızlar siz koyuyor musunuz?

evet canım işte içine soğanda ekledim bişeyde olmadı eklnebilir bence pişince içine bide ekmek içi koydum doyurucu olsun die ii olmuştu canım

çamaşır makinesi seneye kaldı artık arabayı yeniledik o sağolsun benden masraflı canım.seneye alıcam bizimki bozulmadı gitti ne dayanıklıymış burda tarhanaya 1 pakket tüp şeklinde kat kat dizilmiş baharat satılıyor onu ekliyorlar.karabiber kesin vardır.bulgur ben de ekleyim o zaman canım geçen internette pirincin besin değeri olmadığı yazıyordu.bir de normalde hep kansızımdır dün tam kan aldılar kansızlık çıkmadı.hergün bulgur yiyorum çok sağlıklı beslenmem normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…