canım benim çok saol ya sorma zaten canı acıomuş gibi bağırıp inliyo anlamadm valla bugnde yok bakalm gelnce anlarz artık sensörcnlar napıo şımarıklığa tam gaz devemmı
Mercimek çorbası yapan oldu mu hiç bebiklere?
ince köftelik bulgur olur mu canım?irmik var mı evde bi bakayım
irmik bulgurun en ince çekilmiş hali mi yoksa makarna hamurunun en ufak hali mi?eğer bulgursa süper olur demir açısından
hadi koş şekerim mutfağa.hergün hergün mü yapıyosunuz ben bıkıyorum hele bir de içmeyip reddedince.2 günlük yapıyorum mama kavanozuyla dolaba.bir de 1 yumurta sarısı ekliycem fazla mı olur ki?geçen ilk kez yumurta sarısının yarısını verdim haşlayıp.rahatsız eder mi kki?
sağol tatlım ikizler ne alemde uzun zamandır girmedim ne yapıyolar?emekleme atlama zıplamadiş geldi mi?bal veriyo musun hala?bir de incir suyu kaynatıp verebilir miyiz ki?meyve suyu niyetine?????kıyma ne kadar vermemiz lazım süpersonik annecim? 1 tatlı kaşığı fazla mı?bir de tavuk ciğerinden uzaak dur canım.tavuklara verilen hormon ilaçları ciğerde toplanıyomuş aklında bulunsun.veteriner söylemiş eşime.
evet canım Ankaram şifa gibi.kızı Ankda alerji dr na götürdüm zonguldaktan gelenlerde çok oluyor alerji dedi.benim de burda tetiklendi alerjim.hamam böceği nasıl oluyo.ayy çok iğrenç siyah siyah.sulu süpürge aldım ben valla çok farketti.halı sadece salon-mutfak-koridorda var canım odaama koymadım.kızımın odasındaki de eng home dan aldım yıkanıyor makinede.hoş benim makineye sığıyo kapak kapanmıyo o ayrı mevzumaskeyle temizlik yapıyorum ben canım dene iyi oluyo.
kızlar hepinize sorayım köftelik bulgur koyan var mı bebişin çorbasına?
Bisey sorcam bu ortalikta satilan tarhanalar baharatli olmuyomu canlar
evet canım işte içine soğanda ekledim bişeyde olmadı eklnebilir bence pişince içine bide ekmek içi koydum doyurucu olsun die ii olmuştu canım
Sarımsak koymadım soganıda nercımegın suyuna attım kavurmadım. Sonra blendercıgım sagulsun hepsinin hakkından gelıyo. Ekmekte dogruyırum misskimyon koyuyoruz canım ama bebeğe baharat serbest mi onu öğrenmek istedim.soğan da eklesek hatta sarımsak daha iyi olmaz mı?kavursak soğanı?zararı olur mu ki
blender kullanmıyor musunuz kızlar ?ben kullanıyorum yoksa ez ez bitmiyo bir de ne fotoğrafı canım?Az miktarla dene canım belli olur rahatsız olursa.
Meyve filesini benimki kullanmıyor, sapını cevirip hep onu ısırıyor ısrarla :)
Düdüklüyle ugrasmasamda tel suzgecle ugrasacam yani tüh
Neyse bende tatlışkom gibi dogaclama birseyler yapayım
Gülsüncüm fotograflrı sipariş verdim elime geçince söylerim kalitelerini
süzme yaptın yani?soğan sarmısak eklesek ağır mı gelir?sarmısak antibiyotik derler ya ?
çorbaya soğan sarımsak konur mu kızlar siz koyuyor musunuz?
Sarımsak koymadım soganıda nercımegın suyuna attım kavurmadım. Sonra blendercıgım sagulsun hepsinin hakkından gelıyo. Ekmekte dogruyırum miss
Neye duduklu kullancan bu ılı corbada duduklude olmaz ayy anlamadım cnm
Puturlu pek yıyemıyo bazen atıyo bazen yutuyo. Ama dedigin gibi suyla yutturuyorum. Armut mesela pure olmuyo yıyo. Sabah kahvaltusınada bebe ekmegı koyunca blender tsparım ama o ekmek olmazsa ezıp verıyorum yıyo. Ama suratından bana pütürlü verme dediğini anlıyorum kuzumunsenin bebişin pütürlüyle arası nasıl bizimki bulgur tanesi gibi şeylerde kızıyo öğürüyo içine su vb ekleyince çakmıyo yutuyor
ohooo bizim ilk corbalarimizdan itibaren her corbamizda bir tam sogan en az 4 - 5 dis sarimsak vardir
blender kullanmıyor musunuz kızlar ?ben kullanıyorum yoksa ez ez bitmiyo bir de ne fotoğrafı canım?
ohooo bizim ilk corbalarimizdan itibaren her corbamizda bir tam sogan en az 4 - 5 dis sarimsak vardir
Kırmuzı mercımek duduklude olurmu bee. Yesıl olur ama. Zor pişer cunku. Haa bide sarı nercımek vardır onun için daha besleyıcı derler. Ben kıza hep ondan yapardım. Buna neden yapmadım acaba:26:Mercimek çorbası derken ben kırmızı mercimek diyordum, yoksa sizler yeşil mercimekten mi bahsediyorsunuz. Hatların hepsi birbirine girdi bendeKırmızı mercimeği düdüklüde yapıyoruz ya ondan tencere azcık ona yapsam nasıl olacak dedimdi
Puturlu pek yıyemıyo bazen atıyo bazen yutuyo. Ama dedigin gibi suyla yutturuyorum. Armut mesela pure olmuyo yıyo. Sabah kahvaltusınada bebe ekmegı koyunca blender tsparım ama o ekmek olmazsa ezıp verıyorum yıyo. Ama suratından bana pütürlü verme dediğini anlıyorum kuzumun
Mercimek çorbası derken ben kırmızı mercimek diyordum, yoksa sizler yeşil mercimekten mi bahsediyorsunuz. Hatların hepsi birbirine girdi bendeKırmızı mercimeği düdüklüde yapıyoruz ya ondan tencere azcık ona yapsam nasıl olacak dedimdi
yakında işkembe kelle paça içecekler maşallah ya.jet hale getirceksin çocukları emekliyorlar mı
Pütürlü Vermıcen her defasındada onceden yedıgınide kusmaktansa blenderdan yardım alacaksın kimsenınde lafına bakmıcaksın.nasıl alıştırcaz canım armudu cam rendede verdim ııh öğürdü .aslında sever suyunu.
Kırmuzı mercımek duduklude olurmu bee. Yesıl olur ama. Zor pişer cunku. Haa bide sarı nercımek vardır onun için daha besleyıcı derler. Ben kıza hep ondan yapardım. Buna neden yapmadım acaba:26:
kızlar sarımsak demişken BİMM ve mİgrossta made in china yazan sarımsak gördüm.bu ürünler bizde yok mu ya taaa çinden niye alıyoruz .almıyorum artık.kocaman kocaman pratik diye alıyordum görünce pazardan aldırıyorum eşime.çinliler yumurtanın bile sahtesini üretmiş sadece zarı yokmuş düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?