Yesıl zor pişmişti ben yaptıgımda daha yamadım. Kırmızıyı hiç duymadım oluyo demek cok yapsam denerım bigun senin için. Ayy o eriştelıyıde cok severım anneme gıdınce yaptırayımBiz hiç yeşil mercimek çorbası yapmıyoruz ki canım, yapıyoruzda tencerede erişteli olandan yapıyoruz. Bende senden duydum düdüklüde yeşil mercimeği :) Her yörede değişiyor işte :)
Muffincim bir internet sitesinden fotograf cıkartıyorumda begenirse Gülsünde çıkartıracak foto konusu o.
Tarhanayı sütle pişiren olmamış galiba değil mi?
Cinliler de biliyo agzının tadını demek. Onlardada bi kastamonululuk var demek.Banada denk gelmişti bir defa o sarımsaktan almışız marketin birinden. NE tadı var ne kokusu nebiçim sarımsak bu deyip durdum. Meğer Çin sarımsağıymış. Artık her aldıgımda bakıyorum etiketine sarımsağın.
Pütürlü Vermıcen her defasındada onceden yedıgınide kusmaktansa blenderdan yardım alacaksın kimsenınde lafına bakmıcaksın.
Biz hiç yeşil mercimek çorbası yapmıyoruz ki canım, yapıyoruzda tencerede erişteli olandan yapıyoruz. Bende senden duydum düdüklüde yeşil mercimeği :) Her yörede değişiyor işte :)
Muffincim bir internet sitesinden fotograf cıkartıyorumda begenirse Gülsünde çıkartıracak foto konusu o.
Tarhanayı sütle pişiren olmamış galiba değil mi?
hangi site canım bana da söyle bir bakiim foto işi ilgi alanım
Ben geldim ya iyice uzak kaldım sizden iş yoğunluğu hastalık derken zaman geçiveriyor herkesi çok öptüm
Şenasysencim bende bugun duduklusuz yapcam bakalım :) Çok eskiden yapıyordum kardeşim seviyordu tencerede :)
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler bu siteden 200tane foto gonderdim sipariş verdim canım. Sanırım 7gün içinde gönderim yapacaklar.
Ama grupanyadan kod aldımda sipariş verdim. 200tane 34.90+4.50 kargo.Grupanya! - Netbaski.com'da Fujifilm fotoğraf kağıdına 10x15 ebadında dijital baskı 100 adet 19,90 TL, 150 adet 26,90 TL, 200 adet 34,90 TL!
Buradaki fotografcı 200taneye 60lira dedi gidip sordum.
Güzel çıkartırlarsa beklemede daha çok foto var zor seçtim zaten :)))
Çıtırçık nasıl oldu canım atlattınız mı tamamen hastalığı?Ben geldim ya iyice uzak kaldım sizden iş yoğunluğu hastalık derken zaman geçiveriyor herkesi çok öptüm
su fotograf isi nasil olucak canim cok iyiymis fiyatlari
canim didom nasil oldun prenses nasil ?
Gurpanyadan kredi kartı ile ödeme yaptım canım. Smsle ve site sayfasından bir kod verdiler. Sonra netbaskiya üye oldum.Orada bir buton var grupanya için. Ona tıklayıp resimleri pcden kayıtlı dosyadan secip yüklüyorsun. Sonrasonda senden o kodu istiyor sistem, giriyorsun. Adresini yazıp tamamlıyorsun. Bana bir ulaşsın resimler. Kalitesi güzelse size yazarım mutlaka. 300yıl solmama garantiliymiş kağıtlarıda bakalım.
nerabaaaaa,
nabersiniz kızlar, önemli bi durum var mı?
işteyim, ıvırzıvır işler peh peh peh
öpüyom sisiiiiii
çok şükür daha iyim anacım hastalık yakamı bırakamdı şimdide boğazım şişdi sesim kısıldı Allahım ne oluyor böyle bilmiyorum
canim kesin yaz hatta msj atsana arada kaynamasin
ben de senin yorumuna gore begenirsen kesin bastirtirim
cunku burda 200 tanesine en iyi verdikleri fiyat 180 TL
Yuh artık deseydin :) 10x15 boyutunda normal fotograf değil mi?
Çıtırçık nasıl oldu canım atlattınız mı tamamen hastalığı?
Gurpanyadan kredi kartı ile ödeme yaptım canım. Smsle ve site sayfasından bir kod verdiler. Sonra netbaskiya üye oldum.Orada bir buton var grupanya için. Ona tıklayıp resimleri pcden kayıtlı dosyadan secip yüklüyorsun. Sonrasonda senden o kodu istiyor sistem, giriyorsun. Adresini yazıp tamamlıyorsun. Bana bir ulaşsın resimler. Kalitesi güzelse size yazarım mutlaka. 300yıl solmama garantiliymiş kağıtlarıda bakalım.
kredi kartımı iptal ettirdim biraz önce.canim kesin yaz hatta msj atsana arada kaynamasin
iyiyiz ODTUcanim bugun isler biraz hafif ceneme vurdu
sen napiyorsunnn
nazar degdi tatlim wallahi
kiyamam izin falan alabilirsen biraz dinlen bari
Yuh artık deseydin :) 10x15 boyutunda normal fotograf değil mi?
canim kesin yaz hatta msj atsana arada kaynamasin
iyiyiz ODTUcanim bugun isler biraz hafif ceneme vurdu
sen napiyorsunnn
nazar degdi tatlim wallahi
kiyamam izin falan alabilirsen biraz dinlen bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?