2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yesıl zor pişmişti ben yaptıgımda daha yamadım. Kırmızıyı hiç duymadım oluyo demek cok yapsam denerım bigun senin için. Ayy o eriştelıyıde cok severım anneme gıdınce yaptırayım

Cinliler de biliyo agzının tadını demek. Onlardada bi kastamonululuk var demek.

Iste şimdi yıne o cıcının ekmegınden koydum pütürlü ve yemıyo atıyo yada agzını acmıyo

Pütürlü Vermıcen her defasındada onceden yedıgınide kusmaktansa blenderdan yardım alacaksın kimsenınde lafına bakmıcaksın.

blenderdan geçiriop veriorum zaten ama arada deniyorum alacak mı diye.çaykaşığı ucuyla veriyorum.bazen öğürüyo kusmuyo ama.alışmaz diyorlar korkuyorum ya.çok kişiden duydum teyzemden en son.komşusunun kızı 6 yaşındaymış hala pütürlü yiyemiyormuş.

hangi site canım bana da söyle bir bakiim foto işi ilgi alanım

Ben geldim ya iyice uzak kaldım sizden iş yoğunluğu hastalık derken zaman geçiveriyor herkesi çok öptüm

Şenasysencim bende bugun duduklusuz yapcam bakalım :) Çok eskiden yapıyordum kardeşim seviyordu tencerede :)

hangi site canım bana da söyle bir bakiim foto işi ilgi alanım

Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler bu siteden 200tane foto gonderdim sipariş verdim canım. Sanırım 7gün içinde gönderim yapacaklar.
Ama grupanyadan kod aldımda sipariş verdim. 200tane 34.90+4.50 kargo.Grupanya! - Netbaski.com'da Fujifilm fotoğraf kağıdına 10x15 ebadında dijital baskı 100 adet 19,90 TL, 150 adet 26,90 TL, 200 adet 34,90 TL!
Buradaki fotografcı 200taneye 60lira dedi gidip sordum.
Güzel çıkartırlarsa beklemede daha çok foto var zor seçtim zaten :)))

su fotograf isi nasil olucak canim cok iyiymis fiyatlari

Ben geldim ya iyice uzak kaldım sizden iş yoğunluğu hastalık derken zaman geçiveriyor herkesi çok öptüm
Çıtırçık nasıl oldu canım atlattınız mı tamamen hastalığı?
su fotograf isi nasil olucak canim cok iyiymis fiyatlari

Gurpanyadan kredi kartı ile ödeme yaptım canım. Smsle ve site sayfasından bir kod verdiler. Sonra netbaskiya üye oldum.Orada bir buton var grupanya için. Ona tıklayıp resimleri pcden kayıtlı dosyadan secip yüklüyorsun. Sonrasonda senden o kodu istiyor sistem, giriyorsun. Adresini yazıp tamamlıyorsun. Bana bir ulaşsın resimler. Kalitesi güzelse size yazarım mutlaka. 300yıl solmama garantiliymiş kağıtlarıda bakalım.

nerabaaaaa,
nabersiniz kızlar, önemli bi durum var mı?
işteyim, ıvırzıvır işler peh peh peh
öpüyom sisiiiiii

canim kesin yaz hatta msj atsana arada kaynamasin
ben de senin yorumuna gore begenirsen kesin bastirtirim
cunku burda 200 tanesine en iyi verdikleri fiyat 180 TL

iyiyiz ODTUcanim bugun isler biraz hafif ceneme vurdu
sen napiyorsunnn
nerabaaaaa,
nabersiniz kızlar, önemli bi durum var mı?
işteyim, ıvırzıvır işler peh peh peh
öpüyom sisiiiiii

nazar degdi tatlim wallahi
kiyamam izin falan alabilirsen biraz dinlen bari
çok şükür daha iyim anacım hastalık yakamı bırakamdı şimdide boğazım şişdi sesim kısıldı Allahım ne oluyor böyle bilmiyorum

kızım iyi çok şükür atlattı canım saol

kredi kartımı iptal ettirdim biraz önce.
şimdi de bi dosya iş var, bi tercüme işi var filan onlardan hangisinden başlayayım diye düşünüyorum.
sen napıyosun sensörcanlar nasıl?

Yuh artık deseydin :) 10x15 boyutunda normal fotograf değil mi?

aaa bu süpermiş papatyam, ben de hiç bastırmıyorum foto, kızım çok bozulcak, abisinin albümler dolusu vardı
bi bak bakalım güzelse haber et olur mu

walla canım kimin nazarı değdi ise çok kuvvetliymiş geçmedi birtürlü canm işler yoğun malesef izin alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…