Evdeyse bırakıyorum zaten okul arka sokakta 5 dk gıdıp gelıyorumKızı okula götürüp getirirken Göktuğa eşin mi bakıyor tatlışkom yoksa onuda mı götürüyorsun hep?
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler ama ben grupanyadan kod aldım grupanya kampanyası varmış canım
Grupanya! - Netbaski.com'da Fujifilm fotoğraf kağıdına 10x15 ebadında dijital baskı 100 adet 19,90 TL, 150 adet 26,90 TL, 200 adet 34,90 TL!
Ama ben rondo yapıyorum yoksa öyle vermem bıgazına takılabılır
MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın? İstanbulda olup aşıyı yaptıran var mı?
yaptirdim canim. Bir ay once. Bizde hicbi yan etkisi olmadi ates falan da yapmadi. Gecende iris diyordu zorunlu olacakmis ben de yaptiricam diye. Saglik ocagindan falan mi aradilar??
Taşınma sebebi ile sağlık ocagına kayıt için gittik, hemşire yapalım salgın var dedi. Eve geldim doktorumuzu aradım, oda yaptırın dedi. 1yaş öncesi önermeyen doktorlar okudumda kararsız kaldım biraz, aslında en son yaptırayım demiştim bugun tekrar supheye düştüm. Ne kararsız birşey oldum ya ben
evet canım Ankaram şifa gibi.kızı Ankda alerji dr na götürdüm zonguldaktan gelenlerde çok oluyor alerji dedi.benim de burda tetiklendi alerjim.hamam böceği nasıl oluyo.ayy çok iğrenç siyah siyah.sulu süpürge aldım ben valla çok farketti.halı sadece salon-mutfak-koridorda var canım odaama koymadım.kızımın odasındaki de eng home dan aldım yıkanıyor makinede.hoş benim makineye sığıyo kapak kapanmıyo o ayrı mevzumaskeyle temizlik yapıyorum ben canım dene iyi oluyo.
bizim doktorumuz kesinlikle önermiyor canım....9. ayında yapalım demişti sağlık ocağındaki hemşire ama doktorumuz gerek yok o zamanlara kızamık mikrobu da kalmaz zaten dedi.. bu aşılar iki doz yapılınca etkinliği azalıyormuş.. ben yaşını bekleyeceğim...
ay çıldırıciim ya bu ne bi uyuyo bi uyanıyo
bütün gün de uyumamış zaten
gaz var heralde çığlık çığlığa bağırıyooo
irmik makarnanın en küçük hali mi canım*koftelik bulgur da olur da bulgur siskinlik yapabilir az vermek daha iyi zannimca
irmik daha rahat oluyor canim
ikizler yurutecte fink atmaca yapiyorlar teyzesi heryeri karistiyorlar oyun oynuyorlar
oglanin 4 disi kizin 2 disi var 3. de yolda galiba..
bali da veriyorum bazen zencefil de katiyorum azcik
incir suyunu verebilirsin ama meyve suyu niyetine onermem malum circir yapabilir onun yerine mandalina suyu olabilir
kiymaya biz alistik artik ama siz ilk yiyecekseniz bir tatli kasigiyla baslayabilirsin (bir kase icin mesela)
yok tavuk cigeri degil zaten ozel kuzu cigeri yiyorlar teyzesi yoksa dedigin gibi tavuklarda hormonlar bir alem
prenses nasil ?
:
Şenasysencim bende bugun duduklusuz yapcam bakalım :) Çok eskiden yapıyordum kardeşim seviyordu tencerede :)
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler bu siteden 200tane foto gonderdim sipariş verdim canım. Sanırım 7gün içinde gönderim yapacaklar.
Ama grupanyadan kod aldımda sipariş verdim. 200tane 34.90+4.50 kargo.Grupanya! - Netbaski.com'da Fujifilm fotoğraf kağıdına 10x15 ebadında dijital baskı 100 adet 19,90 TL, 150 adet 26,90 TL, 200 adet 34,90 TL!
Buradaki fotografcı 200taneye 60lira dedi gidip sordum.
Güzel çıkartırlarsa beklemede daha çok foto var zor seçtim zaten :)))
ayşecim
yeni avatarınıza da bayıldımmm
iyi fikir canım pc de kalması pek iyi değil.ben de çıkartacaktım sen memnun kalırsan ben de sipariş veririm.ama grupanya kampanyası devam eder mi?ne zaman bitiyo.eşim sağolsun formatlarken birçok resmimi tarihe gömdü.heleki birçoğu yedekliydi ama yedeklemediklerim vardı.sonra harici diskteki dosyalara bişey eklerken yedekle diye bir seçeneğe basmış okumadan kendi dosyaları eklenmiş orda yedeklediğim fotolar iptal olmuş.kurtarma programı filan hak getire.evliliğimizin ilk yılındaki tatil fotoları,yıldönümünde gittiğimiz dalış(ben dalamasam da dal gibiydim o yıllarda) fotoları ,çıtır yıllarımızın fotoları hep gitti.kızımın fotolarına bişey olsun boşarım seni dedim.o gün bugündür tırsar ve kendine pc aldı harddiske dokunmuyo :)
aksanustu Havuçlu üzümlü meyve suyu verdim gaz yaptığı sanırım
Bu gaz yapma olayı o besinlere vücütları alışana kadar mı sürecek ki. Yani gaz yaptı diye birdaha vermeyecez mi yoksa az az verecez mi tam çözemedim.
Oğlum uyudu gidip yarım kalan temizliğimi tamamlayım
İyi geceler, kesintisiz güzel uykular hepinize :)
Taşınma sebebi ile sağlık ocagına kayıt için gittik, hemşire yapalım salgın var dedi. Eve geldim doktorumuzu aradım, oda yaptırın dedi. 1yaş öncesi önermeyen doktorlar okudumda kararsız kaldım biraz, aslında en son yaptırayım demiştim bugun tekrar supheye düştüm. Ne kararsız birşey oldum ya ben
Aynen ben de halıyı sadece mutfak, koridor ve salonda kullanıyorum. Onlar da anti allerjik zaten, özellikle yatak odası çok önemli, akarlardan kurtulmak için arada yatağı da süpürüyorum. Şimdi bahar mevsimindeyiz alerjimiz iyice azar dikkat etmek lazım...Hamam böceğine alerji nasıl oluyor bilmiyorum ama kendilerinden çok korkuyorum iğrençler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?