2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kampanya çok iyiymiş bende eşime gösterip '' fikrini alıp''alayım . tarhanayı da bende öyle yapıcam dışardan satın alıcam artık başkasından alsam tırsıyorum şimdi ya içinde bişey varsa..bu arada ben yaptırdım 6.ay aşısıyla birlikte yaptılar benimkine.

Ama ben rondo yapıyorum yoksa öyle vermem bıgazına takılabılır

ben yediğimiz her yemekten az az veriyorum ben vermesemde babası veriyor o sebepten sorun olmadı ama bugün yaptım içmedi çorbayı bi huysuzluk vardı yine üstünde yılmak yok yarın tekrar denicem...

MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın? İstanbulda olup aşıyı yaptıran var mı?

yaptirdim canim. Bir ay once. Bizde hicbi yan etkisi olmadi ates falan da yapmadi. Gecende iris diyordu zorunlu olacakmis ben de yaptiricam diye. Saglik ocagindan falan mi aradilar??

yaptirdim canim. Bir ay once. Bizde hicbi yan etkisi olmadi ates falan da yapmadi. Gecende iris diyordu zorunlu olacakmis ben de yaptiricam diye. Saglik ocagindan falan mi aradilar??

Taşınma sebebi ile sağlık ocagına kayıt için gittik, hemşire yapalım salgın var dedi. Eve geldim doktorumuzu aradım, oda yaptırın dedi. 1yaş öncesi önermeyen doktorlar okudumda kararsız kaldım biraz, aslında en son yaptırayım demiştim bugun tekrar supheye düştüm. Ne kararsız birşey oldum ya ben

bizim doktorumuz kesinlikle önermiyor canım....9. ayında yapalım demişti sağlık ocağındaki hemşire ama doktorumuz gerek yok o zamanlara kızamık mikrobu da kalmaz zaten dedi.. bu aşılar iki doz yapılınca etkinliği azalıyormuş.. ben yaşını bekleyeceğim...

Aynen ben de halıyı sadece mutfak, koridor ve salonda kullanıyorum. Onlar da anti allerjik zaten, özellikle yatak odası çok önemli, akarlardan kurtulmak için arada yatağı da süpürüyorum. Şimdi bahar mevsimindeyiz alerjimiz iyice azar dikkat etmek lazım...Hamam böceğine alerji nasıl oluyor bilmiyorum ama kendilerinden çok korkuyorum iğrençler

Evet birde 9.ayında yaptırırsan gibi bir seçenekte söyledi sağlık ocağı hemşiresi. Acaba 9.ayı beklesemde ozaman salgın sürüyorsa mı yaptırsam diyorum. Eşimde risk almayalım, artık daha çok dışarı çıkacağız diyor.
Aman bu virüs dedikleri gibi Suriye göçü ile geldiyse neden gelenlerin sağlık kontrollerini tam yapmadı da bu devlet bizi aşıya mahkum ediyor anlamıyorum.

ay çıldırıciim ya bu ne bi uyuyo bi uyanıyo
bütün gün de uyumamış zaten
gaz var heralde çığlık çığlığa bağırıyooo

ay çıldırıciim ya bu ne bi uyuyo bi uyanıyo
bütün gün de uyumamış zaten
gaz var heralde çığlık çığlığa bağırıyooo

bu bebeler sözleşti heralde hepsinde bi huysuzluk benmkide 9dan beri uyuyo bi ara kalktı ıkıldayıp tısıldadı gazdan heralde şimdilik uyuyo bakalım:44:

ayşecim
yeni avatarınıza da bayıldımmm

Son düzenleme:
irmik makarnanın en küçük hali mi canım*
dişler oooo artık ısırırlar sincaplar
bizim hatunun 2. dişi çıktı.diş buğdayı partisine hazırlanıyoruz.incir bronşite iyi geliyo.burnu tıkalıydı ciğere inmesin diye 2 kez verdim.çarpışan araba gibi çarpışmıyolar di mi*bizimki diş-burun tıkanıklığı ve 26 . hafta atağının uzun sürmesi nedeniyle kabus dolu günler yaşattı bana.mızmız kafamızı şişirdi.biberonu da reddetti sebze pürelerini de.hatta o kadar araştırıp zor bulduğumuz keçi sütünden yaptığım mis gibi yoğurdu bile.ama 3 gündür iyi şükür birer birer yola geliyor.bugün bizim hatunlar sayesinde irmikli yumurta sarılı tereyağlı yoğurt çorbası yaptım.3 e böldüm .birine havuç püresi diğerine nane ekledim ve ötekini de sade verdim.üçünü de sevdi şükür baya içti keyfi yerine geldi.ayyy yeni çorba tarifleri bekliyorummm sizlerden

iyi fikir canım pc de kalması pek iyi değil.ben de çıkartacaktım sen memnun kalırsan ben de sipariş veririm.ama grupanya kampanyası devam eder mi?ne zaman bitiyo.eşim sağolsun formatlarken birçok resmimi tarihe gömdü.heleki birçoğu yedekliydi ama yedeklemediklerim vardı.sonra harici diskteki dosyalara bişey eklerken yedekle diye bir seçeneğe basmış okumadan kendi dosyaları eklenmiş orda yedeklediğim fotolar iptal olmuş.kurtarma programı filan hak getire.evliliğimizin ilk yılındaki tatil fotoları,yıldönümünde gittiğimiz dalış(ben dalamasam da dal gibiydim o yıllarda) fotoları ,çıtır yıllarımızın fotoları hep gitti.kızımın fotolarına bişey olsun boşarım seni dedim.o gün bugündür tırsar ve kendine pc aldı harddiske dokunmuyo :)

Bizimde oğlumun ilkgün fotolarından çok giden var malesef, canım sıkıldı ama neyse sağlık olsun dedim.
Ben anlamadım onu 2defa 10 saatten geriye sayma gördüm hala sayıyor geriye
Altında Bu fırsat 24 Mart 2013 tarihine kadar geçerlidir. yazıyor şimdi dikkat ettimde.

aksanustu Havuçlu üzümlü meyve suyu verdim gaz yaptığı sanırım

Bu gaz yapma olayı o besinlere vücütları alışana kadar mı sürecek ki. Yani gaz yaptı diye birdaha vermeyecez mi yoksa az az verecez mi tam çözemedim.
Oğlum uyudu gidip yarım kalan temizliğimi tamamlayım
İyi geceler, kesintisiz güzel uykular hepinize :)

aynen canım bence vermeye devam etcez alışcaklar bi süre sonra napalım bu gecede senmi temzlik yapcan yarında sıra bende olsun artık hadi kolay gelsn canikom

canım ben de aldım grupanyadan 200 lük fırsat yalnız dosyaların bir kısmını seçtim hala seçeceğim foto var .birazını bugün birazını yarın eklesem oluyor mu?yoksa tek seferde mi yükleyeceğiz?geniş bir zaman lazım seçmek için

canım öğlenleri camı açma polenler var.bence de iğrençler korkuyorum ben de.ilk tayin olduğum yerde evde çıkıyordu gece 1 de mutfağa su içmeye gidiyorum dolaşıyolar ev arkadaşımı uyandırırdım o cesurdu alır terliği o saatte pat pat öldürürdü..akarlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…