- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
canım öğlenleri camı açma polenler var.bence de iğrençler korkuyorum ben de.ilk tayin olduğum yerde evde çıkıyordu gece 1 de mutfağa su içmeye gidiyorum dolaşıyolar ev arkadaşımı uyandırırdım o cesurdu alır terliği o saatte pat pat öldürürdü..akarlardan nefret ediyorum
ay çıldırıciim ya bu ne bi uyuyo bi uyanıyo
bütün gün de uyumamış zaten
gaz var heralde çığlık çığlığa bağırıyooo
canım mesaj kutun dolu mesaj gelmiyor sana :)
günaydınlaaarr annişler ve bebişleri..
dün bütün gün migrenim tuttu önümü bile göremedim çok kötüydüm bütün gün yataktan çıkmadım allahtan kız da ben yanından ayrılmayınca oynadı uykusu gelince uyutup ben de uyudum babamız gelince duş aldım masaj yaptırdım ama geçmek bilmedi başımı hissetimyodum artık en son bi ilaç daha içip 9 da ailecek uyumuşuz 12 de kalkıp gece kuşluğu yaptık 2 saat oturduk şükür başım geçmişti...
dün bütün gün migrenim tuttu önümü bile göremedim çok kötüydüm bütün gün yataktan çıkmadım allahtan kız da ben yanından ayrılmayınca oynadı uykusu gelince uyutup ben de uyudum babamız gelince duş aldım masaj yaptırdım ama geçmek bilmedi başımı hissetimyodum artık en son bi ilaç daha içip 9 da ailecek uyumuşuz 12 de kalkıp gece kuşluğu yaptık 2 saat oturduk şükür başım geçmişti...
Çok sevindim canım bizim yerimizede yüzün geçen senede tatile gidemedim bu senede eylül bulur ohh ikiz anneleri yavaş yavaş rahata eriyor valla ben rahatlıyorum sizi duydukça
MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın?
İstanbulda olup aşıyı yaptıran var mı?
kızlaaar noldu bu topiğe böle çok azız şuan diğerleri nerde hiç böle olmazdı hafta içi
wet ya topiğimize nazar değdi wavybaby nerde mesela merak ediyorum günlerdir sesi çıkmıyor
Aman açıklama getirip savunma bunları, hep bir sebep hep bir sebep bitmiyor2012 Ağustos model bebişler bu ara coştu sanırım
Herkes aynı şeylerden bahsediyor, bu durumlar ya dönemsel ya da hepsi aynı anda diş çıkarmaya karar verdiler :))
Canım bende parça parça yükledim ama siteden çıkmadım aynı gün içinde olduğundan, sanırım olur ama sayfada kalıyordu yüklediklerin hep.canım ben de aldım grupanyadan 200 lük fırsat yalnız dosyaların bir kısmını seçtim hala seçeceğim foto var .birazını bugün birazını yarın eklesem oluyor mu?yoksa tek seferde mi yükleyeceğiz?geniş bir zaman lazım seçmek için
Günaydın, ne illet birşey o Allah şifa versingünaydınlaaarr annişler ve bebişleri..
Ohh sonunda :) Ne güzel ya sevindim valla. Biraz nefes al, bebelerede değişiklik olur.Gunaydin canlar
Hasta can ve cananlar bir An evvel iyilessin insallah.
Veeeeee anam geliyooo nisanda biraz kalacak sonra hep beraber anamur yollari eylule kadar .hergun denize sokacam tontonlarimi.
Zor gunler geride kaldi insallah artik infilak etmek uzereydim anam anladi nihayet
Geçmiş olsun canım aile boyu hepinize. Hafif atlatırsınız inşallah. Üzülüyoruz işte ama grip mikroplarını bile tanımaları gerekiyor. Şimdi tanımasalar kreşe/okula başlayınca yine sürekli hasta olacaklar. İnşallah hafifce atlatırsınız.Herkese günaydınlar kızlar, bende kızımda biraz hastayız, önce babamız şimdide biz, sakın hasta babaları içeri almayın
:44: Tek tek ortadan kayboluyor herkes. İris nerde acaba. Hiç böyle girmemezlik yapmazdı.kızlaaar noldu bu topiğe böle çok azız şuan diğerleri nerde hiç böle olmazdı hafta içi
2 kat pamuk arasına sandviç misali 1 tatlı kaşığı dolusu karabiber koy kapat üstüne kolonya dök nemlendir iyice şıpır şıpır damlamasın şakağına koy5 dk da rahatlatıyo dene canım bir.zararsız bir tedavi hemen fark ediyo.karabiberin içerde ıslandığı pamuğun dışından belli olsacak kadar kolonya dökülecek
aynen canım hergün biri ortadan kayboluyo sebebleri vardır ama merak ettk anacm bak tatlışkomuda göremiom dahaAman açıklama getirip savunma bunları, hep bir sebep hep bir sebep bitmiyor
Canım bende parça parça yükledim ama siteden çıkmadım aynı gün içinde olduğundan, sanırım olur ama sayfada kalıyordu yüklediklerin hep.
Günaydın, ne illet birşey o Allah şifa versin
Ohh sonunda :) Ne güzel ya sevindim valla. Biraz nefes al, bebelerede değişiklik olur.
Eşin yalnız mı kalacak siz memleketteyken şimdi :)
Geçmiş olsun canım aile boyu hepinize. Hafif atlatırsınız inşallah. Üzülüyoruz işte ama grip mikroplarını bile tanımaları gerekiyor. Şimdi tanımasalar kreşe/okula başlayınca yine sürekli hasta olacaklar. İnşallah hafifce atlatırsınız.
:44: Tek tek ortadan kayboluyor herkes. İris nerde acaba. Hiç böyle girmemezlik yapmazdı.
Muffin, derinnehir sizlerede çok geçmiş olsun. Devamlı hastalıklarda zor gerçekten.
Ne çok geçmiş olsun oldu sabah sabah. Hepsi hemencecik, hafifce gecer inşallah hastalıkların. Mevsim değişiklikleri kıştan beter oluyor.
aynen ya baksana kmse yok konuşan yok wavy aşırı merak ettim hafta sonundan beri hç yok iriss gene yok daha bir sürü eksğmz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?