2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım mesaj kutun dolu mesaj gelmiyor sana :)

ay çıldırıciim ya bu ne bi uyuyo bi uyanıyo
bütün gün de uyumamış zaten
gaz var heralde çığlık çığlığa bağırıyooo

2012 Ağustos model bebişler bu ara coştu sanırım
Herkes aynı şeylerden bahsediyor, bu durumlar ya dönemsel ya da hepsi aynı anda diş çıkarmaya karar verdiler :))

İrmiğin nasıl elde edildiğini soran arkadaşlar

İrmik, durum buğdayı denen özel bir buğdaydan yapılır. Durum buğdayı protein açısından diğer buğday türlerine göre çok daha zengin bir buğday türüdür. Makarnanın da ham maddesidir.

Son düzenleme:
günaydınlaaarr annişler ve bebişleri..
dün bütün gün migrenim tuttu önümü bile göremedim çok kötüydüm bütün gün yataktan çıkmadım allahtan kız da ben yanından ayrılmayınca oynadı uykusu gelince uyutup ben de uyudum babamız gelince duş aldım masaj yaptırdım ama geçmek bilmedi başımı hissetimyodum artık en son bi ilaç daha içip 9 da ailecek uyumuşuz 12 de kalkıp gece kuşluğu yaptık 2 saat oturduk şükür başım geçmişti...

2 kat pamuk arasına sandviç misali 1 tatlı kaşığı dolusu karabiber koy kapat üstüne kolonya dök nemlendir iyice şıpır şıpır damlamasın şakağına koy5 dk da rahatlatıyo dene canım bir.zararsız bir tedavi hemen fark ediyo.karabiberin içerde ıslandığı pamuğun dışından belli olsacak kadar kolonya dökülecek

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

Gunaydin canlar
Hasta can ve cananlar bir An evvel iyilessin insallah.
Veeeeee anam geliyooo nisanda biraz kalacak sonra hep beraber anamur yollari eylule kadar .hergun denize sokacam tontonlarimi.
Zor gunler geride kaldi insallah artik infilak etmek uzereydim anam anladi nihayet

Çok sevindim canım bizim yerimizede yüzün geçen senede tatile gidemedim bu senede eylül bulur ohh ikiz anneleri yavaş yavaş rahata eriyor valla ben rahatlıyorum sizi duydukça

Çok sevindim canım bizim yerimizede yüzün geçen senede tatile gidemedim bu senede eylül bulur ohh ikiz anneleri yavaş yavaş rahata eriyor valla ben rahatlıyorum sizi duydukça

Evet canim ikiz olunca ben gecen sene hic bir yere kipirdayamamistim...insallah sagliklari yerinde olur hepsinin acisini cikaracam

Herkese günaydınlar kızlar, bende kızımda biraz hastayız, önce babamız şimdide biz, sakın hasta babaları içeri almayın

Canım bize doktor 7. ay kontrolünde yaptı, salgın varmış kararımızı bile beklemedi:26: ama ateş bile yapmadı rahat geçirdi kızım çok şükür, aşı olmayan erişkinler bile hasta olduğu için muhakkak yaptırmalıymışız.

MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın?

İstanbul
da olup aşıyı yaptıran var mı?

çok geçmiş olsun canım çok kötü oluo baş ağrısı

kızlaaar noldu bu topiğe böle çok azız şuan diğerleri nerde hiç böle olmazdı hafta içi

2012 Ağustos model bebişler bu ara coştu sanırım
Herkes aynı şeylerden bahsediyor, bu durumlar ya dönemsel ya da hepsi aynı anda diş çıkarmaya karar verdiler :))
Aman açıklama getirip savunma bunları, hep bir sebep hep bir sebep bitmiyor

Canım bende parça parça yükledim ama siteden çıkmadım aynı gün içinde olduğundan, sanırım olur ama sayfada kalıyordu yüklediklerin hep.
Günaydın, ne illet birşey o Allah şifa versin
Ohh sonunda :) Ne güzel ya sevindim valla. Biraz nefes al, bebelerede değişiklik olur.
Eşin yalnız mı kalacak siz memleketteyken şimdi :)
Herkese günaydınlar kızlar, bende kızımda biraz hastayız, önce babamız şimdide biz, sakın hasta babaları içeri almayın
Geçmiş olsun canım aile boyu hepinize. Hafif atlatırsınız inşallah. Üzülüyoruz işte ama grip mikroplarını bile tanımaları gerekiyor. Şimdi tanımasalar kreşe/okula başlayınca yine sürekli hasta olacaklar. İnşallah hafifce atlatırsınız.
kızlaaar noldu bu topiğe böle çok azız şuan diğerleri nerde hiç böle olmazdı hafta içi
:44: Tek tek ortadan kayboluyor herkes. İris nerde acaba. Hiç böyle girmemezlik yapmazdı.

Muffin, derinnehir sizlerede çok geçmiş olsun. Devamlı hastalıklarda zor gerçekten.

Ne çok geçmiş olsun oldu sabah sabah. Hepsi hemencecik, hafifce gecer inşallah hastalıkların. Mevsim değişiklikleri kıştan beter oluyor.

denedim onu çok sağol ama senin dediğin kadar ayrıntılı değildi gördüğüm sitede rasgele koydum k.biberi kolonyayı inş. bi daha gelmesini istemiyorum ama mutlaka gelicek o zaman daha dikkatli yapayım

aynen canım hergün biri ortadan kayboluyo sebebleri vardır ama merak ettk anacm bak tatlışkomuda göremiom daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…