Ohh onlar iyi olsunda .Sende atlatırsın inşallah hemencecik sana dedik öyle zayıflayıp süzülme nazara gelirsin diye :)kızım iyi çok şükür atlattı canım saol
ya grupanyadaki kampanya da bitmek uzereymis napsamm kiii :18::18:
sen ne zaman gonderdin ice_daisy cim ?
kızım iyi çok şükür atlattı canım saol
kredi kartımı iptal ettirdim biraz önce.
şimdi de bi dosya iş var, bi tercüme işi var filan onlardan hangisinden başlayayım diye düşünüyorum.
sen napıyosun sensörcanlar nasıl?
aaa bu süpermiş papatyam, ben de hiç bastırmıyorum foto, kızım çok bozulcak, abisinin albümler dolusu vardı
bi bak bakalım güzelse haber et olur mu
walla canım kimin nazarı değdi ise çok kuvvetliymiş geçmedi birtürlü canm işler yoğun malesef izin alamıyorum
kizcem nasil? su fotograf isi benim de cok hosuma gitti kampanya bitse bile dedikleri sitede fiyatlar yine de cok uygunn
İstersen sipariş ver canım. Dün eski fotolara baktık eşimle. Eskiden pozluydu yarısı yanık falan çıkıyordu ama hatıra işte hepsi güzel :)
O sitenin yorumlarını okudum güzeldi hepsi. Uygun elimde kalsın hatıra diyebilirsin yada sen foto secmeye başla 5gune gelir inşallah benimkilerde :) Ben zor sectim fotoları
hayirdir kredi kartini niye iptal ettirdin canim ? 40 bin tane soru sormuslardir simdi iptal ederken de
dosya isi daha keyifli gibi yahu tercume yaparken hep aksamlari tercih ederdim ahh ahhh tabii evlilik yoktu bebe hic yoktu o zamanlar piyasada
sensorcanlar kuduruyor teyzesi orda burda heryerdeler oyun istiyorlar arada birbirleriyle oynayip sonra kavga ediyorlar falan idare ediyoruz iste
kizcem nasil? su fotograf isi benim de cok hosuma gitti kampanya bitse bile dedikleri sitede fiyatlar yine de cok uygunn
ahh kiyamam allahtan kizcem iyilesmis
nazar degdirenin gozu ciksin
canım hanfgi site bu?
ay borcu yok bişeyi yok bana 60 tl kart ücreti gelince nevrim döndü. zaten kapatıyım diyodum, elimin altında durunca aa bak 6 taksit yok bak 12 taksit diye diye bitmiyodu taksitlerim. 12 yıllık ilk kredi kartım. şimdi sadece 1 kartım kaldı, onun da limiti çok düşük ama gene de kapatabilirim, bozdum kafayı. kendimlen gurur duyuyorum
aslında bankaya gitmek lazımdı iptal için, daha önce bi niyetlendiimde öle demişlerdi. bende bi yerden duydum kayıp kart ihbarı yapın diye, öyle yaptım. yeni kartı nereye gönderelim dediler, göndermeyin dedimve bitti gittttiiiii.
sensörcanlar oynasınlar maşallah, ne güzellerdir şimdi
minnoşcanım ağlıyo bu aralar, çok arıyo beni, arkamdan ağlıyo evde sürekli, ama alışması lazım napalım
anneannesi çok ilgileniyo, baya bi yürüme egzersizi yapıyo filan. yapma diyorum ama takan yok tebisağolsun napalım, bacakları güçleniyo diyo
off bana da o kadar kart ucreti geliyor gicik oluyorum da ugrasicak vaktim yok zaten tek kartim var
bu aralar butun bebeler aglak be guzelim herhalde zamanidir yoksa kafayi yiycez cumletenis sana da iyi gelir bir sure sonra hava degisikligi tebdili mekan iyi geliyor
yurusun minnoscanim annesi zaten bir sure sonra istediklerini yapiyorlar
yuruteci tavsiye ediciiim sana da ODTUcanim hem zor hem kolay yalniz bacaklari guclendikce her tarafim mosmor oldu iyi tepiyor sipalar
ben almadım yürüteç ya, korkuyorum biraz. benim kuzenim üstüne çaydanlığı devirmişti, ailecek travma geçişrmiştik. 1 ay hastanede yatmıştı 1 yaşında ya var ya yoktu. bi de kaç sene sonra gelen evlatlık bi bebişti, aman aklı çıkmıştı yengemle amcamınAllah kimseye vermesin çok zordu.
annem zaten bacaklarını güçlendiriyo, yakında sıralamaya başlatır tutuna tutuna, bebeler tam anneme göre. bi dakka boş bırakmaz
bu iş mevzusunu da bilemiyorum ki, yapcak bişi yok, ne yapalım alışcaz böle böle.
bi an iki bebeğin tepmesini düşündüm de aman diyim kızdırma bebeleri, bi sağdan bi soldan valla çok fena
kızlar nıhayet esım bana acıcıda annem yolladı su an o kadar rahatım kı bı bebgım annemde bı bebgım anlamda ben g-de yan gel osman
kızlar nıhayet esım bana acıcıda annem yolladı su an o kadar rahatım kı bı bebgım annemde bı bebgım anlamda ben g-de yan gel osman
selam herkeze nasılsınız bebişler nasıl
Napıyosunuz ? Ben buyuk danayı aldım okuldan oglanada yogurt corbası içirdim. Sunun surasında hazırana ne kaldıki. Bende anneme gıdıcem paso uyurum artık.
Napıyosunuz ? Ben buyuk danayı aldım okuldan oglanada yogurt corbası içirdim. Sunun surasında hazırana ne kaldıki. Bende anneme gıdıcem paso uyurum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?