2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tezkere getiricem artik wallahi mazaret yok
gecmisi tam okuyorum alintilari yazicamm hoop is cikti geri kaldim
bu ise cozum lazimmm
bu arada eskimom cok tatliii talibizzz
Evet kacırman neysede gecmişi oku oku bitmez. Okumasan derslerden gerı kalcan napcaz ki senle böle. Hep yok yazılıyosun

tatlım bastırıcam diyince çok şatafatlı yapmadım bilerek çünkü renk bozuluyor ya da çözünürlük düşüyor bi anda koca kağıtta küçücük kalıyor fotolar. umarım beğenmişsindir, alelacele böyle yapabildim.

vaktin varsa daha sonra daha da uğraşarak yapabilirim yanakcanıma

bu arada ice_daisy cim msj gordum cok tesekkur ederim
sonra wavy cim seni gordugume sevindim cok sonra elektrik supurgesi olarak ben dyson kullaniyorum birazcik pahali ama muhtesemdir hali silmeye gerek kalmaz o derece iyi ceker
baska neler vardi ??
haa iriscan Umay hasta olmus galiba cok gecmis olsun atlatir insallah
Didocum bir 30 kisi misafir okudum gozlerimi ovusturdum bir daha okudum cus dedim icimden hepsini hazir al yemeklerin ne ugrasican diyorum sahsen
sonraa Aysecim kv yarisi sinirini bozmus galiba salla gitsin benimki de beni dugune sehir disina goturcekmis iki bebeyle kocayi saldim ustuneee ben kv olunca bunlari yaparsan sarsin beni ayol
Alsencim muhtesem bir menu gordum ben de istiyorum ben de istiyorummm
gozumden kacanlar icin de ozur diliyorummm

senaysencim hoşbulduk, ama ben seni özlüyorum ara ara böyle yazabilsen keşke
dyson 1,500 tl civarı, değer diyosan bi çıtlatayım bizim müfettiş yargıç beye
sensörcanların sensörleri azıcık hareket duyarsızlaşmadı mı daha yaaa, ay ben korkuyorum gelecekten

kizzz hemen gonderiyim ama anca yarina elinde olur (yuzsuzz bacii )
Afiyet olsun ayıpsa niye söylüyon BACIM olan var benim gibi olmayan var. Şimdi 2cocugu alıp markete mi gıdeyım.
Saka şaka bende çok lokum indirdim mide fesatı geçiriyorum

bu arada ODTUCanim ceydacim ben bebeler de bir kuduruk bir kuduruk hele kizcem dun hic uyutmadi bizi zombi gibiyim bu bebeler duzeldi duzeldi yoksa agustos 12 anneleri forumu siyiricak

tezkere getiricem artik wallahi mazaret yok
gecmisi tam okuyorum alintilari yazicamm hoop is cikti geri kaldim
bu ise cozum lazimmm
bu arada eskimom cok tatliii talibizzz

balımmmm aşırı güzel olmuşlar hele ikinciye bittttttttiiiiiiim hepsi çok güzel içime sndi en kısa zamanda bastırtcam bunları ellerne sağlık canım benm o kadar uğraştn kmseyde kımayp yapıosun valla

Afiyet olsun ayıpsa niye söylüyon BACIM olan var benim gibi olmayan var. Şimdi 2cocugu alıp markete mi gıdeyım.
Saka şaka bende çok lokum indirdim mide fesatı geçiriyorum

şey bende 1 bardak kolayla iki kurabiye yedim sesimin çıkmadğndan bellidir diyeti bozdum bayadır

ben de ozluyorum be wavy im gozum hep burda totom yer gordu mu boyle toptan da olsa yazicammm :13:
bence dyson degiyor 6 senedir kullaniyorum tik demedi annemler 8 senedir kullaniyorlar aynen gucu falan da hic azalmadi
bir de bu sensorcanlarda kurt var bir bulsam cikaricam yok 2 dk ayni yerde durmuyorlar veletleri oruca mi soksam cok mu enerjik besliyorum acabaa
Talyam kokosum nasil ?

ahhhh sorma şenaysenim manyak kadın snirimi bozdu demin kv ye dün kardeşin çok canımı sıktı dedim işte kötü nyetle demedi bi anlık düşünmeden söledi dio ölede bölede söledi canımı sıktı ya neden götürcekmiş be iki çocukla napcan orlarda kuzum sen

iyi canım kokoş, hayat ona güzel em kaka yap ye iç uyu, büyüyorlar teyzesi işte.

dyson u nerde bulabilirim net dışında, canlı kanlı görsem değerlendirsem?
bi de sulu istemiyorum ben, bu sulu değil di mi canım? :44:

elaya uzun saç yakışcak kız genç kız gibi olmuş hemde çok duygusal olmuş

yakışmaz mı ayşecim yakışmaz mı onaaaaaaaaaaa, onda o yanaklar gözler oldukça daha neler yakışacak dur sen
allıklar sürceeeek, etekleri giyceeek, saçlar da fönlü oyhhhhh
benim kokoşcanla takılırlar artık biz de senle yaşlanırız o zamana, bitki çayı içer gençlik anılarımızı yad ederiz

ee deseydin Allah beyni niye vermis dusunsun de konussun diye tobe tobe iyi yapmissin cevabini vermissin ama
benim kv de manyak iste elalemin evinde cumbur cemaat kalicakmisiz iki bebe hepsini yeni gorucek miziricak sonra yok yemekleri yok uykulari ee zaten kv iki dk oyalayamaz bana patlayacak ben de oldu canim dedim

kiyamam ben ona
dyson sulu degil canim mediamarket ya da electroworld de var bildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…