yakışmaz mı ayşecim yakışmaz mı onaaaaaaaaaaa, onda o yanaklar gözler oldukça daha neler yakışacak dur sen
allıklar sürceeeek, etekleri giyceeek, saçlar da fönlü oyhhhhh
benim kokoşcanla takılırlar artık biz de senle yaşlanırız o zamana, bitki çayı içer gençlik anılarımızı yad ederiz
yakışmaz mı ayşecim yakışmaz mı onaaaaaaaaaaa, onda o yanaklar gözler oldukça daha neler yakışacak dur sen
allıklar sürceeeek, etekleri giyceeek, saçlar da fönlü oyhhhhh
benim kokoşcanla takılırlar artık biz de senle yaşlanırız o zamana, bitki çayı içer gençlik anılarımızı yad ederiz
ee deseydin Allah beyni niye vermis dusunsun de konussun diye tobe tobe iyi yapmissin cevabini vermissin ama
benim kv de manyak iste elalemin evinde cumbur cemaat kalicakmisiz iki bebe hepsini yeni gorucek miziricak sonra yok yemekleri yok uykulari ee zaten kv iki dk oyalayamaz bana patlayacak ben de oldu canim dedim
aynen canım söledm içimde kalmadı bu kvler ne düşüncesz anlıyamıomu çocuklar perişan olur inan yadırgarlar uyku yemek düzeni herşey biter sende ii yapmışın canım kocayı üstlerne salmakla
kiyamam ben ona
dyson sulu degil canim mediamarket ya da electroworld de var bildigim kadariyla
genclik anilarindan ziyade erkek arkadaslari cekistirirsiniz bence ayol Talyaya da Elaya da yakismiyor bu bebeler diye ben de katilirim aranizaa
aman ne güzel anlattın kızzzz çok hoşuma gtti teşekkürler teyzesikokoşum zaten şimdiden kokoş genç kız olduğunda nasıl olur km bilir dimi ahha ne günlerdi topiğin başından kalkamıoduk deriz zaten o zamana bizi btki çayı paklar o zamanda bi topikte buluşurmuyuzki
romatizmalilar 2042 topigi
genclik anilarindan ziyade erkek arkadaslari cekistirirsiniz bence ayol Talyaya da Elaya da yakismiyor bu bebeler diye ben de katilirim aranizaa
aman ne güzel anlattın kızzzz çok hoşuma gtti teşekkürler teyzesikokoşum zaten şimdiden kokoş genç kız olduğunda nasıl olur km bilir dimi ahha ne günlerdi topiğin başından kalkamıoduk deriz zaten o zamana bizi btki çayı paklar o zamanda bi topikte buluşurmuyuzki
aklımız onlarda kalır kız ynede naptı nereye gtti falan die katılırsn tabi sensz olurmu ayyy bigün olcak bu hallerni çok özlücez emnim
romatizmalilar 2042 topigi
Muffin, derinnehir sizlerede çok geçmiş olsun. Devamlı hastalıklarda zor gerçekten.
canım öğlenleri camı açma polenler var.bence de iğrençler korkuyorum ben de.ilk tayin olduğum yerde evde çıkıyordu gece 1 de mutfağa su içmeye gidiyorum dolaşıyolar ev arkadaşımı uyandırırdım o cesurdu alır terliği o saatte pat pat öldürürdü..akarlardan nefret ediyorum
Selam arkadaşlar ,
dün gelemedim , özleyenler oldu mu birazdan bakıcam
Tam kıpırcanım 8 aylık oldu ,ilk hastalığımızı yaşadıkGece ateşlendi yavrum , sabah doktora gittik ,boğazlar şişmiş , kulağa da sıçramış iltihap...Antibiyotik kullandık mecburen , şuanda iyi kuzum
muffincim resimleri kaybetmemenin bi yolu daha var. ben 16 lık usb disk aldım ona sadece resimleri koyuyorum, başka bi amaçla kullanmıyoruz. inşallah bişey olmaz amin
ouzi kzı sen anamurlu musunnnn. pepino filan diyince huylanmıştım da şimdi emin oldum.
annemlerin de yazlığı var, biz de her sene giderizz. siz nerde oturuyosunuzz, yaza görüşelim miii
(gülsünle çok görüşebildik yaa)
evet iris yok, wavycim yok, pepik nezmandır giremiyodu ama haber verdi
sonraaa elendil çok girmiyo ama nooluyo yaa
neyseki muffin ve gevherin geliyo
Aman açıklama getirip savunma bunları, hep bir sebep hep bir sebep bitmiyor
Canım bende parça parça yükledim ama siteden çıkmadım aynı gün içinde olduğundan, sanırım olur ama sayfada kalıyordu yüklediklerin hep.
Günaydın, ne illet birşey o Allah şifa versin
Ohh sonunda :) Ne güzel ya sevindim valla. Biraz nefes al, bebelerede değişiklik olur.
Eşin yalnız mı kalacak siz memleketteyken şimdi :)
Geçmiş olsun canım aile boyu hepinize. Hafif atlatırsınız inşallah. Üzülüyoruz işte ama grip mikroplarını bile tanımaları gerekiyor. Şimdi tanımasalar kreşe/okula başlayınca yine sürekli hasta olacaklar. İnşallah hafifce atlatırsınız.
:44: Tek tek ortadan kayboluyor herkes. İris nerde acaba. Hiç böyle girmemezlik yapmazdı.
Muffin, derinnehir sizlerede çok geçmiş olsun. Devamlı hastalıklarda zor gerçekten.
Ne çok geçmiş olsun oldu sabah sabah. Hepsi hemencecik, hafifce gecer inşallah hastalıkların. Mevsim değişiklikleri kıştan beter oluyor.
Seninde işin zor yarın misafir gelecek ne yapacağını yazamıyorsun Dımııııaynı topıkten olunca
Fazla geldi herhalde olsun bol su ver. Kustuktan sonra su vermek iyiymiş ağzı temızlenırmıs
dişlekcan olsun benim kızım da bari :)
Bacaklarını yerim
seninde dişlerini yerim kıtır kıtır Karnım çok acıktı ya bebelere sardım
Ben fotograf işlerine kaptırdım kendimi
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler
Şunlarda çok hoşuma gitti. Tekrar 200tane daha sipariş vereyim diyordum ama bunlara kaydı aklım şimdide :)
Bardak tshirt seceneklerinide babalar gununde kullanırım şimdi kalsın
vallahi billahi alındığım için demedim sadece tombik değiliz ya ondan öle dedim hem ben memnunum kızımdan :))minğim derken sevmli anlamında dedm haaa maşallah kilosu boyu çok yernde maşallah
gücenmedim işte burda yüz ifadelerimizi göremiyoruz ya yanlış anlaşılıyoruz malesefşuan suratmda aptal bi gülümseme var kız ne bilim minğz ama demiş ya bellimi olur gücenir diye düşündüm düzelttm ben vazifemi yapimde kmse gücenp darılmasın aman sende gükdürdn beni hee nasılda farkettn
teşşkk teyzesiGülüşünü sevsinler çok güzel maşallah
Slm kızlar nasılsınız, 12 haftalık oldum ama bulantılarım deam ediyor
Turşu yiyorum, aşermeye göre cinsiyet belli olurmu acaba?
Oğlumda turşunun yanından geçmezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?