2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

genclik anilarindan ziyade erkek arkadaslari cekistirirsiniz bence ayol Talyaya da Elaya da yakismiyor bu bebeler diye ben de katilirim aranizaa

aman ne güzel anlattın kızzzz çok hoşuma gtti teşekkürler teyzesikokoşum zaten şimdiden kokoş genç kız olduğunda nasıl olur km bilir dimi ahha ne günlerdi topiğin başından kalkamıoduk deriz zaten o zamana bizi btki çayı paklar o zamanda bi topikte buluşurmuyuzki

genclik anilarindan ziyade erkek arkadaslari cekistirirsiniz bence ayol Talyaya da Elaya da yakismiyor bu bebeler diye ben de katilirim aranizaa

aklımız onlarda kalır kız ynede naptı nereye gtti falan die katılırsn tabi sensz olurmu ayyy bigün olcak bu hallerni çok özlücez emnim

romatizmalilar 2042 topigi

aklımız onlarda kalır kız ynede naptı nereye gtti falan die katılırsn tabi sensz olurmu ayyy bigün olcak bu hallerni çok özlücez emnim

romatizmalilar 2042 topigi

cevap veremedim kız uyandı- siz de gitmişsiniz, neyse hayallere sonra yine devam ederiz

Slm kızlar nasılsınız, 12 haftalık oldum ama bulantılarım deam ediyor
Turşu yiyorum, aşermeye göre cinsiyet belli olurmu acaba?
Oğlumda turşunun yanından geçmezdim...

İyi oldu söylediğin polenleri almayalım içeriye. Ben de ilk tayin olduğum yerde arkadaşımın evinde görüyordum. Ighhhh Bir de onların uçanları var o daha da iğrençç..:83: Hamam böceği alerjisi çok korkmak, gördüğün anda kaçacak delik aramak, içinin bi tuhaf olması gibi bir şey herhalde

Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah

dün yoğurtlu yumurtalı tereyağlı irmikli çorbayı seve seve yedi.ama bugün kıymalı mercimek çorbasından hoşlanmadı.pütürler geldi ağzına.tel süzgeçten geçirmeme rağmen kıza kıza biraz yedi bıraktı.ben de muz koydum sebze emziğine verdim yedi ağzından alıyorum diye kızdı.üstüne bir de kendi sıktığım pekmezli rezeneli(gaz olmaısn mercimekten diye az koydum) havuç-elma suyu içirdim.nolur sanki pütürlü yese cadııı

bugün ben de öyle yaptım canım ama onların da bozulma riski oluyo sallanırsa.o nedenle 2-3 yedek yapmak lazızm

sağol canım.hepsini harici diske attım 300 e yakın eleye eleye karar vericem

kızlar süt artırmak için(süt hormonunu artıran) motilium ve çemen kapsülünü duyan ya da kullanan var mı?motilium mide hapıymış

Seninde işin zor yarın misafir gelecek ne yapacağını yazamıyorsun Dımıııı aynı topıkten olunca

Fazla geldi herhalde olsun bol su ver. Kustuktan sonra su vermek iyiymiş ağzı temızlenırmıs

işim zor ama ondan deil elendil diyette o yüzden zor tatlı yaptım az önce az şekerli sütlaç yaptım hafif olsun diye :) tuzluları yarın sabah yapcam

dişlekcan olsun benim kızım da bari :)
minğim derken sevmli anlamında dedm haaa maşallah kilosu boyu çok yernde maşallah
vallahi billahi alındığım için demedim sadece tombik değiliz ya ondan öle dedim hem ben memnunum kızımdan :))
gücenmedim işte burda yüz ifadelerimizi göremiyoruz ya yanlış anlaşılıyoruz malesef
Gülüşünü sevsinler çok güzel maşallah
teşşkk teyzesi

Slm kızlar nasılsınız, 12 haftalık oldum ama bulantılarım deam ediyor
Turşu yiyorum, aşermeye göre cinsiyet belli olurmu acaba?
Oğlumda turşunun yanından geçmezdim...

ye ekşiyi al ayşeyi :)) ben de hep ekşiye aşermiştim limon yiyodum sürekli hayırlısı güzelim allah gönlüne göre versin

Ye tatlıyı cıkar hakkıyı Buda var ama bende olmadı ben zAten her daim tatlı yerım
ben olsaydım hiç ayırt etmezdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…