Full sıte cok kotu caluşıyo mobil surume nasıl gecerım acaba biri söylese
Alındın demedm zaten kuşum belki dedim alnmadığını ii biliorum merak etme seviorum seni
ben de seni seviyorum elayı da seviyorum :)) iyi geceler bol uylkularrr..Alındın demedm zaten kuşum belki dedim alnmadığını ii biliorum merak etme seviorum seni
menüm hazır da adamın da gönlünü ettik çay içiyoduk diziizliyoduk walking dead.. hadi iyi geceler bebişe de sana da mis gibi uyumalarr..Sen hala ordamısın kuzummm. Kızın yarın misafiri var. Menu hazırlıyo.
Ben gıdıyorum uyucam rahatlayın. Tek kelıme etmedınız.
MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın?
İstanbulda olup aşıyı yaptıran var mı?
Valla ancak bitiebildim okumayi. İki gundur kizin hastaligiyla ugrasirken dun ben cok fena grip oldum. Annem seyahate gitti. Yarin da yatili misafirlerim gelecek gerci yabanci degil halamlar ama yine de bi hazirlik yapmak gerek. Gozum ayri akiyor burnum ayri :2:Yoksa size selam vermez miyim kizGörmedım sanma giriyosun yazmadan hadı onu geçtım barı bi slm ver kanka
Valla ancak bitiebildim okumayi. İki gundur kizin hastaligiyla ugrasirken dun ben cok fena grip oldum. Annem seyahate gitti. Yarin da yatili misafirlerim gelecek gerci yabanci degil halamlar ama yine de bi hazirlik yapmak gerek. Gozum ayri akiyor burnum ayri :2:Yoksa size selam vermez miyim kiz
Cok tesekkurler arkadaslar. Son anda salgindan nasiplendik kizim da ben deİriscim kipircanim nasil oldu??
İyi olucam canim da bi de grip ilaci falan alabilseydim. Kiz hasta ben hasta gun icinde ilacsiz enerjim olmuyoMSOE.. canım cook gecmıs olsun nasılsın ıyı oldun mu bıraz da olsa...
Gecmiş olsun şeker halan seni toparlar aana işmi yaptırcak hasta hastaValla ancak bitiebildim okumayi. İki gundur kizin hastaligiyla ugrasirken dun ben cok fena grip oldum. Annem seyahate gitti. Yarin da yatili misafirlerim gelecek gerci yabanci degil halamlar ama yine de bi hazirlik yapmak gerek. Gozum ayri akiyor burnum ayri :2:Yoksa size selam vermez miyim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?