2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatunlar tişört filan demişsiniz topluca kocişlere hediye mi aldınız ne tişörtü ya fransız kaldım valla girmeye girmeye

Alındın demedm zaten kuşum belki dedim alnmadığını ii biliorum merak etme seviorum seni
ben de seni seviyorum elayı da seviyorum :)) iyi geceler bol uylkularrr..
Sen hala ordamısın kuzummm. Kızın yarın misafiri var. Menu hazırlıyo.
Ben gıdıyorum uyucam rahatlayın. Tek kelıme etmedınız.
menüm hazır da adamın da gönlünü ettik çay içiyoduk diziizliyoduk walking dead.. hadi iyi geceler bebişe de sana da mis gibi uyumalarr..

MSOE sen kızamık aşısını yaptırmışmıydın? Yaptıracakmıydın?

İstanbul
da olup aşıyı yaptıran var mı?

Canım biraz geç bir cvp ama şimdi okuyorum geçmişi. Biz yaptırdık. Doktorumuz önerdi. Normalde herşey doğal olsun diyen gereksiz aşı, ilaç vs. Karşı biri. Ama risk almaya gerek yok, yan etkisi risk almayı gerektirecek bir aşı değil yaptırın dedi. Sağlık ocağında da ebe sadece 1 aile istemedi, herkese yaptık dedi.

Gunaydin canlar ve analari nasilsiniz?
Biz oglusumla ananemizin dedemizin yanindayiz keyfimiz cok yerinde tabi ah su uykusuzluk olmasa. Hala saci yok oglusumun. Cok yazcak seyim var ama uykum geldi. Hepinizi optum gorusuruz csnlar

Görmedım sanma giriyosun yazmadan hadı onu geçtım barı bi slm ver kanka
Valla ancak bitiebildim okumayi. İki gundur kizin hastaligiyla ugrasirken dun ben cok fena grip oldum. Annem seyahate gitti. Yarin da yatili misafirlerim gelecek gerci yabanci degil halamlar ama yine de bi hazirlik yapmak gerek. Gozum ayri akiyor burnum ayri :2:Yoksa size selam vermez miyim kiz

Günaydın herkese:)
Sabah sütünü sağarken geçmiş yaptım biraz. Bu gece Ela çoook uzun bir aradan sonra sadece 1 defa uyandı. Çok güzel uyumuşum, mutluyum.
Umay ve msoe hasta gördüğüm kadarıyla geçmiş olsun. Havalar çok fena, geçen hafta biz de hasta olduk. Nisan sonu ya da mayıs başı buluşalım bence. Tatlişkom gelince bir de haziranda buluşuruz. 13 nisanda ben de ankaraya düğüne gideceğîm, ona göre:)
Hadi ben hazırlanıp yollara düşeyim.

günaydınlaaaaaaaaaar

MSOEcim geçmiş olsun gripcanım, 7 günde geçecek inşallah. Söyle misafirlere seni çok yormasınlar

Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...

Cok tesekkurler arkadaslar. Son anda salgindan nasiplendik kizim da ben de İriscim kipircanim nasil oldu??

nasılsınız ben hala annemdeyım acayıp rahatım keyfımız yerınde cok dınlendım dun kızlarla parka gıttık cımenlere oturduk ccok guselde valla ozlemısım gezmeyı kendıme geldım temız havada vall.. sızlerde ne var ne yok bugunde avm gıdıcem yegenımle..

Gecmiş olsun şeker halan seni toparlar aana işmi yaptırcak hasta hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…