İyi olucam canim da bi de grip ilaci falan alabilseydim. Kiz hasta ben hasta gun icinde ilacsiz enerjim olmuyo
Halam degil de halamin kizi yardim eder. Halam gncler varken pek ise yanasmaz tombistir de birazGecmiş olsun şeker halan seni toparlar aana işmi yaptırcak hasta hasta
Dun yaptim ihlamur elma tarcin limon zencefil kaynattim ictim. Bugun de yapayim pekmez de koyayim icine madem. Zaten zencefil acitmisti pekmezle daha rahat icilirtekrar cook gcmıs olsun cnm kızınınada bol ıhamurlu pekmez ıcır ıyı gelıyo sende ıcebılıren zencefıl lımon bıre bır usutmeye...
Motiliumu önermeyen doktorlar var canım, süte karıştığını söylüyorlar ama bazılarıda kendi öneriyor sormadan bile. Çoğu konuda olduğu gibi krışık cevaplar var. Bana kalırsa ilaç pek doğru bir seçim değil. Biliyorsun 3-5 yıl sonra bir açıklama yapıp çok zararlı diyebiliyorlar. Daha doğal yollar kullanılsa daha iyi olur.kızlar süt artırmak için(süt hormonunu artıran) motilium ve çemen kapsülünü duyan ya da kullanan var mı?motilium mide hapıymış
dişlekcan olsun benim kızım da bari :)
Canım sorunu gördüm ama mobille ilgim ve bilgim olmadığından es geçmiştim. Tebrik ediyorum sonuca ulaşmışsın :)Aradım Buldum :)))
Hah bende bunu merak ediyorum aslında canım. Bazı doktorlar yan etkilerden bahsediyor. BU yan etkiler ne, aşıdan hemen sonra mı ortaya çıkıyor yoksa yıllar sonra mı... gibi şeyleri.Canım biraz geç bir cvp ama şimdi okuyorum geçmişi. Biz yaptırdık. Doktorumuz önerdi. Normalde herşey doğal olsun diyen gereksiz aşı, ilaç vs. Karşı biri. Ama risk almaya gerek yok, yan etkisi risk almayı gerektirecek bir aşı değil yaptırın dedi. Sağlık ocağında da ebe sadece 1 aile istemedi, herkese yaptık dedi.
Gunaydin canlar ve analari nasilsiniz?
Biz oglusumla ananemizin dedemizin yanindayiz keyfimiz cok yerinde tabi ah su uykusuzluk olmasa. Hala saci yok oglusumun. Cok yazcak seyim var ama uykum geldi. Hepinizi optum gorusuruz csnlar
İyi olucam canim da bi de grip ilaci falan alabilseydim. Kiz hasta ben hasta gun icinde ilacsiz enerjim olmuyo
nasılsınız ben hala annemdeyım acayıp rahatım keyfımız yerınde cok dınlendım dun kızlarla parka gıttık cımenlere oturduk ccok guselde valla ozlemısım gezmeyı kendıme geldım temız havada vall.. sızlerde ne var ne yok bugunde avm gıdıcem yegenımle..
herkese günaydınnn nasılsınız çıtırcanım dün ilk defa 10 da yattı bende hemen yatağa koşdum tabi çok şükür uykumu aldım. kızlar ya geçen ay 19 unda hasta olmusdum hala olmadım test alıp yapsammıki ya sinirden kudurucam:26:
herkese günaydınnn nasılsınız çıtırcanım dün ilk defa 10 da yattı bende hemen yatağa koşdum tabi çok şükür uykumu aldım. kızlar ya geçen ay 19 unda hasta olmusdum hala olmadım test alıp yapsammıki ya sinirden kudurucam:26:
Bizim de ilk baharımız , bize de kutlu olsun ...:119::119::119:
Eki Görüntüle 663994 Eki Görüntüle 663996 Eki Görüntüle 663995
Eki Görüntüle 663994 Eki Görüntüle 663996 Eki Görüntüle 663995
Valla Ayşem ,benim dilime düşeceğine .....:111::111::111:yeminle diil kankicanım alınmıştır die düzelttim aman diline doladın beni bida kıyaslamıcm sözbu arada eltcan bugn kesyi görmş haka 49 kiloymuş
Kız işyerinde yürüteçle tur mu atıyolar bu sensörlüleryavrum bir de sensorcanlari ise getiriyorum hem is hem bebe boyle oldum ayol rapor yazarken pacamdan cekeliyor sipalar
Kebap lahmacun yeseydin üzülürdüm ama çkolata hiiiç ilgimi çekmez ....bu arada ayiptir soylemesi cikolata yedim cooook mutlu oldum
Eki Görüntüle 663244 Eki Görüntüle 663245 Eki Görüntüle 663246 Eki Görüntüle 663247
tatlım bastırıcam diyince çok şatafatlı yapmadım bilerek çünkü renk bozuluyor ya da çözünürlük düşüyor bi anda koca kağıtta küçücük kalıyor fotolar. umarım beğenmişsindir, alelacele böyle yapabildim.
vaktin varsa daha sonra daha da uğraşarak yapabilirim yanakcanıma
şey bende 1 bardak kolayla iki kurabiye yedim sesimin çıkmadğndan bellidir diyeti bozdum bayadır
Sana bir iyi bir de kötü haberim var canım ;Slm kızlar nasılsınız, 12 haftalık oldum ama bulantılarım deam ediyor
Turşu yiyorum, aşermeye göre cinsiyet belli olurmu acaba?
Oğlumda turşunun yanından geçmezdim...
İyileşti ,şuanda iyi canım, çok sağol...Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah
Şu Adacık büyüsün ilk şaplağını benden yiycek haaa , nedir senin çektiğin bu kızdandün yoğurtlu yumurtalı tereyağlı irmikli çorbayı seve seve yedi.ama bugün kıymalı mercimek çorbasından hoşlanmadı.pütürler geldi ağzına.tel süzgeçten geçirmeme rağmen kıza kıza biraz yedi bıraktı.ben de muz koydum sebze emziğine verdim yedi ağzından alıyorum diye kızdı.üstüne bir de kendi sıktığım pekmezli rezeneli(gaz olmaısn mercimekten diye az koydum) havuç-elma suyu içirdim.nolur sanki pütürlü yese cadııı
Valla ancak bitiebildim okumayi. İki gundur kizin hastaligiyla ugrasirken dun ben cok fena grip oldum. Annem seyahate gitti. Yarin da yatili misafirlerim gelecek gerci yabanci degil halamlar ama yine de bi hazirlik yapmak gerek. Gozum ayri akiyor burnum ayri :2:Yoksa size selam vermez miyim kiz
Günaydın herkese:)
Sabah sütünü sağarken geçmiş yaptım biraz. Bu gece Ela çoook uzun bir aradan sonra sadece 1 defa uyandı. Çok güzel uyumuşum, mutluyum.
Umay ve msoe hasta gördüğüm kadarıyla geçmiş olsun. Havalar çok fena, geçen hafta biz de hasta olduk. Nisan sonu ya da mayıs başı buluşalım bence. Tatlişkom gelince bir de haziranda buluşuruz. 13 nisanda ben de ankaraya düğüne gideceğîm, ona göre:)
Hadi ben hazırlanıp yollara düşeyim.
Ooo günaydın ,seni bu saatte görmek ne güzelGünaydın sabah şekerleri....:80:
Kıpırcanım iyi , dün hiç ateşi çıkmadı ama antibiyotiğe devam ...Cok tesekkurler arkadaslar. Son anda salgindan nasiplendik kizim da ben deİriscim kipircanim nasil oldu??
Oooohhhhh sefan olsun cipskolamnasılsınız ben hala annemdeyım acayıp rahatım keyfımız yerınde cok dınlendım dun kızlarla parka gıttık cımenlere oturduk ccok guselde valla ozlemısım gezmeyı kendıme geldım temız havada vall.. sızlerde ne var ne yok bugunde avm gıdıcem yegenımle..
Günaydınnnn cancanların anneleri nasılsınız hepinizi öpüyorum
Ya benim kafa yorgunluğum hiç bitmeyecekmi yok kız hasta yok yemek yemiyor oğlan yemiyor ..... Ve benim adetim hala olmadı çıldırıcam akşama test yapıcım :18::18:
maşallah kuzucuğa çooooooook tatluuuuuuuuöpüyorum göbişinden
Bu arada istanbul buluşmasını ayarlayalım kesinnn,mayıs başı uygundur bencee
Günaydın kızlar,
Öncelikle tüm hasta kuzucuklara ve annelerine geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer gider ,biz daha iyiz çok şükür...
Eklenen resimlere bayıldım yine, bu ağustos bebeklerinün maşallahı var hepsini seviyorum
Annelerine gidecek şanslı anneler umarım çook iyi dinlenir ve çok güzel zaman geçirirsiniz
Günaydınnnn cancanların anneleri nasılsınız hepinizi öpüyorum
Ya benim kafa yorgunluğum hiç bitmeyecekmi yok kız hasta yok yemek yemiyor oğlan yemiyor ..... Ve benim adetim hala olmadı çıldırıcam akşama test yapıcım :18::18:
baharı sen getirdin anacım topice, maşallah nasıl da dik oturuyor Umay'ım
Günaydın
Saçlar hafiften toka kıvamına gelmiş Önleri ufak tokalarla tutturabilirsin ama Umay özgür kızlığa alıştı toka durdurur mu kafasında bilmem
İriscim sana birşey soracaktım hemen sorayım malum unutkanlık başıma bela
Sling almıştın ya kullanımı nasıl? Rahat taşıyabiliyormusun memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?