2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar annem kızlarıma umac corbası yaptıvalla cok begendıler o gun oglen ve aksam yedıler

İyi olucam canim da bi de grip ilaci falan alabilseydim. Kiz hasta ben hasta gun icinde ilacsiz enerjim olmuyo

tekrar cook gcmıs olsun cnm kızınınada bol ıhamurlu pekmez ıcır ıyı gelıyo sende ıcebılıren zencefıl lımon bıre bır usutmeye...

tekrar cook gcmıs olsun cnm kızınınada bol ıhamurlu pekmez ıcır ıyı gelıyo sende ıcebılıren zencefıl lımon bıre bır usutmeye...
Dun yaptim ihlamur elma tarcin limon zencefil kaynattim ictim. Bugun de yapayim pekmez de koyayim icine madem. Zaten zencefil acitmisti pekmezle daha rahat icilir

Günaydın herkese

kızlar süt artırmak için(süt hormonunu artıran) motilium ve çemen kapsülünü duyan ya da kullanan var mı?motilium mide hapıymış
Motiliumu önermeyen doktorlar var canım, süte karıştığını söylüyorlar ama bazılarıda kendi öneriyor sormadan bile. Çoğu konuda olduğu gibi krışık cevaplar var. Bana kalırsa ilaç pek doğru bir seçim değil. Biliyorsun 3-5 yıl sonra bir açıklama yapıp çok zararlı diyebiliyorlar. Daha doğal yollar kullanılsa daha iyi olur.
Çemen kapsülünü duymuştum hatta burada da yazmıştım çok memnun olan okudum.
dişlekcan olsun benim kızım da bari :)
Annesi ne derse o olur :) Ama ilerde birgün seni böyle severdik dersen sana kızarsa karışmam
Aradım Buldum :)))
Canım sorunu gördüm ama mobille ilgim ve bilgim olmadığından es geçmiştim. Tebrik ediyorum sonuca ulaşmışsın :)
Hah bende bunu merak ediyorum aslında canım. Bazı doktorlar yan etkilerden bahsediyor. BU yan etkiler ne, aşıdan hemen sonra mı ortaya çıkıyor yoksa yıllar sonra mı... gibi şeyleri.
Gunaydin canlar ve analari nasilsiniz?
Biz oglusumla ananemizin dedemizin yanindayiz keyfimiz cok yerinde tabi ah su uykusuzluk olmasa. Hala saci yok oglusumun. Cok yazcak seyim var ama uykum geldi. Hepinizi optum gorusuruz csnlar

Alemsin pepikcim ya okudum okudum tekrar okudum sabah sabah Hala saci yok oglusumun nerden geldi aklına osaatte Bencede git uyu sen

herkese günaydınnn nasılsınız çıtırcanım dün ilk defa 10 da yattı bende hemen yatağa koşdum tabi çok şükür uykumu aldım. kızlar ya geçen ay 19 unda hasta olmusdum hala olmadım test alıp yapsammıki ya sinirden kudurucam:26:

Senin adina sevindim canim siz pek cikmiyordunuz sanirsam disari .
Ne kadar kalacan annenlerde sen yerles oraya benimde nisanda annem gelecek sonra beraber anamura eylule kadar
Cok bunalmistik seni cok iyi anliyorum

Günaydın kızlar,

Öncelikle tüm hasta kuzucuklara ve annelerine geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer gider ,biz daha iyiz çok şükür...
Eklenen resimlere bayıldım yine, bu ağustos bebeklerinün maşallahı var hepsini seviyorum
Annelerine gidecek şanslı anneler umarım çook iyi dinlenir ve çok güzel zaman geçirirsiniz

Günaydın canım, herzaman günü gününe mi gelir, 2 gün gecikme erken olmaz mı test için:26:

Günaydınnnn cancanların anneleri nasılsınız hepinizi öpüyorum

Ya benim kafa yorgunluğum hiç bitmeyecekmi yok kız hasta yok yemek yemiyor oğlan yemiyor ..... Ve benim adetim hala olmadı çıldırıcam akşama test yapıcım :18::18:

2gün panik için erken değil mi canım? Stresinde etkiler durumu.

Bizim de ilk baharımız , bize de kutlu olsun ...:119::119::119:

İriscim sana birşey soracaktım hemen sorayım malum unutkanlık başıma bela
Sling almıştın ya kullanımı nasıl? Rahat taşıyabiliyormusun memnun musun?

Cnm bende de ayni durum oldu malum gecen ay subatti iki gun kafadan koyman lazim.gecikme degildir belki benim gibi subat ayini hesaba katmamissindir

yeminle diil kankicanım alınmıştır die düzelttim aman diline doladın beni bida kıyaslamıcm sözbu arada eltcan bugn kesyi görmş haka 49 kiloymuş
Valla Ayşem ,benim dilime düşeceğine .....:111::111::111:
Olsun daha yeni bebiki , dört gözle bekliyoruz şişko elticanı

yavrum bir de sensorcanlari ise getiriyorum hem is hem bebe boyle oldum ayol rapor yazarken pacamdan cekeliyor sipalar
Kız işyerinde yürüteçle tur mu atıyolar bu sensörlüler
bu arada ayiptir soylemesi cikolata yedim cooook mutlu oldum
Kebap lahmacun yeseydin üzülürdüm ama çkolata hiiiç ilgimi çekmez ....

Ama çok güzel yaaa ...O ikinci resim nedir öyle yaa ,yanakcanıma bak hele

şey bende 1 bardak kolayla iki kurabiye yedim sesimin çıkmadğndan bellidir diyeti bozdum bayadır

Slm kızlar nasılsınız, 12 haftalık oldum ama bulantılarım deam ediyor
Turşu yiyorum, aşermeye göre cinsiyet belli olurmu acaba?
Oğlumda turşunun yanından geçmezdim...
Sana bir iyi bir de kötü haberim var canım ;
kötü haber : doğurduğum günün sabahına kadar midem bulandı ve ilaç içtim.
iyi haber : kızım oldu

Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah
İyileşti ,şuanda iyi canım, çok sağol...

Şu Adacık büyüsün ilk şaplağını benden yiycek haaa , nedir senin çektiğin bu kızdan

Oyyy geçmiş olsun ,topikte hasta olmayan yok heralde.Hep derler ya bu bahar havaları daha tehlikeli diye :44:

Geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederiz mutlusu teyzemiz...
Günaydın sabah şekerleri....:80:
Ooo günaydın ,seni bu saatte görmek ne güzel

Cok tesekkurler arkadaslar. Son anda salgindan nasiplendik kizim da ben de İriscim kipircanim nasil oldu??
Kıpırcanım iyi , dün hiç ateşi çıkmadı ama antibiyotiğe devam ...

Oooohhhhh sefan olsun cipskolam

Kız didoooo kıtıcan mı geliyo yoksa

Noooluyo laannnn , nüfus patlaması mı yaşıycaz

maşallah kuzucuğa çooooooook tatluuuuuuuu öpüyorum göbişinden

Bu arada istanbul buluşmasını ayarlayalım kesinnn,mayıs başı uygundur bencee

Hemen bir tarih düşünelim o zaman

sana da günaydın canım, seninki ne ...can dı? bi foto koy hemen tehşis edelim

nasıl oldu minik zıpırın canım, ilaçlar fayda etmiyor mu? ne kadar gecikti adetin? ya benim de olmadı, işin kötü tarafı karnımda birşeyler hareket ediyor sonra gaz olduğu ortaya çıkıyor ama kafayı yicek gibi oluyorum çıkana kadar

Bizim de ilk baharımız , bize de kutlu olsun ...:119::119::119:

baharı sen getirdin anacım topice, maşallah nasıl da dik oturuyor Umay'ım

Günaydın
Saçlar hafiften toka kıvamına gelmiş Önleri ufak tokalarla tutturabilirsin ama Umay özgür kızlığa alıştı toka durdurur mu kafasında bilmem

Dün kardeşim geldi ,o da heveslendi ,toka alalım da takalım diyo ama işte anası gibi özgür kız benimki , takı toka sevmez pek

İriscim sana birşey soracaktım hemen sorayım malum unutkanlık başıma bela
Sling almıştın ya kullanımı nasıl? Rahat taşıyabiliyormusun memnun musun?

Evet memnunum ,benimkinin arkası klipsli ,sadece omuzdan geçen kumaşları bağlıyorum ,kolay oluyor...Kangurular da güzel ama pahalı onlar ,ya sevmezse diye sling aldım ben.Türkü söyleye söyleye geziyoz sokaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…