2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anammmm sen de mi wavy'm yaaa , hamile topiklerine gitmeyin topluca

yok bebeğim gaz oluyo işte, ama bişi sorcam. lekelenme gibi çok çok az gelen şeyi de mi adet saycaz? öyleyse ben adetim- ama afedersiniz kan değil yaa ben polikistik overliydim acaba ondan mı bu uzun gecikme? gerçi emzirmenin de etkisi var gecikmesinde diyorlar da bu az az 2 ayda bir gelen kahverengi ne o zaman? bilenler yaşayanlar, yorum lütfen :18:

sana da günaydın canım, seninki ne ...can dı? bi foto koy hemen tehşis edelim

canım benimkinin can ları çoookkk ama öyle çığlıklar atıyorki boğazı sürekli tahrişli, ona en çok çığlıkcan yakışır sanırım
Foto da eklemeyi düşünüyorum uzun zamandır ama iş bilgisayarımda yok maaleswf akşamda vakit bulamıyorum, ama yarına eklicem muhakak, yaptığın resimlere bayılıyorum

Mayısın ilk haftası olabilir anneler gününe yakın bir tarih(ya önceki hafta ya sonraki hafta) çokta anlamlı olur bence

Banada pek takı toka sevmez gibi geliyorda belli de olmaz. Hepimiz böyle diyoruz birde Umay çok kokoş oluyormuş

Hangi siteden almıştın hatırlayabiliyormusun canım? Kampanyalı uygun denk gelmişti sana bende bakayım nasıl fiyatı. Bende normal bez sling varda artık çok rahat olmuyor omzum ağrıyor. Onuda kısa süre mi kullanabilirim demiştim ama sen memnunsan bizede gider birsüre

doğum yaptm yapalı daha düzene girmemişdi geçen ay emmeyi bıraktık ya artık düzene girmişdir die düşünmüşdüm öncesinde hep düzenliydi
Yahu daha ilk aydan bişey olmaz ,hemen düzene girmez panik yapma didom...

Bilemedim ki canım ya , ama emzirme sürecinde düzenli olmaz diye biliyorum ,sen de panik yapma...Nasıl hamile kaldın bu arada , o hastalıkla zor hamile kalınıyor diye biliyorum :44:

anam 2. çocularda topikcene mi olacak nedir ay Allah isteyenlere wersin ben henüz istemiyorumm yaa bazen benimde karnımda bişe kıprdıo gibi oluor sanırım pisklojikk

cnm su an bende aynı konumdayım 27 .de olmam lazım dı 16 gun ectı hala olmadım:18::18::18:

töbe töbe eşime söyledim o da İsa yavrum diye sewiyor Bende bu durumda Meryem Ana oluyomuşum

Öyle deme kızzz , en büyük kabusum heralde kokoş bi kız anası olmak , beğenmez de hasbam beni ozaman

Naturna baby benimki ,unnadodan almıştım 50 mi 60 mıydı tam hatırlayamadım...
aynısı ; belime bağladığım kısım klipsli .
Mei Tai Sling Burberry-Burberry Mei Tai Sling Tuniko.com

o zaman çığlıkcanın annesi yaz ki öyle seslenelim fıstığa

bu arada ice daisy seninki ne ...candı? yazmamışsın da unutmuşum

kendiliğimden kaldım canım Allah'ın takdiri işte. doğumdan sonra geçer ya da etkileri hafifler diyorlar da bakalım

BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;

Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.

anam 2. çocularda topikcene mi olacak nedir ay Allah isteyenlere wersin ben henüz istemiyorumm yaa bazen benimde karnımda bişe kıprdıo gibi oluor sanırım pisklojikk

doğumdan sonra özlersin diyordu arkadaşlarım- gerçi Talya bildiğin tekmeyi sokuyordu karnıma ama- ilk zamanlardaki o kayma ve hafif kıpırtılar ne heyecanlıydı... işin kötü tarafı 2. hamilelikte erken hissediyormussun kıpırtıları

neyse hamilelik demeyelim, iriscanım üzülsün istemem

Sırasıyla ; -7 aylık , 1 saatlik , 2 günlük , 1 aylık ve 2,5 aylık kıpırcan

Heee dmeyin demeyin , hamile fotomu da koydum ama

Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.

Bence buluşmayerıne heryerden otobüsolmalı ör: taksim

ben bayrampasada oturuyorum bılıyosunz artık nasıl gelırım bılmem her kezın ısı var bı komsum var o gelırsegelırım

cnm su an bende aynı konumdayım 27 .de olmam lazım dı 16 gun ectı hala olmadım:18::18::18:

Allahım yaaa , sabah sabah herkeste bi gecikme ... Kedimisiniz lan ,mart ayını kimse boş geçirmemiş anlaşılan

Bence buluşmayerıne heryerden otobüsolmalı ör: taksim

ben bayrampasada oturuyorum bılıyosunz artık nasıl gelırım bılmem her kezın ısı var bı komsum var o gelırsegelırım

Evet merkezi ve ulaşımı kolay biyer olmalı öncelikle...
Cumartesi çalışanlar da vardır sanırım ,pazar daha mı mantıklı acaba ?
Komşunu da tanımış oluruz fena mı cipskolam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…