sana da günaydın canım, seninki ne ...can dı? bi foto koy hemen tehşis edelim
nasıl oldu minik zıpırın canım, ilaçlar fayda etmiyor mu?ne kadar gecikti adetin? ya benim de olmadı, işin kötü tarafı karnımda birşeyler hareket ediyor sonra gaz olduğu ortaya çıkıyor ama kafayı yicek gibi oluyorum çıkana kadar
Bizim de ilk baharımız , bize de kutlu olsun ...:119::119::119:
baharı sen getirdin anacım topice, maşallah nasıl da dik oturuyor Umay'ım
Anammmm sen de mi wavy'm yaaa , hamile topiklerine gitmeyin topluca
Günaydın canım, herzaman günü gününe mi gelir, 2 gün gecikme erken olmaz mı test için:26:
Anammmm sen de mi wavy'm yaaa , hamile topiklerine gitmeyin topluca
sana da günaydın canım, seninki ne ...can dı? bi foto koy hemen tehşis edelim
Dün kardeşim geldi ,o da heveslendi ,toka alalım da takalım diyo ama işte anası gibi özgür kız benimki , takı toka sevmez pek
Evet memnunum ,benimkinin arkası klipsli ,sadece omuzdan geçen kumaşları bağlıyorum ,kolay oluyor...Kangurular da güzel ama pahalı onlar ,ya sevmezse diye sling aldım ben.Türkü söyleye söyleye geziyoz sokaklarda
Yahu daha ilk aydan bişey olmaz ,hemen düzene girmez panik yapma didom...doğum yaptm yapalı daha düzene girmemişdi geçen ay emmeyi bıraktık ya artık düzene girmişdir die düşünmüşdüm öncesinde hep düzenliydi
yok bebeğim gaz oluyo işte, ama bişi sorcam. lekelenme gibi çok çok az gelen şeyi de mi adet saycaz? öyleyse ben adetim- ama afedersiniz kan değil yaaben polikistik overliydim acaba ondan mı bu uzun gecikme? gerçi emzirmenin de etkisi var gecikmesinde diyorlar da bu az az 2 ayda bir gelen kahverengi ne o zaman? bilenler yaşayanlar, yorum lütfen :18:
herkese günaydınnn nasılsınız çıtırcanım dün ilk defa 10 da yattı bende hemen yatağa koşdum tabi çok şükür uykumu aldım. kızlar ya geçen ay 19 unda hasta olmusdum hala olmadım test alıp yapsammıki ya sinirden kudurucam:26:
Yahu daha ilk aydan bişey olmaz ,hemen düzene girmez panik yapma didom...
Bilemedim ki canım ya , ama emzirme sürecinde düzenli olmaz diye biliyorum ,sen de panik yapma...Nasıl hamile kaldın bu arada , o hastalıkla zor hamile kalınıyor diye biliyorum :44:
Banada pek takı toka sevmez gibi geliyorda belli de olmaz. Hepimiz böyle diyoruz birde Umay çok kokoş oluyormuş
Hangi siteden almıştın hatırlayabiliyormusun canım? Kampanyalı uygun denk gelmişti sana bende bakayım nasıl fiyatı. Bende normal bez sling varda artık çok rahat olmuyor omzum ağrıyor. Onuda kısa süre mi kullanabilirim demiştim ama sen memnunsan bizede gider birsüre
canım benimkinin can ları çoookkk ama öyle çığlıklar atıyorki boğazı sürekli tahrişli, ona en çok çığlıkcan yakışır sanırım
Foto da eklemeyi düşünüyorum uzun zamandır ama iş bilgisayarımda yok maaleswf akşamda vakit bulamıyorum, ama yarına eklicem muhakak, yaptığın resimlere bayılıyorum
Mayısın ilk haftası olabilir anneler gününe yakın bir tarih(ya önceki hafta ya sonraki hafta) çokta anlamlı olur bence
Yahu daha ilk aydan bişey olmaz ,hemen düzene girmez panik yapma didom...
Bilemedim ki canım ya , ama emzirme sürecinde düzenli olmaz diye biliyorum ,sen de panik yapma...Nasıl hamile kaldın bu arada , o hastalıkla zor hamile kalınıyor diye biliyorum :44:
anam 2. çocularda topikcene mi olacak nediray Allah isteyenlere wersin ben henüz istemiyorumm yaa bazen benimde karnımda bişe kıprdıo gibi oluor sanırım pisklojikk
doğumdan sonra özlersin diyordu arkadaşlarım- gerçi Talya bildiğin tekmeyi sokuyordu karnıma ama- ilk zamanlardaki o kayma ve hafif kıpırtılar ne heyecanlıydı... işin kötü tarafı 2. hamilelikte erken hissediyormussun kıpırtıları
neyse hamilelik demeyelim, iriscanım üzülsün istemem
BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;
Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.
BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN ÖNERİLER ;
Buluşma tarihi = 27 veya 28 Nisan olabilir mi ?
Buluşma yeri = Herkes oturduğu yeri belirtsin ,en uygun yeri bulalım ,ya da bildiğiniz biyer varsa önerin.
cnm su an bende aynı konumdayım 27 .de olmam lazım dı 16 gun ectı hala olmadım:18::18::18:
Bence buluşmayerıne heryerden otobüsolmalı ör: taksim
ben bayrampasada oturuyorum bılıyosunz artık nasıl gelırım bılmem her kezın ısı var bı komsum var o gelırsegelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?